Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Najveća noćna mora svakog hdz.ovca a samim tim i navijača medjugoraca, jer ne postoji navijač medjugorac da nije član hdz.a je Kajan.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑26 avg 2023, 13:23Al kako ih Kajan zigu majke mi, nerealno![]()
Oni ti ga puse Sanele![]()
neugodan je napisao/la: ↑26 avg 2023, 13:34kako nas vrapcicani zigu jedva ispisasmo historiju njihove im drzave.
dok ste zivi morat cete citat da je HRVATSKI SPORTSKI KLUB ZRINJSKI prvi predstavnih bosne i hercegovine u grupnim natjecanjima. obolit cete od tog. nego odma cim ustanete Hapaurina na prazan stomak pa onda na kafu brato
Ljudi postigli historijski uspjeh kao prvi klub iz BiH koji je izborio grupe evropskog takmicenja, i nakon utakmicA spominju Velez, pijacare.. umjesto da uzivaju u trenutkuGrgurplinski je napisao/la: ↑26 avg 2023, 13:59Kmeeee,nismo se ni plasirali u Europu,a kmečimo na temi bih klubova u Europi, keee. Točno mi ih žao. Da Sarajlije ili ovi iz banja Luke imaju šta reći,pa eto,ali javljaju se ovi što su više u federalnoj nego u pl. Ljudi za 2 dana igraju protiv Sarajeva, njima glavna tema, Zrinjski u Europi (razumljivo, da ne bi bilo da se čudim)...
Mislim da je jasno kao dan tko je višak u ovoj temi.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑26 avg 2023, 14:15Ljudi postigli historijski uspjeh kao prvi klub iz BiH koji je izborio grupe evropskog takmicenja, i nakon utakmicA spominju Velez, pijacare.. umjesto da uzivaju u trenutkuGrgurplinski je napisao/la: ↑26 avg 2023, 13:59Kmeeee,nismo se ni plasirali u Europu,a kmečimo na temi bih klubova u Europi, keee. Točno mi ih žao. Da Sarajlije ili ovi iz banja Luke imaju šta reći,pa eto,ali javljaju se ovi što su više u federalnoj nego u pl. Ljudi za 2 dana igraju protiv Sarajeva, njima glavna tema, Zrinjski u Europi (razumljivo, da ne bi bilo da se čudim)...
Točno mi vas zao
Zašto vas toliko pogađa Kajan?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.