Jest sa strane, samo on i ulaže pare u MDK kroz sponzorstvo, nije ko prije ali jeste tu i dalje. Danas je bio na utakmici. Mokar sav od nervoza i deranja. Želio se valjda osvetit zbog ispadanja iz PL i famoznog pitanja oko stadiona.
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
- prisonbreak
- Kontakt:
Ma realno volim podjebavanje, i znam svasta reci, al ovaj sta izvali tesko da moze ko. Valja gluposti na dnevnom nivou kao nikad niko.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Danas neki vaš reče da nije više u MDK. Dezavuirate nas.laudrop je napisao/la: ↑27 avg 2023, 22:42Jest sa strane, samo on i ulaže pare u MDK kroz sponzorstvo, nije ko prije ali jeste tu i dalje. Danas je bio na utakmici. Mokar sav od nervoza i deranja. Želio se valjda osvetit zbog ispadanja iz PL i famoznog pitanja oko stadiona.![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Naš forum ti je sad pun pridošlica koji 3 godine nisu gledali klub pa ne razumiju da se i dalje stabilizujemo i 70% prihoda usmjeravamo na dugovanja i onda pišu svakakve gluposti i pljuju po klubu, igračima, trenerima i drugima.Sky9 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 22:56Danas neki vaš reče da nije više u MDK. Dezavuirate nas.![]()
Slušaj mene samo
edit:// sin (Amar Mušija) mu je predstavnik kluba na svim utakmicama, danas je isto bio.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Znaci Sloboda je zvanično sampion
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Ne mafijaj Žuta Šupčino. Danas ste otresli top ekipu FL, uzeli Tomislav u gostima, hoćete u PL, u pet deka smo....
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Dobro braca.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ne možeš me ubijediti, imaš respect od mene, ali baš ginete na terenu, šta drugo da pomislim nego da hoćete u PL.
Nisam znao da ste ovako dobri, mogli biste sad igrati u PL, i bili biste sigurno bolji od ove Z09 npr...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Tako je žuti brate
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Slobodanka ce izgleda pljunuti milion na igrace, sto je za ovu ligu bas puno. Ako ne udju u pl, to bi bas bila katastrofa.
Ubjedljivo najveci budjet u ligi, cak sta vise vjerovatno 3 puta veci od stupcanice i 4-5 puta od nas, koji eto stojimo kao treci u redu za prvo mjesto. Opet, ne igraju uvijek ni novci, moji sinovci. Samo borba do kraja da bude, da dignemo ligu na veci nivo.
Ubjedljivo najveci budjet u ligi, cak sta vise vjerovatno 3 puta veci od stupcanice i 4-5 puta od nas, koji eto stojimo kao treci u redu za prvo mjesto. Opet, ne igraju uvijek ni novci, moji sinovci. Samo borba do kraja da bude, da dignemo ligu na veci nivo.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Eh to je to, nema tu neke garancije da ćeš se sigurno plasirati, bez obzira na pare, ne igraju one.redbull93 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 23:50Slobodanka ce izgleda pljunuti milion na igrace, sto je za ovu ligu bas puno. Ako ne udju u pl, to bi bas bila katastrofa.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Moj Sky, ako nas je historija ičemu naučila to je kada se vratite u PL da ćemo vam po treći put metak u čelo ispalitiSky9 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 19:26Prva liga FBiH, where amazing happens.19vendetta87 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 19:22Tek sad upratih da se bivsi zadrugar Dino Dizdarevic vratio u TOSK![]()
![]()
Hat trick zakuca danas
ABd da je i uskoro posjetite, da osjetite sve čari iste.![]()
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Ma mi sebi ispalimo, a vi nas dokrajčite. Koji si ti inače, koji ti je stari nick, da znam kako da se ponašam s tobom?MrAmarOsim je napisao/la: ↑27 avg 2023, 23:54Moj Sky, ako nas je historija ičemu naučila to je kada se vratite u PL da ćemo vam po treći put metak u čelo ispalitiSky9 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 19:26Prva liga FBiH, where amazing happens.19vendetta87 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 19:22Tek sad upratih da se bivsi zadrugar Dino Dizdarevic vratio u TOSK![]()
![]()
Hat trick zakuca danas
ABd da je i uskoro posjetite, da osjetite sve čari iste.![]()
![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- MrAmarOsim
- Kontakt:
To ostavljam tebi, tvom mozgu i tvojoj mašti da dokučiš 
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Razuman si, normalan, takvih nema puno među vama, a nisam baš visio kod vas da te mogu prepoznati po stilu. Nemam pojma, ali ok si, to je najbitnije.MrAmarOsim je napisao/la: ↑28 avg 2023, 00:02To ostavljam tebi, tvom mozgu i tvojoj mašti da dokučiš![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Sky9 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 00:10Razuman si, normalan, takvih nema puno među vama, a nisam baš visio kod vas da te mogu prepoznati po stilu. Nemam pojma, ali ok si, to je najbitnije.MrAmarOsim je napisao/la: ↑28 avg 2023, 00:02To ostavljam tebi, tvom mozgu i tvojoj mašti da dokučiš![]()
![]()
Hvala na komplimentima, od tebe puno znače jer znam šta misliš o nama
A nekad i mogu zdravu zezanciju bacit, ali inače uđem samo nekad da dam svoje viđenje tekme i tjt.
Jedino koga baš volim u mozak handrit su ovi Misketovi zaposlenici/uposlenici/plaćenici
Sve pet.MrAmarOsim je napisao/la: ↑28 avg 2023, 00:21Sky9 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 00:10Razuman si, normalan, takvih nema puno među vama, a nisam baš visio kod vas da te mogu prepoznati po stilu. Nemam pojma, ali ok si, to je najbitnije.MrAmarOsim je napisao/la: ↑28 avg 2023, 00:02To ostavljam tebi, tvom mozgu i tvojoj mašti da dokučiš![]()
![]()
![]()
Hvala na komplimentima, od tebe puno znače jer znam šta misliš o nama![]()
A nekad i mogu zdravu zezanciju bacit, ali inače uđem samo nekad da dam svoje viđenje tekme i tjt.
Jedino koga baš volim u mozak handrit su ovi Misketovi zaposlenici/uposlenici/plaćenici![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Usput, nisam imo prilike dosad, pa da se i zvanično tuspsasim, jer imam rodbine po Olovu, a samim tim i razlog da pomalo simpatišem moje Olovljane u Stupčanici.
Tako da @Only i @Nazor, dobili ste još jednog kolegu.
Tako da @Only i @Nazor, dobili ste još jednog kolegu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.