Ima neko gori i od naše lige..

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma jok, treba ovo sve ugasiti pa dovoditi igrace za dzabe kad im propadne promil sanse bilo gdje da zavrse, bukvalno bilo gdje. Tako ih necemo placati pa necemo ni pare prati. Naravno necemo ih ni prodavati ili ces ih tusnuti za sicu jer hijene u biznisu dobro znaju kad nemas za plate, da ti nemas nikakvu moc pregovaranja a umjesto ti da uslovis tebe uslovljavaju. Nevjerovatno.. oni hoce takvo Sarajevo, usput koje sportski hodati ne moze, vise snage ljudi na tribinama imaju. To su “legende” napravile. Svojataju klub kao svoje licno, i gledaju da dodju na gotovo, ako je ikako moguce.tabba77 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 17:29Nas klub postaje praonica para svaki igrac kada postane dobar i uzdanica kluba odmah se prodaje a dovode se balvan igraci.Ako se nastavi sa ovakom praksom ja prvi prestacu da gledam utakmice F.K." Sarajevo" , iz razlogaa mesetarenja i pranja para.Kako u buducnosti stvoriti jak klub kada gospoda stranci udju u klub toboze sponzori i i daju sve od sebe da naprave jak klub kad je ocigledno sve prevara i pranje para. Najbolje bih bilo da toboze takozvani sponzori odu iz F.K." Sarajevo" prepuste upravljanje gradu i da nas klub postane gradski klub a ne praonica novca, kao sto su Tan, Mirvic i slijedeci koji bih doso da opere samo novac. Klubom treba da upravljaju ljudi koji zive za F.K." Sarajevo" i vole nas klub.
Joj komentara na fb…
![]()
Inače ovaj komentar se odnosio na moguću prodaju Šahinovića.. ja ne vjerujem kakvih sve ljudi ima i kakve sve komentare neću pročitati…Aduka87 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 17:43Vidjeli smo prije nekih 10 godina, kad smo bili pred gasenjem koliko ih zivi i koliko ih vole FKS, dan te y kakve glupostitabba77 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 17:29Nas klub postaje praonica para svaki igrac kada postane dobar i uzdanica kluba odmah se prodaje a dovode se balvan igraci.Ako se nastavi sa ovakom praksom ja prvi prestacu da gledam utakmice F.K." Sarajevo" , iz razlogaa mesetarenja i pranja para.Kako u buducnosti stvoriti jak klub kada gospoda stranci udju u klub toboze sponzori i i daju sve od sebe da naprave jak klub kad je ocigledno sve prevara i pranje para. Najbolje bih bilo da toboze takozvani sponzori odu iz F.K." Sarajevo" prepuste upravljanje gradu i da nas klub postane gradski klub a ne praonica novca, kao sto su Tan, Mirvic i slijedeci koji bih doso da opere samo novac. Klubom treba da upravljaju ljudi koji zive za F.K." Sarajevo" i vole nas klub.
Joj komentara na fb…
![]()
![]()
Pa dobio bi da je zaslužio, nije nas samo jedan trener vodio nego više njih. To na terenu što je igrao je bilo ispod prosjeka.moreno123 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 18:18Sretno Salcinu, taj decko da je dobio prilike da igra na svojoj poziciji a to je desetka, do sad bi ga prodali za nekoliko stotina hiljada eura. Igrao kod Vinka na beku jedno vrijeme kad se Pidro povrijedio i to je to, sanse ni kod jednog trenera nije dobio a siguran sam da je imao sta da pokaze jer se u kadetima i juniorima igrao lopte.
Prvo što se desilo je to da je završio na lijevom beku i gurali smo da od njega napravimo igrača na lijevom beku, a on nije lijevi bek.
Od onog cekanja na operaciju i zavlacenja on vise nije isti.
Da nije Zoran Nizic?DTzmu30 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 11:55S vama se povezuje jedan drugi bivši stoper Hajduka.miky_hz je napisao/la: ↑31 avg 2023, 11:34Zrinjski ce haman dovesti Radica sto se spominjao ovdjePrioritet čelnika kluba jeste da pojačaju konkurenciji u defanzivi, a s ekipom Zrinjskog već se povezuje nekoliko imena.
No, kako neslužbeno saznajemo najbliži dolasku u redove prvaka BiH je Stipe Radić koji je trenutno igra u Nizozemskoj u dresu Fortune Sittard.![]()
Stariji i iskusniji od Radića.
Koliko ja imam informacije, posao je blizu završetka.
Oprostite na upadu!
Moguce, igrao je u Slovenskoj ligi, dakle poznat je Rozmanu.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], kraljlavova, MaroonBjelave, Pitar6785, riki46 i 59 gostiju.