FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

djulba
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la djulba » 09 mar 2011, 14:10

Ne dao nam bog ni Vojvodića ni Crnkića.. SAKIBEEEEEEE VRATI SE SAKIBEEEEEEEEE :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 09 mar 2011, 14:32

Ibrahim Crnkić novi trener Slobode

Ibrahim Crnkić, biti će imenovan za novog trenera FK Sloboda, saznaje vidiportal.ba iz dobro obavještenih izvora. On će po drugi put sjesti na klupu Slobode. Nakon što je u sezoni 2005./2006. spasio Slobodu od ispadanja, a u jesenjem dijelu sezone 2006.-2007. godine nakon poraza od Zrinjskog u Tuzli 0:6 i u Kupu od Leotara u Trebinju 0:5 podnio jer ostavku. UI drugom mandatu na Tušnji njegov prvi asistent biti će Mirza Hadžić.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 09 mar 2011, 14:36

fukara87 je napisao/la:Ibrahim Crnkić novi trener Slobode

Ibrahim Crnkić, biti će imenovan za novog trenera FK Sloboda, saznaje vidiportal.ba iz dobro obavještenih izvora. On će po drugi put sjesti na klupu Slobode. Nakon što je u sezoni 2005./2006. spasio Slobodu od ispadanja, a u jesenjem dijelu sezone 2006.-2007. godine nakon poraza od Zrinjskog u Tuzli 0:6 i u Kupu od Leotara u Trebinju 0:5 podnio jer ostavku. UI drugom mandatu na Tušnji njegov prvi asistent biti će Mirza Hadžić.
auuuuu što si me razočaroooo e kako si me sada razočarooo.

Ozbiljno, mislim da ćemo ispasti iz lige, dabogda ispali iz lige.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 09 mar 2011, 15:05

Eto nasli su onoga ko hoce biti volonter. Hoce li naci igrace volontere, to je vec pitanje!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

vodena_glava
Kontakt:

Post Postao/la vodena_glava » 09 mar 2011, 15:12

zbog čega je denis sadiković podnio ostavku? meni je izgledao kao kvalitetan i regularan trener, to neki konflikt sa ljudima u upravi?

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 09 mar 2011, 15:58

KAKO BI OVO KOMETARISALI ?
slika

Poslije treninga na Tušnju
Napomena ovo je pomocni teren stadiona Tusanj..
Zadnja izmjena: fukara87, dana/u 09 mar 2011, 16:20, ukupno mijenjano 1 put.

Nantess
Kontakt:

Post Postao/la Nantess » 09 mar 2011, 16:08

Žao mi je sto ga necu moci vise gledati na pregledima kada daje komentar svoj o utakmici Slobode.
Tako kulturno, strucno prica, bez kojekakvih glupih Bosanskih postapalica tipa aaa, mmm, ovaj-onaj, i sl.

Vidi se da je citao kada je trebao , za razliku od 95% trenera kod nas .
U svakom slucaju Denise sve najbolje ti u zivotu zelim.

Sto se tice tekme u TZ mislim da je najsigurnije za sve, ako se vec ne moze dobiti sjeverna tribina,
da se ukrcamo na tribinu A, tako je bilo i odmah poslije rata, i tada su utakmice bile u odlicnoj atmosferi,
jer lako je prici istoj kao i kad treba da se napusti stadion, mnogo je lakse, nego na onaj dio tribine kao lani.

Neko je maloprije rekao da ce biti sve ok i na D tribini, samo da ne ometamo gledaoce njihove :roll:
Morao sam na to reagovati, bez ikakve zelje da nekoga uvrijedim i naljutim,

Pa jeste li vi svjesni ko kod vas sjedi na zapadnoj tribini, cast izuzecima naravno, a njih je mozda 30%
ljudi koji sa sobom ponesu meze i pice, koji se nalokaju par sati prije tekme i ispoljavaju svoje frustracije,
a to svaki iskreni Tuzlak ce priznati, jer sam milion puta bio na tekmi u TZ, ne vezano za Sarajevo FK.
Sve sam to gledao godinama, i nema potrebe da mi sad neko kaze da nisam u pravu.
Tu sam prvi puta cuo famoznu uzrecicu " i kad kisa pada u TZ , Sarajevo je krivo " .
Vjerovatno pijanska ...

Tako da se od te vase zapadne tribine svasta moze "lijepo" cuti, i sta sad momci trebaju da to iskuliraju !!
Ponavljam ne zelim nikoga da uvrijedim i slicno, samo sam rekao ono sto sam gledao dosta puta.

Sve najbolje i lijep pozdrav !
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 09 mar 2011, 16:15

djulba je napisao/la:

:roll:
Da li si ti normalan,ja nebi reko da jesi...

Nista valja nam se izdignuti iznad postojece situacije,iako Crnka i nije neki trener trenutno je bio jedino rjesenje,ma samo da pregrmimo pitare pa ce poslije valjda se situacija popraviti,za nadati se jbg

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 09 mar 2011, 16:29

scudetto je napisao/la:
djulba je napisao/la:

:roll:
Da li si ti normalan,ja nebi reko da jesi...

Nista valja nam se izdignuti iznad postojece situacije,iako Crnka i nije neki trener trenutno je bio jedino rjesenje,ma samo da pregrmimo pitare pa ce poslije valjda se situacija popraviti,za nadati se jbg
Pa gdje ću biti normalan, Hebeš klub koji nema ni sto maraka na računu. igrači se valaju u blatu kad treniraju, nema predsjednika ma nema ništa. nabijem ih. Baš sam puko :twisted:

luda_mala 85
Kontakt:

Post Postao/la luda_mala 85 » 09 mar 2011, 16:34

Ma sve je ovo katastrofa, uzas....sta ce dalje biti...nema predsjednika, igracima se ne isplaćuju plate, i ocekuje se dobar rezultat. Samo me zanima kako je Sadikovic radio samo sa 1 covjekom????Uzas....

UrbanBatalion
Kontakt:

Post Postao/la UrbanBatalion » 09 mar 2011, 16:49

Evo tereni FK SLOGA SIMIN HAN (Klub za koji navijam ja :lol:).

Pricalo se za ovaj glavni teren da treba biti teren za treninge FK Slobode.
slika
Evo prvo "Stadion ispod krajolika". :)
slika
Pomocni teren trenutno se na njemu trenira. Malo sam obiljezio ovaj gol jer se ne vidi na slici telefon mi je uzas. :(
slika
Evo gola. Moja sjenka ja sa kapuljacom. :D
slika
Glavni teren.
slika
Prvi gol.
slika
Drugi gol.
slika
slika

Zle duse ce misliti da je ovo selendra u kojoj nema ni struje ni vode. Al pravi tuzlaci znaju da je ovo predgradje na istoku Tuzle. ;)

Vidite ovaj Slogin pomocni teren po meni je on uslovniji od pomocnog Slobode.
Al saltcityattack je moj idol.

TZ_BoY
Kontakt:

Post Postao/la TZ_BoY » 09 mar 2011, 17:16

fukara87 je napisao/la:KAKO BI OVO KOMETARISALI ?
slika

jbg druze tamo je sad samo pijesak nema vise trave , snijeg se otopio i stvorio veliko blato .... neznam koji qura( tamo treniraju kad u tuzli ima 4-5 stadiona koji su 10x bolji od pomocnog na tusnju ..... ( pasabunar , slavinovici , simin han , solina , kasarna , kreka ) neznam i glavni stadion je los pravo jedva da ima trave po njemu :!: :!:
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

UrbanBatalion
Kontakt:

Post Postao/la UrbanBatalion » 09 mar 2011, 17:20

TZ_BoY je napisao/la:
slika

jbg druze tamo je sad samo pijesak nema vise trave , snijeg se otopio i stvorio veliko blato .... neznam koji qura( tamo treniraju kad u tuzli ima 4-5 stadiona koji su 10x bolji od pomocnog na tusnju ..... ( pasabunar , slavinovici , simin han , solina , kasarna , kreka ) neznam i glavni stadion je los pravo jedva da ima trave po njemu :!: :!:
Evo vidis stadion Sloge Simin Han (klub za koji navijam ja). :D

UrbanBatalion
Kontakt:

Post Postao/la UrbanBatalion » 09 mar 2011, 17:33

UrbanBatalion je napisao/la:
Zle duse ce misliti da je ovo selendra u kojoj nema ni struje ni vode. Al pravi tuzlaci znaju da je ovo predgradje na istoku Tuzle. ;)
Nije istina neki dan smo rasvjetu dobili. :lol:

@Maestro zivio ti meni.

Btw: Isao sam da slikam istocni ulaz u Tuzlu ali ne vidi se nista od smoga i loseg telefona. :(

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 09 mar 2011, 17:49

E' što mi iznenadi Sadiković... Mislim da je prežustro odreagovao, kada je htio podnijeti ostavku trebao je hladne glave razmisliti a ne ovako...
Sada još teža situacija pred meč sa Sarajevom, da Bog da mi i minimalno pobjedimo. :(
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 09 mar 2011, 18:45

AulleTa je napisao/la:E' što mi iznenadi Sadiković... Mislim da je prežustro odreagovao, kada je htio podnijeti ostavku trebao je hladne glave razmisliti a ne ovako...
Sada još teža situacija pred meč sa Sarajevom, da Bog da mi i minimalno pobjedimo. :(
hahahahaha.....a inace ste mislili ono da nam uvalite 5 komada, a ovako minimalna pobjeda :) simptaicno
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 09 mar 2011, 18:50

UrbanBatalion je napisao/la: jbg druze tamo je sad samo pijesak nema vise trave , snijeg se otopio i stvorio veliko blato .... neznam koji qura( tamo treniraju kad u tuzli ima 4-5 stadiona koji su 10x bolji od pomocnog na tusnju ..... ( pasabunar , slavinovici , simin han , solina , kasarna , kreka ) neznam i glavni stadion je los pravo jedva da ima trave po njemu :!: :!:
stadion u skojevskoj kod kasarne gotovo u boljem stanju nego glavni na Tušnju tako isto i u slavinovićima mada mislim da im NK Tuzla ne bi ustupila taj teren jer i oni treniraju na ''okolnim'' stadionima kako bi očuvali taj glavni ali mislim da ne bi bilo problema da odu na stadion u skojevsku ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 09 mar 2011, 19:22

slika

Desno Ibrahimovic. :mrgreen: lici
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 09 mar 2011, 19:41

gledaj @molotovljevog ničim izazvan

nisam ni znao da je Darko Vojvodić bio u kombinacijama da dođe na mjesto šefa stručnog štaba, moguće je da je to i novinarska ''patka'' jer ima već ugovor sa Drinom i tu bi se trebalo isplaćivati obeštećenje ali mi se on čini kao savjestan čovjek i za naše prilike profesionalac tako da ne bi bilo loše njega vidjeti na kraju sezone na klupi Slobode ako je ikako moguće iako treba sačekati sa Ibrahimom mada je on ionako zauzet vođenjem omladinaca.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 09 mar 2011, 19:45

Iz ministarstva unutrasnjih poslova javljeno je da ce Fukare kao i prije dvije sedmice bit smjestene na Sjevernu tribinu stadiona Tusanj, dok ce Sarajevski navijaci bit smjesteni u sektor "D" tribine, koja je ogradjena po zahtjevima N/FSBIH... za gostujuce navijace. Ni jedan drugi dio stadiona nije adekvatno opremljen za gostujuce navijace.
Uz to sve se postavlja pitanje dali ce Horde Zla najavit svoj dolazak ili ne. Ukoliko se to sutra (cetvrtak) ne desi, najvjerovatnije ce im bit zabranjen organizovani ulazak u grad Tuzla.

FUKARE TUZLA 1987

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.