Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
auuuuu što si me razočaroooo e kako si me sada razočarooo.fukara87 je napisao/la:Ibrahim Crnkić novi trener Slobode
Ibrahim Crnkić, biti će imenovan za novog trenera FK Sloboda, saznaje vidiportal.ba iz dobro obavještenih izvora. On će po drugi put sjesti na klupu Slobode. Nakon što je u sezoni 2005./2006. spasio Slobodu od ispadanja, a u jesenjem dijelu sezone 2006.-2007. godine nakon poraza od Zrinjskog u Tuzli 0:6 i u Kupu od Leotara u Trebinju 0:5 podnio jer ostavku. UI drugom mandatu na Tušnji njegov prvi asistent biti će Mirza Hadžić.
Eto nasli su onoga ko hoce biti volonter. Hoce li naci igrace volontere, to je vec pitanje!fukara87 je napisao/la:Ibrahim Crnkić novi trener Slobode
Ibrahim Crnkić, biti će imenovan za novog trenera FK Sloboda, saznaje vidiportal.ba iz dobro obavještenih izvora. On će po drugi put sjesti na klupu Slobode. Nakon što je u sezoni 2005./2006. spasio Slobodu od ispadanja, a u jesenjem dijelu sezone 2006.-2007. godine nakon poraza od Zrinjskog u Tuzli 0:6 i u Kupu od Leotara u Trebinju 0:5 podnio jer ostavku. UI drugom mandatu na Tušnji njegov prvi asistent biti će Mirza Hadžić.
djulba je napisao/la:auuuuu što si me razočaroooo e kako si me sada razočarooo.fukara87 je napisao/la:Ibrahim Crnkić novi trener Slobode
Ozbiljno, mislim da ćemo ispasti iz lige, dabogda ispali iz lige.
Pa gdje ću biti normalan, Hebeš klub koji nema ni sto maraka na računu. igrači se valaju u blatu kad treniraju, nema predsjednika ma nema ništa. nabijem ih. Baš sam pukoscudetto je napisao/la:djulba je napisao/la:auuuuu što si me razočaroooo e kako si me sada razočarooo.fukara87 je napisao/la:Ibrahim Crnkić novi trener Slobode
Ozbiljno, mislim da ćemo ispasti iz lige, dabogda ispali iz lige.![]()
Da li si ti normalan,ja nebi reko da jesi...
Nista valja nam se izdignuti iznad postojece situacije,iako Crnka i nije neki trener trenutno je bio jedino rjesenje,ma samo da pregrmimo pitare pa ce poslije valjda se situacija popraviti,za nadati se jbg
fukara87 je napisao/la:KAKO BI OVO KOMETARISALI ?
Poslije treninga na Tušnju
Napomena ovo je pomocni teren stadiona Tusanj..
Evo vidis stadion Sloge Simin Han (klub za koji navijam ja).TZ_BoY je napisao/la:fukara87 je napisao/la:KAKO BI OVO KOMETARISALI ?
jbg druze tamo je sad samo pijesak nema vise trave , snijeg se otopio i stvorio veliko blato .... neznam koji qura( tamo treniraju kad u tuzli ima 4-5 stadiona koji su 10x bolji od pomocnog na tusnju ..... ( pasabunar , slavinovici , simin han , solina , kasarna , kreka ) neznam i glavni stadion je los pravo jedva da ima trave po njemu![]()
Nije istina neki dan smo rasvjetu dobili.UrbanBatalion je napisao/la:
Zle duse ce misliti da je ovo selendra u kojoj nema ni struje ni vode. Al pravi tuzlaci znaju da je ovo predgradje na istoku Tuzle. ;)
hahahahaha.....a inace ste mislili ono da nam uvalite 5 komada, a ovako minimalna pobjedaAulleTa je napisao/la:E' što mi iznenadi Sadiković... Mislim da je prežustro odreagovao, kada je htio podnijeti ostavku trebao je hladne glave razmisliti a ne ovako...
Sada još teža situacija pred meč sa Sarajevom, da Bog da mi i minimalno pobjedimo.
stadion u skojevskoj kod kasarne gotovo u boljem stanju nego glavni na Tušnju tako isto i u slavinovićima mada mislim da im NK Tuzla ne bi ustupila taj teren jer i oni treniraju na ''okolnim'' stadionima kako bi očuvali taj glavni ali mislim da ne bi bilo problema da odu na stadion u skojevskuUrbanBatalion je napisao/la: jbg druze tamo je sad samo pijesak nema vise trave , snijeg se otopio i stvorio veliko blato .... neznam koji qura( tamo treniraju kad u tuzli ima 4-5 stadiona koji su 10x bolji od pomocnog na tusnju ..... ( pasabunar , slavinovici , simin han , solina , kasarna , kreka ) neznam i glavni stadion je los pravo jedva da ima trave po njemu![]()
Desno Ibrahimovic.fukara87 je napisao/la:KAKO BI OVO KOMETARISALI ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.