Nije cudno sto ste zadovoljni igrom, nego jer se ne bunite na suđenje. Da vas je ovako sudija protiv Zelje, ili ne daj Boze Zrinjskog, ostetio za penal, do sad bi vec sami ispisali 20 stranica o suđenju i savezu...a sad sutite ko pizde
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Onda ćemo se morati složiti na ovaj način: i vice versa.Virtu4l je napisao/la: ↑29 avg 2023, 00:28Što ponovo dokazuje ono što je već i pticama na grani jasno.Balorda je napisao/la: ↑29 avg 2023, 00:18Broj stranica i komentara o penalu je propocionalan manjku intelekta i višku gluposti simpatizera tima koji je poguran. Vrlo eklatantne primjere vidimo iz subotnjeg i večerašnjeg meča. Večeras tim A bude poguran, simpatizeri tima A i svi ostali se slože da je poguran i završena rasprava. Nemamo o čemu pričati.
Ostalo je samo ime.![]()
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- KONTRASVIH
- Kontakt:

Kada ih pisas cinjenicama i argumentima na koje nemaju odgovore tad iz njihAA vristi provincijski mentalitet.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Mozgu kako šutimo kad je evo bukvalno svaki od nas napisao da smo pokradeni i da se nayebemo majke sudiji. Pitari napisali da smo pokradeni. S kim ćemo se onda raspravljati?19vendetta87 je napisao/la: ↑29 avg 2023, 00:33Nije cudno sto ste zadovoljni igrom, nego jer se ne bunite na suđenje. Da vas je ovako sudija protiv Zelje, ili ne daj Boze Zrinjskog, ostetio za penal, do sad bi vec sami ispisali 20 stranica o suđenju i savezu...a sad sutite ko pizde
Sa njima očito nećemo, jer nema razloga, ali zato hoćemo sa čoporom vaših glupana koji raspamećeni ne znaju jesu li pošli ili došli.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
I sta kaze ja sam zadovoljan
Mozda nismo uzeli ni bod, ali zato nam protivniku nije sviran penal 

1921
Derbi Bosne i Hercegovine izazvao pjena party medju konama.
Steta samo onog penala (koji je, kako sam vidio, bio) mi nismo od tog posla tako da nam samo dzaba malo pokvari utakmicu.
Obicno poslije ovakvih utakmica zaplati sljedeci protivnik porazene ekipe.
Rodjeni vidimo se u Mostaru na "revansu"

Obicno poslije ovakvih utakmica zaplati sljedeci protivnik porazene ekipe.

Rodjeni vidimo se u Mostaru na "revansu"

Zadnja izmjena: Zutti, dana/u 29 avg 2023, 00:39, ukupno mijenjano 2 puta.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Jesu mekani forumaši postali.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Sve je to ok, samo sam želio demaskirati ovaj jeftini pokušaj pravdanja večeranjeg ponašanja navijača Veleža.Bazinga12345 je napisao/la: ↑29 avg 2023, 00:32Protiv vas je bila odlučujuća utakmica za Europu, pa je ljude više pogodilo u tom momentu.
A i ne treba zaboraviti da je svemu prethodilo orgijanje navijača Željezničara zbog kaveza (da ne pokrećemo tu temu opet, ali kakve su uvrede ispisane tada).
Eto oni su priznali da je penal i nemamo o čemu pričati.
Prva reakcija na Željnoj temi nakon greške Sivca,
Tako da ja ipak mislim da je nešto drugo u pitanju. Proguglati definiciju za podanik.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑29 avg 2023, 00:36I sta kaze ja sam zadovoljanMozda nismo uzeli ni bod, ali zato nam protivniku nije sviran penal

Ovi Beganovići vole syebati Velez vise nego hljeba se najesti

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Velez nije dobio cist penal protiv Sarajeva.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑29 avg 2023, 00:36I sta kaze ja sam zadovoljanMozda nismo uzeli ni bod, ali zato nam protivniku nije sviran penal
Navijac Veleza nakon utakmice: Da vidis kako je Zeljo krao u svoj vakat

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Ja sam zadovoljan
To treba u potpis stavit. Zamisli izgubis, ne svira ti se cist penal, i kazes ja sam zadovoljan
Komsije, teska srca vam cestitam, drzite filijalu na kratkom povodcu. Ovako smo mi birvaktile tretirali Pofalicki 

To treba u potpis stavit. Zamisli izgubis, ne svira ti se cist penal, i kazes ja sam zadovoljan

1921
-
- Kontakt:
Red Army 
Gledaj navijača Željkana što svoju tugu zbog pobjede Sarajeva traže u pokušajima bacanja koske među HZ i RA. Koji jadnici.
Ima da vas Velež mlatne 3:0 za našu ljubav. Hihihih

Ima da vas Velež mlatne 3:0 za našu ljubav. Hihihih
Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 29 avg 2023, 00:50, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nemam zivaca nista pisati poslije ovakvog poraza, samo da yebem Petrovicu najmilije do ujutro. Klosaru raspali.
Jos mi je jedna stvar nevjerovatna a to je da Sarajevo daje ovim igracima tolike plate
Jos mi je jedna stvar nevjerovatna a to je da Sarajevo daje ovim igracima tolike plate

Vidi baš, 99% vas.Virtu4l je napisao/la: ↑29 avg 2023, 00:43Sve je to ok, samo sam želio demaskirati ovaj jeftini pokušaj pravdanja večeranjeg ponašanja navijača Veleža.Bazinga12345 je napisao/la: ↑29 avg 2023, 00:32Protiv vas je bila odlučujuća utakmica za Europu, pa je ljude više pogodilo u tom momentu.
A i ne treba zaboraviti da je svemu prethodilo orgijanje navijača Željezničara zbog kaveza (da ne pokrećemo tu temu opet, ali kakve su uvrede ispisane tada).
Eto oni su priznali da je penal i nemamo o čemu pričati.
Prva reakcija na Željnoj temi nakon greške Sivca,
Tako da ja ipak mislim da je nešto drugo u pitanju. Proguglati definiciju za podanik.
Kakvu vodu pijete vi na Grbavici, je li do zraka, šta vam je.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Po ovome i nije penal,lopta u kuk pogadja Beganovica,takodjer vidimo jedinog igraca Veleža koji je u vidnom polju lopte(Haskica) koji nema nikakvu reakciju,takodjer i Zvonic koji je tu pored nista ne trazi?Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑29 avg 2023, 00:36I sta kaze ja sam zadovoljanMozda nismo uzeli ni bod, ali zato nam protivniku nije sviran penal
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Eto na kraju je bitno da smo svi zadovoljni. Cuvajmo bratstvo i jedinstvo.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Ovo je čist penal i crveni karton. Nikakav kuk.miky_hz je napisao/la: ↑29 avg 2023, 00:51Po ovome i nije penal,lopta u kuk pogadja Beganovica,takodjer vidimo jedinog igraca Veleža koji je i vidnom polju lopte(Haskica) koji nema nikakvu reakciju,takodjer i Zvonic koji je tu pored nista ne trazi?Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑29 avg 2023, 00:36I sta kaze ja sam zadovoljanMozda nismo uzeli ni bod, ali zato nam protivniku nije sviran penal
I tražili su penal igrači.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Giuseppe1, MrkiMedo i 18 gostiju.