Ma nema šta isprskani su, manji klub, manji grad, manji navijači.
Ova koprcanja su logična, daj da se dokaže nešto što ne može.
Da imaju mozga pa da kako pomognu klubu, dugo se oni neće izvući iz cvajte garantujem ti. Ove godine ulazimo mi, iduće Stupčanica. Računaj i da ispadne npr. Igman ili Posušje, valja im i s njima muku vodit. Ne vidim neki finansijski napredak da se pojačaju.
Bolje da smo puštali jedni drugima, bar smo bosanska braća, a ne kao ovi metuzalemi, ne znaju ni oni šta su.MrAmarOsim je napisao/la: ↑31 avg 2023, 22:34Sve šgo se mora nije teškoIceTea je napisao/la: ↑31 avg 2023, 19:19Moram malo edukovat neznalice, žao mi je što to moraš trpit. Isto kao da ja tebe ubjeđujem da je Sloboda veći klub od Želje, ti bi rekao ovaj nije normalan isto tako mi mislimo za Zeničane.MrAmarOsim je napisao/la: ↑31 avg 2023, 19:08
Ma rega si nema šta. Nego me malo iznerviralo kad sam morao pi pola minute listat da prođem tvoje postove, pa reko da bacimo malo zajebanciju![]()
Jedino čemu se iskreno nadam je kad se vratite nazad da vam mi ne ispalimo metak po 3. put u čelo, e onda bi to stvarno bilo previše.![]()
Ne mogu se sad sjetit svih derbija, ali znam da smo i mi vas drmnuli par puta u bitnim tekmama. Da li vam je trebalo za Evropu ili za titulu ne mogu se sjetiti, znam da smo vas na Tušnju dobili. A oni dueli u Kupu?2x vas dobijemo, na Grbavici i na Tušnju. Bilo je još tu mečeva dobrih, znali smo napravit feštu jaku. Šteta onog zadnjeg, svi su očekivali brutalan meč na Tušnju, naše klocine se nisu ni pojavile. Od tad sam počeo poštovati Manijake.
![]()
![]()
Ma bilo je, ono što je meni u nedavnom sjećanju je sezona 2017/2018 uzeli ste nas na Tušnju 1:0, ovako septembar mjesec, i to nam ga Suljo Killer uvali, kakva ironija. Njega smo nakon te sezone i doveli kod nas. Na kraju te sezone smo imali isto bodova kao Zrinjski, ali ljudi za jedan gol imali bolju razliku od nas te nam uzeli titulu. Pored toga polufinale kupa 2016. kada ste nas pristojno razmontirali ukupno 5:2.
Ali dobro je što se to tada dešavalo, pa onaj kriminalac Misimović je i zbog vas zauvijek napustio Želju, hvala vam na tome, puno ste nam pomogli![]()
Ali eto, opet ste nam potencijalno uzeli dva trofeja, a mi vas poslali dvaput u cvajtu, pa smo valjda sada čistih računa.![]()

Ovu zadnju sam gledao uživo na Tušnju, kažem opet šteta što nije gorilo sve do zadnje minute, tipa da je 1:1 i da obje ekipe navaljuju. Ali je zato na tribinama bilo top, onaj vaš trans i podrška, zatim pljesak kad ste izlazili sa Zapada i tako dalje. Vidimo se mi ako Bog da iduće sezone. Mi se naljutimo kad uđemo iz cvajte, moglo bi biti svega.

Ovo za Osima se sprdam malo, svako zna ko je i šta je on.