manimo se braco katalonci idiotskih misljenja ljudi koji smatraju da smo nezasluzenio prosli, nego da pricamo o nama i nasim igracima i igrama
abidal sinoc opet genijalan, govorio sam da ce bitno biti kako ce adriano odigrati, jer po pravilo igrac koji kod nas igra lijevog beka ima najvise prostora, a adriano je bio dobar, a zamislite da imamo na toj poziciji nekog vrhunskog igraca koji bi to dar mar bio, mislim da bi taj bek bio efikasniji od vecine centarfora u drugim ekipama, zato mislim da klub ne treba stediti i da nam je ta pozicija jedini prioritet
sinoc je i maskerano pokazao ko je i sta je, sergio je bio isto dobar na poziciji koja i nije njegova i ne trebamo ga kriviti za autogol koji je bio cisti peh koji se svakome moze desiti. vidjecemo sta ce biti s maskeranom, tj dal ce i u narednoj sezoni pristati na ovu ulogu ili ce pozeljeti da ode gdje3 ce biti standardan, jer realno je jedan od najboljih u svijetu na toj poziciji i postoji velika sansa da ako s nama osvoji trofeje da se prijateljski rastaneo, ako bude htio ostati onda super, svaka mu cast sta god odluci, ne znam ima li ko informaciju koliko je ozbiljna povreda od sinoc
u napadu se isto pokazalo da nam fali tu jos jedan igrac, jer pedro nije uvijek u formi, bojan nejak da ga mijenja, dakle odlazak bojana i dolazak nekog bnovog dobrog igraca rutinera je ono stonam je potrebno
vezni red s xavijem i iniestom ne treba komentirati nikako, vidjeli smo sinoc sta su oni za cesca, vidjelo se da cesc nije uopste nikakav prioritet, al sta pep odluci nek tako bude
ja uopste nesto ne slavim ovaj prolazak protiv arsenala jer to je bilo i prije toliko ocigledno da me nesto ne raduje posebno, bila bi sramota da smo ispali protiv onako neozbiljne ekipe, u nastavku lige prvaka treba se desiti cudo da ne osvojimo, od svih ovih ekipa volio bi da samo izbjegnemo Sahtara, ostali koga god dobijemo ne sumnjam u prolaz ni sekunde
sad nam ostaje da cekamo koga cemo izvuci, a do tih utakmica u cetvrtfinalu moramo nastaviti seriju u domacoj ligi i rijesiti definitivno i to pitanje
NE DAJTE MI LAGAT' !!!