badblueboylivno je napisao/la:Mislim da ne. Ako se desi suspenzija (ovo ako je nepotrebno) Savez će bankrotirati i rasformirati se. Onda slijedi stvaranje novog saveza, od nule, a on se ne može napraviti u dva mjeseca. Tako da te utakmice sa Rumunjima u gostima vjerojatno neće biti, a nisam siguran ni za one u rujnu i listopadu. Ali, ostaje za vidjeti što će se dešavati, jer ne znam da je bilo ovakvih slučajeva prije - znači gašenje jednog saveza i formiranje novog, koji predstavlja potpuno istu zemlju.
MaGiCa, odličan post.
suspenzija moze trajati sedmicu, mjesec, godinu.... mogu biti izostavljeni klubovi i (ili) reprezentacija... moze biti instalirana privremena komisija, koja ce restrukturirat' savez...
bilo je slicnih slucajeva u poljskoj, grckoj i drugim zemljama.. savez suspenduju na odredjen period, bez posljedica za reprezentaciju i klubove... rjesenje ce se nac'... siguran sam...
treba pobijedit rumuniju, to nam treba biti primarni cilj... u slucaju poraza, ove kvalifikacije su svakako za nas zavrsene, bili pod suspenzijom ili ne...