FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Šta kaže ona Švedska prognoza, ima li kiše večeras?
mozda mislio covjek 4h do gabele imaMortemHz je napisao/la: ↑28 avg 2023, 14:0220:45 zvaničnoGangEvil je napisao/la: ↑28 avg 2023, 13:50Jel to izaslo vec negdje...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 avg 2023, 13:27Borac OPET bez razloga zamjenio doamcinstvo.
Odma poslati isti zahtjev.Kakva Gabela i 4 sata jesul normalni oni,sta ceka klub??
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Nisam mislio
Na s 1 pisalo kad su tek objavili tekst da je u 16h sad ulazim pise 20:45
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
bice oko 23 00. Do 21 nece biti sto je najvaznije
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Hrvatsku je vec pogodilo, Sloveniju ( cak i bez struje neka su mjesta ostala), kod nas ce isto doci kad to je u bozjim rukama
04.10.2009 !
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Strah me i pomisliti sta ce biti ako kisa bude padala
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Koševo zove svi na stadion 

Kad navečer oči sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
Kiša tek iza 12 večeras, ma i ako bude padala **** nam se, docice ko je naviko 

Kad navečer oči sklopim, ja pjevam tebi i u snu
Ima li u Penny ona kabanica? Vodim dijete od 6 godina sa sobom pa da mogu prije tekme kupiti.scudetto89 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 14:24Hrvatsku je vec pogodilo, Sloveniju ( cak i bez struje neka su mjesta ostala), kod nas ce isto doci kad to je u bozjim rukama
-
- Kontakt:
Ma ima sigurno pogledaj, ima na pijaci kabanica ako ti je blize, nego u penny-u
04.10.2009 !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pisao sam prije par dana da su pomjerili

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Tako je,ovo je liga za ove bez obraza kao Vinko,Jagodic i slicnikeli je napisao/la: ↑28 avg 2023, 14:09Ma ova odgadjanja, zamjene domacinstva, termini utakmica gdje bolje termine dobije tekma gosk-sloga nego mi i velez gdje bi sigurno vise raje bilo na stadionu itd itd po mnogome utice na regularnost lige i sputavanja pojedinih timova a ide se na korist pojedinih timova. Nama su svima puna usta borca a nista manje se ne gura ni sloga, a ni trebinje prosle godine koje je moralo ispasti. Samo sto su ta 2 tima bila sa drugacijim ambicijama. Mi ni krivi ni duzni dobismo zaostalu utakmicu u srijedu prije derbija na kosevu niti koga boli kita za to niti sta. Logicno ta tekma borcu pada u malo laganijem rasporedu. Ukratko sve je ovo jedna rinaka obicna i ljudi poput Rozmana se tu nece dugo ni zadrzati samo im treba jos malo fore dati da vide sta se sve ovdje desava. Jedino kapu skidam Posusju po meni jedini klub bez mrlje u citavoj ligi i svaki rezultat su postigli svojim trudom a mnogo puta im se odmoglo. Govorim za unazad par godina a ono pocetkom 2000ih je bilo domacinska liga klasika.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Moze li klub ako vec ne mozemo natkriti stadion da skonta semu kabanica, udari neki print na njih i prodaje ih kao sluzbenu navijacku opremu??? Sto da ne, kad Kosevo i Kisa ide jedno uz drugo. A i klub ce profitirati a i dekor ce biti lijep sa nekim bordo-bijelim kabanicama...tabba77 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 14:29Ima li u Penny ona kabanica? Vodim dijete od 6 godina sa sobom pa da mogu prije tekme kupiti.scudetto89 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 14:24Hrvatsku je vec pogodilo, Sloveniju ( cak i bez struje neka su mjesta ostala), kod nas ce isto doci kad to je u bozjim rukama
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Sta ce bitAngelDiMaria je napisao/la: ↑28 avg 2023, 14:25Strah me i pomisliti sta ce biti ako kisa bude padala
Ko je naviko i ko voli doci ce ko nije uvijek ce naci izgovor i 2 oblaka ce ga otjerati i yebo tog 'navijaca'
U 9 nema kise,oko 10 mozda mala i to je pitanje,pa izvolite navijaci.Ako ce vam piqka otpasti sto cete malo pokisnuti mozda jedno poluvrijeme onda i ne dolazite nikako.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Nabijem ove iz marketinga na onu stvar, pisu prosle sedmice fan shop kod stadiona otvoren od pon do subote od 10 do 6. Danas 2 puta odem do stafiona da kupim kartu da ne pravim guzvu veceras ko vecina zatvoreno sve. Ne razumijem koja je svrha otvaranja fan shopa ako ti ne radi na dan utakmice
Do smrti odani!
To bi bio pun pogodak i sigurno da bi klub dodatno zaradio. Plus povećali bi posjetu. Evo ja prvi sam išao i po kiši, i na -10 ja msm protiv Radnika, kad je bio samo mali dio istoka očišćen. Kabanica bi dobro došla u svakom slučaju, posebno kad ide i dijete sa mnom. Da je moje lakše bih se opravdao, ovako od svastike…Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑28 avg 2023, 14:34Moze li klub ako vec ne mozemo natkriti stadion da skonta semu kabanica, udari neki print na njih i prodaje ih kao sluzbenu navijacku opremu??? Sto da ne, kad Kosevo i Kisa ide jedno uz drugo. A i klub ce profitirati a i dekor ce biti lijep sa nekim bordo-bijelim kabanicama...tabba77 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 14:29Ima li u Penny ona kabanica? Vodim dijete od 6 godina sa sobom pa da mogu prije tekme kupiti.scudetto89 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 14:24Hrvatsku je vec pogodilo, Sloveniju ( cak i bez struje neka su mjesta ostala), kod nas ce isto doci kad to je u bozjim rukama

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jesi siguran da je tako pisalo? Koliko se ja sjećam oni stave da fan shopovi rade normalno svaki dan dok se ono kod stadiona otvara 2-3 sata prije početka utakmice.Maroon99 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 14:41Nabijem ove iz marketinga na onu stvar, pisu prosle sedmice fan shop kod stadiona otvoren od pon do subote od 10 do 6. Danas 2 puta odem do stafiona da kupim kartu da ne pravim guzvu veceras ko vecina zatvoreno sve. Ne razumijem koja je svrha otvaranja fan shopa ako ti ne radi na dan utakmice
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
**** vas kisa ko da cete se istopiti. I nek padne bolje 1000 na Kosevu kako treba nego ovi sto gledaju prognozu svakih 10 min.
FC United Of Manchester !
Vidi na instagramu stavio bih ovdje scr al ne znamMortemHz je napisao/la: ↑28 avg 2023, 14:50Jesi siguran da je tako pisalo? Koliko se ja sjećam oni stave da fan shopovi rade normalno svaki dan dok se ono kod stadiona otvara 2-3 sata prije početka utakmice.Maroon99 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 14:41Nabijem ove iz marketinga na onu stvar, pisu prosle sedmice fan shop kod stadiona otvoren od pon do subote od 10 do 6. Danas 2 puta odem do stafiona da kupim kartu da ne pravim guzvu veceras ko vecina zatvoreno sve. Ne razumijem koja je svrha otvaranja fan shopa ako ti ne radi na dan utakmice
Pise i na dan utakmice izmjenjeno vrijeme al druze ja u 2 sata dodjem i ne radi, nisam sa sabaha otisao
Do smrti odani!