Možda smo loši bili jer je na tribinama bio trener Igmana, malo da ih zavaramo

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Cisto informativno, Zeljeznicar je i prije igrao Evropu puno prije Basica. Doci ce period, brzo dodje taj period. Nije da se i prije ovo desavalo.Pririsak je napisao/la: ↑27 avg 2023, 10:27Znaci dok smo u europi igrali najavljivano je kako ce doci pad u igri i energiji kada se vratimo u prvenstvo i ne znam sta se sad svi hvatate za glavu.
Eto dosao je pad al smo ovu tekmu dobili. Ovo je fudbal i ne mozemo izdominirati svaku utakmicu, a jasno je da ste pitari ako ocekujete tako nesto.
Slažem se,to sam već i pisao,ali uradili igrači na terenu to nisu.Pririsak je napisao/la: ↑27 avg 2023, 10:41Tako je @stanceski.
Ni meni ono nije izgledalo uopste lose s obzirom na rezultat kako se postavljamo. Mene raduje kad vidim da igramo posjed i pas igru jer u ovakvim utakmicama na 2:0 najbolja stvar koja moze da se desi jeste sa se kombinuje pas igrom jer igraci tako sticu ogromno znanje i hrabrost jer to radis u prvenstvenoj utakmici a ne samo na treningu. Tako se stvara sigurna ekipa koja ce nekad u buducnosti biti imuna na protivnikov pritisak i stalozeno ce igrati.
Ja kao da sam cuo nekoliko zvizduka kada je rustemovic izlazio ALI ODLICAN SAMAR TAKVIM LIKOVIMA JE APLAUZ 90% STADIONA CIM SU CULI ZVIZDANJE.
ONAJ NAJTEZI POSAO FIZICKI I NAJPRLJAVIJI OBAVLJA RUSTEMOVIC on i nije zaduzen da dijeli pasove. Za to imamo Mekica ali ovdje je dosta fudbalski nepismenih ljudi koji ne razumiju da imas razlixite tipove igraca za razlicitim ulogama na terenu.
Iznenađujuće dobro. Nadam se da će moći "dati ruke" u sredini. Bezveze ga je probavao na lijevoj strani.jointunija je napisao/la: ↑27 avg 2023, 12:22Nema veze sa finansijama nego energetskim pražnjenjem,kad se već toliko kritikovao Turanjanin,sinoć baš dobro odigrao,donio svježine i umalo poentirao.
Ceka de svaki pogresan korak, a svi sute kad posalje sjajnu dugu loptu. Dvostruki arsini, pitarluk klasicni.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑27 avg 2023, 14:34Slazem se, imbecilno je zvizdati nasim igracima, ali mali broj ljudi je zvizdao. Drago mi je da ja aplauz nadglasao zvizduke. Nismo svi isti, ali ja sebe ne mogu zamisliti kako zvizdim nekom nasem kakav je god. Rustemovic ne igra dobro, nema sta, ali od pocetka mu se gleda svaka pogresna kretnja. Neki drugi igrac ne bi ni priblizno ovoliko kritika trpio, on je na piku od kako je dosao. Na kraju krajeva, niti se sam doveo, niti sam sebe stavlja u igru.
Nije moguce ali onaj delegat protiv borca je lupio bas i sad idu glupa poredzenja ako je protiv borca 7 milja sad je manje i slicnozeljovolimte je napisao/la: ↑27 avg 2023, 13:46Jel moguce da je sinoc bilo skoro 6000 stolica praznih?
Muftic sinoc strasno dobar, Turanjanin ima izgleda dobar sut. Treba to malo cesce, svima bi godilo da se upise u strijelce.Mamba21 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 15:30Ako je ko za svoje ponašanje zaslužio zvižduke to je Amoah. Postaje cirkus igrač, poteze viška bez ikakve koristi.
Sa druge strane Muftić jedini igrač koji je u izlogu, koji je u usponu, najmanje podrške dobija, momak nas je spasio sinoć, dvije fenomenalne odbrane.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Levin, pintol_TM87, WeekendOffender i 25 gostiju.