FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
BRAVO SARAJ'VO!!! Tri boda, idemo dalje. Rožmana vrijedi podržati. Buljubašić top igrač. Eto na kraju ispade da ipak nije bio penal. 

-
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
Lik je tenk na sredini, trenutno najvazniji igrac za ovaj sistem koji Rozman fura.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 avg 2023, 09:31Treba sad malo dozirati Buljubasica da momak ne pregori,mada je jedan od rijetkih mladih igraca koji je jak psihicki

Al Avramovski je juce pokidao, kad god ima loptu znas da ce nesta kvalitetno uradit. Pravi onaj spanski plejmejker, kao De La Pena, Valeron, Fabregas. Strasan igrac.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Vjerujem da će Rožman znati šta i kako uraditi.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 avg 2023, 09:31Treba sad malo dozirati Buljubasica da momak ne pregori,mada je jedan od rijetkih mladih igraca koji je jak psihicki

Evo nakon prospavane noci, prvi utisak je, sreca da kisa ne pade, bilo je lijepo, fino raje bilo i red army i horde na visini zadatka. Hvala i mostarcima, dobra su raja, sve su ispostovali i bili korektni
Pobjedili smo opet nekako na individualni kvalitet, renanovo primanje lopte i finis su vrhunski, dobre pare cemo uzeti na njemu.
Ekipa definitivno fizicki nije na nivou i mislim da kao takvi, ne mogu ispratiti rozmanove zamisli.
Prekidi stara boljka, uopsteno centarsutevi nam stvaraju paniku.
Zadnja linija nam je kriza, bekovi bas losi. Durakovic cesto ko muha bez glave a andjusic je 4,5 puta prodao istu foru beganovicu i prolazio ga.
Kyeremeh je u padu forme, nista nije napravio. Ovaj novi momak julardzija se cini ok, fino se kretao, ima damfa i tehnicki je solidan.
Gavi i avramovski su nekako najvise pokazali.
Dobro je da pobjedujemo, trebati ce ovdje jos posla da se dotegne
Pobjedili smo opet nekako na individualni kvalitet, renanovo primanje lopte i finis su vrhunski, dobre pare cemo uzeti na njemu.
Ekipa definitivno fizicki nije na nivou i mislim da kao takvi, ne mogu ispratiti rozmanove zamisli.
Prekidi stara boljka, uopsteno centarsutevi nam stvaraju paniku.
Zadnja linija nam je kriza, bekovi bas losi. Durakovic cesto ko muha bez glave a andjusic je 4,5 puta prodao istu foru beganovicu i prolazio ga.
Kyeremeh je u padu forme, nista nije napravio. Ovaj novi momak julardzija se cini ok, fino se kretao, ima damfa i tehnicki je solidan.
Gavi i avramovski su nekako najvise pokazali.
Dobro je da pobjedujemo, trebati ce ovdje jos posla da se dotegne
Vodili smo protiv tuzle kad je to bilonapoleon72 je napisao/la: ↑29 avg 2023, 08:50Ne, nije cudo da smo u qrcu jer pola navijaca kmeci na Vicu kako nas krade a usute se kad nas poguraju. Ovako i protiv Tuzle proljetos na Kosevu, Serbecic pri rezultatu 0:0 njima pokloni gol, sudija ga ponisti, kasnije svi u fazonu "ali ponistio je i Renanu cist". Nismo gov.nari s Grbavice koji pravdaju kradje i nikad necemo bit.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
gledam snimak tekme, i stvarno s bekovima se mora poraditi. Ili ih zamijeni malo. Mulalic sto je igrao dobro se pokazao. Radovic takodejr umjesto Durakovica moze. Malo su se digli a ne bi trebali.
Pa Beganovica je Andjusic pravio budalom, takodjer mnogo onih faulova glupih, povlacenja igraca a sve u zoni centarsuta -i dobijemo prekid koji nam je boljka. Pogledajte snimak ako ne vjerujete..
Pa Beganovica je Andjusic pravio budalom, takodjer mnogo onih faulova glupih, povlacenja igraca a sve u zoni centarsuta -i dobijemo prekid koji nam je boljka. Pogledajte snimak ako ne vjerujete..
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Što se drugog poluvremena tiče, bio sam na istoku, Duraković je okej djelovao.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑29 avg 2023, 10:01gledam snimak tekme, i stvarno s bekovima se mora poraditi. Ili ih zamijeni malo. Mulalic sto je igrao dobro se pokazao. Radovic takodejr umjesto Durakovica moze. Malo su se digli a ne bi trebali.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
malo su prebacili teziste na desnu stranu (andjusic) ali svejedno tanko brate bgm, lik mu prodaje tunel u 16 ondje pred kraj.. S obzirom na nacin koji su dovedeni, i na hajp oko njih tankosavaaa. Mulalic treba sansu dobiti. Ali necemo ih puno ruziti, do iduce da budu boljimnon46 je napisao/la: ↑29 avg 2023, 10:04Što se drugog poluvremena tiče, bio sam na istoku, Duraković je okej djelovao.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑29 avg 2023, 10:01gledam snimak tekme, i stvarno s bekovima se mora poraditi. Ili ih zamijeni malo. Mulalic sto je igrao dobro se pokazao. Radovic takodejr umjesto Durakovica moze. Malo su se digli a ne bi trebali.

- 1 9 4 6 -
ja ne znam kako je Durakvoci prosle sezone skupio 7-8 asistencija . Covjek jednostavno ne zna igraca proci. Desna noga ko da ne postoji
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Yebiga, njega koliko toliko mogu opravdati da mu Almedin ne pomaže, Kyeremeh se slomi koliko pomaže Beganoviću a on opet loš, da bar Ziljka upola Elviru pomogne.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑29 avg 2023, 10:06malo su prebacili teziste na desnu stranu (andjusic) ali svejedno tanko brate bgm, lik mu prodaje tunel u 16 ondje pred kraj.. S obzirom na nacin koji su dovedeni, i na hajp oko njih tankosavaaa. Mulalic treba sansu dobiti. Ali necemo ih puno ruziti, do iduce da budu boljimnon46 je napisao/la: ↑29 avg 2023, 10:04Što se drugog poluvremena tiče, bio sam na istoku, Duraković je okej djelovao.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑29 avg 2023, 10:01gledam snimak tekme, i stvarno s bekovima se mora poraditi. Ili ih zamijeni malo. Mulalic sto je igrao dobro se pokazao. Radovic takodejr umjesto Durakovica moze. Malo su se digli a ne bi trebali.
Pa Beganovica je Andjusic pravio budalom, takodjer mnogo onih faulova glupih, povlacenja igraca a sve u zoni centarsuta -i dobijemo prekid koji nam je boljka. Pogledajte snimak ako ne vjerujete..![]()
- napoleon72
- Kontakt:
Jedva cekam da se Alisah oporavi, imam feeling da ce i on bit fenomenalan igrac.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Durakovic i Beganovic minute nisu zasluzili,probat sa juniorima i gurat Mulalica,dvije teske ublehe,neka se uce negdje drugo osnovama fudbala.
-
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
Ja ba, lahko je sa jablanom u napadu skupit asistencije. I sinoc smo gurali mnogo preko bekova i centarsuteva al Renan kao dijete izmedju Zvonica i onog Domica. Gol smo, kao i obicno, dali kroz sredinu. Otkako je Renan u ekipi ja se ne sjecam 3-4 gola da smo dali na centarsuteve, sve je bilo kroz sredinu.Ahmoveliki je napisao/la: ↑29 avg 2023, 10:35Covjek uputio 871 centarsut prema Ramicu, normalno da mu je par proslo![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Vrancic ce sve manje dobijati prilike,on je igrac manjka kad je u igri..Sinoc ga Rozman uvede na centralnog veznog a Julardziju gurnu na 10,za 5 minuta gurnu Vrancica gore a vrati malog dole...Nema od njega vise fudbala,pgt ovakvog kojem mi tezimo.
Dalje meni sinoc Durakovic malo konkretniji bio,Ziljkic fkt ne igra nikako odbranu...Proslu sam kudio Durakovica,ovu mu dajem prolaznu ocjenu.
Penjaranda grande,Hasic daBogda izgubljen sinoc.-
Dalje meni sinoc Durakovic malo konkretniji bio,Ziljkic fkt ne igra nikako odbranu...Proslu sam kudio Durakovica,ovu mu dajem prolaznu ocjenu.
Penjaranda grande,Hasic daBogda izgubljen sinoc.-
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Koliko nas je bilo?
I da Andjusic je pravio od Beganovica vola.-
FK SARAJEVO.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ališah je krampa. Ništa od njega.napoleon72 je napisao/la: ↑29 avg 2023, 10:32Jedva cekam da se Alisah oporavi, imam feeling da ce i on bit fenomenalan igrac.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, Beli98, benko21, Bing [Bot], JavierBosnia, johntravolta123, Konzerva, Lecler, N3R3D, nedimmmm1337, perodeformero, rimljanin90, Vanja8 i 66 gostiju.