FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kako raja veze nema.. Ovaj bih vadio Avrama i Buljubašića, koji su među najboljim. Ovaj govori loš Renan, lik lopte nije dobio. Ebem ti sunce..
Velez blzi golu nazalost
Catakovic proslu odlicno odigro ti ga menjas. Francis visak igrac
Polako ljudi dragi, ja sam vise nego zadovoljan igrom. Zabijamo 2 gola u drugom. Velez nam je zaprijetio iz dalekometnih suteva i realno cist penal sto je bio. Ali u globalu mi se svidja igra, fino lopta tece, nema petljanja puno.
- napoleon72
- Kontakt:
strahmeipomisliti je napisao/la: ↑28 avg 2023, 21:52Strah me i pomisliti šta bi bilo da je sviran penal,Oliveira očajan

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- ElCartel11
- Kontakt:
Ubaciti Vrancica i Hasica, iz igre Julardzija i Kyeremeh.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Soldo je duplo bolji igrač od Anicica, treba mu dovesti partnera u odbrani da to bude kako treba. Hasica ubaciti pod hitno, Francis loše skroz, zna on nekad protiv sporijih igrača nesto uraditi ali čim je solidan bek na njemu nema ga nigdje. Julardzija pokazao da zna i par navrata a bit će još bolji vremenom. Bulja najbolji na terenu po mom mišljenju. Oliveira treba vise lopti, ovako ništa ne može. Mali Sahinovic je vrhunski talenat i samo ga treba forsirati. Durak malo bolji nego do sad ali nije to to. Ziljkic nit smrdi nit miriše, probao bi Penu umjesto njega. Avram igrač poteza i sviđa mi se sad za sad. Prvih pola sata odlična igra i onda zadnjih 15 minuta ogroman pad, ali vidi se ogromna razlika u odnosu na prije mjesec dana, igra se puno brze ali nemaju snage za takvo nešto čitavu utakmicu, ali vremenom ce ovo biti odlično vjerujte. Mali Hasic će čuda činiti kad uđe.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Nakon prosle utakmice nisam nista htio napisati ali sad moram. Ima ovdje vec i do trenera. To sto on zeli da igramo tesko ce ko moci da izdrzi vise od 30 min. Meni je jasno da tako treba da se ganja i trci, da je to pravi moderni fudbal, ali to ovdje nikad niko nije ni radio ni uspio, jednostavno nasa liga i igraci koji tu igraju to nisu sposobni iznijeti 90 min. Ovako 30 min frke trke, onda pocrkaju i gotovo.
Velez podredjen ali konkretniji i lako su mogli dat bar jedan. Kod nas, kritikuje se Kyeremeh, Ziljkic i Anicic a niko ne vidi Avrama i Renana, prvi ne postoji, a od drugog se danas lopte odbijaju ko od balvan.
Velez podredjen ali konkretniji i lako su mogli dat bar jedan. Kod nas, kritikuje se Kyeremeh, Ziljkic i Anicic a niko ne vidi Avrama i Renana, prvi ne postoji, a od drugog se danas lopte odbijaju ko od balvan.
Sarajevo je dosta drugacije od onog sta smo gledali krsjem prosle sezone. Dosta ima napredka u igri, ide ta lopta malo tecnije ali jos uvijek sporo. Jednostavo treba vremena za sistem.
Steta prvih 20min sto se nije gol zabio, ovako se Velez oslobodio pritiska i poceo igrati. Mlinaric ima opasan sut. Penal za Velez nije sviran.
Nadam se da ce u 2.krenuti takodjer jako jer treba nam gol da se Velez bas ne razmase jer nisu oni naivni, dobra je to ekipa.
Steta prvih 20min sto se nije gol zabio, ovako se Velez oslobodio pritiska i poceo igrati. Mlinaric ima opasan sut. Penal za Velez nije sviran.
Nadam se da ce u 2.krenuti takodjer jako jer treba nam gol da se Velez bas ne razmase jer nisu oni naivni, dobra je to ekipa.
Link da radi, ima li nekoo, pls
Imo je Renan par loših dodira u 16 kad je trebao primiti i šutati, a i ono glavom odmah na početku utakmice, može on bolje od ovog, ne ide ga za sad.GalileoGalilei je napisao/la: ↑28 avg 2023, 21:55Kako raja veze nema.. Ovaj bih vadio Avrama i Buljubašića, koji su među najboljim. Ovaj govori loš Renan, lik lopte nije dobio. Ebem ti sunce..
Buljubašić i Avram apsolutno ponajbolji igrači

Izvadit Kyeremeha ubacit Hamzu i Julardžiju za Vrančića i idemo dobit ovo.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- ElCartel11
- Kontakt:
Mali Buljubasic smirio agresivnost. Vrijeme je bilo, jer kako je krenuo svaku 3 bi pauzirao zbog kartona.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Vise mislim na to sto nema Avram snage za citavih 90 minuta. Renan ne moze nista pokazati kad nema lopti, vidjet cemo drugo pol nadam se da ce biti malo bolje sto se tice zavrsnicescudetto89 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 21:53Ne bih ja avrama dirao dobar je bio , koliko je mogao gori ti ziljkic, renan npr nista nije pokazao kao spic
- f0rest1946
- Kontakt:
Kemo loš drama
-
- Kontakt:
Ubica pred golom!
Najbolji finiser jos od Leona Benke.

Najbolji finiser jos od Leona Benke.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- NisamInSajder
- Kontakt:
Igra se još jedno poluvrijeme.ElCartel11 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 22:01Mali Buljubasic smirio agresivnost. Vrijeme je bilo, jer kako je krenuo svaku 3 bi pauzirao zbog kartona.

Njegove situacije. Sad se lakše diše.
Zadnja izmjena: NisamInSajder, dana/u 28 avg 2023, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Yeben Renan ovaj drama
Tako jeeeee
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, atomskaNavika, Beli98, bhfanatic14, boki86, Bordo10, Burberry46, fks74, Guest1945, Hajdeee, keli, makron, miguelramos, mnon46, N3R3D, NazorUso, nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco, Pantelija, Rajvosa4ever, Red1946, Rodman, skoJaa, VolimBiH96 i 187 gostiju.