RŠD Velež Mostar

JimmyPage
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la JimmyPage » 29 avg 2023, 00:36

1981ultra je napisao/la:
29 avg 2023, 00:17
A Zvonić legenda Veleža ludilo preko 300+ utakmica od toga 200 uzasnih 77 prosječnih i ono ostalih odlično izdanje.
Zvona je kraj Domića izgledo ko Staam koliko je ovaj drugi kritičan bio.
Od dva mlada potencijalna stopera Bajrića i Mahmića nijedan nije u pogonu. Jbm li ga kad će se ustaliti neki igrači, imam osjećaj da niko bitku ne bije ko mi sa povredama u ligi

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 29 avg 2023, 00:47

U četiri utakmice smo primili dva gola i to potpuno identična, pogrešno dodavanje na našoj polovini. Strašno.

Inače, ima ovdje finog materijala i uz dobrog trenera se može složiti zanimljiva ekipa. Dean ima teoretsko znanje, a hoće li ga pretvoriti u praksu, vidjećemo. Uglavnom, imamo se čemu nadati.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 29 avg 2023, 06:30

Kad vidim kako je ovaj merzic vodio ovu utakmicu mislim da bi bila dobra opcija da se njemu ponudi posao sefa strucnog staba.. zasto je feja izabran prije njega nikad mi nece biti jasno..
Sto se igre tice, iskreno moglo se napraviti vise I stvoriti vise prilika da ste imali brzog igraca naprijed.. ili barem da je andzusic igrao odmah iza haskica kao poluspic.. zvonic I hrkac daleko od toga da su bili losi ali jednostavno nemogu igrati zajedno jer su obojica spori, mora biti neko brzi u paru sa jednim od njih ako igrate za 2 stopera.. iskreno mislim da bi vam bolje lezala 3 stopera jer bi I orecu I sturmu odgovaralo da vise idu naprijed... andzusicu I krajncu bi bolje lezala ta pozicija drugog napadaca..a I dzaficu.. sikalo je odigrao bolje od kadrica kad je usao iako je ocigledno da je kadric veci talenat.. klub mora obavezno produziti sa orecom, mlinaricem, hadzikicem uz mahmica I par ovih mladzih imali bi sjajan kostur za dalje.. zvonic, hrkac I domic po meni su prespori za iole ozbiljniji nivo.. nadam se da ce te uspjet vratit zeljkovica

user1986
Kontakt:

Post Postao/la user1986 » 29 avg 2023, 07:32

Merzic i avdo, dva velika strucnjaka, stoje uz aut liniju i mudruju, a trener sarajeva iako vodi mijenja igrace na vrijeme.
Halilovic im na klupi presjedi citavu utakmicu a mali kadric trci okolo k’o da je na zagrijavanju. Zbog njega smo imali igraca manje na terenu 65 minuta. Decko nije imao loptu u nogama 5x, ne umije i dzaba.
Novi trener ce se o jadu zabaviti.

Abduljnasri
Kontakt:

Post Postao/la Abduljnasri » 29 avg 2023, 07:44

Dariovfc je napisao/la:
29 avg 2023, 00:08
Jeli trener Dean ili je jos Talijan u igri?
Danas Dean dolazi .. mozda i predstavljanje danas

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 29 avg 2023, 08:00

user1986 je napisao/la:
29 avg 2023, 07:32
Merzic i avdo, dva velika strucnjaka, stoje uz aut liniju i mudruju, a trener sarajeva iako vodi mijenja igrace na vrijeme.
Halilovic im na klupi presjedi citavu utakmicu a mali kadric trci okolo k’o da je na zagrijavanju. Zbog njega smo imali igraca manje na terenu 65 minuta. Decko nije imao loptu u nogama 5x, ne umije i dzaba.
Jesi li ti mačak svjestan da je Halil igrač manje na terenu
Ti si naša ljubav jedina!

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 29 avg 2023, 08:17

Bravo ekipa, Bravo Merzicu !

Qurva neće u gol i gotovo. Opet nas ovaj sudija handri, ali nije da nismo navikli

Bas mi je zao Omara, kako vazda odigra majstorski i onda pogriješi. Jučer je ako ne gledamo grešku odigrao perfektno. Ali napravio je tu grešku ybg…

Mora nam se sve ovo negdje vratiti, evo me isti Feđa ali je istina :D

OVE GLAVE STO VOLE TE
GAZE KILOMETRE ZBOG TEBE !
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

user1986
Kontakt:

Post Postao/la user1986 » 29 avg 2023, 08:21

fudbalfudbal je napisao/la:
29 avg 2023, 08:00
user1986 je napisao/la:
Bar jednim pasom, da ne kazem sutom, moze rijesiti utakmicu, nije se to jednom desilo. Kadric ne moze doci do lopte a ne sta drugo.

aimar21
Kontakt:

Post Postao/la aimar21 » 29 avg 2023, 08:32

user1986 je napisao/la:
29 avg 2023, 08:21
user1986 je napisao/la:
Bar jednim pasom, da ne kazem sutom, moze rijesiti utakmicu, nije se to jednom desilo. Kadric ne moze doci do lopte a ne sta drugo.
Velika je razlika između može i hoće/želi. Po meni već neko duže vrijeme on ne želi i vuče se po terenu i konstantno je igrač manje. U razloge njegove nezainteresovanosti ne mogu ulaziti, jer ne znam šta se dešava iza zatvorenih vrata. Ipak, on je profesionalac koji zarađuje za život od fudbala i njegovo je da igra, a ne da se vuče. Za svoje nezadovoljstvo ima Upravu, pa neka tamo rješava probleme, ako ih ima.

Što se tiče Kadrića, momak me nije razočarao. Ima nekog smisla i ima voljni momenat. Uz nekog kvalitetnijeg veznjaka od Pršeša, mislim da bi i on izgledao neuporedivo bolje. Uvijek bi ga birao ispred nezainteresovanog Halilovića (ne govorim o Haliloviću koji želi da igra, jer je to onda druga priča).
City of sunshine... MUSVDG

Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar

Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan

F1 driver: Juan Pablo Montoya

THOMASSHELBY
Kontakt:

Post Postao/la THOMASSHELBY » 29 avg 2023, 08:38

user1986 je napisao/la:
29 avg 2023, 08:21
user1986 je napisao/la:
Neki dan si pisao da je Halilovic najgori na terenu a sad ga prizivas

user1986
Kontakt:

Post Postao/la user1986 » 29 avg 2023, 08:40

Pored malog kadrica moras prizivati i djuturume nezainteresovane. LOL

amsik
Kontakt:

Post Postao/la amsik » 29 avg 2023, 08:42

**** ga vise i kadric
I nedim uzunovic.
Ko ovo vise gura.
Do kad ce ovo biti.

user1986
Kontakt:

Post Postao/la user1986 » 29 avg 2023, 08:46

amsik je napisao/la:
29 avg 2023, 08:42
**** ga vise i kadric
I nedim uzunovic.
Ko ovo vise gura.
Do kad ce ovo biti.
Menadzeri potpomognuti trenerima koji dozvole da im drugi kroje tim.

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 29 avg 2023, 09:34

Poslije Zelje je reprezentativna pauza, to su jako dobre vijesti za novog trenera. Valjda ce sutra zvanicno biti
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

Cernica22
Kontakt:

Post Postao/la Cernica22 » 29 avg 2023, 10:55

amsik je napisao/la:
29 avg 2023, 08:42
**** ga vise i kadric
I nedim uzunovic.
Ko ovo vise gura.
Do kad ce ovo biti.
Nije Uzunovic, preko druge linije je dosao u klub.
19V22

THOMASSHELBY
Kontakt:

Post Postao/la THOMASSHELBY » 29 avg 2023, 11:03

Kad ce bijeli dim

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 29 avg 2023, 11:11

Kao što je i Merzić rekao, generalno možemo biti zadovoljni igrom ali ne rezultatom. Ono što mene još više frustrira od sinoćnjeg poraza je što bi bez Jusufbegovića na klupi i s Merzićem i ostalom trojicom dobili i GOŠK i Široki. Kod Jusufbegovića Pršeš, kao jedini kreativni veznjak, nije igrao nikako i zbog toga nismo uspjeli nikako izbaciti protivničku veznu liniju. Sa svim svojim manama, Pršeš je naš trenutno najbolji veznjak. Nadam se da će trener popraviti koncentraciju kod njega, jer samo mu to treba. Protiv AEKA je pokazao da kada drži 90min koncentraciju, da može parirati evropskim veznim redovima. A Dudić je to uspio donekle, vjerujem u Klafurica.

Isto tako, nadam se da ce Klafuric odmah ocistiti svlacionicu i izbalansirati je, jer ovo što je Feja dozvolio da mu se dovode igrači bez plana je užas. Sinoć nemaš beka rezervnog, a imaš 8 veznjaka. Nemaš klasične devetke da odmoriš Haskića. Dokaz da je Feja radio po principu samo nek je para redovna i nek ne puca, a šta Bog dadne na terenu. Stoga smo i imali utakmice bez šuta na gol.

Zahvaliti se Zvoniću, Domiću i Haliloviću definitivno. Oreč je ogroman potencijal, moderan bek koji ulazi u sredinu ali i napada stranu, a 20 godina. Zato nam treba kvalitetan trener da ovakve momke usmjeri, jer recimo on s 20 i Mlinaric s 22-23 ako odigraju odlične sezone, lakše će se prodati kao EU igrači nego naši momci. Kadriću također dati slobode da igra poput Buljubašića jer mislim da može biti također kvalitetan igrač.

Dosta smo dobrih stvari vidjeli, i poslije Širokog kad sam mislio da se Feje nećemo riješiti nikad, a da ćemo igrati sve gore, stvari se mijenjaju i prostora za optimizam ima.

Također, volio bih da Klafurić u svom SS ostavi Merzića i Dizdarevića. Mika je naše dijete, vrhunski momak, a i Dasa, uz sve svoje mane, je jedan od boljih trenera golmana u BiH.

Uglavnom, idemo ka boljem i pohvale za UO kako su ishendlali ovu situaciju s Fejom i na izboru novog trenera.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 29 avg 2023, 11:12

Velezu fali jedan dobar trener i jedan dobar napadac...to ako srede moze biti nesto od evrope sledece godine....kada zvonic je bio opasniji za gol sarajeva nego Haskic sve je tu receno.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 29 avg 2023, 11:13

Zaboraviti sve i raditi.
Ova ekipa ima materijala i to je najbitnije.
Meni je ludost igrati sa dva stopera a jedan od dvojice bude Zvonić.
Hvala mu za sve, ali je sramota da dovodiš nekakve igrače a Zvonić ti igra.
Znam da je igrao silom prilika ali se isto nadam da je igrao zadnji put.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 29 avg 2023, 11:13

THOMASSHELBY je napisao/la:
29 avg 2023, 11:03
Kad ce bijeli dim
Bijeli dim iz auspuha tijekom cijele vožnje znači da morate provjeriti gori li u motoru tekućina za rashlađivanje. :urnebes:

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.