HordasOdMalena je napisao/la: ↑26 avg 2023, 22:32Dame i gospodo, evo kako je Željezničar došao do pobjede. Čisto nek se nađe.![]()
![]()

HordasOdMalena je napisao/la: ↑26 avg 2023, 22:32Dame i gospodo, evo kako je Željezničar došao do pobjede. Čisto nek se nađe.![]()
![]()
03:30KONTRASVIH je napisao/la: ↑27 avg 2023, 00:5303:02 Prosjaci nemaju para za plate.
03:10 Mitomani kupili sudije.
Za vas su ovakve situacije super,vi ih sta vise hvalite dok mi pljujemo,nije tesko da se odviknete od lopovskih navika ipak tako ste se podizali. Regularna utakmica nocas,rutinska pobijeda kao i Borca juceKONTRASVIH je napisao/la: ↑27 avg 2023, 00:55Tako je spin maloumnicemosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 00:54Mrsko mi nesto vase lakrdije da vadim,postavi sta se sviralo protiv nas,fantomski penali sa centra itd nama ovo nije normalno nit se radujemo ovakvim odlukama,dok vi javno pisete da uzivate![]()
![]()
Jel najjače ili najače?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 00:57Najace kad mitomani pricaju o nekakvim rezultatima a godinama nas gledaju iz fotelja u evropi,playyoffove dok se oni bore da nauce uplatnicu da popunePredatod je napisao/la: ↑27 avg 2023, 00:51Najace kad pitari gledsju nas na tvu pa se loze i oni akcije da pune kosevo hahhahah a pljuhne im kisa i zimi 950 im posjeta. Dzaba se lozite vazda smo vas bili prepreka. Jos kad ih Velez hladne sad a mi uznemo Igmana:urnebes opasni: Torpedo,ali sa lavora ne iz Gruzije.
![]()
![]()
tako prodje 12 godina,puno Bajrama,djeca im punoljetna postadose al mozda im unucad docekaju neki trofej
Dobro skontali smo vi ste posteni mi nismo, vi osudjujete mi kao ne osudjujemo. Ponovi jos samo jedno 300x povjerovati ce timosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 01:00
Za vas su ovakve situacije super,vi ih sta vise hvalite dok mi pljujemo,nije tesko da se odviknete od lopovskih navika ipak tako ste se podizali. Regularna utakmica nocas,rutinska pobijeda kao i Borca juce
Samo pustat treba svim normalnim bh klubovima,kao sto radi Sloga i slicni mada ste vi i tu izuzetci vi ste Leotaru pustili tj namjestili,vazda ste bili izrodiinzomni je napisao/la: ↑27 avg 2023, 01:00Onaj jedan Pijacar govori da je Basic seljacina, a bivsem mu treneru kluba slika obisla forum na kojoj izgleda ko da je sad siso s Bjelimica. Navijac kluba koji je insane koji su htjeli doc na utakmicu zelio smjestit u kavez za orlove i paunove.
Tegeltijasi, hm... Sve su price ispricane
Al nase drage kone koje prvo vintaju pricu o sirotinji, pa onda popise mozak prici o namjestanju. Od kojih para stignemo platit sudije?
Isti oni sto su namjestili zadnje kolo prosle sezone naocigled citave drzave plus TC ofsajd. Isti oni koji nam spocitavaju posjetu, a njihov klub dzabe dijelio karte samo da se neko pojavi na tribini
Jbt zivot...
Izrodi cega ?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 01:03
Samo pustat treba svim normalnim bh klubovima,kao sto radi Sloga i slicni mada ste vi i tu izuzetci vi ste Leotaru pustili tj namjestili,vazda ste bili izrodi
Tako je,samo od vas uzeo matricu. Ponasam se identicno kao i vi na forumu.let3 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 01:06Izrodi cega ?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 01:03
Samo pustat treba svim normalnim bh klubovima,kao sto radi Sloga i slicni mada ste vi i tu izuzetci vi ste Leotaru pustili tj namjestili,vazda ste bili izrodi
To je ona zloba i toksicnost koji izbija iz svakog tvog posta.
Mozda cak i 5 penala nije suđeno, nemamo para a guraju nas.. Ufffjurisicduska je napisao/la: ↑26 avg 2023, 22:12
I penal i crveni za Cocalica
I još 2 penala.
I onda na kontra strani debilcina svirne.
A oni ni s igračem vise ne mogu opucat na go
Rekoh da pitari vise prate Zelju nego svoj maleni klub. Kompleks manje vrijednostiRatoborniMrmot je napisao/la: ↑27 avg 2023, 02:3722 stranice napisane dok igra Zeljeznicar, stash, grizomud
Nije bolest sve sto boli, realno.
Jest vala, trebamo sjesti pa plakati zbog gresaka sudija
Drugi smo mi. Gospoda koja je priznala, da su ruzno pogurani. A vi se nasladjivate jbg nije isto
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Doktorinho, feniksptica, newton_heath_lyr, ristagrad, xinxee i 46 gostiju.