Može sad živit u njemu.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Centre forward je napisao/la: ↑28 avg 2023, 14:26
Pa to je ono, idu dva BMW ulicom, jedan M, drugi isto 320 D.![]()
Pa ako vozi na duge staze, sta ce drugo, nece hotel placati svaku noc, nije lud. A nisi im bio vjerovatno u kamionima, ima sve, krevet, frizider, tv. Naprave sebi ambijent. Na truck stopu ima tus kabine, $7 cini mi se da se okupa i dobar.
Baš sam skoro gledao video, poredi Američke i Euro kamione. Ko ima dobar Američki kamion maltene se može voditi ko stambeno osigurana osoba
Ma mislio sam na prave vozače , cesto je emkura o tome pričao pa sam pofatao malo, ovi europsk imaju kuće il bilo sta u bosni , sloveniji itd. Ovi nemaju nista ,nekretnine i toAshburtonG je napisao/la: ↑28 avg 2023, 18:50Ma misli vjerovatno covjek da ljude koji zive u ovim kamionima koji su modificirani kao kamp kucice. Ne vjerujem da misli na kamiondzije jer spavanje u kamionu nije nista cudno ni za evropske vozace. Ja ne znam nijednog koji cesto spava u hotelu/motelu.
Ne vjerujem da takvi ljudi spavaju u kamionu, pogotovo ne neki znacajan broj. Ako nema nikakvih izdataka i kredita, zbog cega bi se onda patio, kad moze ili kupit kucu ili spavat u hotelu? Ima ih vjerovatno koliko i ovih ljudi sto izadju iz stana i onda zive u kamp kucicama i vozaju se po Svijetu.RollMan je napisao/la: ↑28 avg 2023, 18:52Ma mislio sam na prave vozače , cesto je emkura o tome pričao pa sam pofatao malo, ovi europsk imaju kuće il bilo sta u bosni , sloveniji itd. Ovi nemaju nista ,nekretnine i toAshburtonG je napisao/la: ↑28 avg 2023, 18:50Ma misli vjerovatno covjek da ljude koji zive u ovim kamionima koji su modificirani kao kamp kucice. Ne vjerujem da misli na kamiondzije jer spavanje u kamionu nije nista cudno ni za evropske vozace. Ja ne znam nijednog koji cesto spava u hotelu/motelu.
Al valjda onda nisu ni u kakvim dugovima , nema credit scora ,mozak na pašz
U tvojoj glavi je karavan ko sleper sa prikolicom haman, pa kakve su ti to muke da nadjes parking?
Ima li puno Kanađana u US?
Napisao sam gore. Gdje je bočno i nije obilježeno (gdje ti drugi vozači ostavljaju prostor) zna biti problem.
Ma gledam na videima koje Kanađani objavljuju. Gdje snimaju kako napuštaju zbog housinga. Govorim o pravim Kanađanima.
Biciklom ti, boli te kurkoASD je napisao/la: ↑28 avg 2023, 19:29Jesi ti glup?
Ne možeš parkirati ako nemaš prostora ni da ga spustiš helikopterom na to mjesto.
Kakve to veze ima kakav je ko vozač ako nemaš prostora.
Ulica je takvih kod nas dosta.
40 centimetara je skoro pola metra. To jako puno znači na mjestima gdje je baš velika navala.
Vecina ima kucu, porodice itd. Zato i vozi toliko, najvise ce uzet para na terenu kad ode po 6-7 sedmica, jos ako je uzeo nov kamion 100k, prikolica 30k, osiguranje, gorivo ovo ono 150k je u kreditu, mora placati. Ima ih sto nece tako pa voze loko, moj drug vozi za amazon, tura mu Houston-Dallas svaki dan, ode i vrati se, ali uzima $1500, sedmicno, njemu ok jer je kuci svaki dan. Dok ovi terenci uzimaju i po 250k brutoRollMan je napisao/la: ↑28 avg 2023, 18:52Ma mislio sam na prave vozače , cesto je emkura o tome pričao pa sam pofatao malo, ovi europsk imaju kuće il bilo sta u bosni , sloveniji itd. Ovi nemaju nista ,nekretnine i toAshburtonG je napisao/la: ↑28 avg 2023, 18:50Ma misli vjerovatno covjek da ljude koji zive u ovim kamionima koji su modificirani kao kamp kucice. Ne vjerujem da misli na kamiondzije jer spavanje u kamionu nije nista cudno ni za evropske vozace. Ja ne znam nijednog koji cesto spava u hotelu/motelu.
Al valjda onda nisu ni u kakvim dugovima , nema credit scora ,mozak na pašz
Ma ne smeta mi, snađem se, ali svakako nije praktičan pogotovo u Banovićima gdje su zgrade baš velike u centru i gdje zavisiš od drugih vozača, a tu ja živim, a samim tim i velike gužve.armando je napisao/la: ↑28 avg 2023, 19:34Biciklom ti, boli te kurkoASD je napisao/la: ↑28 avg 2023, 19:29Jesi ti glup?
Ne možeš parkirati ako nemaš prostora ni da ga spustiš helikopterom na to mjesto.
Kakve to veze ima kakav je ko vozač ako nemaš prostora.
Ulica je takvih kod nas dosta.
40 centimetara je skoro pola metra. To jako puno znači na mjestima gdje je baš velika navala.![]()
Da čujem da nekom odraslom insanu i vozaču sa nekim stažom smeta karavan pri parkingu.
Da si u nekom velegradu gdje su ogromne gužve i gdje je svaki cent dragocjen pa ni po jada, nego u jbnim Banovićima.
Trenutno korisnika/ca: nerkolfc, VensanKasel i 9 gostiju.