FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Cuj blamiranja 5 deka
Kakvih 5 deka sinovi, mi smo spanska primera za njih, klubovi finansijski stabilniji, infrastruktura bolja, stalno igramo playoffove, sad imamo i klub u grupama, apsolutno svaki igrac bi prije izabrao nas nego balkansku andoru da se ne lazemo. A vrijeme će pokazati da li je ovo ispravan potez rozmana i ibre.
Sve u svemu puna podrska pa nek i melunovica dovede ako smatra da ce nam on titulu donijeti.
Kakvih 5 deka sinovi, mi smo spanska primera za njih, klubovi finansijski stabilniji, infrastruktura bolja, stalno igramo playoffove, sad imamo i klub u grupama, apsolutno svaki igrac bi prije izabrao nas nego balkansku andoru da se ne lazemo. A vrijeme će pokazati da li je ovo ispravan potez rozmana i ibre.
Sve u svemu puna podrska pa nek i melunovica dovede ako smatra da ce nam on titulu donijeti.
NEMA NAZAD
Joj stručnjaka i analiza. Mora li se svakom potezu naći mana? Jel to opet ono daj da napišem pa da kasnije mogu reći "E jesam vam reko".
Pustite čovjeka da radi, sa ovakvim timom, koji nema snage za jedno poluvrijeme, ima 3/3.
Pustite čovjeka da radi, sa ovakvim timom, koji nema snage za jedno poluvrijeme, ima 3/3.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Hajde da je tu pokojni Ješić ili neki taldžija, pa da kažeš uhljebio svog. Da je postojala mogućnost dovođenja nekog iz Slovenije, Rožman i Ibričić bi to razmotrili. Da ovaj nema neki kvalitet, sigurno ga ne bi dovodili.
Koliko neki zale za Besimom, za krampom koja je svaku tekmu pravila krucijalni kiks. Lik je karinas teski i tjt. Za Baltu lijepo napisano zbog nepostovanja discipline i cao. A vala da je neka klasa kako se pise i nije. Previse trom za imalo brzi fudbal.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- Shategabri
- Kontakt:
Ne mogu mu ja zamjeriti koga god da se riješava.
Došao je čovjek kad je sezona već krenula.
I sad imaš teškog dizelaša, a u tebe taktika zasnovana na laganim atmosfercima?
Pokušava pokriti sastav s igračima koji mu trebaju.
Trenutna ekipa može ravno 30 minuta da ga ispoštuje.
A mi pričamo o talovima i ko zna čemu.
Došao je čovjek kad je sezona već krenula.
I sad imaš teškog dizelaša, a u tebe taktika zasnovana na laganim atmosfercima?
Pokušava pokriti sastav s igračima koji mu trebaju.
Trenutna ekipa može ravno 30 minuta da ga ispoštuje.
A mi pričamo o talovima i ko zna čemu.
Koševo Zapad
Da je dovodio nakon 3-4 dana pa i nekako da kažeš doveo svoje igrače. Dovoljno dugo je tu, mogao je vidjeti ko mu ne odgovara za stil igre i naravno da će dovesti ono što mu treba. Julardžija će se sigurno odlično uklopiti u njegov sistem, Hasić je krilo kakvo on traži (samo da ga zdravlje posluži). Odbrana nam je kritična, to je svima bilo jasno a posebno Rožmanu i logičan potez je da će dovesti štopera. Moguće je da ga je pratio od ranije, htio ga dovesti u Domžale.GalileoGalilei je napisao/la: ↑31 avg 2023, 13:19Hajde da je tu pokojni Ješić ili neki taldžija, pa da kažeš uhljebio svog. Da je postojala mogućnost dovođenja nekog iz Slovenije, Rožman i Ibričić bi to razmotrili. Da ovaj nema neki kvalitet, sigurno ga ne bi dovodili.
Nejasno mi odakle ovoliki skepticizam i argument da igrač ne valja jer je iz slabije lige. X igrača iz Bosne ode u Tursku koja je za nas svemirski brod i sasvim imamju zapažene uloge u tim ekipama. Vladan u Poljskoj najjači golman, Tatara i Rahmana smo sa deponije pokupili pa nam duplu krunu donesoše.
Bude tu i fula, al fulali smo najviše sa onima što bi se reklo "kapitalcima" od kojih se najviše očekuje. Daj nam ba balvana da zna skočiti i izbiti loptu iz kornera i dodati Vrančiću i Buljubašiću loptu u noge da se ne ofiramo protiv raznih Sloga više ikad.

Bude tu i fula, al fulali smo najviše sa onima što bi se reklo "kapitalcima" od kojih se najviše očekuje. Daj nam ba balvana da zna skočiti i izbiti loptu iz kornera i dodati Vrančiću i Buljubašiću loptu u noge da se ne ofiramo protiv raznih Sloga više ikad.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ma ja se tim i ne zamaram, neka dovodi koga hoće, nebitna mi je liga, CV i bilo šta drugo. Koliko je igrača znalo doći na mala vrata, popljuvani, a na kraju najkorisniji budu. Od Tatara, Ahmetovića, Miličevića, Ivetića, pa i Novaković. Sjećam se da je i Stanojević bio skoro pa nepoznanica, igrao po prosječnim klubovima Srbije. Tatar bio flop u Slaven Belupu, ovdje odigrao rolu života. Ahmetović isto nije bio nešto dočekan, pa je sada svima jedan od najdražih igrača. Miličević prozivan zbog povreda, pa pokidao momak. Ivetić je za vrijeme Čale sam iznio sredinu zajedno s Rustemovićem.tabba77 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 13:30Da je dovodio nakon 3-4 dana pa i nekako da kažeš doveo svoje igrače. Dovoljno dugo je tu, mogao je vidjeti ko mu ne odgovara za stil igre i naravno da će dovesti ono što mu treba. Julardžija će se sigurno odlično uklopiti u njegov sistem, Hasić je krilo kakvo on traži (samo da ga zdravlje posluži). Odbrana nam je kritična, to je svima bilo jasno a posebno Rožmanu i logičan potez je da će dovesti štopera. Moguće je da ga je pratio od ranije, htio ga dovesti u Domžale.GalileoGalilei je napisao/la: ↑31 avg 2023, 13:19Hajde da je tu pokojni Ješić ili neki taldžija, pa da kažeš uhljebio svog. Da je postojala mogućnost dovođenja nekog iz Slovenije, Rožman i Ibričić bi to razmotrili. Da ovaj nema neki kvalitet, sigurno ga ne bi dovodili.
Najsvježiji slučaj je s Baltom, koji je dočekan sramno, ali je svojom borbom i zalaganjem ostao svima u lijepom sjećanju. Martinović isto tako, dolaui iz Uzbekistana, igrao u Dečiću i ostale gluposti, pa je odigrao dobro. Zeljković je odigrao maestralno dvije tekme s Torpedom i mislim da bi fino i nastavio, ali jednostavno ga Rožman ne vidi u planovima.
Bezbroj je još primjera, ali hoću reći da CV ne igra ulogu. Bilo je isto tako igrača koji su imali strašne CV-jeve, pa na kraju kurko. Evo gdje završi Tino Sušić, samo zbog svog bezobrazluka, neprofesionalnosti i lijenosti.
Zato više volim igrače koji dođu neprimjerećeno i daju sve od sebe jer znaju u koji klub su došli nego ove zvijezdice koji hoće da se sve vrti oko njih.
Opet kažem, momku želim svu sreću i da odigra najbolje dosad u karijeri.

Iskreno nema veze iz kakve lige dolazi ne dovodimo krilo nego stopera… Bitno je sa zna oduzet loptu da se zna postavit da je tvrd i jak na lopti i tjt a smijem garantovat da su u takvim ligama stoperi najbolji.
-
- Kontakt:
Pa naravno da mi sve znamo najbolje

U tome je stvar sto mi sve znamo najbolje a nemamo ni jedne profesionalne utakmice odradjene.
Mada i ova brojka na stadionu ce trajat dok su dobri rezultati kao i uvijek.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
aha, dobri rezultati bili poslije torpeda, sloge.. i da ne pricam o haosu sa trenerom, aylah itd.. a mi tu, i nikad odustati necemonofearhz je napisao/la: ↑31 avg 2023, 14:17U tome je stvar sto mi sve znamo najbolje a nemamo ni jedne profesionalne utakmice odradjene.
Mada i ova brojka na stadionu ce trajat dok su dobri rezultati kao i uvijek.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
I jos bi tu dodao posjetu koja i ligu kao i sami ambijent automatski cini boljim.holyman je napisao/la: ↑31 avg 2023, 13:16Cuj blamiranja 5 deka
Njima 2 najveca kluba iz 2 najveca grada sa najvecim tradicijama i historijom gleda 500-600 ljudi u prosjeku dok kod nas imas 3-4 kluba koji drze tu posjetu 3-5k,te nas i kone koji u zadnje vrijeme svaku utakmicu privucemo po 7.5-10k.I to je drasticna razlika.Kada pogledas druge lige i stanovnistvo nase drzave posjete ne da su nam odlicne nego fenomenalne.
I ovo ostalo sto si dodao stoji,infrastruktura nam je dosta bolja licno sam se svojim ocima uvjerio,financije nema potrebe da trosim rijeci stvarno sve znate,nikad nisu imali mislim nijedan play off dok mi jedno 6-7 ako ne i vise i evo ove godine ekipu u grupama.Utakmice dosta dinamicnije i zanimljivije itd itd.To sa sudjenjem je druga stvar na koju ne mozemo utjecati.
Uglavnom,smijesno nas je porediti sa ligom koju je Andora prestigla,ne budalesite sa nekakvim 5 deka
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Crna Gora je najgora liga Evrope uz San Marino, to su činjenice. Njihovog šampiona je nedavno onaj Breidablik rastavio od života.
- napoleon72
- Kontakt:
Ima Zeta playoff EL, one godine kad su nas izbacili. Mi nemamo 6-7 nego pet, Sarajevo tri i Zrinjski dva. Nije bas u pet deka ali nije ni tolika razlika koliko se predstavlja. Infrastruktura, publika i ostalo, to stoji, al npr u medjusobnim susretima se dobrano mucimo s njima. Mi ispali od Zete i tijesno izbacili Buducnost, Zeljo izbacio Zetu, Celik ispao od Grbalja. Fudbaleri odozdo koji su ovdje igrali obicno nisu flopali, nisu nesto ni prekucali (Kojasevic je bio top onda), al su bili neki prosjek, znaci kvalitet fudbala i domacih fudbalera im je tu i tamo kao kod nas. Uostalom, ovaj momak dolazi u rotaciju, ne dolazi kao udarna igla 100%, tako da ne vidim problem.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑31 avg 2023, 14:30I jos bi tu dodao posjetu koja i ligu kao i sami ambijent automatski cini boljim.holyman je napisao/la: ↑31 avg 2023, 13:16Cuj blamiranja 5 deka
Njima 2 najveca kluba iz 2 najveca grada sa najvecim tradicijama i historijom gleda 500-600 ljudi u prosjeku dok kod nas imas 3-4 kluba koji drze tu posjetu 3-5k,te nas i kone koji u zadnje vrijeme svaku utakmicu privucemo po 7.5-10k.I to je drasticna razlika.Kada pogledas druge lige i stanovnistvo nase drzave posjete ne da su nam odlicne nego fenomenalne.
I ovo ostalo sto si dodao stoji,infrastruktura nam je dosta bolja licno sam se svojim ocima uvjerio,financije nema potrebe da trosim rijeci stvarno sve znate,nikad nisu imali mislim nijedan play off dok mi jedno 6-7 ako ne i vise i evo ove godine ekipu u grupama.Utakmice dosta dinamicnije i zanimljivije itd itd.To sa sudjenjem je druga stvar na koju ne mozemo utjecati.
Uglavnom,smijesno nas je porediti sa ligom koju je Andora prestigla,ne budalesite sa nekakvim 5 deka
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
pa naseg sampiona su dobijali konobari,pustite momka nek se dokaze,eto vi bolje znate nego ibricic i rozman,hoce li se ovaj uklipiti kao da oni ne znaju odakle on dolazi
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- napoleon72
- Kontakt:
Kako god, svi ti crnogorci su barem bili borbeni igraci. Jedino onaj Cetkovic nekakav tanak, ostalo sve pravi fajteri. Balic ko bik nazad, Ilija da ne pricam, Kojasevic top, Cmiljanic se trudio koliko je mogao al jbg. Niko nije bio neka ljenguza i gotovan kakvih smo znali navaljat.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Treba dovesti Ikandea i Stepanova, oni su provjereni...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
-
- Kontakt:
Evo Miomir na svom profilu objavio da dolazi...
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, benko21, Hajdeee, kogmagie46, MElloo, OzmoodPinglewood, rimljanin90 i 59 gostiju.