NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

prisonbreak
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la prisonbreak » 27 avg 2023, 22:56

Truhlo je napisao/la:
27 avg 2023, 22:54
Zenicanin988 je napisao/la:
27 avg 2023, 22:47
Truhlo je napisao/la:
27 avg 2023, 21:37
Durmo (U21) Sivac, Hora, Isakovic, Bajramovic

Skols - Vardo

Trazimo jos 4 startera :kafa:

Saric je ludjak, mislim da za 20ak minuta, koliko je igrao, nije nikome dodao lopte :mrgreen:
Nemoj Skolsa Allahati
Hocu Allaha mi.

Skols je danas preorao teren, iako je bilo 40 stepeni. Umalo je i gol zabio :ljepota:

Zuna mi nekako kvalitetnije izgleda naprijed na ofanzivnijim pozicijama. Ne treba ga gurati vise na centralnog veznog, tu ne valja :kafa:
Ma Horic dole beton.
Vardo beton u vezi.

Steta sto Salkanovicu ne daje vise minuta, meni je korektan cijelo vrijeme bio.

Saric u svom svijetu, ne mozes drug sam.

Mašic danas ne moze meda, jednostavno nije imao snage.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 27 avg 2023, 23:00

AllGunsBlazing je napisao/la:
27 avg 2023, 21:54
Bajramovica profilisati u stopera. Ima visinu, skok igru, zna s loptom, ljevak. Samo je tad problem sto nemamo onda lijevog beka, ili mozda probati Hrelju...
Dobro si reko, izuzev Bajramovica, mi nemamo lijevog beka. Arnautovic je da ne pisem pogrdna poredjenja, reci cu da je dugo dugo van forme i ne treba ga stavljat ni u kakve kombinacije.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 27 avg 2023, 23:01

prisonbreak je napisao/la:
27 avg 2023, 22:56
Truhlo je napisao/la:
27 avg 2023, 22:54
Zenicanin988 je napisao/la:
27 avg 2023, 22:47

Nemoj Skolsa Allahati
Hocu Allaha mi.

Skols je danas preorao teren, iako je bilo 40 stepeni. Umalo je i gol zabio :ljepota:

Zuna mi nekako kvalitetnije izgleda naprijed na ofanzivnijim pozicijama. Ne treba ga gurati vise na centralnog veznog, tu ne valja :kafa:
Ma Horic dole beton.
Vardo beton u vezi.

Steta sto Salkanovicu ne daje vise minuta, meni je korektan cijelo vrijeme bio.

Saric u svom svijetu, ne mozes drug sam.

Mašic danas ne moze meda, jednostavno nije imao snage.
Mashke je moj igrac, ali danas je odron bio. Morao je zabiti barem jednu od one dvije 100% sanse.

Slazem se za Salkanovica, ima ono nesto.

Medjuseljac mi je pravo potanak ove tri utakmice :kafa:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 27 avg 2023, 23:04

Ocigledno Duvnjak cita forum, cim je sklonio sa prkeida Medjuseljca. Prosla utakmkca 5-6 kornera prva stativa odron. Danas Zuna puno korektnije to radi, i bili smo bas opasni sa prekidima. Realno imamo ogroman potencijal Horic, Isakovic, Vardo i ako nema visinu uvijek je tu na lotpi, Maske, bas imamo visine.

Hrelja ce dobro doci, imam osjecaj da on jedva ceka da zaigra aBd. Nadam se da ce brzo nastupiti.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 28 avg 2023, 00:28

Posjeta protiv Goražda nam je jako bitna. Treba odraditi najavu i izreklamirati maximalno utakmicu i uzeti
20 000+KM od ulaznica. Kako vidim bit će idealno vrijeme od nekih 25 stepeni bez mogućnosti padavina. Satnica mozda idealna oko 18 ili 19 h, nista kasnije ni slučajno.
Nadam se malo više truda od svih nas pojedinaca, grupe i kluba na reklami utakmice a ne 2-3 slicice svi na BP i to je to.. :mrgreen:

Iskreno očekujem bolju posjetu nego protiv Radnika H.

Vrijeme je da se neko iz kluba obrati javnosti i kaže sta se dešava sa fan shopom da znamo svi a ne nagadjanja itd, ide početkom avgusta, ide do prvog kola, ide do prve domaće i tako dopedalasmo do septembra i 4 kola.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

RubikovaKocka
Kontakt:

Post Postao/la RubikovaKocka » 28 avg 2023, 09:31

Valjalo bi da bude nocna protiv Gorazda, ili ako nista polunocna, recimo u 19h. Da se iskoristi ovaj momentum i pobjeda u Kaknju s opet dobrom posjetom.

convict35
Kontakt:

Post Postao/la convict35 » 28 avg 2023, 10:00

avenija je napisao/la:
28 avg 2023, 00:28
Posjeta protiv Goražda nam je jako bitna. Treba odraditi najavu i izreklamirati maximalno utakmicu i uzeti
20 000+KM od ulaznica. Kako vidim bit će idealno vrijeme od nekih 25 stepeni bez mogućnosti padavina. Satnica mozda idealna oko 18 ili 19 h, nista kasnije ni slučajno.
Nadam se malo više truda od svih nas pojedinaca, grupe i kluba na reklami utakmice a ne 2-3 slicice svi na BP i to je to.. :mrgreen:

Vrijeme je da se neko iz kluba obrati javnosti i kaže sta se dešava sa fan shopom da znamo svi a ne nagadjanja itd, ide početkom avgusta, ide do prvog kola, ide do prve domaće i tako dopedalasmo do septembra i 4 kola.
Ma nemoj tako ,nesmjes kritike nista sad ce drvlje kamenje od ovih sto posjeduju forum itd.. :D
Ma vjerovatno se ceka racun mislim da nemoze bez toga se izdavat racuni i tako to ,nabavke ulazi i sl

PonosniSmogovci
Kontakt:

Post Postao/la PonosniSmogovci » 28 avg 2023, 10:28

Truhlo je napisao/la:
27 avg 2023, 21:57
Celicni je napisao/la:
27 avg 2023, 21:53
Truhlo je napisao/la:
27 avg 2023, 21:37
Durmo (U21) Sivac, Hora, Isakovic, Bajramovic

Skols - Vardo

Trazimo jos 4 startera :kafa:

Saric je ludjak, mislim da za 20ak minuta, koliko je igrao, nije nikome dodao lopte :mrgreen:
Naprijed pored toga mora Masic nema ko drugi, sredina ta famozna, ubacio bi ovog Sarica i Karalića i isao bi sa jos jednim novim napadacem.
Karalic je najbolji u ova prva tri kola od ovih U21. Rekao bih on je siguran zbog dobre forme. Imao je dobra dva centarsuta za Masica i Skolsa.

Medjuseljc treci U21. Volio bih vidjeti Sarica od prve minute, ali nekako se cini neodgovoran. Neda loptu nikome, dribla 50 metara, ne cini mi se da igra odbranu.

Hrelja bi mogao dobro sjesti tu :kafa:
Durmo(U21)
Sivac Hora Isaković Bajramović
Vardo Skols
Karalić(U21) Međuseljac(U21)/Žuna Durmiš(U21)/Šarić
Mašić

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 28 avg 2023, 10:46

Neki jos ne kontaju sta je kritika, a sta sranje cisto radi sranja i pljuvanja.

@Avenija odes u klub i svima nam javi zasto Fan shop kasni. Clan si, imas pravo, ako si clan.
Celik!3,2,2.

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 28 avg 2023, 11:34

convict35 je napisao/la:
28 avg 2023, 10:00
avenija je napisao/la:
28 avg 2023, 00:28

Ma nemoj tako ,nesmjes kritike nista sad ce drvlje kamenje od ovih sto posjeduju forum itd.. :D
Ma vjerovatno se ceka racun mislim da nemoze bez toga se izdavat racuni i tako to ,nabavke ulazi i sl
Pa šta ispituješ na forumu? Hoćete takvi kao ti da vam se i najsitnije informacije pružaju na tanjiru.

Jesil poslao zvaničnu poruku na stranicu kluba s upitom kad će fan shop? Imaš email adrese svih funkcionera u klubu, upravnog i nadzornog odbora, pošalji mail i dobit ćeš odgovor na sva pitanja.

To je transparentnost, a ne da se klub bavi jel ti znaš ko otvara fan shop i ovdje sereš po forumu.

A evo koliko si upućen govori i podatak da ne čitaš objave i saopštenja kluba. Klub ne otvara fan shop. Otvara ga Fundus Sport koji je generalni distributer za region Balkana. Dakle klub nema ništa s otvaranjem Fan shopa. Model funkcionisanja će sigurno biti priložen članovima, onima koji su stekli svoja prava.

Kakvi ste vi klošari pojedinci, obrisat i nikad više ne ući na ovaj forum je najbolje što svaka normalna i razumna osoba treba uraditi. Nekad je ovo bilo mjesto odakle su počinjale razne ideje, a sad je postalo mjesto za liječenje kompleksa pojedinaca.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 28 avg 2023, 11:44

28 avg 2023, 10:46

@Avenija odes u klub i svima nam javi zasto Fan shop kasni. Clan si, imas pravo, ako si clan.
Ipak je 80% onih koji daju podrsku kako god i tu se vidi ogroman napredak, cinjenica je da mi ne znamo zs poraz skoro 2 god😀
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 28 avg 2023, 11:46

Bravo za pobjedu.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 28 avg 2023, 11:49

Posljednji ligaški poraz Čelik je imao 31.08.2022 godine protiv Visočke Bosne. Znaci ipak za 3 dana je tačno godinu dana od posljednjeg poraza.

Nastavi niz i idemo u top 3 u subotu.

slika
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

convict35
Kontakt:

Post Postao/la convict35 » 28 avg 2023, 11:53

28 avg 2023, 10:46

Evo ih laudrop i ovaj svakom loncu poklopac cuj ovoga laudrupa sitne informacije fanshop ,pa to je najzvucnija info od kako je klub u stabilizaciji ,jedino racun j e veca i vaznija,pametuju a provaljuju se.
Ako je nesto trebalo bit u 6 pa u 8 pa u 9 mjesecu a nije tu ima mjesta za kritike,ako se dovelo 4 napadaca a nijedan vezni bez kojeg kao da nisi doveo ni jednog napadaca jer nema lopti,3 kola 2 gola odbrana jedva i jedan iz prekida napadac jel to nije za kritike.
Izbrisi seeee.
Nemam nista protiv uprave da sad bas lose rade toliko i podrzat cu ih na skupstini al kad nesto nevalja reci cu a ne gurat pod tepih

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 28 avg 2023, 12:36

Postao/la convict35 » 08 jan 2018, 00:11

pozz svima
sedmicama citam forum i vidim par likova se ponavlja iznova jedni protiv drugih ovi kao fudini ovi sda i tu su ti za ngg
Nisam ni jedan ni drugi ni treci da se zna ali bi bio uz bilo koga od pomenutih da mi priusti bar jednu evropsku utakmicu
Nije me briga uopste ko ce voditi klub pa i ovi turci samo da mogu doci na utakmicu i da nas ne kantaju neka sela
kazwm aela jer mi zenicani svima tako govorimo a najveci smo seljaci i debili
Trebamo jednom shvatiti da nemamo mi kapaciteta u zenici da iscupamo klub bez nekih stranih investitora pa ko god oni bili
Ako ce ovi ljudi uloziti milion eura plus 400 000 hilja i napravuti nam te terene i akademiju za nasu djecicu pa sta hocemo vise nemoze nikad biti gore nego sada
Pa valjda nije niko lud bacit 2,5 miliona i da ne bar pokusa napravit rezultat odnosno kes ko misli na ovom forumu drugacije on je budala ili ima intrukcije da misli tako

Obrisi se ti.

Zanimljivo da moje pisanje kritikuju svi ljudi koji smatraju da nemamo kapaciteta u gradu i da ne mozemo bez "jakog" covjeka. I onda sad, smatraju da nemamo kapaciteta, ali napadaju trenutni UO, pardon kritikuju, zasto nesto nisu zavrsili na vrijeme, a bilo im svejedno sve dok je Zaim harao u klubu. Nisu imali pojma ko ce im igrati u timu, ali sad je bitno da se UO oglasi zasto je Mehic dobio papire. Sad je naravno Sjeverna Koreja, prije nije bila.

Onaj drugi opet psuje Aliju po forumu. Pa onda iznosi poluinformacije, rekao mu ovaj fudbaler ili onaj.

Treci stalno zagovara neke akcije, ali nikad nije tu kad ih treba raditi. Najlakse po forumu biti aktivan.
Celik!3,2,2.

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 28 avg 2023, 12:39

Uvijek ce biti kokosara kao ovi pojedinci koji zele da unesu nemir jer vide da se Celik dize organizacijski i najvise mi je drago jer znam da se jedu iznutra.

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 28 avg 2023, 13:26

28 avg 2023, 12:36

pozz svima
sedmicama citam forum i vidim par likova se ponavlja iznova jedni protiv drugih ovi kao fudini ovi sda i tu su ti za ngg
Nisam ni jedan ni drugi ni treci da se zna ali bi bio uz bilo koga od pomenutih da mi priusti bar jednu evropsku utakmicu
Nije me briga uopste ko ce voditi klub pa i ovi turci samo da mogu doci na utakmicu i da nas ne kantaju neka sela
Trebamo jednom shvatiti da nemamo mi kapaciteta u zenici da iscupamo klub bez nekih stranih investitora pa ko god oni bili
Ako ce ovi ljudi uloziti milion eura plus 400 000 hilja i napravuti nam te terene i akademiju za nasu djecicu pa sta hocemo vise nemoze nikad biti gore nego sada
Pa valjda nije niko lud bacit 2,5 miliona i da ne bar pokusa napravit rezultat odnosno kes ko misli na ovom forumu drugacije on je budala ili ima intrukcije da misli tako

Obrisi se ti.

Zanimljivo da moje pisanje kritikuju svi ljudi koji smatraju da nemamo kapaciteta u gradu i da ne mozemo bez "jakog" covjeka. I onda sad, smatraju da nemamo kapaciteta, ali napadaju trenutni UO, pardon kritikuju, zasto nesto nisu zavrsili na vrijeme, a bilo im svejedno sve dok je Zaim harao u klubu. Nisu imali pojma ko ce im igrati u timu, ali sad je bitno da se UO oglasi zasto je Mehic dobio papire. Sad je naravno Sjeverna Koreja, prije nije bila.

Onaj drugi opet psuje Aliju po forumu. Pa onda iznosi poluinformacije, rekao mu ovaj fudbaler ili onaj.

Treci stalno zagovara neke akcije, ali nikad nije tu kad ih treba raditi. Najlakse po forumu biti aktivan.
Oj sta ovaj izvlaci :rol: :rol: Mogao si neki post prije nove ere izvući.
Nije čovjek nista lose napisao, pa cijela Zenica je bila nabrijana kada su trebali doci i ti sad razapinješ nekoga.Kako vam nije mrsko izvlaciti neke postove samo...svasta.
Ima svako pravo iznjeti svoje mišljenje, a ti se možeš složiti ili ne,a za svaki klinac kontaktirati klub i to nije ok.Imaju pametnija posla nego da svakome odgovaraju pojedinačno na mail.Ako imas info podijelis, opet je tvoje hoces ili neces,ali nema potrebe da se nekoga razapinje ovde.Ako nesto ne valja i vidimo da nije dobro od strane uprave nećemo ni njih razapinjati i niko ne smatra da ne rade dobar posao, ali kritika i njima pomogne i ako vidimo da nešto ne valja ne treba gurati pod tepih, nego da vidimo sta mozemo uraditi da bude bolje, ali problem je što vi odmah uzmete nekoga na zub.Pustimo se seljakluka, ima stvari gdje cu se ja složiti sa tobom nekada a nekada neću, tako i ti samnom.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 28 avg 2023, 13:36

Cuj nije nista lose napisao? Klasicni mentalitet koji nas je doveo da krenemo iz kantonalne lige. Tad nije bilo bitno nista, svi bili nalozeni, a sad odjednom sve postaje bitno.
Celik!3,2,2.

convict35
Kontakt:

Post Postao/la convict35 » 28 avg 2023, 13:37

28 avg 2023, 12:36

pozz svima

Obrisi se ti.

Pa taj Turcin jeat lopov jest nas nasamario i Fudo i svi redom,ali isti taj lopov je sa Skupijem osvajao titule i igra svaku u evropi od kako je Celika povalio,mozda bi on kli takav neki i uspio da smo mi ovako stali uz njega
Nisam napisao nika da sam protiv ovi momaka uradili su kao niko za celik al nezaboravi da je opet velik teret skinuo Grad sa 2× po 500000km, ali kritika je za pojedine stvari. Treba bit realan odlicno rade ali et mora se imat i propusta I NA ISTE TREBA UKAZIVAT.
NIGDJE NISAM NAPISAO DA SAM PROTIV OVOG U.O I DIREKTORA I DRUGI KOJI SU TRENUTNO U KLUBU,a da jesam sigurno me nije strah da to i napisem.

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 28 avg 2023, 13:52

28 avg 2023, 13:36
Cuj nije nista lose napisao? Klasicni mentalitet koji nas je doveo da krenemo iz kantonalne lige. Tad nije bilo bitno nista, svi bili nalozeni, a sad odjednom sve postaje bitno.
Nas je dovelo do kantonalne lige 20 godina u nazad nerad, javašluk, guranje pod tepih i zanemarivanje klupskih problema, a punjenje vlastiti dzepova i talova.Na kraju je sve došlo na naplatu.
Budi realan, bilo nam je i tada bitno, ali klub je bio zatvoren za javnost, a ne kamoli za obične ljude, mogao si samo vako po forumu palamuditi, a tamo si mogao samo sa puškom po informaciju.
"J.ebo dugove i licencu igrajte za nas Čelik i Zenicu." :bih:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Iceplayer i 4 gosta.