Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC

Mogu, ali nažalost ne krši nikakva pravila.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
To što je on prošao antibot pitanje je samo od sebe kršenje pravila foruma.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Jbo majku ako nas Bayern Caicedira ja ću završiti sa ovom sezonom 

Ma ignore tipka i zdravo.
Zatvoren rok u Njemačkoj, Palinha nije otišao u Bayern, sad da vidimo kako to utječe na nas. Kaže sad i Doyle, 200 miliona saudijska liga sprema za Salaha.
Kad ga na kraju prodaju i kažu ima Doak

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
ja bi im za 200 mil funti dao i matipa i thiaga gratis
Yebo me svak ako ga ja neb prodao za 200, sezona je ionako u kanalu, nemamo 1 stopera da nije injury prone, nemamo zadnjeg veznog.
Ide to 300 miliona za koji sat.
Diaz - Nunez - Doak
A na klupi Jota i onda kao zadnja nada za pobjedu ulazi Mbappe.
Diaz - Nunez - Doak

A na klupi Jota i onda kao zadnja nada za pobjedu ulazi Mbappe.
[Joyce] Liverpool deal for Ryan Gravenberch was not dependent on Bayern Munich signing Joao Palhinha. Everything progressing towards Gravenberch being announced as Liverpool player later tonight.
Palinha 60, Saka 140. Haos, lom do kraja noci.
treba izvuci 250m za kozojeba, kupit za 40m Justina iz psva i ostatak poslat Lindi
nista od stopera?

nista od stopera?
Pa treba vidjeti ovog Kečapa sad jbo mu se otac s majkom ako je dobar Bayernu ne znam što nama ne bi bio
“Kada smo saznali za interes Arapa za Salaha, isprva smo mislili da će se raditi o cifri od 40-45 miliona eura nakon što je imao izvrsnu sezonu. No, dva dana kasnije faksom smo dobili ponudu od 150 miliona eura plus bonuse. Svi smo prasnuli u smijeh i rekao sam pomoćniku da odgovori Arapima", kazao je Klopp, dodavši:
"Jasno sam rekao da mora tražiti 200 miliona eura plus bonuse. Uvečer je stigla ponuda iz Arabije teška 200 miliona eura čime nam je ispunjena želja. Svijet je poludio, a zamislite da u našoj akademiji imamo još bolja krila od Salaha. Rekao sam pomoćniku da otvori šampanjac, bilo je kao da smo upravo dobili na lutriji".
"Jasno sam rekao da mora tražiti 200 miliona eura plus bonuse. Uvečer je stigla ponuda iz Arabije teška 200 miliona eura čime nam je ispunjena želja. Svijet je poludio, a zamislite da u našoj akademiji imamo još bolja krila od Salaha. Rekao sam pomoćniku da otvori šampanjac, bilo je kao da smo upravo dobili na lutriji".
Jel ovi Arapi imaju neke veze sa Newcastleom?
Zašto nam ovakve ponude nisu slali u toku transfer roka a ne poslednji dan, pa da mi lagano nađemo zamjenu, zašto nas toliko mrze?
Zašto nam ovakve ponude nisu slali u toku transfer roka a ne poslednji dan, pa da mi lagano nađemo zamjenu, zašto nas toliko mrze?
Sta se sikiras, jesi neki dan pisao da smo gospoda. Sve se za sekund zavrsi

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Salah večeras ide, dogovorena je i zamjena Johan Bakajoko iz PSV-a.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Da nam daju 500m sta nam znaci sad, Salah nam je najveci i golgeter i kreator ekipe bez njega od ove sezone nema nista.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Pa eto kaže ti Baho sa aliexpressa stiže Bakajoko
Stize i john cena bar cemo i mi imati nekog da pokaze plemenite vjestine hrvanja na desnom krilu
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.