Jest sa strane, samo on i ulaže pare u MDK kroz sponzorstvo, nije ko prije ali jeste tu i dalje. Danas je bio na utakmici. Mokar sav od nervoza i deranja. Želio se valjda osvetit zbog ispadanja iz PL i famoznog pitanja oko stadiona.

Moderator/ica: GracanicaAA
Jest sa strane, samo on i ulaže pare u MDK kroz sponzorstvo, nije ko prije ali jeste tu i dalje. Danas je bio na utakmici. Mokar sav od nervoza i deranja. Želio se valjda osvetit zbog ispadanja iz PL i famoznog pitanja oko stadiona.
Ma realno volim podjebavanje, i znam svasta reci, al ovaj sta izvali tesko da moze ko. Valja gluposti na dnevnom nivou kao nikad niko.
Danas neki vaš reče da nije više u MDK. Dezavuirate nas.laudrop je napisao/la: ↑27 avg 2023, 22:42Jest sa strane, samo on i ulaže pare u MDK kroz sponzorstvo, nije ko prije ali jeste tu i dalje. Danas je bio na utakmici. Mokar sav od nervoza i deranja. Želio se valjda osvetit zbog ispadanja iz PL i famoznog pitanja oko stadiona.![]()
Naš forum ti je sad pun pridošlica koji 3 godine nisu gledali klub pa ne razumiju da se i dalje stabilizujemo i 70% prihoda usmjeravamo na dugovanja i onda pišu svakakve gluposti i pljuju po klubu, igračima, trenerima i drugima.Sky9 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 22:56Danas neki vaš reče da nije više u MDK. Dezavuirate nas.![]()
Ne mafijaj Žuta Šupčino. Danas ste otresli top ekipu FL, uzeli Tomislav u gostima, hoćete u PL, u pet deka smo....
Dobro braca.
Ne možeš me ubijediti, imaš respect od mene, ali baš ginete na terenu, šta drugo da pomislim nego da hoćete u PL.
Tako je žuti brate
Eh to je to, nema tu neke garancije da ćeš se sigurno plasirati, bez obzira na pare, ne igraju one.redbull93 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 23:50Slobodanka ce izgleda pljunuti milion na igrace, sto je za ovu ligu bas puno. Ako ne udju u pl, to bi bas bila katastrofa.
Ubjedljivo najveci budjet u ligi, cak sta vise vjerovatno 3 puta veci od stupcanice i 4-5 puta od nas, koji eto stojimo kao treci u redu za prvo mjesto. Opet, ne igraju uvijek ni novci, moji sinovci. Samo borba do kraja da bude, da dignemo ligu na veci nivo.
Moj Sky, ako nas je historija ičemu naučila to je kada se vratite u PL da ćemo vam po treći put metak u čelo ispalitiSky9 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 19:26Prva liga FBiH, where amazing happens.19vendetta87 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 19:22Tek sad upratih da se bivsi zadrugar Dino Dizdarevic vratio u TOSK![]()
![]()
Hat trick zakuca danas
ABd da je i uskoro posjetite, da osjetite sve čari iste.![]()
Ma mi sebi ispalimo, a vi nas dokrajčite. Koji si ti inače, koji ti je stari nick, da znam kako da se ponašam s tobom?MrAmarOsim je napisao/la: ↑27 avg 2023, 23:54Moj Sky, ako nas je historija ičemu naučila to je kada se vratite u PL da ćemo vam po treći put metak u čelo ispalitiSky9 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 19:26Prva liga FBiH, where amazing happens.19vendetta87 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 19:22Tek sad upratih da se bivsi zadrugar Dino Dizdarevic vratio u TOSK![]()
![]()
Hat trick zakuca danas
ABd da je i uskoro posjetite, da osjetite sve čari iste.![]()
![]()
Razuman si, normalan, takvih nema puno među vama, a nisam baš visio kod vas da te mogu prepoznati po stilu. Nemam pojma, ali ok si, to je najbitnije.MrAmarOsim je napisao/la: ↑28 avg 2023, 00:02To ostavljam tebi, tvom mozgu i tvojoj mašti da dokučiš![]()
Sky9 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 00:10Razuman si, normalan, takvih nema puno među vama, a nisam baš visio kod vas da te mogu prepoznati po stilu. Nemam pojma, ali ok si, to je najbitnije.MrAmarOsim je napisao/la: ↑28 avg 2023, 00:02To ostavljam tebi, tvom mozgu i tvojoj mašti da dokučiš![]()
![]()
Sve pet.MrAmarOsim je napisao/la: ↑28 avg 2023, 00:21Sky9 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 00:10Razuman si, normalan, takvih nema puno među vama, a nisam baš visio kod vas da te mogu prepoznati po stilu. Nemam pojma, ali ok si, to je najbitnije.MrAmarOsim je napisao/la: ↑28 avg 2023, 00:02To ostavljam tebi, tvom mozgu i tvojoj mašti da dokučiš![]()
![]()
![]()
Hvala na komplimentima, od tebe puno znače jer znam šta misliš o nama![]()
A nekad i mogu zdravu zezanciju bacit, ali inače uđem samo nekad da dam svoje viđenje tekme i tjt.
Jedino koga baš volim u mozak handrit su ovi Misketovi zaposlenici/uposlenici/plaćenici![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.