Zar nije njega ubio Punisa Racic prije stotinjak godina?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
Sve si sam odgovorio. Koliko im je bilo prije 4 god. Kakve fajde od CV. Nek ljube stope Rahmanu, Tataru, Kovi , Mujakicu i Ahmetovicu. Što ne odbranise +13.b. ? Koji CV?napoleon72 je napisao/la: ↑29 avg 2023, 13:43Cuj gdje su bokte, koliko je ljudima godina? Kakav CV su obojica imali kad su dolazili ovdje? I ako pricas o borbi, Oremus je bio najborbeniji igrac dok je bio tu, svaku utakmicu catapult izvjestavao da najvise pretrci. Velkoski kod nas samo jos golman nije bio, a covjek sutio i igrao, bio i krilo i spic i prednji i zadnji vezni. I opet sutio i davao sve od sebe. Ti Oremusa prozivas evo tri godine konstantno na onom pdfu, jel to ti negdje na pjesackom nije stao pa ga toliko mrzis?Samozdravlje je napisao/la: ↑29 avg 2023, 13:34Poslije DK, imao sam člansku i sezonsku,ali nisam išao na utakmice. Nisam sebi mogao dozvoliti da me nerviraju Velkoski, Oremus.... Gdje završiše te igracine ( GiS ??). Sada vidim borbenost igrača, od Šahinovića do Panarande.
Neka se ovako bore i budu 12-ti imat ce moju podršku.
Strpljenja nam treba, ali ne onog kad se igra dobro 90', tad strpljenje gubi smisao. Lijepo je poslije Sloge imati onakvu atmosferu. Hvala i gostima iz Mostara, Jug je top, kad su braća tu![]()
![]()
Igrao sve pozicije jer je ljudina k'o rodjena na Mihrivodama. Stanojevic mu je rekao u Listici sta mu spada. Mene ne mogu kupiti na šuplju. Ostali u FKS jer su Musemicu(kojeg baš i ne gotivim) došli glave. Sa Sabrom zajedno doveli FKS nad provaliju. No svak ima pravo na svoje mišljenje, da si živ i zdrav .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- napoleon72
- Kontakt:
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- GalileoGalilei
- Kontakt:
@SamoZdravlje
Mlatiš kao maksum.. Ako se išta ne može i ne smije zamjeriti Mirku Oremušu, to je borba i zalaganje svaku tekmu koju je igrao u našem dresu. Možda nije bio neki tehničar, ali je bio koristan na terenu. Druga stvar, ima poprilično dobar CV za čitavu karijeru. Treće, kad je došao kod nas, bilo je masu komentara navijača Hajduka kojima je bilo žao što ga njihova Uprava nije ugrabila.
Velkoski je imao svojih mana, u zadnjem mandatu je bio užasan, ali je opet dao dosta Klubu. Ni meni nije bio najdraži, ali ostao je u lijepom sjećanju.
Okej je da voliš mlade igrače i Akademiju, meni je isto puno srce kad vidim nekog kvalitetnog kao što je Buljubašić, ali treba biti realan. Kako pišeš, imam osjećaj da su te Oremuš i Velkoski negdje namlatili i poslali na intenzivnu.
Mlatiš kao maksum.. Ako se išta ne može i ne smije zamjeriti Mirku Oremušu, to je borba i zalaganje svaku tekmu koju je igrao u našem dresu. Možda nije bio neki tehničar, ali je bio koristan na terenu. Druga stvar, ima poprilično dobar CV za čitavu karijeru. Treće, kad je došao kod nas, bilo je masu komentara navijača Hajduka kojima je bilo žao što ga njihova Uprava nije ugrabila.
Velkoski je imao svojih mana, u zadnjem mandatu je bio užasan, ali je opet dao dosta Klubu. Ni meni nije bio najdraži, ali ostao je u lijepom sjećanju.
Okej je da voliš mlade igrače i Akademiju, meni je isto puno srce kad vidim nekog kvalitetnog kao što je Buljubašić, ali treba biti realan. Kako pišeš, imam osjećaj da su te Oremuš i Velkoski negdje namlatili i poslali na intenzivnu.
Nađe on tako žrtvu pa mu se na kosti naklati. Prvo je bio Oremuš pa Krste, sad je to Avramovski. Ostao mi u sjećanju po tome koliko je puta izračunao koliko nas je Oremuš koštao, čovjek haman ima bolji uvid u Mirkove finansije nego njegova žena. 

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Krste brat nas, koji vam je
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Gledam sad transfere igrača u PLBiH, Zrinjski hrpu igrača promijenio, a samo nas etiketiraju kao FM pojednini portali 

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Trenira dijete cijeli zivot, ima snove, odricanja, i onda dodju ljudi sa ovakvim komentarima.Morpheus je napisao/la: ↑29 avg 2023, 13:12A ovo si procijenio kako?PeppermintSA je napisao/la: ↑29 avg 2023, 10:55Ališah je krampa. Ništa od njega.napoleon72 je napisao/la: ↑29 avg 2023, 10:32Jedva cekam da se Alisah oporavi, imam feeling da ce i on bit fenomenalan igrac.
zar je moguce da nakon sto 11 igraca napokon gine i gdje svi vidimo da ide na bolje a ima jos mjesta napredku,vi se nadjete da pljujete po necemu
a uz sve to tri boda
napokon igraci sa klupe ulaze da se pokazu da poginu za prvu postavu a ne samo zato jer im je neko obecao da ce igrati,samo snaga ,mislim da ce to nakon reprezentativne pauze biti knap
a uz sve to tri boda
napokon igraci sa klupe ulaze da se pokazu da poginu za prvu postavu a ne samo zato jer im je neko obecao da ce igrati,samo snaga ,mislim da ce to nakon reprezentativne pauze biti knap
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Tesko mi ovako "nespremni" mozemo napasti titulu. Ovo sto Borac radi sa zamjenom domacinstva je nista, sta nas ceka kad se bude lomilo prvenstvo. Zrinjski ce mozda malo past u odnosu na proslu godinu ali ce se i njega pitati. U svakom slucaju Rozman ce se morati dobro potruditi da ovo podigne ali ako se mene pita treba ga pustiti da ovu godinu sredjuje pa da naredne krenemo u fajt sa snsd-ovskom/hdz-ovskom komponentom.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Sad ce ti odg. da je Avram spreman i da igra jer je pred kraj ugovora
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- hordasDoboj
- Kontakt:
Kako mi je sad zao ona 3 boda protiv Sloge 

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
-
- Kontakt:
Borac opet zamjena domacinstva s zvjezdom, citavu polusezonu kod kuce igraju

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A što ovo rade?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Stipe Radic dolazi?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ovo sto Borac radi je dobra stvar jer kad im na red dodju gostovanja, ovim ekipama ce biti grcevita borba za opstanak i nece tek tako predati bodove na domacem terenu.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, benko21, Bordo10, JavierBosnia, johntravolta123, nedimmmm1337, samoFKS, Vanja8, Zagor i 85 gostiju.