Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zamisli petkom navece sjedis kuci i gledas na TV-u klub za koji ne navijas protiv Zvijezde 09. A previse vas je takvih.
Umjesto da Borac uzme 3:0 bez drame, dade ovima 2 gola fore pa se forumski puk bezveze ponadao.
Pisu o nekim protestima, morao sam uci na klix da vidim o cemu se radi.
Umjesto da Borac uzme 3:0 bez drame, dade ovima 2 gola fore pa se forumski puk bezveze ponadao.
Pisu o nekim protestima, morao sam uci na klix da vidim o cemu se radi.
Nikad nikome, samo kao i uvijek pišem realno.
Drži se brate, nadam se da dijete nije nešto ozbiljnije bolesno, bilo šta ako treba samo piši.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Kralju utakmica je bila predveče, možemo vani ostati i duže od momenta kad padne mrak, veliki smo.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šta mu je? Brz oporavak malom!letsgofighter je napisao/la: ↑01 sep 2023, 21:07Djete mi je bolesno, nervozan sam kao pas, nemoj ziv bio provocirati, eto bar danas kad te molim....
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja sam ove sezone pregledao sve utakmice Želje, Sarajeva, Veleža, Borca i još par utakmica Širokog, a tek je šesto kolo. Nema to veze sa petkom, subotom ili sa klubom za koji navijaš ili ne navijaš.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Hajd ako fighter ima opravdan razlog, ali je li iko od forumskih navijaca Borca bio na tekmi? Ozbiljno pitam, ali nemojte onih djecijih fazona "pisem sa stadiona" i to. Fascinantno kako su svi ovdje na temi dok traje utakmica. Odete lli ikad?
1921
-
- Kontakt:
Znaš kako kod nas u zdravstvu, dijagnoze bez, svi se nešto ogradjuju.....bice sve dobro hvala svima !MortemHz je napisao/la: ↑01 sep 2023, 21:24Šta mu je? Brz oporavak malom!letsgofighter je napisao/la: ↑01 sep 2023, 21:07Djete mi je bolesno, nervozan sam kao pas, nemoj ziv bio provocirati, eto bar danas kad te molim....
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
Čekaj, šta im se vi javljateAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑01 sep 2023, 21:25Hajd ako fighter ima opravdan razlog, ali je li iko od forumskih navijaca Borca bio na tekmi? Ozbiljno pitam, ali nemojte onih djecijih fazona "pisem sa stadiona" i to. Fascinantno kako su svi ovdje na temi dok traje utakmica. Odete lli ikad?

Pa ovih vaši najglasniji nisu nikad na stadionu, vazda forumske ratove vode za vrijeme utakmica.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Jeste tamo gdje ste u manjini..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Meni je van pameti sjediti kuci i gledati 2 sata nesto za sta mislim da je lakrdija. A ovdje 100 ljudi pise vidi lakrdije, ovo je smijesno gledati bla bla, i onda to pogledaju do kraja i usput prde po forumu.
Ja isto ne kontam kad neko kaže Pitari gledaju Želju ili obratno ili u ovom slucaju sto on iznad spomenu Borac, pogledam svaku utakmicu PL koju mogu,i uvijek mi je prednost gledanja bilo koja tekma naše lige nego neznam koji li Evropski derbi,ono gledat cu Igman-Gošk prije nego npr Roma-Milan.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jaoo **** te airsoft..jeli moguce jaooooo sta su stavili daj PR....kakav si ti debil.....imas li viber da vidim kako izgledas daj mi posalji brojj molim te? Jeai iz Sarajeva? AirSoftas..kakve glupoati pises.... hahahahhahahahahahahh glupaneeeeGrimReaper je napisao/la: ↑01 sep 2023, 17:19Pa brate maloumno jebote cuj stavili Airsoft a kao Paintball jest slicno ali ni blizu isto. I samo se primjecuje koliko je velika nepismenost u ovoj drzavi granici sa svakom normalnom i pribliznom granicom znaci sve nepismeno do p.m. Jos im na logu na ulazu pise "AIRSOFT" samo da je malo bolje pogledao u sliku pa onda napisao jok brate de trehni objavu kao da raja vide da mi pravimo "Teambuilding" evo sad mi j...i sve ako iko u Zelje u PR timu zna sta znaci "Teambuidling" posto ocigledno citat ne znaju.
Zadnja izmjena: Predatod, dana/u 01 sep 2023, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
-
- Kontakt:
Borac ostvario pobjedu
Trener Zvijezde 09 zadovoljan nakon poraza u Banjaluci
Trener Zvijezde 09 zadovoljan nakon poraza u Banjaluci
- IsmirMirvic
Dobra utakmica. Ovakvi preokreti se desavaju svugdje, nista neobicno. Ne treba amplificirati fake news o kladionicama, to steti reputaciji nase lige. Nije prvi put da neko izmislja besmislice o kladjenju bez ikakvih dokaza, apelujem da se prestane. Pozdrav.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
IsmirMirvic je napisao/la: ↑01 sep 2023, 21:42Dobra utakmica. Ovakvi preokreti se desavaju svugdje, nista neobicno. Ne treba amplificirati fake news o kladionicama, to steti reputaciji nase lige. Nije prvi put da neko izmislja besmislice o kladjenju bez ikakvih dokaza, apelujem da se prestane. Pozdrav.

Nofear-a mozdani strefio kad vidi ovaj post!IsmirMirvic je napisao/la: ↑01 sep 2023, 21:42Dobra utakmica. Ovakvi preokreti se desavaju svugdje, nista neobicno. Ne treba amplificirati fake news o kladionicama, to steti reputaciji nase lige. Nije prvi put da neko izmislja besmislice o kladjenju bez ikakvih dokaza, apelujem da se prestane. Pozdrav.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Gdje je Ajla Bgt,šta ima kod nje?IsmirMirvic je napisao/la: ↑01 sep 2023, 21:42Dobra utakmica. Ovakvi preokreti se desavaju svugdje, nista neobicno. Ne treba amplificirati fake news o kladionicama, to steti reputaciji nase lige. Nije prvi put da neko izmislja besmislice o kladjenju bez ikakvih dokaza, apelujem da se prestane. Pozdrav.
Što se ne priključi forumu?
@letsgo brz oporavak malcu

Zadnja izmjena: Espiritosanto, dana/u 01 sep 2023, 21:50, ukupno mijenjano 2 puta.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
A koji si ti ?letsgofighter je napisao/la: ↑01 sep 2023, 20:21Šta jel moguće??? dokle licemjerstvo SARAJLIJA doseze ??? samo recite dokle, pa imate li obraza da vi nešto komentarišete????poslje one lakrdije protiv Igmana na kraju prošlje sezone vi hoćete nešto da preispitujete, a ove godine ste bez premca u lakrdijama...TIŠINA!!!!
Trenutno korisnika/ca: Jadnimi, NeSamSafetee i 24 gosta.