Prva liga FBiH 2023/2024

Moderator/ica: GracanicaAA

brotherze
Kontakt:

Re: Prva liga FBiH 2023/2024

Post Postao/la brotherze » 31 avg 2023, 22:15

Sky9 je napisao/la:
31 avg 2023, 22:00
brotherze je napisao/la:
31 avg 2023, 21:56
DamirT je napisao/la:
31 avg 2023, 21:46

Sto onda ne daju i onima iz Hercegovine naslov prvaka?
Iskreno me zaboli za vase misljenje, cuj osporavamo drzavu jer ne priznajemo vas naslov prvaka, i to neki od nas. Mene niti zanima Celik niti vasi trofeji. Od srca vam zelim da ih uzmete jos 50.

Ako osporavamo drzavu, sto onda bude puna dvorana u Mejdanu kad igra BiH? Sto ne zvizdimo himni nase drzave Bosne i Hercegovine?

Daj mi jedan validan razlog po cemu vi kao volite vise Bosnu i Hercegovinu od nas?
Pa majka mu stara drug, BiH je bila medjunarodno priznata dok je ovo u Hercegovini bila paradrzavna tvorevina kao rs nastala na zlocinima i genocidu. Nije valjda da vam i to treba objasnjavati.
Neregularna liga jer čak i ovi koji su učestvovali, igrali su u nemogućim okolnostima, Sarajevo, Velež, željkan - ljudi nisu znali gdje im je guzica a gdje glava, i sad im je do fudbala i malog pikćeta. Je li to toliko teško shvatiti, odnosno prihvatiti. :roll:
Drugi put kad smo vas u kupu poderali je bilo u junu 1996. a znamo kad je rat prestao. Igralo se na obnovljenoj Grbavici.

Onda evo sad u Ukrajini ne treba priznati titule osvajacima jer je tamo rat po tvojoj logici, ili treba priznati titule i ovima sa okupiranih ukrajinskih regija po logici ovog koji bi priznavao titule hercegovcima.

BaselJasko1946
Kontakt:

Post Postao/la BaselJasko1946 » 31 avg 2023, 22:16

:bih: Idu borci Olovski junaci
Titula u Olovo

SalvadorCabanas
Kontakt:

Post Postao/la SalvadorCabanas » 31 avg 2023, 22:20

Koliko znam Sloboda igrala finale 1995-te kupa, niste osvojili zbog mira u državi?

Koji ste vi cigani, vi se poredite sa nama a postali ste drugi klub u svom gradu.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 31 avg 2023, 22:22

SRBI !!!! NEGATORI I MRZITELJI BOSNE !!! JUGOBALIJE!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 31 avg 2023, 22:23

SalvadorCabanas je napisao/la:
31 avg 2023, 22:20
Koliko znam Sloboda igrala finale 1995-te kupa, niste osvojili zbog mira u državi?

Koji ste vi cigani, vi se poredite sa nama a postali ste drugi klub u svom gradu.
To tvrdis jer smo u drugoj ligi?

Gdje je taj drugi tuzlanski klub bio svih ovih godina?

I na kraju krajeva, provjeri ko se poceo sa kime porediti...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 31 avg 2023, 22:24

Viper je napisao/la:
30 avg 2023, 09:01
slika
AllGunsBlazing je napisao/la:
31 avg 2023, 19:35
Tuzlu za komad obradive zemlje jednake kvadrature Milorade. Ovakav olos nam ne treba. Kvazipatriote.
prisonbreak je napisao/la:
26 avg 2023, 22:35

Jeb*em li ti majku u picku, vec 3-4 dana ti i jos padobranaca namjerno podjebavate, nema sta ne radite. Majku ti retardiranu ****, retarde mrtvi

Sa bolesnicima nema rasprave. :bih:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 31 avg 2023, 22:24

Teško je sa Mitromanima diskutovati, žive ljudi u nekom paralelnom univerzumu gdje je pikće neka velićina od kluba😂

Mitromanus budalensis zenicus😂
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 31 avg 2023, 22:25

brotherze je napisao/la:
31 avg 2023, 22:15
Sky9 je napisao/la:
31 avg 2023, 22:00
brotherze je napisao/la:
31 avg 2023, 21:56

Pa majka mu stara drug, BiH je bila medjunarodno priznata dok je ovo u Hercegovini bila paradrzavna tvorevina kao rs nastala na zlocinima i genocidu. Nije valjda da vam i to treba objasnjavati.
Neregularna liga jer čak i ovi koji su učestvovali, igrali su u nemogućim okolnostima, Sarajevo, Velež, željkan - ljudi nisu znali gdje im je guzica a gdje glava, i sad im je do fudbala i malog pikćeta. Je li to toliko teško shvatiti, odnosno prihvatiti. :roll:
Drugi put kad smo vas u kupu poderali je bilo u junu 1996. a znamo kad je rat prestao. Igralo se na obnovljenoj Grbavici.

Onda evo sad u Ukrajini ne treba priznati titule osvajacima jer je tamo rat po tvojoj logici, ili treba priznati titule i ovima sa okupiranih ukrajinskih regija po logici ovog koji bi priznavao titule hercegovcima.
Shvati da vodis dijalog sa srboslavenima, mrziteljima svega bosanskog/bosnjackog, koji toljagama tuku bosanske muslimanske zene na jezeru, pljescu cetnickoj himni, psuju Jusi mjesto na kojem klanja i ostalo.

Evo u bocu covjek objasnio :bih:
Sarmica je napisao/la:
30 jun 2023, 18:17
Problem 'Tuzlaka' i Tuzle je u višegodišnjoj vlasti i ideologiji kasabe i kasabskog jeftinog zatvorenog miljea u kojoj vlast ima par aga i begova i koji kroje neki svoj autonomni milje mimo ostalog svijeta. Tu i takvu Jasminovsku ideologiju kasabe šire glupim sloganima koja u sebi ima prizvuk šovinizma i fašizma, protiv koje se oni navodno bore i koju negiraju tako što su skrojili vlastitu malograđansko-kasabsko provincijalnu 'vjeru' šovinizma po kojima sve drugo mimo njihovog ne vrijedi.

Kasaba i stanje u Tuzli najbolje odgovara seriji Tale i onome što je Sušić pisao.

Zato zbog tih sitnih kasabskih talova ljudi poput Azmira ne mogu da prođu jer nije jedan od 'njih', nije dio tog miljea koji vlada, jer samo mogu vladati oni koji su dio tog nakaradnog zaostalog miljea kasabe.
Sarmica je napisao/la:
30 jun 2023, 18:34
Ta i takva kasabksa ideologija i 'vjera' dočekuje četnika Stanivukovića kao kralja na Panonskim jezerima, dok jednoj ženi ne dozvoljavaju da se okupa na jezerima u odjeći koja po njima nije adekvatna za to, ali zato jesu lgtb i slično. Da dođe kakav Drago ili Momir sa parama, bio bi dočekan široke rukeu Slobodi, ali ne može bošnjo iz Podrinja.
Sarmica je napisao/la:
30 jun 2023, 20:46
Pa upravo ste vi, Kasaba City, odnosno new age kasaba 'svi se volimo, svi se volimo, od ljubavi naše ničeg nema slađe...' problem sa istom ideologijom koju njegujete i ta ista idelogija ne da Azmiru da čovjek napravi posao, a ovamo ste na njegovoj strani i kritikujete tzv čaršijanere, odnosno mahala city pripadnike. Trebate malo izaći iz Tuzle, barem do Sarajeva, da šta vidite od svijeta.

Jedan Velež koji je morao da krene od nule ima mnogo više uspjeha od Slobode, počev od rezultata pa do stadiona kojeg su napravili na ledini. I onda vam krivi podrinjci i ko već. Tražite krivca u svojoj sredini i među vama samima i ideologiji koju slijedite. Da je kasaba mafija pustila Azmira prvi put, umjesto što su ga otjerali, sada bi imali završen stadion i možda igranje u Evropi. Ali vi više volite sami sebe i 'svoje'.
Slanina :bih:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 31 avg 2023, 22:29

ultrasstyle_tz je napisao/la:
30 jun 2023, 10:45
ma u ovoj situaciji sam ostao fasciniran njihovim nacinom razmisljanja, bahatoscu i egoizmom.

dobro @simon napisa, pa oni ne vide dalje od svog nosa, ljudi samo sebe vide.
Kaze prekrsen neki dogovor prema njima i oni napustili i nisu potpisali?
pa vi ste prvi prekrsili dogovor. Jesu li ljudi fino rekli nema nikog iz prosle garniture, da je to njihov uslov. I vi dovedete Bucija.
Vi smijete krsiti dogovore i uslove druge strane, a kad oni uzvrate istom mjerom onda kuku majko po fejsbuku. Nevjerovatno licemjerje.

i opet su ispali veci ljudi, i stavil interes Slobode ispred, nisu napustili sjednicu. Iako je njihov direktni i osnovni zahtjev prekrsen.

a kad smo god brukanja kluba, pa klub se nikad nije obrukao kao u zadnje 4 godine.
Zaboravljaju ljudi da smo na Kosevu u prajm terminu na Areni igrali sa 3 razlicite garniture dresova i velicine slova brojeva, sa imenom, bez imena.
da ne govorim o tome da su nam se igraci snijegom masirali i koje je to ponizenje u utakmicama koje su mozda mogle donijeti opstanak. 3 boda su nama falila, mozda bi bas to napravilo razliku.
i da neko nekome u Tuzli psuje mjesto gdje klanja? haman je problem sto klanja?
i jos hoce da se pitaju i da budu u klubu

svasta bi se dalo pisati, ali ne mozes ti razgovarati sa ljudima koji vide samo svoj ego, imaginarnu carsiju i to je. Pa sto su Mramora i ekipu otjerali, koji su 100 puta dokazano sposobniji od njih. Haman nam neko treba rec gdje su granice te carsije, ko su podobni.

nema covjek vremena i zivaca da se raspravlja, al ne voli niko kad ga lazes. Oni vole Slobodu a surovali sa Secerom 4 godine, ne moze to raditi ko voli klub.
a eto i da volite, onda ne znate, to je jos opasnije po Slobodu. I pokazali su koliko ne znaju

i ovo sve je otislo u pogresnom pravcu
Ziva istina, samo u slaninagradu :wave:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 31 avg 2023, 22:29

Kakvi gadovi mitromanski. Kakve gadosti pišete jadovi.

Pozdravlja vas Suljo Kosijaner na 0:37, šuge zenićke

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

SalvadorCabanas
Kontakt:

Post Postao/la SalvadorCabanas » 31 avg 2023, 22:31

DamirT je napisao/la:
31 avg 2023, 22:23
SalvadorCabanas je napisao/la:
31 avg 2023, 22:20

To tvrdis jer smo u drugoj ligi?

Gdje je taj drugi tuzlanski klub bio svih ovih godina?

I na kraju krajeva, provjeri ko se poceo sa kime porediti...
Pa realno postali ste i ostat će te gdje god ta Tuzla City bila prije i da li su iz Siminog Hana.

A to druga liga vama će biti realnost i ako uđete u Premijer ligu vratit će te se vrlo brzo kao i ovaj put.

A ne želim stvarno provjeravati dosta mi je što sam pročitao neke diskutabilne činjenice sa vaše strane.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 31 avg 2023, 22:32

Evo ga, u nedostatku argumenata krece prica o slanini. Jel vam toliko smeta ako je neko jede? Sta cete imati vi od toga ako se prestane jesti slanina?

Nikad je nisam ni probao, al ako nemas normalan argument, nekad je bolje presutiti nesto, nego pisati gluposti. Eto u Zenici sve vjernici teski koji slaninu ne bi u zivotu probali.

Boze sacuvaj
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 31 avg 2023, 22:33

Mitromani su mentalni bolesnici, veći nego što sam mislio :?
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

MrAmarOsim
Kontakt:

Post Postao/la MrAmarOsim » 31 avg 2023, 22:34

IceTea je napisao/la:
31 avg 2023, 19:19
MrAmarOsim je napisao/la:
31 avg 2023, 19:08
IceTea je napisao/la:
31 avg 2023, 18:33

Ma znaš brato da ja nisam takav tip. Pratim žrijeb pa ti poslije odgovaram. Dobar si momak, argumentovano razgovaraš. :thumbup:
Ma rega si nema šta. Nego me malo iznerviralo kad sam morao pi pola minute listat da prođem tvoje postove, pa reko da bacimo malo zajebanciju :mrgreen:
Jedino čemu se iskreno nadam je kad se vratite nazad da vam mi ne ispalimo metak po 3. put u čelo, e onda bi to stvarno bilo previše.
Moram malo edukovat neznalice, žao mi je što to moraš trpit. Isto kao da ja tebe ubjeđujem da je Sloboda veći klub od Želje, ti bi rekao ovaj nije normalan isto tako mi mislimo za Zeničane. :mrgreen:

Ne mogu se sad sjetit svih derbija, ali znam da smo i mi vas drmnuli par puta u bitnim tekmama. Da li vam je trebalo za Evropu ili za titulu ne mogu se sjetiti, znam da smo vas na Tušnju dobili. A oni dueli u Kupu? :bih: 2x vas dobijemo, na Grbavici i na Tušnju. Bilo je još tu mečeva dobrih, znali smo napravit feštu jaku. Šteta onog zadnjeg, svi su očekivali brutalan meč na Tušnju, naše klocine se nisu ni pojavile. Od tad sam počeo poštovati Manijake. :salut:
Sve što se mora nije teško :mrgreen:
Ma bilo je, ono što je meni u nedavnom sjećanju je sezona 2017/2018 uzeli ste nas na Tušnju 1:0, ovako septembar mjesec, i to nam ga Suljo Killer uvali, kakva ironija. Njega smo nakon te sezone i doveli kod nas. Na kraju te sezone smo imali isto bodova kao Zrinjski, ali ljudi za jedan gol imali bolju razliku od nas te nam uzeli titulu. Pored toga polufinale kupa 2016. kada ste nas pristojno razmontirali ukupno 5:2.
Ali dobro je što se to tada dešavalo, pa onaj kriminalac Misimović je i zbog vas zauvijek napustio Želju, hvala vam na tome, puno ste nam pomogli :thumbup:
Ali eto, opet ste nam potencijalno uzeli dva trofeja, a mi vas poslali dvaput u cvajtu, pa smo valjda sada čistih računa. :salut:
Zadnja izmjena: MrAmarOsim, dana/u 31 avg 2023, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 31 avg 2023, 22:35

Nemoze Truhlo i ekipa mu da se pomire sa cinjenicom da je Sloboda izraziti favorit, djaba dovio prosle sezone, konto raspasce se Sloboda pa ce Celik uci u PL.....rinaka ti Truhlo, necete ni iduce sezone uci.
🔴⚫️

limvolikce1945
Kontakt:

Post Postao/la limvolikce1945 » 31 avg 2023, 22:37

Jbt koja ogavna rasprava. Ne znam kako vam se da.
Možda je to vaša neka interna zayebancija, nije ni važno, ali samo ovom što insistira nešto "mitro" vako "mitro" 'vako.
Mitropa kup ili Srednjoeuropski kup (SE kup), službeno nazvan La Coupe de l'Europe Centrale je bilo prvo veće međunarodno klupsko natjecanje u nogometu na europskom kontinentu.
Čelik je ovo takmičenje osvojio kad Kup UEFA nije ni postojao, tako da uzalud trabunjaš.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 31 avg 2023, 22:37

Stidi se Truhlo šta si napisao, Mitromane bolesni. Tuzla je najpatriotskiji grad u BiH, uz Bihać, a najmanje je dobila od iste :!:

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Unknown12
Kontakt:

Post Postao/la Unknown12 » 31 avg 2023, 22:39

Sky9 je napisao/la:
31 avg 2023, 22:37
Stidi se Truhlo šta si napisao, Mitromane bolesni. Tuzla je najpatriotskiji grad u BiH, uz Bihać, a najmanje je dobila od iste :!:

Truhlo je normala spram ovih kelja avenije i sličnih.
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 31 avg 2023, 22:40

limvolikce1945 je napisao/la:
Jbt koja ogavna rasprava. Ne znam kako vam se da.
Možda je to vaša neka interna zayebancija, nije ni važno, ali samo ovom što insistira nešto "mitro" vako "mitro" 'vako.
Mitropa kup ili Srednjoeuropski kup (SE kup), službeno nazvan La Coupe de l'Europe Centrale je bilo prvo veće međunarodno klupsko natjecanje u nogometu na europskom kontinentu.
Čelik je ovo takmičenje osvojio kad Kup UEFA nije ni postojao, tako da uzalud trabunjaš.
Halo rođače, bili ste je.beno 13. mjesto i tamo otišli. Samo zato što niko nije htio. To sve govori o kakvom Parastos kupu se radi.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 31 avg 2023, 22:41

senjak075 je napisao/la:
31 avg 2023, 22:39
Sky9 je napisao/la:

Truhlo je normala spram ovih kelja avenije i sličnih.
Bude normala pa onda napiše:
Shvati da vodis dijalog sa srboslavenima, mrziteljima svega bosanskog/bosnjackog, koji toljagama tuku bosanske muslimanske zene na jezeru, pljescu cetnickoj himni, psuju Jusi mjesto na kojem klanja i ostalo.
:sick:

I postane mitromanska budala.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Zaključano

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.