Bundesliga

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Prednost Bayerna nad drugoplasiranim će biti:

1) 7 bodova
30
32%
2) 10 bodova
22
24%
3) 15 ili više
41
44%

Ukupno glasova: 93

tm84
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la tm84 » 09 mar 2011, 16:08

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 09 mar 2011, 19:53

slika
slika
slika
Vandalsko kriminalna liga......I ovo stavljaju ispred bundeslige...ccc :lol: :lol:
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 09 mar 2011, 21:27

tm84 je napisao/la:http://yahoo.quizaction.de/specials/bundesliga/quiz

20 od 20 iz prve ;)

AHA KAKO DA NE ! DOKTORE HAHAHA
BvB Echte Liebe !!!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 10 mar 2011, 00:22

ja sam 18 pogodio. zezn´o me steinov anpfiff oder abpfiff :lol:
i jos nesto dederesko, posto sam tu malo tanji.
Vom Jäger zum Gejagten

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 10 mar 2011, 09:52

Neću puno pričati o ovoj tekmi jer znam da vas brdo ćeka u redu da bi napisali nekaj! :mrgreen:

Još jedan Njemačko - Španjolski derbi je pred nama. Nakon kaj je Stuttgart dobio Getafe, Leverkusen izbacio Atletica, BvB ispao od Seville, Schalke nabio Valenciu, sastaju se Leverkusen - Villareal. Znači švabe vode 3:1 kak mi se čini pa nebi bilo loše da se taj niz nastavi. Našla se baš dva kluba po mjeri. Trenutačno 2. klub BUNDESLIGE i 4. klub Primere. SEX je zagarantiran! 8-)

Leverkusen sada lakše diše na 2. mjestu u BUNDESLIGI jer imaju zasada dostanu prednost nad hannoverom i lijepu nad Bayernom. Mogu se fino koncentrirati na ovu tekmu, no opet za vikend igraju jako bitnu i tešku utakmicu jer idu u goste Mainzu. Pitanje je sada kako će to Heynckes postaviti baš zbog toga i koliko će to imati utjecaja na ekipu. malo se zaoštrila sada situacija u Kusenu jer Heynckes još nije odlučio dal će produžiti ugovor te se nekaj pokoškao sa Ballackom. To je sve minus za Kusen pred ovaj meč. Kaj se tiće Vide velike su šanse da zaigra jer Heynckes će morati izabrati dvojicu između slijedeća 3 igrača - Hyypia, Schwaab i Vida. Ja bi rekao da će Vida zaigrati. Očekujem slijedeći sastav Leverkusena:

------------Kiessling

Castro----R.Augusto----Sam

---------Vidal---Rolfes

Kadlec--Reinartz--Vida--Schwaab

--------------Adler

Znate kaj je najgora stvar na ovom forumu? Kaj moram tražiti di da našpišem nekaj o ovoj tekmi. Valjda sam pogodio temu, iako ona nema veze sa natjecanjem BUNDESLIGA :roll:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 10 mar 2011, 10:00

anton 1983 je napisao/la:Znate kaj je najgora stvar na ovom forumu? Kaj moram tražiti di da našpišem nekaj o ovoj tekmi. Valjda sam pogodio temu, iako ona nema veze sa natjecanjem BUNDESLIGA :roll:
Kako nema?
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=11&t=2729

Mada i ovdje dobro stoji to sto si napisao. Bundesliga - bundesligaski klub - vazna utakmica kluba iz Bundeslige. :D :D
Vom Jäger zum Gejagten

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 10 mar 2011, 10:02

Tam se bojim išta napisati jer to niko neće komentirati. Šteta je da se vodstvo foruma nemre dogovoriti di se kaj piše. Da nepostoje neka pravila koja bi se poštivala po tom pitanju. Nebi se sad čudio da neko ovdje komentira tekmu, a neko u Evropskoj ligi... :roll: :cry:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 10 mar 2011, 19:35

Prelijep gol Kadleca za 1-0 :D

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 mar 2011, 19:35

Sjajan gol Kadleca. 1-0 Bayer

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 11 mar 2011, 08:42

Leverkusen je još uvijek nedorećena ekipa, a to će i ostati. Imaju taj mentalitet gubitnika i teško da će ga izgubiti. Obrana je ono kaj moraju popraviti da bi postali kvalitetniji. Ostali djelovi ekipe su dosta dobri i po tome netreba prčakti. Doveli su si Schurrlea iz Mainza i to će biti još jedna dobra opcija u napadu. Taj igrač im možda i nije trebao , ali nigdar nije na odmak dovesti takvog igrača ako se može, no štoper i to kvalitetan je pod muss! Znači oni il moraju dovesti štopera koji će koštati pa bar do 15 miljona eura ili možda dovesti nekog dedu koji će moći dati bar još dvije dobre sezone tom klubu. Kada se priča o mlađem igraču, ako gledam BUNDESLIGU samo mi trojica padaju na pamet, a to su Dante, Tasci i Geromel. Svu trojicu bit će teško dovesti a i pitanje je dal su to igrači koji će im pomoć da se obrana stabilizira, a opet to je KUSEN i teško je tražiti nekaj bolje za njih. S druge strane možda bi se trebali okrenuti svom odbjeglom sinu Juanu koji je pred kraj karijere i igra u Romi koja se raspada i možda neće hapiti Euuropu no pitanje je dal bi im ga Roma prodala, a opet ako i bi, pitanje je za koliko para i dal bi im se to uopće isplatilo. Nedovedu li dobrog štopera, u LP nevjerujem niti da će skupinu proči, a i to bi se moglo loše odraziti na ligu.

Isto tako pitanje je ko će im biti trener za slijedećeu sezonu jer heynckes je kako sad stvari stoje prvi kandidat za novog trenera Bayerna.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 11 mar 2011, 11:09

Danas halaju Koln i Hannover. Ak bum imal priliku pogledal bum si tekam, jer ona dosta utječa na Bayern općenito, a imat će najvjerojatnije utjecaja sutra na tekmu Bayern - HSV. Dobije li ovo Koln, pomoći će Bayernu te će igrači Bayerna ući u tekmu opuštenije. No ako Hannover ovo dobije, nama će goriti pod petama i mislim da bi zbog toga mogli igrati pod grčem, zato AJMO LUCASSSSSSSS!!!!!!!!! :D

Dok je Hannover prošlo kolo dobil Bayerna doma, Koln je izgubio u gostima protiv BvB-a. Hannover se sada bori za Europu i ako se skrumpaju možda i uđu u LP. Sa druge strane stoji Koln koji se bori za ostanak u ligi s tim da su zadnje 4 tekme ili bolje rečeno sve tekme doma u drugom djelu sezone pobijedil. U zadnjih 5 tekmi Hannover ima 4 pobjede:

Hannover zadnjih 5 tekmi:

VfL Wolfsburg
21. Spt. Sa. 05.02.11 15:30 H 1:0 (1:0)

Werder Bremen
22. Spt. So. 13.02.11 17:30 A 1:1 (1:0)

1. FC Kaiserslautern
23. Spt. Sa. 19.02.11 15:30 H 3:0 (2:0)

FC St. Pauli
24. Spt. Sa. 26.02.11 15:30 A 1:0 (0:0)

Bayern München
25. Spt. Sa. 05.03.11 15:30 H 3:1 (1:0)

Koln zadnjih 5 tekmi:

Bayern München
21. Spt. Sa. 05.02.11 15:30 H 3:2 (0:2)

1. FSV Mainz 05
22. Spt. So. 13.02.11 15:30 H 4:2 (2:1)

1899 Hoffenheim
23. Spt. Sa. 19.02.11 15:30 A 1:1 (0:0)

SC Freiburg
24. Spt. Sa. 26.02.11 15:30 H 1:0 (0:0)

Borussia Dortmund
25. Spt. Fr. 04.03.11 20:30 A 0:1 (0:1)

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 11 mar 2011, 21:09

TOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRR!!!!!!

EMANUEL APETIT!!!!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 11 mar 2011, 21:24

Drugo poluvreme neću gledati :( Prvo me pravo očaralo! Jako dobra BUNDESLIGAŠKA tekma u kojoj mogu uživati samo pravi ljubitelji BUNDESLIGAŠKOG nogometa. Talijanski fan ili engleski fan u ovom nebi mogli uživati jer to je kao da igraju Udinese i Cagliari ili Aston Villa West Ham - razumijete valjda kaj oću reč. Hannover je bio bolji, mislio sam da je pitanje vremena kad će zabiti gol, ali jebote kad oni na golu fakat imaju KAHNsinga!!! Pa kak brani mater mu, budu li u MUTD-u i dalje nastavili pratiti Neuera i Adlera nesumnjam da će im za oko zapeti KAHNsing, bez pretjerivanja. I onda kontra Kolna, Haggui radi prekršaj na 18 metara, free kick i bomba Petita! 1 : 0, Kasnijeje još Clemens mogao povisiti na 2 : 0 no i ovak sam prezadovoljan!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 11 mar 2011, 21:52

[youtube][/youtube]

DAS SEX!!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 mar 2011, 22:05

Podolski nastavlja sa svojim ludarijama i postizanju golova. U odlicnoj je formi i samo zahvaljujuci njemu produzava neizvjesnost sto se tice borbe za LP.

Lukas, hvala od srca, izdrzite jos 15 minuta. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 11 mar 2011, 23:12

Jbg,hannover je fulio dvije 100% sanse kod 0-0..a poslije prvog gola petita...jednostavno su se raspali....4-0 je previsoko al jbg.....

Ide na ruku bayernu,koji ce se sutrasnjom pobjedom pribliziti na 2 boda mislim...

Nego...
Jako dobra BUNDESLIGAŠKA tekma u kojoj mogu uživati samo pravi ljubitelji BUNDESLIGAŠKOG nogometa. Talijanski fan ili engleski fan u ovom nebi mogli uživati jer to je kao da igraju Udinese i Cagliari ili Aston Villa West Ham - razumijete valjda kaj oću reč.
A ne razumijem sto se "talijani" i "nijemci" na ovome forumu prepucavaju....i omalovazavaju jedne druge...pa nije valjda da "samo" ja volim fudbal na taj nacin...da apsolutno nista nemam protiv Bundeslige,cak sta vise..volim je gledati i gledam je..isto kao i svaku ligu iz 5...zar vi ne mozete serie A gledat i obrnuto :mrgreen:

O poređenjima ne bih...ja samo uzivam u fudbalu :lol: 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 12 mar 2011, 01:23

sarajlija89 je napisao/la:
A ne razumijem sto se "talijani" i "nijemci" na ovome forumu prepucavaju....i omalovazavaju jedne druge...pa nije valjda da "samo" ja volim fudbal na taj nacin...da apsolutno nista nemam protiv Bundeslige,cak sta vise..volim je gledati i gledam je..isto kao i svaku ligu iz 5...zar vi ne mozete serie A gledat i obrnuto :mrgreen:

O poređenjima ne bih...ja samo uzivam u fudbalu :lol: 8-)
Ovo čak i nije bilo napisano iz te perspektive. Gle ja ću pogledat tekme u SERIJI A kada igraju veliki klubovi, no niti Bog me neće natjerati kada igraju ovi mali da to gledam npr. Palermo catania. Tak nešto ako se gleda BUNDESLIGA je bila ova tekma pa sam zato to napisao. Kontaš?

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 12 mar 2011, 09:51

Sjana pobjeda Kolna nad hannoverom ,sto je bayernu zantno olaksalo posao medutim u ovom trenutku 4 kluba su ispred bayerna ,dortmund ,bayer,hannover i mainz mislim ...mozda izgleda da ce Bayern proci dalje u prva tri mjesta ,al nisam bas nesto siguran :D :D
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 12 mar 2011, 17:10

warden je napisao/la:Sjana pobjeda Kolna nad hannoverom ,sto je bayernu zantno olaksalo posao medutim u ovom trenutku 4 kluba su ispred bayerna ,dortmund ,bayer,hannover i mainz mislim ...mozda izgleda da ce Bayern proci dalje u prva tri mjesta ,al nisam bas nesto siguran :D :D
ma budi siguran!!! :lol: :lol:
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 12 mar 2011, 17:55

Dobro ako ti tako kazes :)
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.