Premijer liga BiH - aktuelno

Sky9
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Sky9 » 27 avg 2023, 15:45

Skver je napisao/la:
27 avg 2023, 15:37
Amidzatvojnajdrazi je napisao/la:
27 avg 2023, 15:20
Je li realno da me to pitas? Vidis li post iznad tvog?

Sto prije skontate da cete biti donji u odnosu na Sarajevu manje ce boljeti. Sarajevo ce u skorije vrijeme sa privatnim kapitalom postati ravnopravan rival politickom projektu Zrinskom koji se finansira znamo kako. Apsolutno nemam nista protiv bilo kog kluba u BiH, pisem na osnovu cinjenicnog stanja, to sto tebi i drugim navijacima Zelje ne odgovaraju cinjenice, ybg. i meni ne odgovara cinjenica da je Sloboda u federalnoj ligi trenutno.
Sumnjiv je Mirvić, vrijeme će tek pokazati šta je sve radio u Sarajevu, jer neke stvari su nelogične, i smrdi na neku vrstu malverzacije.

Opet kažem, vrijeme će pokazati ko je bio u pravu, ništa ne tvrdim sa sigurnošću...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 27 avg 2023, 15:45

jurisicduska je napisao/la:
27 avg 2023, 15:13
Najveća pljačka u postratnoj historiji.
Bezobrazluk.

slika
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 27 avg 2023, 15:47

27 avg 2023, 15:14
Vazda navijaci Slobode i Veleza prednjace u slihtanju pitarima, cast izuzecima. Mislim da nisu svjesni koliko to pateticno izgleda nekome sa strane, pogotovo kad se neki pitar iznervira pa ih pljucne. Furajte ljudi svoj film, pratite svoje klubove. Ne mozes nikako Zelju poniziti ulizivanjem pitarima, samo sebe.
Ja ovo ne razumijem nikako. Ajd ok komentarisat neki potez, igraca, pogodak ali bas lizat se ovako neofirno.
Kontaju zaje.bat ce Zelju tako sta li...
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 27 avg 2023, 15:51

Sky9 je napisao/la:

Ja na forumu od 2008., prije toga bio na bihsoccer forumu. Ubjedljivo najodvratniji likovi, uz rijetke izuzetke naravno, su bili ovi njihovi. I dan danas. Hajde sad na stranu Tyebinje i sve, ne mogu ih zbog njih samih.

Evo vidiš kako odmah vrijeđaju, sve se to sjatilo iz raznih vukojebina u Sarajevo, i ko su sad k'o oni...
Ti si jedan iskompleksirani seljacic bez zivota iz Bog zna kojeg mjesta, zatvoren u ta prljava 4 zida. Ono prica o vrijedjanju :urnebes: ukucas mu Zeljo u trazilicu one bljuvotine i ono vrijedjanje ne bi cuo od najgorih istocnih komsija, dok sa druge strane nikada nismo ni priblizno vrijedjali Tuzlu i Slobodu jer nas boli **** za vas. Gledaj ga kako pravi od sebe zrtvu :urnebes: :urnebes: :urnebes:

I ne nemaju kompleks. Samo se se onako dosli sa pdf-a druge lige ovdje :urnebes:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 27 avg 2023, 15:56

KONTRASVIH je napisao/la:
27 avg 2023, 15:51
Sky9 je napisao/la:

Ja na forumu od 2008., prije toga bio na bihsoccer forumu. Ubjedljivo najodvratniji likovi, uz rijetke izuzetke naravno, su bili ovi njihovi. I dan danas. Hajde sad na stranu Tyebinje i sve, ne mogu ih zbog njih samih.

Evo vidiš kako odmah vrijeđaju, sve se to sjatilo iz raznih vukojebina u Sarajevo, i ko su sad k'o oni...
Ti si jedan iskompleksirani seljacic bez zivota iz Bog zna kojeg mjesta, zatvoren u ta prljava 4 zida. Ono prica o vrijedjanju :urnebes: ukucas mu Zeljo u trazilicu one bljuvotine i ono vrijedjanje ne bi cuo od najgorih istocnih komsija, dok sa druge strane nikada nismo ni priblizno vrijedjali Tuzlu i Slobodu jer nas boli **** za vas. Gledaj ga kako pravi od sebe zrtvu :urnebes: :urnebes: :urnebes:

I ne nemaju kompleks. Samo se se onako dosli sa pdf-a druge lige ovdje :urnebes:
Ma sve ti znaš ćoro. 😂
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 27 avg 2023, 15:57

Sky9 je napisao/la:
27 avg 2023, 15:56
Sky9 je napisao/la:

Ma sve ti znaš ćoro. 😂
Popiso sam te i prije par puta i kulturno ispratio odlazak u drugu ligu. Hajde :wave: nije ti mjesto ovdje.

letsgofighter
Kontakt:

Post Postao/la letsgofighter » 27 avg 2023, 15:58

27 avg 2023, 14:23
roccosiffredi je napisao/la:
27 avg 2023, 14:16
Svi će doći na red, sutra možda Sarajevo, u srijedu Igman, u nedjelju Željezničar. Problem je što u ligi imamo jednog i po sudiju, ovo ostalo nije ni za federalku.
Protiv jednog kluba se ne smiju suditi ni očigledne stvari. Ostalo je kako ko naleti.
Da, sudjenje je tako lose da kad i ne postoji namjera useru utakmicu. Borac se gura sistemski, ostalo je vecinom neznanje.
Orangutane siđi sa grane da ti čiko da bananu, e tako :)
Znači tri penala su neznanje, i tako svako kolo, danas Zeljo sutra Sarajevo prekosutra Zrinjski, ali kada Borac ima diskutabilnu situaciju idu dva članka na Klixu i jedan na SS :) ovo je ogledalo vas Bošnjaka, uvijek je neko drugi kriv a kada je stvar evidentna onda je sigurno greška u pitanju, jer Boze dragi kako ce Bošnjo biti kriv za nešto, po defaultu je zrtva ! Ono juče je bila jedna od najvećih krađa ikada u premijer ligi, ali to je neznanje sudije jbg, Manijaci u transu jer je njihov Seljo pobjedio i imaju pravo da se raduju, a nama sram da nas bude kako mozemo da se radujemo jer smo pobjedili 5 : 0....Amidja, poslacu ti soka od kupusa, to je odlična stvar za čir na zeludcu, samo mi daj adresu u PP, i nemoj da se stidiš, znam da će ti proraditi čir do kraja sezone a bojim se i da će puknuti kada osvojimo titulu ;) za ove ostale dijagnoze i komplekse ne znam , snađi se nekako !
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 27 avg 2023, 15:58

nikada nismo ni priblizno vrijedjali Tuzlu i Slobodu jer nas boli **** za vas.
Ovo njih najvise yebe, bas ih boli. Jednostavno, niko ih ne smatra nekim rivalom. Ni Zeljo, ni Zrinjski, ni Sarajevo, ni Siroki, ni Borac... da ne nabrajam. Ljudi su oduvijek par razreda ispod. Zato se jadnici uvijek bacaju na glavu kad im dodjemo, a nemaju motiva protiv ekipa koje su njihov rang. Oni nekako osjecaju da pripadaju gore, a niko drugi se s tim ne slaze, pa se pojedose.
1921

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 27 avg 2023, 16:00

senjak075 je napisao/la:
27 avg 2023, 15:29
27 avg 2023, 15:26
Sky9 je napisao/la:
27 avg 2023, 15:23

Nigdje veze. :urnebes:

Neće da sebi priznaju da ih svi najviše mrze isključivo jer su najodvratniji, ali šta da se radi...
Pa samo od tebe pacijentu moze se sigurno 50postova lizanja cmara izvuci.
Hajde druga liga pa kada se nekad vratite i treci put cemo vas izbaciti. :wave:
Normalno da se ponosite i dalje prodanom utakmicom u Trebinju glupane.
Jel' to ona godina kad direktnom konkurentu niste pucali po golu i izgubite 0:2 iako ste sa porazom od 1 razlike bili sigurni za opstanak?

Napadač puca, lopta ide ka golu, pogađa u ruku odbrambenog, NIJE PENAL. Liga Prvaka.
slika

Ubačaj, prilika za ekipu koja napada, odbrambeni igra rukom, NIJE PENAL. Europka liga.
slika

Napadač puca, pogađa odbrambenog u ruku, famozno "iznad ramena", NIJE PENAL. Premiership.
slika

Upabačaj iz prekida, odbrameni igra rukom, NIJE PENAL. Bundesliga.
slika

Sve situacije kada lopta ide prema golu, nakon što je igra napadačka ekipa, pogađa odbramenog u ruku i sprječava se prilika protivnika. Nijedan penal.

Naravno, kad je Željo u pitanju, onda prenal ne daje čist nego je neviđena historijska krađa što nije sviran penal za Tuzlu nakon što odbrambeni ispucavajući loptu ka centru poagađa sa dva metra svog igrača nenamjerno u ruku.

Treba i ove gore sve učesnike sa situacija na linkovima staviti na listu budala i luđaka. :mrgreen:

Eto, šta kaže, lik, let me google that for you... Otkrio fazon iz 2008. :clap:

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 27 avg 2023, 16:01

27 avg 2023, 15:57
Sky9 je napisao/la:
27 avg 2023, 15:56

Ma sve ti znaš ćoro. 😂
Popiso sam te i prije par puta i kulturno ispratio odlazak u drugu ligu. Hajde :wave: nije ti mjesto ovdje.
Još jednom potvrđuješ ovo što napisah, da ste najodvratnija grupacija na forumu, od početka do danas. :bih:

Samo nastavi, mada je to svima ovdje jasno, i zato vas niko ne može. :kafa:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Predatod
Kontakt:

Post Postao/la Predatod » 27 avg 2023, 16:04

Predatod je napisao/la:
27 avg 2023, 08:49
Kmee kmee kako mi ulazemo milione a iza Zeljeznicara. Kme kmee hocemo i mi natkriven i pun stadion bar jednom u zivotu. Kmee hocemo i mi da grmimo i da se jezimo na Tifinu Grbavicu, divovi nam ko uspavankaaa(svako nam je plijennnnn) kmee kmee dojadili nam lageraki dresovi hoce li neko nesto za nas ikad maksuz napraviti, kme kmee sto nam dolazi 30 igraca i 6 trenera u sezoni a nista mozemo samo gledati... kme kmee necemo vise da se ofiramo sa Torpedom,Zariom,Milsamijem,Zetom Kukešima i drugim nizerazednim klubovima a peremo milione..kme kmee kad proradi Penjeranda i Vavirosi.. ko sto su proradili i Makedonci...

ako nista vidjeli ste jednom pun lavor- Zeljo Newcastle
Kmeee pitari kmeeeee
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!

Tifo
Kontakt:

Post Postao/la Tifo » 27 avg 2023, 16:04

mnon46 je napisao/la:
27 avg 2023, 15:19
27 avg 2023, 15:14
Vazda navijaci Slobode i Veleza prednjace u slihtanju pitarima, cast izuzecima. Mislim da nisu svjesni koliko to pateticno izgleda nekome sa strane, pogotovo kad se neki pitar iznervira pa ih pljucne. Furajte ljudi svoj film, pratite svoje klubove. Ne mozes nikako Zelju poniziti ulizivanjem pitarima, samo sebe.
E čuj navijači slobode nam se šlihtaju, ko je idući, navijači širokog?
Ko plitak potok! ;)

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 27 avg 2023, 16:05

27 avg 2023, 15:58
nikada nismo ni priblizno vrijedjali Tuzlu i Slobodu jer nas boli **** za vas.
Ovo njih najvise yebe, bas ih boli. Jednostavno, niko ih ne smatra nekim rivalom. Ni Zeljo, ni Zrinjski, ni Sarajevo, ni Siroki, ni Borac... da ne nabrajam. Ljudi su oduvijek par razreda ispod. Zato se jadnici uvijek bacaju na glavu kad im dodjemo, a nemaju motiva protiv ekipa koje su njihov rang. Oni nekako osjecaju da pripadaju gore, a niko drugi se s tim ne slaze, pa se pojedose.
Usput im ocitas lekciju iz navijanja i patriotizma.
Od njih 20 imas bar jednog ovakvog kao sto je sky. Njegov kompleks i kolicinu mrznje mogu shvatiti samo radi par razloga ali nije za foruma. :kafa:

slika

Citava drzava ismijava fukare i upravu, a on hladno pise kako je to kod svakoga samo ovi ispali glupi jer su javno to objavili :urnebes:

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 27 avg 2023, 16:06

letsgofighter je napisao/la:
27 avg 2023, 15:58
Vidi ovog delegata, ne moze ono da ne razveze o Bosnjama i zrtvama, jace je to od njega. Ma mrs u picku materinu :wave: Idi upali Baju Malog Knindzu, lagano sajkacu na glavu, i divi se Tegeltijinom zubalu dok se on krivi od kokaina a ti ljustis Nektar dvoguzu ispred granapa :rol:
1921

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 27 avg 2023, 16:09

Samo nastavi ćoravi😂
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 27 avg 2023, 16:12

Gledaj Predatoda, niko ga nije citirao i citira sam sebe. :rol:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 27 avg 2023, 16:13

Ovdje fali Čelik.Jer Čelik i Robijasi su dingospo za ove iz Tuzle i Mostara.Fali gradska Zenicka raja sa Jalije Bilmisca I ostalih Zenickih mahala.Sutra 4-1 ko me zna tu sam uvjek blizu rezultata.Protiv Posusja sam reko 4-0 ali eto bilo je 3-0 umalo sam ubo.Boba falila.

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 27 avg 2023, 16:13

Joj ovog Duska 😂😂😂
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 27 avg 2023, 16:16

elSaik je napisao/la:
27 avg 2023, 16:00
senjak075 je napisao/la:
27 avg 2023, 15:29
27 avg 2023, 15:26

Pa samo od tebe pacijentu moze se sigurno 50postova lizanja cmara izvuci.
Hajde druga liga pa kada se nekad vratite i treci put cemo vas izbaciti. :wave:
Normalno da se ponosite i dalje prodanom utakmicom u Trebinju glupane.
Jel' to ona godina kad direktnom konkurentu niste pucali po golu i izgubite 0:2 iako ste sa porazom od 1 razlike bili sigurni za opstanak?

Napadač puca, lopta ide ka golu, pogađa u ruku odbrambenog, NIJE PENAL. Liga Prvaka.
slika

Ubačaj, prilika za ekipu koja napada, odbrambeni igra rukom, NIJE PENAL. Europka liga.
slika

Napadač puca, pogađa odbrambenog u ruku, famozno "iznad ramena", NIJE PENAL. Premiership.
slika

Upabačaj iz prekida, odbrameni igra rukom, NIJE PENAL. Bundesliga.
slika

Sve situacije kada lopta ide prema golu, nakon što je igra napadačka ekipa, pogađa odbramenog u ruku i sprječava se prilika protivnika. Nijedan penal.

Naravno, kad je Željo u pitanju, onda prenal ne daje čist nego je neviđena historijska krađa što nije sviran penal za Tuzlu nakon što odbrambeni ispucavajući loptu ka centru poagađa sa dva metra svog igrača nenamjerno u ruku.

Treba i ove gore sve učesnike sa situacija na linkovima staviti na listu budala i luđaka. :mrgreen:

Eto, šta kaže, lik, let me google that for you... Otkrio fazon iz 2008. :clap:

Dobro ovo :salut:

Nego de mi reci kad igrac Sarajeva asistira igracu Tuzle za gol jel to ofsajd?
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 27 avg 2023, 16:17

Belegija je napisao/la:
27 avg 2023, 16:13
Sky9 je napisao/la:
27 avg 2023, 14:00
Belegija je napisao/la:
27 avg 2023, 13:57

Vicini i dodikovi pusikurci
Dodik u Sarajevu od svih ljudi jedino Ivicu Osima gotivio :hmmmmm: , vjerujem i da je željkanov manijakalni traktorista u srcu, pa je čvrsto odlučio da preko sestrića Vice podrži staru ljubav. :bih:
Nije ljubav, samo ljubavnica :kafa:
Pardon, u pravu si. :kafa:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, bvsic, Hajdeee, Rule_hz i 12 gostiju.