Pa onda Fukare od kako postoje imaju problme u grupi. Nikad niste bili ozbiljna navijacka grupa, svi se zajebavaju sa vama
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
- prisonbreak
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Kaze trenutno Fukare nisu u najjace izdanju, problemi u grupi.
Pa onda Fukare od kako postoje imaju problme u grupi. Nikad niste bili ozbiljna navijacka grupa, svi se zajebavaju sa vama

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Kme kme, ali imamo Mitropa Kup. Kme kme, Sloboda igrala Evropu na Bilinom. Kme kme, niko nas ne yebe ni 1%. Kme, kme petoligaš Čelik.brotherze je napisao/la: ↑31 avg 2023, 23:07Tesko da se pomire s tim, ipak su to velike traume, njihovi djedovi navijali za Slobodu, pa njihovi ocevi, i na kraju evo oni i niko trofeja nije vidio. Pitanje da li ce i djeca njihova ili unuci docekati, frustracija je normalna i mi ih mozemo sazalijevati i pokusati razumjeti.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑31 avg 2023, 22:53Sto se prije pomirite sa cinjenicom da nesto nije ok u vasem mentalnom sklopu, prije cete moci da radite na tome i zavolite ovu nasu lijepu drzavu, ciji je Celik prvi prvak nakon nezavisnosti.![]()

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
- SalvadorCabanas
- Kontakt:
Hahaha ja ne mogu da vjerujem koji si ti lik, pun optimizma, šale. Do nedavno plakali ispred stadiona a sad euforija. Da li vam čike marku pa mislite vratit će te se u PL. Kad ste vi negdje favoriti bili?
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Na tribini se bori za svoj klub.
U 11. Kolu ce pucati tuzlanski cirevi kada zapjevamo "Jedna si jedina."

U 11. Kolu ce pucati tuzlanski cirevi kada zapjevamo "Jedna si jedina."
Celik!3,2,2.
Gdje je avenija krezubi balijander
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Jel ide psovanje majki, mrtvih, porodica i ostalih kao protiv Radnika? Ozračeno smogovski grad prepun krezavih mentola.
Nepismeno je to, moraš ih razumjeti. Osnovne škole nemaju.

Nepismeno je to, moraš ih razumjeti. Osnovne škole nemaju.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Nadam se što manjim "greškama" i što korektnijoj tekmi, a također se nadam da bude sve bez problema, pa nek bolji pobijedi.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 22:55Nekome hoce, tesko je reci kome. Ali nece biti neutralan (100%)MrAmarOsim je napisao/la: ↑31 avg 2023, 22:53Za koga će Giga rođače navlačiti u nedjelju? Kakvo je tvoje viđenje ovoga svega što nam se kuha?
Samo nek prodje bez problema
Samo gledam maloprije i malo sanjam, mi ako dobijemo vas, a pitari zijane u Gabeli, i Široki izgubi ili još bolje odigra x sa Zrinjskim, eto nas na 1. mjesto a mi ni krivi ni dužni

"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
- SalvadorCabanas
- Kontakt:
Jao ne mogu da vjerujem, nisi mogao dalje. Nevjerovatno lapsus da se desi prelazi se sa fudbala na pismenost. Sad se ja kao pravdati tebi, a vrati se malo par stranice pa vidite svoje gramatičke greške i moje pisanje. Prepucavam se sa vama sportski, jesam li vam šta napisao da vas uvrijedim. Stvarno ste glupi ali baš.
Odje.bite sa ove teme s tim pričama, je.bali vas željkan i vrapčići...MrAmarOsim je napisao/la: ↑31 avg 2023, 23:13Nadam se što manjim "greškama" i što korektnijoj tekmi, a također se nadam da bude sve bez problema, pa nek bolji pobijedi.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 22:55Nekome hoce, tesko je reci kome. Ali nece biti neutralan (100%)MrAmarOsim je napisao/la: ↑31 avg 2023, 22:53
Za koga će Giga rođače navlačiti u nedjelju? Kakvo je tvoje viđenje ovoga svega što nam se kuha?
Samo gledam maloprije i malo sanjam, mi ako dobijemo vas, a pitari zijane u Gabeli, i Široki izgubi ili još bolje odigra x sa Zrinjskim, eto nas na 1. mjesto a mi ni krivi ni dužni![]()
![]()
![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
StfuSky9 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 23:15Odje.bite sa ove teme s tim pričama, je.bali vas željkan i vrapčići...MrAmarOsim je napisao/la: ↑31 avg 2023, 23:13Nadam se što manjim "greškama" i što korektnijoj tekmi, a također se nadam da bude sve bez problema, pa nek bolji pobijedi.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 22:55
Nekome hoce, tesko je reci kome. Ali nece biti neutralan (100%)
Samo gledam maloprije i malo sanjam, mi ako dobijemo vas, a pitari zijane u Gabeli, i Široki izgubi ili još bolje odigra x sa Zrinjskim, eto nas na 1. mjesto a mi ni krivi ni dužni![]()
![]()
![]()
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
F. O. Y. C.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 23:16StfuSky9 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 23:15Odje.bite sa ove teme s tim pričama, je.bali vas željkan i vrapčići...MrAmarOsim je napisao/la: ↑31 avg 2023, 23:13
Nadam se što manjim "greškama" i što korektnijoj tekmi, a također se nadam da bude sve bez problema, pa nek bolji pobijedi.
![]()
![]()

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Ovako ćemo moj Sky, koliko će Azmir podmazat da vas Gradina uzme? Još moji Olovljani idu na nešto lošiji TOŠK i onda vas samo moji Olovljani ostave u prašini iza sebe? Koliko bi vam trebalo onda da Mujkanovića otjerate?Sky9 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 23:15Odje.bite sa ove teme s tim pričama, je.bali vas željkan i vrapčići...MrAmarOsim je napisao/la: ↑31 avg 2023, 23:13Nadam se što manjim "greškama" i što korektnijoj tekmi, a također se nadam da bude sve bez problema, pa nek bolji pobijedi.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 22:55
Nekome hoce, tesko je reci kome. Ali nece biti neutralan (100%)
![]()
![]()
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Good night

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Kad se sjetim krezavih seljaćina iz zence na Tušnju, kad krenu:
Fukareeee, ćććujjeeetteee llii nnaasss???
Instant proliv dobijem...
Fukareeee, ćććujjeeetteee llii nnaasss???
Instant proliv dobijem...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ne dolazi više ako ćeš ovako brzo odlaziti.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 23:21
Good night![]()

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Bacis neke fraze, fazone i krezuba zenićka raja ih nakon nekog vremena pocne furat hahahah.
Koji gurbeti
Koji gurbeti
Volim tebe, više od sebe
Ma ja
Lako je tebi
Neko mora raditi za 5-6 sati
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Prvi trofej kupa BiH
Tuzla stadion Tušanj: 30.09.1995
1. Finale Kupa BIH: Sloboda-Celik 0-1 (strijelac Sabahudin Bujak)
Kapiten Čelika Sabahudin Sule Bujak prima pobjednički pehar iz ruku člana NS BiH Bajre Bačića...

Drugi trofej kupa BiH
Finale Kupa BiH, Sarajevo, 12.06.1996. Stadion Grbavica
Čelik - FK Sloboda 2:1(Bujak 16`, Tumbić 110`; Omerović 28`) #tuzlanskasloboda

Stoje: Nihad Mujezinović (trener), Zvjezdan Krešić, Nermin Hasić, Omer Joldić, Nedžad Bajrović, Amir Halilović, Sakib Malkočević, Jasmin Divanefendić (trener)
Čuče: Kabir Smajić, Vedin Musić, Midhat Hadžić, Muhamed Tahirović, Nedim Omerović.

Dva direktna duela i oba puta dobili po usima, tako da im ostaje jedino da kukaju i placu po forumu.
Tuzla stadion Tušanj: 30.09.1995
1. Finale Kupa BIH: Sloboda-Celik 0-1 (strijelac Sabahudin Bujak)
Kapiten Čelika Sabahudin Sule Bujak prima pobjednički pehar iz ruku člana NS BiH Bajre Bačića...

Drugi trofej kupa BiH
Finale Kupa BiH, Sarajevo, 12.06.1996. Stadion Grbavica
Čelik - FK Sloboda 2:1(Bujak 16`, Tumbić 110`; Omerović 28`) #tuzlanskasloboda
Stoje: Nihad Mujezinović (trener), Zvjezdan Krešić, Nermin Hasić, Omer Joldić, Nedžad Bajrović, Amir Halilović, Sakib Malkočević, Jasmin Divanefendić (trener)
Čuče: Kabir Smajić, Vedin Musić, Midhat Hadžić, Muhamed Tahirović, Nedim Omerović.

Dva direktna duela i oba puta dobili po usima, tako da im ostaje jedino da kukaju i placu po forumu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.