Ima i u eu svega, svasta se desi sa ovom bagrom. Prije pola godine u belgiji bio slucaj da je covjeka radar uslikao dok je vozio preko 300km/h. Na kraju prosao bez kazne jer su nasli neku rupu u zakonu, ja mislim u zakonu nije postojalo da neko moze voziti preko 300, nego samo do 300.
Da se u nas to desilo, bilo bi yebavanje drzave, al haj u nas se yebe drzave iz drugih razloga, pa je sve povod.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Pravi primjer kako se sa poprilično organičenim talentom može krojiti solidna karijera. Dobar beat, refren koji vozi, originalan spot, i što je najvažnije pravi ono što publika sluša. 300k za 24 sata je ozbiljna cifra. Za razliku od Cunamija koji se opet počeo furat na mahalu i sitni kriminal pa mu je novi Album/EP čisti flop a sa svojom bojom glasa i džiberskim ali omladini primamljivim načinom interpretacije može mnogo mnogo više.
Mogao je i Sajfa biti lik koji ima milion u 24h al je izabrao druge stvari mimo muzike
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Dok je roditelja da plaćaju struju, vodu i telefon to se može slušat sve dok se jednog jutra ne probudiš i shvatiš da sad moraš svoje račune sam sebi plaćat i da od života na visokoj nozi nema ništa ako prije toga krv ne propišaš.
A i ove današnje curice, hvala bogu, to ne zna ni jaje skuhat pa te i tu čeka veselje. Ona hoće skupa kola i kavali, malo Nju Jork, malo Pariz a vamo je sudje čeka za oprat.
Ima i u eu svega, svasta se desi sa ovom bagrom. Prije pola godine u belgiji bio slucaj da je covjeka radar uslikao dok je vozio preko 300km/h. Na kraju prosao bez kazne jer su nasli neku rupu u zakonu, ja mislim u zakonu nije postojalo da neko moze voziti preko 300, nego samo do 300.
Da se u nas to desilo, bilo bi yebavanje drzave, al haj u nas se yebe drzave iz drugih razloga, pa je sve povod.
Kod nas imaš rupu u zakonu kad te uslika radar. U zakonu stoji da slika služi za utvrđivanje brzine a ne identiteta vozača ili tako nešto.
Na tu caku se može izvući.
Sta sam puta tako maminu vozacku "prodao". Zena ima vozacku, ne vozi nikad, a vozacka joj odlezala vise u mupu nego od svih nas zajedno. 200-300KM ljudi dadnu samo da ne ostanu bez vozacke. Doduse pratio sam samo da ne predje bodove one
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Pravi primjer kako se sa poprilično organičenim talentom može krojiti solidna karijera. Dobar beat, refren koji vozi, originalan spot, i što je najvažnije pravi ono što publika sluša. 300k za 24 sata je ozbiljna cifra. Za razliku od Cunamija koji se opet počeo furat na mahalu i sitni kriminal pa mu je novi Album/EP čisti flop a sa svojom bojom glasa i džiberskim ali omladini primamljivim načinom interpretacije može mnogo mnogo više.
Mogao je i Sajfa biti lik koji ima milion u 24h al je izabrao druge stvari mimo muzike
Sajfa je dobar muzicar, imo je mahalske hitove prije 12-13+ godina koji su se tad prebacivali preko infrareda Ali kakvu je zenu ostavio levat
A bostone cunami ima top brojke za ovaj zadnji EP, video haman na milion ove ostale sto izbacuje bez spota sve pregurale preko 100 sto je solidno, ne kontam kako je flop
Sajfa je dobar muzicar, imo je mahalske hitove prije 12-13+ godina koji su se tad prebacivali preko infrareda Ali kakvu je zenu ostavio levat
A bostone cunami ima top brojke za ovaj zadnji EP, video haman na milion ove ostale sto izbacuje bez spota sve pregurale preko 100 sto je solidno, ne kontam kako je flop
Pa 2020. je imao 2 hita sa 15 miliona pregleda i “Ne pitaj” koja je blizu 10 mil. Ok je 100 hiljada za 10 dana ako si Loš Sin il tako neki underground al od Cunamija se očekuju brojke kakve Sajfer ima sad na ovoj pjesmi i kakve je imao na “Ignoru” koju je izveo upravo sa Sajfom. Tarzan sigurno neće dostići tu slušanost a o ostalim pjesmama da ne govorim. Trebao je jače isproducirati i snimiti spot za pjesmu sa Seksijem koji je aktuelan. Bojim se da polako gubi zalet i svojih 5 minuta ako ovako nastavi
@harden Teško, nije dovoljno talentovan da svojom bojom glasa privuče milione da ga slušaju niti je dovoljno dobar producent . Jala, Devito i Coby su ovo drugo a Buba oboje s tim da su ovi marljiviji. Niti ima jaka ledja iza sebe kao Inas . Ali za pohvalu su mu ove stvari koje izbacuje od izlaska iz tvorza te se fino prodaju kod publike. Kao što rekoh, pjesmama ništa ne fali i sasvim su slušljive i slušat će se sigurno. Ali mislim da nikad neće nadmašiti obradu “Kokaina” koja je njegova lična karta i dugogodišnji klupski hit.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Pa 2020. je imao 2 hita sa 15 miliona pregleda i “Ne pitaj” koja je blizu 10 mil. Ok je 100 hiljada za 10 dana ako si Loš Sin il tako neki underground al od Cunamija se očekuju brojke kakve Sajfer ima sad na ovoj pjesmi i kakve je imao na “Ignoru” koju je izveo upravo sa Sajfom. Tarzan sigurno neće dostići tu slušanost a o ostalim pjesmama da ne govorim. Trebao je jače isproducirati i snimiti spot za pjesmu sa Seksijem koji je aktuelan. Bojim se da polako gubi zalet i svojih 5 minuta ako ovako nastavi
@harden Teško, nije dovoljno talentovan da svojom bojom glasa privuče milione da ga slušaju niti je dovoljno dobar producent . Jala, Devito i Coby su ovo drugo a Buba oboje s tim da su ovi marljiviji. Niti ima jaka ledja iza sebe kao Inas . Ali za pohvalu su mu ove stvari koje izbacuje od izlaska iz tvorza te se fino prodaju kod publike. Kao što rekoh, pjesmama ništa ne fali i sasvim su slušljive i slušat će se sigurno. Ali mislim da nikad neće nadmašiti obradu “Kokaina” koja je njegova lična karta i dugogodišnji klupski hit.
Jbt auto realno.
Kad vidim kolegu kako licka svog mezimca, dođe mi da
Ko je koga kupio, on tebe ili ti njega?
Mislim jasno, nije ti jednostavno, još ti kriv, al u takvim situacijama ako tebi nije ništa...odlično.
A auto će biti i bolje.
Realno, al jbg kod nas ljudi imaju pogrešne prioritete, ne govorim za fantasistu, al vidim dosta ljudi uzima auta iznad njihovih mogućnosti i onda kuknjava kako su skupa za održavati, kako troše puno, zavale se još u kredit i onda se za glavu hvataju kad nešto bude, pokvari se ili udes ne daj Bože.
Umjesto da se prvo riješi stambeno pitanje, plus tu ne možeš izgubiti ništa, čak i ako imaš već riješeno da uzmeš i drugu nekretninu za rentanje, makar vozao slabije auto
Nismo svi isti.
Meni je auto prevozno sredstvo od tačke A do tacke B. I tacno mi je svejedno koje vozim auto.
Sa druge strane neko uživa da ima novo auto, pa makar bilo i na kredit.
Ima mi smisla kupiti novo i skupo/dobro auto ako vozaris svaki dan, pa ti baš treba...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Imao sam komšiju, živio kao podstanar, nerijetko kasnio sa kirijama, ali uredno nekakvog bijesnog Audija imao. Prioriteti.
I kod mene isto jedan mali dripac u komsiluku.
23-24 godine, majka dužna milion za razne račune, ali djetetu se kupuje Audi i to na kredit
Šta je tim ljudima u glavi, ja ne znam...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Ma i ja bih vazda prije uzeo neku nekretninu ili ulozio u nesto novce, medjutim razumijem i ljude koji se vole gotivit u autu, jer imas raje koja bukvalno 10+ sati dnevno provodi u istom i(li) godisnje prelazi preko 30.000km. Takvim ljudima je auto bitnije od kuce.
Dok imas i one likove sto auto koriste samo za slikanje po socijalnim mrezama, a predje s njim 2000km godisnje, ako i toliko.
Imao sam komšiju, živio kao podstanar, nerijetko kasnio sa kirijama, ali uredno nekakvog bijesnog Audija imao. Prioriteti.
Par osoba je meni i mojoj porodici dužna pare,a vode luksuzniji život od nas. Putovanja skupa auta, iPhone itd. Nerijetko im se isključi televizija ili internet zbog neplaćanja.
Stvarno ne razumijem takve ljude.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Ma i ja bih vazda prije uzeo neku nekretninu ili ulozio u nesto novce, medjutim razumijem i ljude koji se vole gotivit u autu, jer imas raje koja bukvalno 10+ sati dnevno provodi u istom i(li) godisnje prelazi preko 30.000km. Takvim ljudima je auto bitnije od kuce.
Dok imas i one likove sto auto koriste samo za slikanje po socijalnim mrezama, a predje s njim 2000km godisnje, ako i toliko.
Fin autić uzmeš za 15.000 a iole kakvu solidnu nekretninu za makar 50.000 tako da većina raje živi na kredit i više se vole prokurchit sa autom nego vikendicom ili whatever
Kod mene na poslu npr svi voze dobra auta, slabo ko ima auto ispod 10.000, jedino ja vozim trneće od milju i po.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Fin autić uzmeš za 15.000 a iole kakvu solidnu nekretninu za makar 50.000 tako da većina raje živi na kredit i više se vole prokurchit sa autom nego vikendicom ili whatever
Kod mene na poslu npr svi voze dobra auta, slabo ko ima auto ispod 10.000, jedino ja vozim trneće od milju i po.
Slusala mudzahedinsku junacku pjesmu u kojoj se poziva na klanje cetnika a refren ide "mila majko sta me to tjera ili je ljubav ili je vjera...",jbo majku pa jel moguce kakvi su ovo bolesnici,do dana dansnjeg nisam znao da se u pjesmi "Mostarska" poziva na klanje cetnika
Ima li sta stresnije od voznje po sarajevu, narocito za pocetnike
Ima. Zenica-Doboj ili kroz Lašvansku dolinu. Promet automobila je barem 50% veći nego što ceste i infrastruktura mogu podnijeti. Onda dolazi do raznoraznih situacija. Od preticanja kolona, šlepera, do ulazaka sa sporednih cesta na razne načine. Po Sarajevu kad uhvatiš fazon ide ko po loju
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!