I sta bi od penala??? Nista

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Evo napisao sam mu ja, al ce se oglusit 100%. Handzicu hajlajt karijere gol Atalanti i onaj Radniku za 2:1. Sem toga 90% golova protiv Jedinstva, Orasja, Posusja, Rudara i slicne buranije. Al Handzic je njegov mahalac, rodjeni Sarajlija, automatski je bolji i vredniji od svakog stranca ikad.Morpheus je napisao/la: ↑29 avg 2023, 18:52Izvini, ali pojma nemaš. Napisati ovako nešto je teška budalaština. Traži mu golove pa sabiraj.Samozdravlje je napisao/la: ↑29 avg 2023, 18:16- Nek neko navede BITNIH 20 golova Velkoskog za 7 godina plata,ugovora. Više ih ima odvratni H.Handzic +300k €
Poslije nas je još gori bio ako sam dobro pohvatao druga Ruska,druga Hrvatska,Slovenija nigdje standardan nije bio i igrao svaku xx tekmu.Uinatsvima je napisao/la: ↑29 avg 2023, 18:56Eno susic potpisao za tuzlu, to samo govori koliki je njegov domet ustvari ikada i bio
Samozdravlje je napisao/la: ↑29 avg 2023, 18:28BITNIH gospodine @Napoleon72, nema potrebe za takvim izričajemnapoleon72 je napisao/la: ↑29 avg 2023, 18:24Cega bolan Handzic ima vise? Haj ne brukaj se, Krste duplo vise golova i 3x vise asistencija od Handzica. Nego je ovaj dijete Sarajeva i tvoj mahalac pa drk.as na njega. Cuj nabroj 20 golova, covjek nam medju top 10 strijelaca u historiji kluba. A za Oremusa, a sta ti ja mogu kad ti neces da vidis njegov ucinak. Covjek orao teren, trcao kao navijen, mrtvi profesionalac. Al tebi nece valjat da je Kante licno, jer se nije rodio u Sarajevu i nije ponikao u Sarajevu.Samozdravlje je napisao/la: ↑29 avg 2023, 18:16
![]()
Daj ba @ Alfred-e. Ko je ovdje maksum :
- Oremus sa takvim CV , a kazes:"možda nije bio neki tehnicar"
- Borben je bio i Šabanovic, pa ga prozivali mma-borcme. Dvostruka mjerila
- Komentar za navijače Hajduka je bas na nivou maksuma. Priznaj ?![]()
- Nek neko navede 20 golova Velkoski za 7 godina plata,ugovora. Više ih ima odvratni H.Handzic +300k €
- Nek neko navede 20 dobrih partija Oremusa za 4 god. plata i ugovora
- Vrančić je igrac u godinama koji je const. i od kojeg cijeli Klub može učiti
- Stanojevic, je igrac čiju borbenost ću uvijek postovati, pa Rahman,Ahmo
- Gotivim Akademiju kao i Ti jer donese 6mil €, cijela PL ??? Nebitni su mi babini sinovi![]()
![]()
Debil nije mogao igrati ni u 2 Ligi Hrvatske hahahUinatsvima je napisao/la: ↑29 avg 2023, 18:56Eno susic potpisao za tuzlu, to samo govori koliki je njegov domet ustvari ikada i bio
GalileoGalilei je napisao/la: ↑29 avg 2023, 18:39Respect TebiSamozdravlje je napisao/la: ↑29 avg 2023, 18:16GalileoGalilei je napisao/la: ↑29 avg 2023, 14:13@SamoZdravlje
Mlatiš kao maksum.. Ako se išta ne može i ne smije zamjeriti Mirku Oremušu, to je borba i zalaganje svaku tekmu koju je igrao u našem dresu. Možda nije bio neki tehničar, ali je bio koristan na terenu. Druga stvar, ima poprilično dobar CV za čitavu karijeru. Treće, kad je došao kod nas, bilo je masu komentara navijača Hajduka kojima je bilo žao što ga njihova Uprava nije ugrabila.
Velkoski je imao svojih mana, u zadnjem mandatu je bio užasan, ali je opet dao dosta Klubu. Ni meni nije bio najdraži, ali ostao je u lijepom sjećanju.
Okej je da voliš mlade igrače i Akademiju, meni je isto puno srce kad vidim nekog kvalitetnog kao što je Buljubašić, ali treba biti realan. Kako pišeš, imam osjećaj da su te Oremuš i Velkoski negdje namlatili i poslali na intenzivnu.
Ma u pravu si
Ma sve ok, niko mi nije kriv što se fatam u kolo. Cilj mi je da mladja raja skonta da šuplja priča ne bi trebala prolaziti u FKS. No dosta za danas, ipak lijepo od tebe.
Nek placko sad pokaze vjestine u TC posto mu je bilo lose u BH ligi i Sarajevu.f0rest1946 je napisao/la: ↑29 avg 2023, 19:13Debil nije mogao igrati ni u 2 Ligi Hrvatske hahahUinatsvima je napisao/la: ↑29 avg 2023, 18:56Eno susic potpisao za tuzlu, to samo govori koliki je njegov domet ustvari ikada i bio
A znao je pljuvati nas klub
Nije popljuvao, samo rekao realno kako i jeste, rekao je da nije ni on bio na nivou, ali sam znaš kako se završila ta sezona i šta se sve izdešavalo u klubu u tom periodu.f0rest1946 je napisao/la: ↑29 avg 2023, 19:13Debil nije mogao igrati ni u 2 Ligi Hrvatske hahahUinatsvima je napisao/la: ↑29 avg 2023, 18:56Eno susic potpisao za tuzlu, to samo govori koliki je njegov domet ustvari ikada i bio
A znao je pljuvati nas klub
Zato sto ima godine, ima i pravo da laprda sta hoce? Sta je on ovdje? Gandalf? Covjek koji ima razmisljanje ala Repuh i ostala mahalastina. Muka mi je od takvih.
Jel' te stid, papak, da se tako obraćaš starijem gospodinu, koji je uz to čitav svoj život posvetio našem klubu.BordoBBoja je napisao/la: ↑29 avg 2023, 18:37Ovome samozdravlje je svako slovo za samara
Covjek je primjer svega sto ne valja sa nasim klubom, obicni mahalac
Haj ne RISE, matere ti! Kakvi tebe kompleksi pucaju? Jeli i Pape bio Sarajlija. Zar se trebamo dijeliti na sarajlije i raju iz drugih krajeva? Koji si ti mentol!!!!napoleon72 je napisao/la: ↑29 avg 2023, 19:00Evo napisao sam mu ja, al ce se oglusit 100%. Handzicu hajlajt karijere gol Atalanti i onaj Radniku za 2:1. Sem toga 90% golova protiv Jedinstva, Orasja, Posusja, Rudara i slicne buranije. Al Handzic je njegov mahalac, rodjeni Sarajlija, automatski je bolji i vredniji od svakog stranca ikad.Morpheus je napisao/la: ↑29 avg 2023, 18:52Izvini, ali pojma nemaš. Napisati ovako nešto je teška budalaština. Traži mu golove pa sabiraj.Samozdravlje je napisao/la: ↑29 avg 2023, 18:16- Nek neko navede BITNIH 20 golova Velkoskog za 7 godina plata,ugovora. Više ih ima odvratni H.Handzic +300k €
Ovo je objava sa zvaničnog Tik Tok profila kluba