20 od 20 iz prve

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Kako nema?anton 1983 je napisao/la:Znate kaj je najgora stvar na ovom forumu? Kaj moram tražiti di da našpišem nekaj o ovoj tekmi. Valjda sam pogodio temu, iako ona nema veze sa natjecanjem BUNDESLIGA
A ne razumijem sto se "talijani" i "nijemci" na ovome forumu prepucavaju....i omalovazavaju jedne druge...pa nije valjda da "samo" ja volim fudbal na taj nacin...da apsolutno nista nemam protiv Bundeslige,cak sta vise..volim je gledati i gledam je..isto kao i svaku ligu iz 5...zar vi ne mozete serie A gledat i obrnutoJako dobra BUNDESLIGAŠKA tekma u kojoj mogu uživati samo pravi ljubitelji BUNDESLIGAŠKOG nogometa. Talijanski fan ili engleski fan u ovom nebi mogli uživati jer to je kao da igraju Udinese i Cagliari ili Aston Villa West Ham - razumijete valjda kaj oću reč.
Ovo čak i nije bilo napisano iz te perspektive. Gle ja ću pogledat tekme u SERIJI A kada igraju veliki klubovi, no niti Bog me neće natjerati kada igraju ovi mali da to gledam npr. Palermo catania. Tak nešto ako se gleda BUNDESLIGA je bila ova tekma pa sam zato to napisao. Kontaš?sarajlija89 je napisao/la:
A ne razumijem sto se "talijani" i "nijemci" na ovome forumu prepucavaju....i omalovazavaju jedne druge...pa nije valjda da "samo" ja volim fudbal na taj nacin...da apsolutno nista nemam protiv Bundeslige,cak sta vise..volim je gledati i gledam je..isto kao i svaku ligu iz 5...zar vi ne mozete serie A gledat i obrnuto![]()
O poređenjima ne bih...ja samo uzivam u fudbalu![]()
ma budi siguran!!!warden je napisao/la:Sjana pobjeda Kolna nad hannoverom ,sto je bayernu zantno olaksalo posao medutim u ovom trenutku 4 kluba su ispred bayerna ,dortmund ,bayer,hannover i mainz mislim ...mozda izgleda da ce Bayern proci dalje u prva tri mjesta ,al nisam bas nesto siguran![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.