Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Re: Nogometni savez BiH
da nas Bogdo hoce vako i EU pritisnuti...pa da novu vlast (opcenito) formiramo pa ce onda i normalan savez ispasti 

1946
badblueboylivno je napisao/la:Mislim da ne. Ako se desi suspenzija (ovo ako je nepotrebno) Savez će bankrotirati i rasformirati se. Onda slijedi stvaranje novog saveza, od nule, a on se ne može napraviti u dva mjeseca. Tako da te utakmice sa Rumunjima u gostima vjerojatno neće biti, a nisam siguran ni za one u rujnu i listopadu. Ali, ostaje za vidjeti što će se dešavati, jer ne znam da je bilo ovakvih slučajeva prije - znači gašenje jednog saveza i formiranje novog, koji predstavlja potpuno istu zemlju.
MaGiCa, odličan post.
suspenzija moze trajati sedmicu, mjesec, godinu.... mogu biti izostavljeni klubovi i (ili) reprezentacija... moze biti instalirana privremena komisija, koja ce restrukturirat' savez...
bilo je slicnih slucajeva u poljskoj, grckoj i drugim zemljama.. savez suspenduju na odredjen period, bez posljedica za reprezentaciju i klubove... rjesenje ce se nac'... siguran sam...
treba pobijedit rumuniju, to nam treba biti primarni cilj... u slucaju poraza, ove kvalifikacije su svakako za nas zavrsene, bili pod suspenzijom ili ne...
Evo ako se nekome da nek procita informacije koje daju iz FSRS pa pogledajte kolio se razlikuje od onog sto se plasira po Federaciji, da se razumijemo i ovi nasi lazu al vjerujte da su i iz Federacije krivi koliko i ovi iz RS, sve je to ista mafija a ispastacemo mi koji volimo fudbal/nogomet.Zato smirite malo tenzije pljuvanja po RS(Srbima) nego bolje usmjeriti energiju prema bagri koja sjedi u savezu a nebitno koje su nacionalnosti jer su oni mafija....
http://www.glassrpske.com/vijest/13/spo ... ravni.html
Bez da ulazim u sadržaj teksta i u to ko je kriv, meni bi bilo ispod svakog nivoa informisati se u Dodikovom biltenu!Papalukas je napisao/la:Evo ako se nekome da nek procita informacije koje daju iz FSRS pa pogledajte kolio se razlikuje od onog sto se plasira po Federaciji, da se razumijemo i ovi nasi lazu al vjerujte da su i iz Federacije krivi koliko i ovi iz RS, sve je to ista mafija a ispastacemo mi koji volimo fudbal/nogomet.Zato smirite malo tenzije pljuvanja po RS(Srbima) nego bolje usmjeriti energiju prema bagri koja sjedi u savezu a nebitno koje su nacionalnosti jer su oni mafija....
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Najlakše je pročitati natpise iz medija pa onda "osuti" paljbu na RS. Zašto neko od vas ne sagleda pravu stranu svega ovoga.
UEFA ne može ukinuti FS RS, a kako je zabranjen nastup selekciji RS, ništa se bitno na tom planu ne bi promijenilo. Ne možeš kazniti nekoga oduzimanjem prava koje si mu već oduzeo. Jedino sankcije prema pojedincima koje bi mogle da budu uvedene. Kako je i FS FBiH podržao tročlano predsjedništvo, ne može se reći da je to "pokušaj rušenja zajedničkih institucija" kako je sigurno predstavljeno u medijima koji se nalaze u FBiH.
UEFA ne može ukinuti FS RS, a kako je zabranjen nastup selekciji RS, ništa se bitno na tom planu ne bi promijenilo. Ne možeš kazniti nekoga oduzimanjem prava koje si mu već oduzeo. Jedino sankcije prema pojedincima koje bi mogle da budu uvedene. Kako je i FS FBiH podržao tročlano predsjedništvo, ne može se reći da je to "pokušaj rušenja zajedničkih institucija" kako je sigurno predstavljeno u medijima koji se nalaze u FBiH.
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
Zbog takvog stava i jesmo tu gdje jesmo i bicemo narednih 50 godina...Bez da ulazim u sadržaj teksta i u to ko je kriv, meni bi bilo ispod svakog nivoa informisati se u Dodikovom biltenu!
Kakvog stava? Tebi je nazadan stav ne informisati se iz privatnih novina jednog čovjeka. Uživaj u svojoj naprednosti!Papalukas je napisao/la:Zbog takvog stava i jesmo tu gdje jesmo i bicemo narednih 50 godina...Bez da ulazim u sadržaj teksta i u to ko je kriv, meni bi bilo ispod svakog nivoa informisati se u Dodikovom biltenu!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
-
- Kontakt:
A bolesti..Obrisase mi post jer sam pitao da li je tema fudbal u BiH ili Dodik jer koliko vidim vise se o njemu prica...A likova iskompleksiranih
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa................

Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
Nismo mi te srece da nas suspenduju!Kad dodje do tog da im se fotelje tresu poturice oni i kcerke i zene svakom ko im mogne spasiti ucesce u NS-u... Zivi bili pa vidjeli,vidim da se raja raduje ali zapamtite uzald nam je svaka nada o suspenziji... 

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
to je to nažalost a baš sam danas ponovo čitao mogući scenario (navodno) kako kaže Benc iz UEFE da nakon suspenzije dolazi do ''izbacivanja'' sadašnjeg kadra iz saveza a da bi se pozicije mogle popuniti sa vodećim ljudima iz BiH klubova ali ko sve vodi premijerligaše teško da bi se time išta popravilo a opet idealna rješenje bi bilo da se sastavi ''udruženje'' iskrenih i pravih sportista i fudbalera koji bi ponudili program i uvjerenja o usvajanju statuta UEFI pa da oni dođu na te pozicije ali kako kažeš teško će biti išta od suspenzije samo kad vidiš koliko se puta pomjeraju rokovi sve bude jasno.Za_raju je napisao/la:Nismo mi te srece da nas suspenduju!Kad dodje do tog da im se fotelje tresu poturice oni i kcerke i zene svakom ko im mogne spasiti ucesce u NS-u... Zivi bili pa vidjeli,vidim da se raja raduje ali zapamtite uzald nam je svaka nada o suspenziji...
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
pitanje sa strane. a iz kojih novina se ti informises? avaz, oslobodjenje, san ? koliko znam i to su privatne, stranacke novine pojedinaca..Hawking je napisao/la:Kakvog stava? Tebi je nazadan stav ne informisati se iz privatnih novina jednog čovjeka. Uživaj u svojoj naprednosti!Papalukas je napisao/la:Zbog takvog stava i jesmo tu gdje jesmo i bicemo narednih 50 godina...Bez da ulazim u sadržaj teksta i u to ko je kriv, meni bi bilo ispod svakog nivoa informisati se u Dodikovom biltenu!
- legenda reala
- Kontakt:
Evo ovi naši lopovi gostuju na BHT 1 ,Čolaković,Petković i dr
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Goalgetter
- Kontakt:
Zar Animal Planet ne prikazuju samo na Discovery Channelulegenda reala je napisao/la:Evo ovi naši lopovi gostuju na BHT 1 ,Čolaković,Petković i dr

Čolaković, Petković i Bevanda nešto zborili o narodima (Srbima, Hrvatima i Bošnjacima) o pravima naroda, o ravnopravnosti, koliko gdje Hrvata radi!!! Imali Srba, Hrvata u reprezentaciji. Nisu pričali o sportu i da samo kvalitet treba biti prvi.
Dželo, Prljača i Šabić pričali o sportu.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Nažalost, od usvajanja Statuta nema ništa, ovi iz RS-a su jasno poručili da neće stati dok ne unište i ovo malo što imamo. A čije je drugo maslo nego Dodikovo... 

Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Kakva je to bila emisija (ime)?
- Modricluka
- Kontakt:
Sportaši o sportu ,politicari o ravnopravnosti,problem je sto se sportasi ne pitaju vec foteljasi sa kriminalnom proslosti,ovaj bevanda sa mijom neka pohadja sate hrvatskog jezika i nek se nauci pravilno izrazavati kad je vec na televiziji(istina bht,al da ga jeb... televizija je ,pa kakva takvaavlami97 je napisao/la:Čolaković, Petković i Bevanda nešto zborili o narodima (Srbima, Hrvatima i Bošnjacima) o pravima naroda, o ravnopravnosti, koliko gdje Hrvata radi!!! Imali Srba, Hrvata u reprezentaciji. Nisu pričali o sportu i da samo kvalitet treba biti prvi.

PS: tuga me obuzme kad vidim da moj narod predstavljaju selja... iz Sirokog!

Bio zadnji ili prvi Ultrasi tvoji prestati nece jer ti sa nasa SVETINJA!
Stanje nije nikako dobro,dapace!
ma jbš jezik bitno je da je čovjek razuman i da želi pomoći a razumjeće se ako to žele pa taman da im prevodioci prenose stavove. Ne znam da zašto to niko od strane UEFI-nih ljudi nije jasno i glasno rekao da ako dođe do suspenzije saveza da se neće davati mogućnost rada sadašnjih entitetskih i da će se u slučaju suspenzije samo nasilno promijeniti garnitura ljudi i da će taj savez u svakom slučaju postojati a ne da se sad pričaju priče o rušenju državnog saveza i slično.Modricluka je napisao/la:Sportaši o sportu ,politicari o ravnopravnosti,problem je sto se sportasi ne pitaju vec foteljasi sa kriminalnom proslosti,ovaj bevanda sa mijom neka pohadja sate hrvatskog jezika i nek se nauci pravilno izrazavati kad je vec na televiziji(istina bht,al da ga jeb... televizija je ,pa kakva takvaavlami97 je napisao/la:Čolaković, Petković i Bevanda nešto zborili o narodima (Srbima, Hrvatima i Bošnjacima) o pravima naroda, o ravnopravnosti, koliko gdje Hrvata radi!!! Imali Srba, Hrvata u reprezentaciji. Nisu pričali o sportu i da samo kvalitet treba biti prvi.
Dželo, Prljača i Šabić pričali o sportu.)ma vidis da je to sve ciljano ,politika u nas ne dopusta nicemu da napreduje pa tako ni sportu.svaki klub ima nekog stranckog vodju a to treba pod hitno zabraniti!!!AL TKO CE TAKAV ZAKON DONIJETI?politicari?
PS: tuga me obuzme kad vidim da moj narod predstavljaju selja... iz Sirokog!Svoj jezik ne znaju prezentirati kako Bog zapovjeda!
It was turned around so that right looked wrong
Najjača mu je ona...ja sam najprvi put....Modricluka je napisao/la:Sportaši o sportu ,politicari o ravnopravnosti,problem je sto se sportasi ne pitaju vec foteljasi sa kriminalnom proslosti,ovaj bevanda sa mijom neka pohadja sate hrvatskog jezika i nek se nauci pravilno izrazavati kad je vec na televiziji(istina bht,al da ga jeb... televizija je ,pa kakva takvaavlami97 je napisao/la:Čolaković, Petković i Bevanda nešto zborili o narodima (Srbima, Hrvatima i Bošnjacima) o pravima naroda, o ravnopravnosti, koliko gdje Hrvata radi!!! Imali Srba, Hrvata u reprezentaciji. Nisu pričali o sportu i da samo kvalitet treba biti prvi.
Dželo, Prljača i Šabić pričali o sportu.)ma vidis da je to sve ciljano ,politika u nas ne dopusta nicemu da napreduje pa tako ni sportu.svaki klub ima nekog stranckog vodju a to treba pod hitno zabraniti!!!AL TKO CE TAKAV ZAKON DONIJETI?politicari?
PS: tuga me obuzme kad vidim da moj narod predstavljaju selja... iz Sirokog!Svoj jezik ne znaju prezentirati kako Bog zapovjeda!
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- Modricluka
- Kontakt:
Ma kad seljaka(cast pravim cestitim seljanima) obuces u odijelo on ja ipak jos seljak,ali seljak u odijelu!
Bio zadnji ili prvi Ultrasi tvoji prestati nece jer ti sa nasa SVETINJA!
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 6 gostiju.