Vazda je i bio realno golman sklon ovakvim kiksevima. Uvijek sam strahovao dok je branio u Velezu.
Sarajevo vjecita enigma sta se dogadja sa tim klubom pa sa tolikim budzetom vec godinama problemi u slaganju ekipe.
Vazda je i bio realno golman sklon ovakvim kiksevima. Uvijek sam strahovao dok je branio u Velezu.
A lažeš da je ovo izjavioHordasOdMalena je napisao/la: ↑02 sep 2023, 22:36A nisam dugo, realno.
Orden43 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 23:04Da li postoji mogucnost da se ujedine manijaci i horde zla, realno gledajuci pored delija,bbb i torcide, manijaci i horde zla su smijesne grupe a kod nas su najvece, zasto ne bi navijaci pristali da se ujedini zeljeznicar i sarajevo i da i mi u bosni imamo zagrebacki dinamo ili crvenu zvezdu ?![]()
Ne ogranicavam ja tebi nista nego se brukas bezze. Ovo nije izboren X ovo je dobijen X oba suta su bila 50-50 i oba suta su usla na srecu. Ovo je sramota brate dragi da jednog Goska ne mozes dobiti a 6 puta skuplji. Brukas se brate zato sam rekao bolje da si nesto konstruktivno napisao jer ovo nije ni blizu zasluzenog.nofearhz je napisao/la: ↑02 sep 2023, 22:43Pozdrav Grim, ne mozes ti meni nikako rec da sutim. Mi smo zadovoljni samo pobjedom jer smo najveci klub u Drzavi, ali smo se opet vratili i izborili X dok neki skinu gace da ih dovrse! Ponavljam ovo ti je zadnji put da ti meni ogranicavas pravo govora!GrimReaper je napisao/la: ↑02 sep 2023, 22:41Suti. Umalo i treci ne primise bolje nemoj nista pricati jer sramotno je ovako odigrati. Oba gola koja su dali je prvi greska golmana drugi odbijanac, nemoj bolje je suti i budi zadovoljan.
Javićemo se naravno, nama je bod u Mostaru k'o kuća i svjesni smo toga.scudetto89 je napisao/la: ↑02 sep 2023, 22:43E vidjet cu sutra kone u mostaru kad popuse , i sta ce reci na kraju, hoceli se javiti uopste ....
Nadam se da je bio na zestokim opijatima, spidimir ili pecurke.HordasOdMalena je napisao/la: ↑02 sep 2023, 22:36A nisam dugo, realno.
Orden43 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 23:04Da li postoji mogucnost da se ujedine manijaci i horde zla, realno gledajuci pored delija,bbb i torcide, manijaci i horde zla su smijesne grupe a kod nas su najvece, zasto ne bi navijaci pristali da se ujedini zeljeznicar i sarajevo i da i mi u bosni imamo zagrebacki dinamo ili crvenu zvezdu ?![]()
Jadni Boba vjecita rupa ali isto tako kad treba da proradi proradi a kad treba da ocisti ono sto 99% golmana radi robotski on ispadne papak ali dobro jbg i najbolji na svijetu pogrese pa jbg desava se.
Pa vi bez nas ne mozete. Neki dan ste ispisali ovdje 50 stranica samo o nama. Umjesto sto omalovazavate ostale ekipe i dizete sebe u nebesa mogli ste malo za promjenu biti realni i prozvati sami sebe.scudetto89 je napisao/la: ↑02 sep 2023, 22:43E vidjet cu sutra kone u mostaru kad popuse , i sta ce reci na kraju, hoceli se javiti uopste ....
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, fks74 i 24 gosta.