Vazda je i bio realno golman sklon ovakvim kiksevima. Uvijek sam strahovao dok je branio u Velezu.
Sarajevo vjecita enigma sta se dogadja sa tim klubom pa sa tolikim budzetom vec godinama problemi u slaganju ekipe.
Vazda je i bio realno golman sklon ovakvim kiksevima. Uvijek sam strahovao dok je branio u Velezu.
Pozdrav Riziko, to nije tvoj posao da ti nekog tjeras jer nemas veze sa Sarajevom. Bolje se ti pozabavi tim tvojim genocidno daunovim klubom. Za pocetak neka vas se skupi 300 na tribini. Ali S**** ce to vratit u formu vjerujem ja u njega.
A lažeš da je ovo izjavioHordasOdMalena je napisao/la: ↑02 sep 2023, 22:36A nisam dugo, realno.
Orden43 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 23:04Da li postoji mogucnost da se ujedine manijaci i horde zla, realno gledajuci pored delija,bbb i torcide, manijaci i horde zla su smijesne grupe a kod nas su najvece, zasto ne bi navijaci pristali da se ujedini zeljeznicar i sarajevo i da i mi u bosni imamo zagrebacki dinamo ili crvenu zvezdu ?![]()
Ne ogranicavam ja tebi nista nego se brukas bezze. Ovo nije izboren X ovo je dobijen X oba suta su bila 50-50 i oba suta su usla na srecu. Ovo je sramota brate dragi da jednog Goska ne mozes dobiti a 6 puta skuplji. Brukas se brate zato sam rekao bolje da si nesto konstruktivno napisao jer ovo nije ni blizu zasluzenog.nofearhz je napisao/la: ↑02 sep 2023, 22:43Pozdrav Grim, ne mozes ti meni nikako rec da sutim. Mi smo zadovoljni samo pobjedom jer smo najveci klub u Drzavi, ali smo se opet vratili i izborili X dok neki skinu gace da ih dovrse! Ponavljam ovo ti je zadnji put da ti meni ogranicavas pravo govora!GrimReaper je napisao/la: ↑02 sep 2023, 22:41Suti. Umalo i treci ne primise bolje nemoj nista pricati jer sramotno je ovako odigrati. Oba gola koja su dali je prvi greska golmana drugi odbijanac, nemoj bolje je suti i budi zadovoljan.
Javićemo se naravno, nama je bod u Mostaru k'o kuća i svjesni smo toga.scudetto89 je napisao/la: ↑02 sep 2023, 22:43E vidjet cu sutra kone u mostaru kad popuse , i sta ce reci na kraju, hoceli se javiti uopste ....
Nadam se da je bio na zestokim opijatima, spidimir ili pecurke.HordasOdMalena je napisao/la: ↑02 sep 2023, 22:36A nisam dugo, realno.
Orden43 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 23:04Da li postoji mogucnost da se ujedine manijaci i horde zla, realno gledajuci pored delija,bbb i torcide, manijaci i horde zla su smijesne grupe a kod nas su najvece, zasto ne bi navijaci pristali da se ujedini zeljeznicar i sarajevo i da i mi u bosni imamo zagrebacki dinamo ili crvenu zvezdu ?![]()
Jadni Boba vjecita rupa ali isto tako kad treba da proradi proradi a kad treba da ocisti ono sto 99% golmana radi robotski on ispadne papak ali dobro jbg i najbolji na svijetu pogrese pa jbg desava se.
Pa vi bez nas ne mozete. Neki dan ste ispisali ovdje 50 stranica samo o nama. Umjesto sto omalovazavate ostale ekipe i dizete sebe u nebesa mogli ste malo za promjenu biti realni i prozvati sami sebe.scudetto89 je napisao/la: ↑02 sep 2023, 22:43E vidjet cu sutra kone u mostaru kad popuse , i sta ce reci na kraju, hoceli se javiti uopste ....
Trenutno korisnika/ca: Redfire16, sakahuligana i 29 gostiju.