Ma ljudi ovde pamcenje ko zlatne ribice imaju. 2 mjeseca su pisali kako treba Viverosa umjesto Kyeremeha, jer je ovaj kao los a Viveros predobar. Na kraju Viveros u prvih 18 ne moze…
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
To je to, treba biti realan, igrac koji ima takvo iskustvo kao on trebao bi biti prevaga na terenu, on nazalost po meni nije to. Daleko od toga da je on los ili tako nesto, ali ocekivao sam puno vise od njega.SHZ82 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 17:18vidim da niko ne razmislja da se Vrancic klupira. Vrancic je dobar sa loptom, ali ovo cemu tezi Rozman on bi mogao postati problem i ja bih rado vidio kako bi mi izgledali bez njega na terenu, jer da bi dosli na nivo Zrinjskog nama trebaju motoricki igraci koji znaju sa loptom.
Uglavnom vidjet cemo sutra, u Tuzli je bilo super pola sata,sutra se nadam da ce to produziti i zabiti golove iz sansi koje se naprave.
Vrancic je prevaga itekakva, a drugo je sto ti i vecina gledate fudbal kroz prizmu golova i asistencija. U Vrancicu imas igraca koji ce se spustit po loptu, zagraditi kada je presing protivnika, iznijeti, obezbijediti svom suigracu da nadje prostor da primi loptu, a po potrebi ce i asistirati, eventualno zabiti tu i tamo neki pogodak. Da ti na neki nacin priblizim (figurativno), Vrancic je ono sto je Busquets nekad bio. Nevidljiv, a najbitniji.thebain666 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 17:25To je to, treba biti realan, igrac koji ima takvo iskustvo kao on trebao bi biti prevaga na terenu, on nazalost po meni nije to. Daleko od toga da je on los ili tako nesto, ali ocekivao sam puno vise od njega.SHZ82 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 17:18vidim da niko ne razmislja da se Vrancic klupira. Vrancic je dobar sa loptom, ali ovo cemu tezi Rozman on bi mogao postati problem i ja bih rado vidio kako bi mi izgledali bez njega na terenu, jer da bi dosli na nivo Zrinjskog nama trebaju motoricki igraci koji znaju sa loptom.
Uglavnom vidjet cemo sutra, u Tuzli je bilo super pola sata,sutra se nadam da ce to produziti i zabiti golove iz sansi koje se naprave.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Bas, raja nekako gleda previse povrsno, vrancic je nas daleko najkvalitetniji i najiskusniji igrac.Napapijri je napisao/la: ↑27 avg 2023, 17:28Vrancic je prevaga itekakva, a drugo je sto ti i vecina gledate fudbal kroz prizmu golova i asistencija. U Vrancicu imas igraca koji ce se spustit po loptu, zagraditi kada je presing protivnika, iznijeti, obezbijediti svom suigracu da nadje prostor da primi loptu, a po potrebi ce i asistirati, eventualno zabiti tu i tamo neki pogodak. Da ti na neki nacin priblizim (figurativno), Vrancic je ono sto je Busquets nekad bio. Nevidljiv, a najbitniji.thebain666 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 17:25To je to, treba biti realan, igrac koji ima takvo iskustvo kao on trebao bi biti prevaga na terenu, on nazalost po meni nije to. Daleko od toga da je on los ili tako nesto, ali ocekivao sam puno vise od njega.SHZ82 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 17:18vidim da niko ne razmislja da se Vrancic klupira. Vrancic je dobar sa loptom, ali ovo cemu tezi Rozman on bi mogao postati problem i ja bih rado vidio kako bi mi izgledali bez njega na terenu, jer da bi dosli na nivo Zrinjskog nama trebaju motoricki igraci koji znaju sa loptom.
objasnio.Napapijri je napisao/la: ↑27 avg 2023, 17:28Vrancic je prevaga itekakva, a drugo je sto ti i vecina gledate fudbal kroz prizmu golova i asistencija. U Vrancicu imas igraca koji ce se spustit po loptu, zagraditi kada je presing protivnika, iznijeti, obezbijediti svom suigracu da nadje prostor da primi loptu, a po potrebi ce i asistirati, eventualno zabiti tu i tamo neki pogodak. Da ti na neki nacin priblizim (figurativno), Vrancic je ono sto je Busquets nekad bio. Nevidljiv, a najbitniji.thebain666 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 17:25To je to, treba biti realan, igrac koji ima takvo iskustvo kao on trebao bi biti prevaga na terenu, on nazalost po meni nije to. Daleko od toga da je on los ili tako nesto, ali ocekivao sam puno vise od njega.SHZ82 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 17:18vidim da niko ne razmislja da se Vrancic klupira. Vrancic je dobar sa loptom, ali ovo cemu tezi Rozman on bi mogao postati problem i ja bih rado vidio kako bi mi izgledali bez njega na terenu, jer da bi dosli na nivo Zrinjskog nama trebaju motoricki igraci koji znaju sa loptom.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Pa taj Vrančić bi nam donio pola gola centaršutevima da imamo iole neko ko to zna iskoristit. Otjerali smo jedinog koji je znao (Martinović).
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
A navala nam kratka k'o Februar.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
-
- Kontakt:
Napapijri je napisao/la: ↑27 avg 2023, 17:28Vrancic je prevaga itekakva, a drugo je sto ti i vecina gledate fudbal kroz prizmu golova i asistencija. U Vrancicu imas igraca koji ce se spustit po loptu, zagraditi kada je presing protivnika, iznijeti, obezbijediti svom suigracu da nadje prostor da primi loptu, a po potrebi ce i asistirati, eventualno zabiti tu i tamo neki pogodak. Da ti na neki nacin priblizim (figurativno), Vrancic je ono sto je Busquets nekad bio. Nevidljiv, a najbitniji.thebain666 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 17:25To je to, treba biti realan, igrac koji ima takvo iskustvo kao on trebao bi biti prevaga na terenu, on nazalost po meni nije to. Daleko od toga da je on los ili tako nesto, ali ocekivao sam puno vise od njega.SHZ82 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 17:18vidim da niko ne razmislja da se Vrancic klupira. Vrancic je dobar sa loptom, ali ovo cemu tezi Rozman on bi mogao postati problem i ja bih rado vidio kako bi mi izgledali bez njega na terenu, jer da bi dosli na nivo Zrinjskog nama trebaju motoricki igraci koji znaju sa loptom.
-
- Kontakt:
Napapijri je napisao/la: ↑27 avg 2023, 17:28Vrancic je prevaga itekakva, a drugo je sto ti i vecina gledate fudbal kroz prizmu golova i asistencija. U Vrancicu imas igraca koji ce se spustit po loptu, zagraditi kada je presing protivnika, iznijeti, obezbijediti svom suigracu da nadje prostor da primi loptu, a po potrebi ce i asistirati, eventualno zabiti tu i tamo neki pogodak. Da ti na neki nacin priblizim (figurativno), Vrancic je ono sto je Busquets nekad bio. Nevidljiv, a najbitniji.thebain666 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 17:25To je to, treba biti realan, igrac koji ima takvo iskustvo kao on trebao bi biti prevaga na terenu, on nazalost po meni nije to. Daleko od toga da je on los ili tako nesto, ali ocekivao sam puno vise od njega.SHZ82 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 17:18vidim da niko ne razmislja da se Vrancic klupira. Vrancic je dobar sa loptom, ali ovo cemu tezi Rozman on bi mogao postati problem i ja bih rado vidio kako bi mi izgledali bez njega na terenu, jer da bi dosli na nivo Zrinjskog nama trebaju motoricki igraci koji znaju sa loptom.
-
- Kontakt:
Uopste ne gledam tako, jer sam pisao i prije za Avramovskog od kojeg svi ocekuju golove i asistencije, da sama njegova pojava na terenu odvlaci paznju i koncetraciju protivnicima, bas kao i Vranciceva. Sama cinjenica da ne moze da izdrzi 90 minuta u nasoj ligi je porazavajuca, koliko god pripisivali to prethodnom "kondicionom treneru". Kako npr Renan i Kyeremeh mogu izdrzati, pa i Beganovic i Durakovic, a Vrancic koji je igrao protiv Citya ne moze ? I da si poredio Baltu i Busqetsa pa hajd, al Vrancica i Busqetsa... On bi se trebao porediti sa Modricem ili Rakiticem kad ih vec poredis sa svjetskom klasom. Jos jednom ponavljam, daleko je od loseg igraca, ali isto tako je daleko od onog sto sam ja ocekivao. Ne tako davno smo imali Jajala na istoj toj poziciji, koji je donosio itekakvu prevagu...Napapijri je napisao/la: ↑27 avg 2023, 17:28Vrancic je prevaga itekakva, a drugo je sto ti i vecina gledate fudbal kroz prizmu golova i asistencija. U Vrancicu imas igraca koji ce se spustit po loptu, zagraditi kada je presing protivnika, iznijeti, obezbijediti svom suigracu da nadje prostor da primi loptu, a po potrebi ce i asistirati, eventualno zabiti tu i tamo neki pogodak. Da ti na neki nacin priblizim (figurativno), Vrancic je ono sto je Busquets nekad bio. Nevidljiv, a najbitniji.thebain666 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 17:25To je to, treba biti realan, igrac koji ima takvo iskustvo kao on trebao bi biti prevaga na terenu, on nazalost po meni nije to. Daleko od toga da je on los ili tako nesto, ali ocekivao sam puno vise od njega.SHZ82 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 17:18vidim da niko ne razmislja da se Vrancic klupira. Vrancic je dobar sa loptom, ali ovo cemu tezi Rozman on bi mogao postati problem i ja bih rado vidio kako bi mi izgledali bez njega na terenu, jer da bi dosli na nivo Zrinjskog nama trebaju motoricki igraci koji znaju sa loptom.
Renan je ja mislim preko 185, ostali svi skupa nemaju toliko
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
186 po TM-u. A ostali, ne smijem ni proguglatimnon46 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 17:55Renan je ja mislim preko 185, ostali svi skupa nemaju toliko

Igrači će odmah na trening.
- BordoBBoja
- Kontakt:
Cuj sto se kritikuje keyermeneh
Lik puno zuji, a ne daje meda nikako
Lik puno zuji, a ne daje meda nikako
- ElCartel11
- Kontakt:
Kyeremeh je verzija Aladin Sisic ali samo Pro verzija.
Malo jaca verzija al nista sijajno uzmemo li u obzir jos, da je stranac.
Malo jaca verzija al nista sijajno uzmemo li u obzir jos, da je stranac.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
100%
Ljudi nakon 4-5 posta na forumu odma stvore misljenje da igrac ne valja. Mislim da bi bio savrsen RWB, konstantno pomaze svom beku a i kao sto kazes ima slabu zavrsnicu.
PS: Molim Almedina Ziljkića da od sad prepusti Vrančiću slobodne udarce. Kada god vidim njih dvojicu na slobodnom zna se ko puca...
-
- Kontakt:
A sta ocekujete od Vrancica?Sa 34 godina da uzme loptu predje 5 igraca i lobuje golmana rabonom?
Covjek igra itekako dobro i po meni je medju 3 najkorisnija igraca u klubu.
To sto ne moze na +35 odigrati 90 minuta sa navedenim brojem godinama nije mana.Njemu samo trebaju 2 igraca da trce s njim,Buljubasic je jedan eh sad nadam se da je i Julardzija trkac i pokretljiv i bit ce to ok.
Prekide spominjati je presmijesno,urnebesno.Nemamo u klubu mozda 2 igraca preko 185 i ocekuju se neke asistencije iz kornera i prekida,suludo.Dok si imao Iliju(194) imao si i opasnosti neke iz prekida,ko ce sad skociti?Mislim da imamo daleko najnižu ekipu u ligi.
Svaki pas Maria je kompjuterski i milimetarski precizan.Da ima ko skociti bilo bi i asistencija.
Kyeremeh je solidan i nista vise.Moze trcati i ima snage,spreman igrac nema dvoume,centarsut dobar,brz,1 na 1 slab,zavrsnica nikakva i tu se zavrsava prica.Ako sredi srpske papire top,ako ne nama treba stranac na krilu dosta bolji.Ne mozes porediti Francisa i Fanima koji iz svake pozicije da osuta gol je,koji na ledja baci 3 igraca Zrinjskog i iz nemoguceg ugla uvije je u cosak
To sto ne moze na +35 odigrati 90 minuta sa navedenim brojem godinama nije mana.Njemu samo trebaju 2 igraca da trce s njim,Buljubasic je jedan eh sad nadam se da je i Julardzija trkac i pokretljiv i bit ce to ok.
Prekide spominjati je presmijesno,urnebesno.Nemamo u klubu mozda 2 igraca preko 185 i ocekuju se neke asistencije iz kornera i prekida,suludo.Dok si imao Iliju(194) imao si i opasnosti neke iz prekida,ko ce sad skociti?Mislim da imamo daleko najnižu ekipu u ligi.
Svaki pas Maria je kompjuterski i milimetarski precizan.Da ima ko skociti bilo bi i asistencija.
Kyeremeh je solidan i nista vise.Moze trcati i ima snage,spreman igrac nema dvoume,centarsut dobar,brz,1 na 1 slab,zavrsnica nikakva i tu se zavrsava prica.Ako sredi srpske papire top,ako ne nama treba stranac na krilu dosta bolji.Ne mozes porediti Francisa i Fanima koji iz svake pozicije da osuta gol je,koji na ledja baci 3 igraca Zrinjskog i iz nemoguceg ugla uvije je u cosak
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Ja ne znam jel vi pojedinci ne znate citati ? Ja kazem da sam vise ocekivao od Vranicica, to je moj licni stav, isto kao sto je pojedincima dovoljno sto on radi na terenu. Kao sto napisah gore ni modric nema prevelik broj asistencija ni golova, ali ipak njegovo prisustvo na terenu pravi prevagu i lopta je kod njeg sigurna uvijek, a ima 37 godina. Vrancic nije spreman, + znao je kiksati sa pasovima itekako, i za platu koju prima trebao je malo vise pokazati. Kao sto rekoh, imali smo Jajala, Crepulju na tim pozicijama koji su puno vise pokazali.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 avg 2023, 18:21A sta ocekujete od Vrancica?Sa 34 godina da uzme loptu predje 5 igraca i lobuje golmana rabonom?
Sto se Kyeremeha tice, covjek je prespreman, ima dribling, prebrz je, igra u oba pravca. Malo je zakocio sa zavrsnicom, ali to nije razlog da ga se pljuje i poredi sa Sisicem, Hebibovicem i slicnim promasajima.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Tema Mario Vrancic zatvorenaNapapijri je napisao/la: ↑27 avg 2023, 17:28Vrancic je prevaga itekakva, a drugo je sto ti i vecina gledate fudbal kroz prizmu golova i asistencija. U Vrancicu imas igraca koji ce se spustit po loptu, zagraditi kada je presing protivnika, iznijeti, obezbijediti svom suigracu da nadje prostor da primi loptu, a po potrebi ce i asistirati, eventualno zabiti tu i tamo neki pogodak. Da ti na neki nacin priblizim (figurativno), Vrancic je ono sto je Busquets nekad bio. Nevidljiv, a najbitniji.thebain666 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 17:25To je to, treba biti realan, igrac koji ima takvo iskustvo kao on trebao bi biti prevaga na terenu, on nazalost po meni nije to. Daleko od toga da je on los ili tako nesto, ali ocekivao sam puno vise od njega.SHZ82 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 17:18vidim da niko ne razmislja da se Vrancic klupira. Vrancic je dobar sa loptom, ali ovo cemu tezi Rozman on bi mogao postati problem i ja bih rado vidio kako bi mi izgledali bez njega na terenu, jer da bi dosli na nivo Zrinjskog nama trebaju motoricki igraci koji znaju sa loptom.

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
E što bih volio da Vrančić odmori u jednoj utakmici, pa da vidiš kako bi funkcionisala sredina terena i ko bi povezao odbranu s napadom.thebain666 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 18:38Ja ne znam jel vi pojedinci ne znate citati ? Ja kazem da sam vise ocekivao od Vranicica, to je moj licni stav, isto kao sto je pojedincima dovoljno sto on radi na terenu. Kao sto napisah gore ni modric nema prevelik broj asistencija ni golova, ali ipak njegovo prisustvo na terenu pravi prevagu i lopta je kod njeg sigurna uvijek, a ima 37 godina. Vrancic nije spreman, + znao je kiksati sa pasovima itekako, i za platu koju prima trebao je malo vise pokazati. Kao sto rekoh, imali smo Jajala, Crepulju na tim pozicijama koji su puno vise pokazali.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 avg 2023, 18:21A sta ocekujete od Vrancica?Sa 34 godina da uzme loptu predje 5 igraca i lobuje golmana rabonom?
Sto se Kyeremeha tice, covjek je prespreman, ima dribling, prebrz je, igra u oba pravca. Malo je zakocio sa zavrsnicom, ali to nije razlog da ga se pljuje i poredi sa Sisicem, Hebibovicem i slicnim promasajima.
Pa sam Buljubašić djeluje 3x bolje najviše iz razloga što ima Vrančića pored sebe. Daj mu Mustafića i odmah će se pogubiti sve.
Onaj ko ne vidi šta Vrančić radi taj nema pojma o fudbalu. Naveo si Modrića, pa Vrančić je naš Modrić.
-
- Kontakt:
Buraz ti ocigledno imas problem sa shvatanjem. I ne znam otkud sad u prici Mustafic, Vrancic je sigurno najbolji igrac kojeg imamo u veznom redu, ali po meni nije opravdao moja ocekivanja, jel ti treba nacrtati ?tabba77 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 18:56E što bih volio da Vrančić odmori u jednoj utakmici, pa da vidiš kako bi funkcionisala sredina terena i ko bi povezao odbranu s napadom.thebain666 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 18:38Ja ne znam jel vi pojedinci ne znate citati ? Ja kazem da sam vise ocekivao od Vranicica, to je moj licni stav, isto kao sto je pojedincima dovoljno sto on radi na terenu. Kao sto napisah gore ni modric nema prevelik broj asistencija ni golova, ali ipak njegovo prisustvo na terenu pravi prevagu i lopta je kod njeg sigurna uvijek, a ima 37 godina. Vrancic nije spreman, + znao je kiksati sa pasovima itekako, i za platu koju prima trebao je malo vise pokazati. Kao sto rekoh, imali smo Jajala, Crepulju na tim pozicijama koji su puno vise pokazali.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 avg 2023, 18:21A sta ocekujete od Vrancica?Sa 34 godina da uzme loptu predje 5 igraca i lobuje golmana rabonom?
Pa sam Buljubašić djeluje 3x bolje najviše iz razloga što ima Vrančića pored sebe. Daj mu Mustafića i odmah će se pogubiti sve.
Onaj ko ne vidi šta Vrančić radi taj nema pojma o fudbalu. Naveo si Modrića, pa Vrančić je naš Modrić.
A i trebao bi se odmoriti i probati bez njega, sa Buljubasicem, Jurladzom i Avramovskim ispred.
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Amidzaa, bhfanatic14, boki86, budzak, galia95, Guest1945, Haksss, miguelramos, misstianopenaldo, MSOZ101, nedimmmm1337, Pitar6785, pitara, SamoDaKazeem, tenpenny, tutankamon1905, Velaxsa, ŠTA_JE i 154 gosta.