Znači auto je pokazatelj da si uspio u životu ? Buraz šta je sa tvojom glavom , jesi li realan ?numanumaye22 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 02:36BiH ima najvise nesreca na putu proporcionalno broju stanovnika u Europi, a tu nije kriva dijaspora samo.Robust je napisao/la: ↑28 avg 2023, 00:09svako ljeto dijaspori iste stvari smetaju sa komentarima ovo samo u Bosni ima , i svake godine se vracaju pa meni da nesto smeta ne bih se vracao nego bih godisnji proveo negdje na nekoj top lokaciji sirom svijeta, al jah kako bi onda nas prosjeci dijasporac mogao ispoljiti svoje komplekse da ih citava familija vidi. Hvala allahu da nam stiže najljepše doba godine kad se svi vrate svojim kućama
Sto ti je krivo sto dijaspora voza pile od 20-30k eura a ti
sporet neki? Kupi i ti sebi ako mozes, ne valja biti zavidan.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- VensanKasel
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Vecina ih razmislja tako. Kupuju falš odjeću kod kineza, a vozaju se auta od 40k eura.VensanKasel je napisao/la: ↑28 avg 2023, 08:45Znači auto je pokazatelj da si uspio u životu ? Buraz šta je sa tvojom glavom , jesi li realan ?numanumaye22 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 02:36BiH ima najvise nesreca na putu proporcionalno broju stanovnika u Europi, a tu nije kriva dijaspora samo.Robust je napisao/la: ↑28 avg 2023, 00:09
svako ljeto dijaspori iste stvari smetaju sa komentarima ovo samo u Bosni ima , i svake godine se vracaju pa meni da nesto smeta ne bih se vracao nego bih godisnji proveo negdje na nekoj top lokaciji sirom svijeta, al jah kako bi onda nas prosjeci dijasporac mogao ispoljiti svoje komplekse da ih citava familija vidi. Hvala allahu da nam stiže najljepše doba godine kad se svi vrate svojim kućama

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- ASD
- Kontakt:
Najjače kad kupi "bijesno" auto, a nema marku da se parkira na parkingu ko čovjek.
Hoce li iko ostati u USK da zivi za 20 godina?
- MaroonBjelave
- Kontakt:
VensanKasel je napisao/la: ↑28 avg 2023, 08:45Znači auto je pokazatelj da si uspio u životu ? Buraz šta je sa tvojom glavom , jesi li realan ?numanumaye22 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 02:36BiH ima najvise nesreca na putu proporcionalno broju stanovnika u Europi, a tu nije kriva dijaspora samo.Robust je napisao/la: ↑28 avg 2023, 00:09
svako ljeto dijaspori iste stvari smetaju sa komentarima ovo samo u Bosni ima , i svake godine se vracaju pa meni da nesto smeta ne bih se vracao nego bih godisnji proveo negdje na nekoj top lokaciji sirom svijeta, al jah kako bi onda nas prosjeci dijasporac mogao ispoljiti svoje komplekse da ih citava familija vidi. Hvala allahu da nam stiže najljepše doba godine kad se svi vrate svojim kućama

- VensanKasel
- Kontakt:
Obrati pažnju na većinu BMW-ova zimi koje su gume , sve ti je jasnoTonySosa je napisao/la: ↑28 avg 2023, 08:48Vecina ih razmislja tako. Kupuju falš odjeću kod kineza, a vozaju se auta od 40k eura.VensanKasel je napisao/la: ↑28 avg 2023, 08:45Znači auto je pokazatelj da si uspio u životu ? Buraz šta je sa tvojom glavom , jesi li realan ?numanumaye22 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 02:36
BiH ima najvise nesreca na putu proporcionalno broju stanovnika u Europi, a tu nije kriva dijaspora samo.
sporet neki? Kupi i ti sebi ako mozes, ne valja biti zavidan.![]()

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- feniksptica
- Kontakt:
To samo kod nas ima..ne bi bilo kad bi ih kaznili za bacanje smeca odmah po prelasku granice. Onda bi bilo isto ko i u nas policija dobra. A ono do ljudi.
Tako i za pravila u saobraćaju.
Tako i za pravila u saobraćaju.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Bukvalno je najlakša stvar auto uzeti. Odeš u autokucu, poneseš 3 platne liste i izabereš sebi auto.
Kako se krecu kod vas drva za ogrijev? Cjenovnik?
Sad mi lik rece za kamina 140KM metar
Bolje se na klimu grijati, inverter je i 7kw i druga ima 3.5, mislim da bi manje struje
Sreca meni treba 5 metara samo, lijepa stripol fasada (desetka, iznutra trica).
Sad mi lik rece za kamina 140KM metar

Bolje se na klimu grijati, inverter je i 7kw i druga ima 3.5, mislim da bi manje struje

Sreca meni treba 5 metara samo, lijepa stripol fasada (desetka, iznutra trica).
- bavariapivo
- Kontakt:
Kad vidim samo kakvi balvani su se dočepali evrope i sada su gospoda, da im sve smeta, a do jučer nisu imali ni asfalta u svojem zaseoku ,za par mjeseci postali jevropljani i sve bolje znaju i najpametniji su na svijetu i već im je svaka druga, kako se ono kaže na našem bla bla bla kao da su zaboravili maternji jezik za par mjeseci…VensanKasel je napisao/la: ↑28 avg 2023, 08:43Naravno , tu nema dileme . Moja jedina zamjerka na dijasporu je "ovo samo ima u Bosni" ...
ima jedan ovdje ist isti, mada sam uvjeren da vas trola a puno ih se upeca

- ASD
- Kontakt:
Zašto riječ ojro u Bosni upotrebljavaju uglavnom osobe koje ne znaju njemački?bavariapivo je napisao/la: ↑28 avg 2023, 09:46Kad vidim samo kakvi balvani su se dočepali evrope i sada su gospoda, da im sve smeta, a do jučer nisu imali ni asfalta u svojem zaseoku ,za par mjeseci postali jevropljani i sve bolje znaju i najpametniji su na svijetu i već im je svaka druga, kako se ono kaže na našem bla bla bla kao da su zaboravili maternji jezik za par mjeseci…VensanKasel je napisao/la: ↑28 avg 2023, 08:43Naravno , tu nema dileme . Moja jedina zamjerka na dijasporu je "ovo samo ima u Bosni" ...
ima jedan ovdje ist isti, mada sam uvjeren da vas trola a puno ih se upeca![]()
Pa isplatnije je na klimu nego drva, pelet, ugalj je također trebao poskupiti na 280 al još je 210 mada je i to pitanje vremena.
Ja kupim po kubiku drva, znam čovjeka sto radi u šumarstvu pa me izađe dosta jeftinije.
Don't hate what you don't understand.
- Marsal
- Kontakt:
Jasno mi je za dijasporu da uzima auto kad im je pichkin dim otplatit ih ali nisu mi jasni naši momci npr, evo sa mnom u firmi primljeno nešto omladine svi već digli kredite i to po 60, 70 pa sve i do 80 hiljada maraka i pitam ih šta će, da neće stan neki manji, vikendicu...jok
lole kupuje Audije od po 40 hiljada sa full opremom
a plata mu 1500 maksimalno. Fakat mi je naš mentalitet tu jako čudan, da se MORA imat dobro auto.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- feniksptica
- Kontakt:
Sve stoji al klima nikad ne moze ugrijst zidove namještaj i posteljinu ko drva ugalj il pelet...
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ja imam 1500 platu pa mi zao dici kredit od 1000 KM za tursko kupatilo a na posao idem komercijalom. Kompleksi i zelja da pokazes rodbini i komisijama kako ti imas love.Marsal je napisao/la: ↑28 avg 2023, 09:54Jasno mi je za dijasporu da uzima auto kad im je pichkin dim otplatit ih ali nisu mi jasni naši momci npr, evo sa mnom u firmi primljeno nešto omladine svi već digli kredite i to po 60, 70 pa sve i do 80 hiljada maraka i pitam ih šta će, da neće stan neki manji, vikendicu...joklole kupuje Audije od po 40 hiljada sa full opremom
![]()
a plata mu 1500 maksimalno. Fakat mi je naš mentalitet tu jako čudan, da se MORA imat dobro auto.
- feniksptica
- Kontakt:
Kad se stan bude mogo vozat ćašijom onda ce drugacije
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Auto ti momentalno diže status kod krezubaškog naroda a i kod ribica.Marsal je napisao/la: ↑28 avg 2023, 09:54Jasno mi je za dijasporu da uzima auto kad im je pichkin dim otplatit ih ali nisu mi jasni naši momci npr, evo sa mnom u firmi primljeno nešto omladine svi već digli kredite i to po 60, 70 pa sve i do 80 hiljada maraka i pitam ih šta će, da neće stan neki manji, vikendicu...joklole kupuje Audije od po 40 hiljada sa full opremom
![]()
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Nije samo kod tih sponzorusa kod mene su se kolege na poslu podsmijavale jer nekad moj tata dodje po mene kad radi do 4 da ne idem komercijalom. Meni 25 godina i odmah tracevi sto ne vozim auto, je li nesposoban i slicno.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑28 avg 2023, 10:05Auto ti momentalno diže status kod krezubaškog naroda a i kod ribica.Marsal je napisao/la: ↑28 avg 2023, 09:54Jasno mi je za dijasporu da uzima auto kad im je pichkin dim otplatit ih ali nisu mi jasni naši momci npr, evo sa mnom u firmi primljeno nešto omladine svi već digli kredite i to po 60, 70 pa sve i do 80 hiljada maraka i pitam ih šta će, da neće stan neki manji, vikendicu...joklole kupuje Audije od po 40 hiljada sa full opremom
![]()
- Marsal
- Kontakt:
Pa dobro, u tvom slučaju kolege nisu daleko od istine.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988