FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
75
35%
Darko Milanič
34
16%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
19
9%
Samo stranac
54
25%

Ukupno glasova: 216

FCUM
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FCUM » 31 avg 2023, 14:59

ovaj dolazi kao zamjena Buljubasicu
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 31 avg 2023, 15:02

GalileoGalilei je napisao/la:
31 avg 2023, 13:58
tabba77 je napisao/la:
31 avg 2023, 13:30
GalileoGalilei je napisao/la:
31 avg 2023, 13:19

Hajde da je tu pokojni Ješić ili neki taldžija, pa da kažeš uhljebio svog. Da je postojala mogućnost dovođenja nekog iz Slovenije, Rožman i Ibričić bi to razmotrili. Da ovaj nema neki kvalitet, sigurno ga ne bi dovodili.
Da je dovodio nakon 3-4 dana pa i nekako da kažeš doveo svoje igrače. Dovoljno dugo je tu, mogao je vidjeti ko mu ne odgovara za stil igre i naravno da će dovesti ono što mu treba. Julardžija će se sigurno odlično uklopiti u njegov sistem, Hasić je krilo kakvo on traži (samo da ga zdravlje posluži). Odbrana nam je kritična, to je svima bilo jasno a posebno Rožmanu i logičan potez je da će dovesti štopera. Moguće je da ga je pratio od ranije, htio ga dovesti u Domžale.
Ma ja se tim i ne zamaram, neka dovodi koga hoće, nebitna mi je liga, CV i bilo šta drugo. Koliko je igrača znalo doći na mala vrata, popljuvani, a na kraju najkorisniji budu. Od Tatara, Ahmetovića, Miličevića, Ivetića, pa i Novaković. Sjećam se da je i Stanojević bio skoro pa nepoznanica, igrao po prosječnim klubovima Srbije. Tatar bio flop u Slaven Belupu, ovdje odigrao rolu života. Ahmetović isto nije bio nešto dočekan, pa je sada svima jedan od najdražih igrača. Miličević prozivan zbog povreda, pa pokidao momak. Ivetić je za vrijeme Čale sam iznio sredinu zajedno s Rustemovićem.
Najsvježiji slučaj je s Baltom, koji je dočekan sramno, ali je svojom borbom i zalaganjem ostao svima u lijepom sjećanju. Martinović isto tako, dolaui iz Uzbekistana, igrao u Dečiću i ostale gluposti, pa je odigrao dobro. Zeljković je odigrao maestralno dvije tekme s Torpedom i mislim da bi fino i nastavio, ali jednostavno ga Rožman ne vidi u planovima.

Bezbroj je još primjera, ali hoću reći da CV ne igra ulogu. Bilo je isto tako igrača koji su imali strašne CV-jeve, pa na kraju kurko. Evo gdje završi Tino Sušić, samo zbog svog bezobrazluka, neprofesionalnosti i lijenosti.
Zato više volim igrače koji dođu neprimjerećeno i daju sve od sebe jer znaju u koji klub su došli nego ove zvijezdice koji hoće da se sve vrti oko njih.

Opet kažem, momku želim svu sreću i da odigra najbolje dosad u karijeri. :bih:
Istog sam mišljenja, posao stručnog štaba je da dovede ono sto misli da je najbolje za klub. Kako će to biti na kraju, to niko od nas ne može znati. Kad se sjetim npr onog Letića, ovdje svi svršavali kad smo ga potpisali, a lik po meni ispao flop teški i samo kod nas nije igrao dobro. Milion razloga tu može biti, od sistema trenera, nemogućnosti da se prilagodi (najsvježiji primjer je Viveros)… kako god, ovom stručnom štabu vjerujem max mada sam prvenstveno bio razočaran što to nije bio Šimundža ali jedno je sigurno. Rožman zna šta radi i treba mu dati vrijeme i podršku.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 avg 2023, 15:18

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 31 avg 2023, 15:30

Ovog mahalaša Torlaka ne volim više vidjeti ni na slici, nakon onih situacija s Cioffijem.

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 31 avg 2023, 15:34

Zna li neko dokle smo sa novim direktorom ?

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 31 avg 2023, 15:36

nije fazon ni slijepo vjerovati svakoj odluci trenera i sd-a. nisam (kao ni niko sa ovog foruma) pratio momka i nemam pojma kakav je na terenu ali mi se ne svidja, cijenim da nije nista bolji/gori od balte npr. i da je zeljkovic bolji.
ali eto mu prilike da me demantuje.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 31 avg 2023, 15:50

MortemHz je napisao/la:
31 avg 2023, 15:18
Haha Torla samo kudi,niko mu ne valja.
ISTINA ZA VEDRANA!

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 31 avg 2023, 16:18

Lecler je napisao/la:
31 avg 2023, 15:50
MortemHz je napisao/la:
Zato mu i jeste vrhunac u zadnjih dvije-tri godine da igra po malonogometnim turnirima. Dobar štoper i hvala mu ali što dalje od kluba.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 31 avg 2023, 16:21

Po trenutnoj situaciji vjerovatno ga je Rozman aminovao da dodje a mi kao treneru vjerujemo vidjet cemo ali ni po cemu ne dokazuje da je bolji od ovih koje imamo tj imali. Ovo za Zeljkovica da je bolji mozda i jeste ali defanzivno je slab a visinom ne moge da odgovori nikako a tu smo tanki. Vidjelo se to protiv sloge.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 31 avg 2023, 16:24

Ima mi logike jedino ako ga je namijenio za stopera
Kako god bilo, sretno nam.
- FKS -

_weella_

Post Postao/la _weella_ » 31 avg 2023, 17:17

muhamedhulk je napisao/la:
31 avg 2023, 15:36
nije fazon ni slijepo vjerovati svakoj odluci trenera i sd-a. nisam (kao ni niko sa ovog foruma) pratio momka i nemam pojma kakav je na terenu ali mi se ne svidja, cijenim da nije nista bolji/gori od balte npr. i da je zeljkovic bolji.
ali eto mu prilike da me demantuje.

Od Balte je trenutno bolji ko god ne propušta trening i ne opija se 😁

Rozman je jasno naglasio, prvo profesionalac pa onda sve ostalo.
Nije više stvar kvalitete, recimo Ikić je očigledan primjer. Kvalitetom sigurno zaslužuje da bude tu, ali u glavi nije momak u vinklu još od zime kad je sve i krenulo za njega nizbrdo.
Uostalom da je ozbiljan ostao bi u Turskoj koja nije neki bauk ekstremni i gori su tamo otišli.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 31 avg 2023, 17:24

Belegija je napisao/la:
31 avg 2023, 17:21
Jel to tornjak opet opleo po Sarajevu?
Nije nikad za nas igrao nikakav tornjak.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 31 avg 2023, 17:25

Zaboravio sam na ovog Salcina, nek mu je sa srecom u nastavku karijere.
You are someone else I am still right here

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 31 avg 2023, 17:28

DTzmu30 je napisao/la:
31 avg 2023, 11:55
miky_hz je napisao/la:
31 avg 2023, 11:34
Prioritet čelnika kluba jeste da pojačaju konkurenciji u defanzivi, a s ekipom Zrinjskog već se povezuje nekoliko imena.

No, kako neslužbeno saznajemo najbliži dolasku u redove prvaka BiH je Stipe Radić koji je trenutno igra u Nizozemskoj u dresu Fortune Sittard.
Zrinjski ce haman dovesti Radica sto se spominjao ovdje :)
S vama se povezuje jedan drugi bivši stoper Hajduka.
Stariji i iskusniji od Radića.
Koliko ja imam informacije, posao je blizu završetka.

Oprostite na upadu!
Daj nam ime tog stopera.?!

Mislim da je ovog crnogorca planirao za veznog definitivno, rotacija vjerovatno.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 31 avg 2023, 17:29

Lecler je napisao/la:
31 avg 2023, 15:50
MortemHz je napisao/la:
Cioffi cim je došao u Akademiju, odmah ga otjerao :rol: Mislim da je i on sam shvatio da nije za trenerskog posla, neki dan je za jedan portal izjavio da je počeo raditi kao saradnik za neku firmu.
Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 31 avg 2023, 17:30, ukupno mijenjano 1 put.

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 31 avg 2023, 17:29

Nas klub postaje praonica para svaki igrac kada postane dobar i uzdanica kluba odmah se prodaje a dovode se balvan igraci.Ako se nastavi sa ovakom praksom ja prvi prestacu da gledam utakmice F.K." Sarajevo" , iz razlogaa mesetarenja i pranja para.Kako u buducnosti stvoriti jak klub kada gospoda stranci udju u klub toboze sponzori i i daju sve od sebe da naprave jak klub kad je ocigledno sve prevara i pranje para. Najbolje bih bilo da toboze takozvani sponzori odu iz F.K." Sarajevo" prepuste upravljanje gradu i da nas klub postane gradski klub a ne praonica novca, kao sto su Tan, Mirvic i slijedeci koji bih doso da opere samo novac. Klubom treba da upravljaju ljudi koji zive za F.K." Sarajevo" i vole nas klub.

Joj komentara na fb…

:rol:

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 31 avg 2023, 17:34

Morpheus je napisao/la:
31 avg 2023, 17:24
Belegija je napisao/la:
31 avg 2023, 17:21
Jel to tornjak opet opleo po Sarajevu?
Nije nikad za nas igrao nikakav tornjak.
Ali nas zato jeste vodio :kafa:
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 31 avg 2023, 17:43

tabba77 je napisao/la:
31 avg 2023, 17:29
Nas klub postaje praonica para svaki igrac kada postane dobar i uzdanica kluba odmah se prodaje a dovode se balvan igraci.Ako se nastavi sa ovakom praksom ja prvi prestacu da gledam utakmice F.K." Sarajevo" , iz razlogaa mesetarenja i pranja para.Kako u buducnosti stvoriti jak klub kada gospoda stranci udju u klub toboze sponzori i i daju sve od sebe da naprave jak klub kad je ocigledno sve prevara i pranje para. Najbolje bih bilo da toboze takozvani sponzori odu iz F.K." Sarajevo" prepuste upravljanje gradu i da nas klub postane gradski klub a ne praonica novca, kao sto su Tan, Mirvic i slijedeci koji bih doso da opere samo novac. Klubom treba da upravljaju ljudi koji zive za F.K." Sarajevo" i vole nas klub.

Joj komentara na fb…

Vidjeli smo prije nekih 10 godina, kad smo bili pred gasenjem koliko ih zivi i koliko ih vole FKS, dan te y kakve gluposti :kralj:
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 31 avg 2023, 17:46

tabba77 je napisao/la:
31 avg 2023, 17:29

Joj komentara na fb…

Ako misli na tzv 'legende'
Ti ljudi su sjedili kuci i bez brige cesali muda dok je klub bio u milionskim dugovima,dugovao po 6 plata,kostur ekipe cinili Dupovac,Heba,Krle,Merso,juniori i polovnjaci iz lige ala Palic
Cast pojedinim.A ove ostale samoprozivane legende nabijem na jednu veliku kurcinu i nabijem njihov doprinos kao igrac.Nista ti to ne znaci jaro kad si kar.ina.Svi se vrte kad ima para a kad je trebalo pokrenuti nesto da se spasi klub niko ne postoji

Nedo nam dragi Bog da jednog dana padnemo u ruke i zavisimo samo od 'legendi'.Samo stranci profesionalci!
A ovi sto dadnu za kartu i misle da su nesto uradili i da mogu jednom gospodinu kakav je Ismir komandovati isto nabijem na onu stvar.Kad budete spremni uloziti bar 30% koliko je ovaj covjek onda se javite.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 31 avg 2023, 17:56

Ode Halid Genjac napokon iz kluba
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: casual033, Chony533, keli, rimljanin90 i 64 gosta.