BH klubovi u Europi 23/24
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BH klubovi u Europi 23/24
Opservacije iz prijestolnice auto otpada i reciklažnih dvorišta za sekundardne sirovine. Opine na hapratima

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Al kako ih Kajan zigu majke mi, nerealno
Oni ti ga puse Sanele
Oni ti ga puse Sanele
-
opalaopala
- Kontakt:
Najveća noćna mora svakog hdz.ovca a samim tim i navijača medjugoraca, jer ne postoji navijač medjugorac da nije član hdz.a je Kajan.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑26 avg 2023, 13:23Al kako ih Kajan zigu majke mi, nerealno![]()
Oni ti ga puse Sanele![]()
Lika sanjaju i trepte na njegov spomen, da je neki bilder i razbijač pa haj al doduše razbije ih istinom pa mi je jasno.
I mitomani kao mitomani krenu izmisljat nešto vezano za familiju mu, al standardno od ljudi koji laziraju podatke o klubu,osnivačima, godinu i mjestu osnivanja Itd .
Al najveći blam na ovim prostorima je da se stranka oglasila i stala u odbranu kluba, a klub šuti. To još nije vidjeno na ovim prostorima, taj klub ustvari ne postoji jer direktive dolaze od stranke Kordic,Dragan, Gagro, Ante mistrija,lasic,Beus Itd .
Zadnja izmjena: opalaopala, dana/u 26 avg 2023, 13:34, ukupno mijenjano 1 put.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
kako nas vrapcicani zigu jedva ispisasmo historiju njihove im drzave.
dok ste zivi morat cete citat da je HRVATSKI SPORTSKI KLUB ZRINJSKI prvi predstavnih bosne i hercegovine u grupnim natjecanjima. obolit cete od tog. nego odma cim ustanete Hapaurina na prazan stomak pa onda na kafu brato
dok ste zivi morat cete citat da je HRVATSKI SPORTSKI KLUB ZRINJSKI prvi predstavnih bosne i hercegovine u grupnim natjecanjima. obolit cete od tog. nego odma cim ustanete Hapaurina na prazan stomak pa onda na kafu brato
s ognjem pakla tu su se sreli
ostala su polomljena krila
a bili su za dom spremni
ostala su polomljena krila
a bili su za dom spremni
-
opalaopala
- Kontakt:
Al brate stranka se oglasila prije kluba .
Prcijo i Bogu si teska.
Pa ovo ni tegeltija nebi borcu uradio, puce bruka a njima nezgodno
Prcijo i Bogu si teska.
Pa ovo ni tegeltija nebi borcu uradio, puce bruka a njima nezgodno
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
neugodan je napisao/la: ↑26 avg 2023, 13:34kako nas vrapcicani zigu jedva ispisasmo historiju njihove im drzave.
-
PiazzaGrande
Hvala Sanelu i njegovom toplom bratu Lorenzu na promociji Zrinje u Italiji!
Guzite se i pišite češće!
Guzite se i pišite češće!
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
opalaopala
- Kontakt:
Zamisli koliki tupan i debil moraš biti kao Miki i kompanija da se hvale rentanim busom i charter prevozom.
To bas u glavi ljudi nemaju gram možda pa kace slike renatnog busa iz Livna i charter prevoza od centrotorusa na koji su nalijepili znak od Amira i hdz.a . Tesko se pomirit da nemaš ništa svoje, pa makar biciklo bilo
Sad razumijem one glupe zenske koje se daju momcima koji rentaju auta, i miki se daje Amiru radi rentanog busa.
Miki odronu svjetski zaebo si i Feju koliki si odron.
Samo kucaj postove platit će hdz 20 fela po postu.
To bas u glavi ljudi nemaju gram možda pa kace slike renatnog busa iz Livna i charter prevoza od centrotorusa na koji su nalijepili znak od Amira i hdz.a . Tesko se pomirit da nemaš ništa svoje, pa makar biciklo bilo
Sad razumijem one glupe zenske koje se daju momcima koji rentaju auta, i miki se daje Amiru radi rentanog busa.
Miki odronu svjetski zaebo si i Feju koliki si odron.
Samo kucaj postove platit će hdz 20 fela po postu.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
-
Grgurplinski
- Kontakt:
Kmeeee,nismo se ni plasirali u Europu,a kmečimo na temi bih klubova u Europi, keee. Točno mi ih žao
. Da Sarajlije ili ovi iz banja Luke imaju šta reći,pa eto,ali javljaju se ovi što su više u federalnoj nego u pl. Ljudi za 2 dana igraju protiv Sarajeva, njima glavna tema, Zrinjski u Europi (razumljivo, da ne bi bilo da se čudim)...
-
PiazzaGrande
Ćirašijada 2023.
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Ljudi postigli historijski uspjeh kao prvi klub iz BiH koji je izborio grupe evropskog takmicenja, i nakon utakmicA spominju Velez, pijacare.. umjesto da uzivaju u trenutkuGrgurplinski je napisao/la: ↑26 avg 2023, 13:59Kmeeee,nismo se ni plasirali u Europu,a kmečimo na temi bih klubova u Europi, keee. Točno mi ih žao. Da Sarajlije ili ovi iz banja Luke imaju šta reći,pa eto,ali javljaju se ovi što su više u federalnoj nego u pl. Ljudi za 2 dana igraju protiv Sarajeva, njima glavna tema, Zrinjski u Europi (razumljivo, da ne bi bilo da se čudim)...
Točno mi vas zao
Banuj ovo smeće od čovjeka što se sprda sa poginulim ocem Kajana.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
Grgurplinski
- Kontakt:
Mislim da je jasno kao dan tko je višak u ovoj temi.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑26 avg 2023, 14:15Ljudi postigli historijski uspjeh kao prvi klub iz BiH koji je izborio grupe evropskog takmicenja, i nakon utakmicA spominju Velez, pijacare.. umjesto da uzivaju u trenutkuGrgurplinski je napisao/la: ↑26 avg 2023, 13:59Kmeeee,nismo se ni plasirali u Europu,a kmečimo na temi bih klubova u Europi, keee. Točno mi ih žao. Da Sarajlije ili ovi iz banja Luke imaju šta reći,pa eto,ali javljaju se ovi što su više u federalnoj nego u pl. Ljudi za 2 dana igraju protiv Sarajeva, njima glavna tema, Zrinjski u Europi (razumljivo, da ne bi bilo da se čudim)...
Točno mi vas zao
Višak na temi, a oni pričaju kako se guzi Kajanova žena
Eto vaše se ne prče okolo
Eto vaše se ne prče okolo
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
PiazzaGrande
Zašto tebe toliko pogađa ova priča oko Kajana?!
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Zašto vas toliko pogađa Kajan?
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.