Drugi put kad smo vas u kupu poderali je bilo u junu 1996. a znamo kad je rat prestao. Igralo se na obnovljenoj Grbavici.Sky9 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 22:00Neregularna liga jer čak i ovi koji su učestvovali, igrali su u nemogućim okolnostima, Sarajevo, Velež, željkan - ljudi nisu znali gdje im je guzica a gdje glava, i sad im je do fudbala i malog pikćeta. Je li to toliko teško shvatiti, odnosno prihvatiti.brotherze je napisao/la: ↑31 avg 2023, 21:56Pa majka mu stara drug, BiH je bila medjunarodno priznata dok je ovo u Hercegovini bila paradrzavna tvorevina kao rs nastala na zlocinima i genocidu. Nije valjda da vam i to treba objasnjavati.DamirT je napisao/la: ↑31 avg 2023, 21:46
Sto onda ne daju i onima iz Hercegovine naslov prvaka?
Iskreno me zaboli za vase misljenje, cuj osporavamo drzavu jer ne priznajemo vas naslov prvaka, i to neki od nas. Mene niti zanima Celik niti vasi trofeji. Od srca vam zelim da ih uzmete jos 50.
Ako osporavamo drzavu, sto onda bude puna dvorana u Mejdanu kad igra BiH? Sto ne zvizdimo himni nase drzave Bosne i Hercegovine?
Daj mi jedan validan razlog po cemu vi kao volite vise Bosnu i Hercegovinu od nas?![]()
Onda evo sad u Ukrajini ne treba priznati titule osvajacima jer je tamo rat po tvojoj logici, ili treba priznati titule i ovima sa okupiranih ukrajinskih regija po logici ovog koji bi priznavao titule hercegovcima.