Dragan Petrovic, ako ne grijesimboki86 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 12:57Ne uprati, ko puse u tu pistaljku vecerasLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑28 avg 2023, 12:06
Kad smo kod toga, Veceras ce najmanje blago zasiljena pistaljka biti u korist gostiju![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Tek što se malo prodiše bez zipa i kenozoika pojave se ovi analitičari s njihovim očekivanjima sunce ti poljubim nikad na zelenu granu Lamijemi.
Idemo po 3 boda momci!!!
Sastav ovekujem da nece nista puno menjati, jer je dvije zadnje utakmice dobio. Mozda eventualno 1-2 promijene ako uopste. Kako god, svi da ginete 90 minuta na terenu! Velez zna nezgodan biti ali vjerujem u nasu igru!
Sastav ovekujem da nece nista puno menjati, jer je dvije zadnje utakmice dobio. Mozda eventualno 1-2 promijene ako uopste. Kako god, svi da ginete 90 minuta na terenu! Velez zna nezgodan biti ali vjerujem u nasu igru!
HvalaLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑28 avg 2023, 13:15Dragan Petrovic, ako ne grijesimboki86 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 12:57Ne uprati, ko puse u tu pistaljku vecerasLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑28 avg 2023, 12:06
Kad smo kod toga, Veceras ce najmanje blago zasiljena pistaljka biti u korist gostiju![]()
-
- Kontakt:
Borac OPET bez razloga zamjenio doamcinstvo.
Odma poslati isti zahtjev.Kakva Gabela i 4 sata jesul normalni oni,sta ceka klub??
Odma poslati isti zahtjev.Kakva Gabela i 4 sata jesul normalni oni,sta ceka klub??
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 28 avg 2023, 13:28, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Vidovita Džemila & saradnici by SS
Kada je u pitanju lista strijelaca na čelu sa pet golova u dvije utakmice već se izdvojio Nemanja Bilbija te su sve prilike da će kapiten Zrinjskog ponovo odnijeti titulu najefikasnijeg fudbalera Premijer lige.
Kada je u pitanju lista strijelaca na čelu sa pet golova u dvije utakmice već se izdvojio Nemanja Bilbija te su sve prilike da će kapiten Zrinjskog ponovo odnijeti titulu najefikasnijeg fudbalera Premijer lige.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
skida njega Renan sta vam je .
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Ja se izvinjavam normalnoj raji. Ovo je forum i svi imaju pravo da iznesu svoje misljenje, isto tako mozemo se slagati oko misljenja ili ne, ali da neko ismijava i ruga se necijem misljenu, a da prodje tek tako, to nije ok, i necu presutiti, a vjeruj da sam se spreman i obracunati ukoliko to prelazi granice. Ja postujem one koji ne razmisljaju kao i ja, ali prvi ne ismijavam nikog. Jos jednom svoj normalnoj raji se izvinjavam sto citaju ove neke uvrede. A ti sto pises da sam novi, mozda jesam tek napravio acc, ali godinama citam forum i pratim desavanja, a i nije ovo firma neka pa da moram godinama graditi neki kredibilitet da bih iznio misljenje. Uostalom pratim FKS od svoje 4-5 godine.jurisicduska je napisao/la: ↑28 avg 2023, 12:53Imal kakav moderator ili admin ovdje ?
Hajd malo poradi na tom da se ne vrijeđaju ljudi ako možeš.
Da gradimo nekakvu zdravu bazu gdje svako ima pravo napisati šta misli bez da bude izvrijeđan. Dosta toga počinje na forumu i prenosi se i na tribine.
Sve u svemu, Sarajevo ce biti, sve drugo ce proci, idemo zajedno do titule !!!
Nikad se više nisam obradovao Ponedjeljku..
SVI NA SJEVER
SVI NA SJEVER
Kad navečer oči sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
Slazem se, ionako nam bacaju ove termine kako se kome digne.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 avg 2023, 13:27Borac OPET bez razloga zamjenio doamcinstvo.
Jel to izaslo vec negdje...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 avg 2023, 13:27Borac OPET bez razloga zamjenio doamcinstvo.
veceras pena od prve,viveros na klupi ,keremija tribine
pena oliveira ,daj im 45 min pa kud puklo da puklo,ili cemo znati na cemu smo ili ga zakovati na tribine dok ne udje u formu
pena oliveira ,daj im 45 min pa kud puklo da puklo,ili cemo znati na cemu smo ili ga zakovati na tribine dok ne udje u formu
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
SVI NA SJEVER!
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
To neka im igra vico u 4 po zvjezdanu , kad ne mozes disati, plus gabela ocekujem ozb reakciju naseg kluba, neka ne budu jajare i prihvate, onda popisase po nama navijacima, i nemaju svoj stav !!GangEvil je napisao/la: ↑28 avg 2023, 13:50Jel to izaslo vec negdje...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 avg 2023, 13:27Borac OPET bez razloga zamjenio doamcinstvo.

Sto se tice vcs tekme ocekujem dobru fudbalsku predstavu, termin odlican, bit ce raje, samo neka ponovo kao protiv tuzle iz prvog pol., igru i nema brige !

1946

04.10.2009 !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
20:45 zvaničnoGangEvil je napisao/la: ↑28 avg 2023, 13:50Jel to izaslo vec negdje...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 avg 2023, 13:27Borac OPET bez razloga zamjenio doamcinstvo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- skullcrusher
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Evo vidim da su promjenili ali Bgm prije sat dva je pisalo 16hMortemHz je napisao/la: ↑28 avg 2023, 14:0220:45 zvaničnoGangEvil je napisao/la: ↑28 avg 2023, 13:50Jel to izaslo vec negdje...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 avg 2023, 13:27Borac OPET bez razloga zamjenio doamcinstvo.
Haj dobro je
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma ova odgadjanja, zamjene domacinstva, termini utakmica gdje bolje termine dobije tekma gosk-sloga nego mi i velez gdje bi sigurno vise raje bilo na stadionu itd itd po mnogome utice na regularnost lige i sputavanja pojedinih timova a ide se na korist pojedinih timova. Nama su svima puna usta borca a nista manje se ne gura ni sloga, a ni trebinje prosle godine koje je moralo ispasti. Samo sto su ta 2 tima bila sa drugacijim ambicijama. Mi ni krivi ni duzni dobismo zaostalu utakmicu u srijedu prije derbija na kosevu niti koga boli kita za to niti sta. Logicno ta tekma borcu pada u malo laganijem rasporedu. Ukratko sve je ovo jedna rinaka obicna i ljudi poput Rozmana se tu nece dugo ni zadrzati samo im treba jos malo fore dati da vide sta se sve ovdje desava. Jedino kapu skidam Posusju po meni jedini klub bez mrlje u citavoj ligi i svaki rezultat su postigli svojim trudom a mnogo puta im se odmoglo. Govorim za unazad par godina a ono pocetkom 2000ih je bilo domacinska liga klasika.
-
- Kontakt: