ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑25 avg 2023, 22:02Vjerovatno si dosta mlad pa se ne sjecas...ali podsjeticu te posto malo duze pratim ovu ligu. Borac je sva ta ponizavanja i izivljavanja vec prosao, i to puno gusnije od faulova na sredini i ofsajda. Pitaj malo starije sta su radili Cuici i slicni njemu, kako je namjestano ispadanje Borca, priznavani nepostojeci golovi itd itd.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑25 avg 2023, 21:58Ma nije mi to poenta,neka ostanu stalno u ligi,medjutim nek dozive ponizavanje kao sto oni rade,da im se svirne 100 faulova,da se ovakvi penali protiv njih sviraju,to ubija igrace i sve ostale u psihu.
Ima nas koji pamtimo.
Ehh kako mi je zao borca.. posto je to tako TAD bilo tako je sad normalno po tebi ovo sto se radi? Poznata mi ta konstrukcija stavova opasno, tamo nekad prije 30 godina

I sta misle ovi iz bojca? Ko zrinjski da ce kao prvak proci?? Pa nece jer ce se sve ovo vratiti i dungelange ce ti peticu uvaliti u prvom pretkolu, budi siguran. Samo posteno posteno i posteno moze dati rezultat! Mozes u nasoj ligi sta hoces raditi kad je u nama u sopstvenim redovima rasulo ali polahko