FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Rekoh fino da je Soldo talašika, 0 bodova, ne sviđa mi se nikako. Martinović je bio dosta bolji igrač.
Šaha isto kako me nervira što se frajer ne pomjera sa linije kod centaršuteva i ovih lopti što po petercu idu, zakucan i samo čeka, daj malo Rogića da i njega vidimo nije džaba lik došo.
Falio je Ziljkić dosta, ne može Kyeremeh igrat lijevo krilo, veze s vezom lik nema.
Ništa idemo dalje, nije ni bod loš. Sabrat se na pauzi sad pa se pobiti sa Zrinjskim.
Šaha isto kako me nervira što se frajer ne pomjera sa linije kod centaršuteva i ovih lopti što po petercu idu, zakucan i samo čeka, daj malo Rogića da i njega vidimo nije džaba lik došo.
Falio je Ziljkić dosta, ne može Kyeremeh igrat lijevo krilo, veze s vezom lik nema.
Ništa idemo dalje, nije ni bod loš. Sabrat se na pauzi sad pa se pobiti sa Zrinjskim.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Treba Ziljkica prvom prilikom popljuvati.
Ko je skautirao/preporučio Soldu?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
- Kontakt:
Razumijem sve, nije jos siguran na istrcavanje ali momak vjerovatno radi na tome da unaprijedi taj segment.hordasDoboj je napisao/la: ↑02 sep 2023, 23:12Drug ne znam sta si ti gledao ali zadnji put kad se nisam sekirao oko ubačaja je bilo kad je Vladan branio, znaš da će pokupiti loptu. Od utakmice sa Slobodom do kraja mandata je imao manje grešaka nego Šahinović u ovo godinu dana.Imajednabrigada je napisao/la: ↑02 sep 2023, 23:06Nekulturan si, kakav nacionalizam jbt samo sam zelioo reci da je i Vladan los golman kojem je svaka druga lopta ispadaala, a koliko ste gotivili jer to je dijete akademije, ono...poznati sarajevski merhamet ali prema drugima
Svaljujete krivicu tamo gdje je najmanje ima, a sta bi vi top golamana sa 19god u ovoj saban ligi
Momku sve najbolje neka napravi transfer i nek neko radi sa njim, može postati solidan golman svakako bolji od Dizdarevića ali nemoj ga kod nas.
Mogao bih shvatiti kritike da prima golove kao onaj Bobic veceras sto je.
Pa pratis li top klubove i golmane u Evropi skoro svaka druga utakmica neki vrhunski golmani prave kardinalne greske ali imaju odbranu dobru koja rascisti situaciju.
Osim toga jel znate da ti momci slusaju sugestije trenera kad treba istrcati na loptu i koliko, pravilo je da na vrh peterca kada je guzva ocekuje se da odbrana izbije, golman ide samo ako ima cistu loptu i prostor.
Kljuc je odbrana koja mora olakšati i dati sigurnost posebno mladom golmanu a to Sarajevo nema.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
-
- Kontakt:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
bodi123 je napisao/la: ↑02 sep 2023, 23:23Rekoh fino da je Soldo talašika, 0 bodova, ne sviđa mi se nikako. Martinović je bio dosta bolji igrač.
Zrinjaki ce nas rasturiti.
To su ove sezone dok je Mirvic tu i boljem se ne nadati. Malo pobjeda, malo kiks, borba za top 4, ponekad dobra igra i to je to.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Svakakvih gluposti se ovdje da procitati.
Mi smo u zadnje dvije godine tri puta rekonstrukciju tima radili.
Rastjeraj, dovedi nove, i hocemo titulu odma, sve na ho ruk.
Evo sad covjek dosao, poceo sezonu bez priprema, sa 10 novih igraca, bez kostura ekipe, znaci nista ni sa cim. Pobijedi tri, cetvrtu remizira i odma je atmosfera takva da se niko ne bi bunio da sutra dobije nogu.
Ljudi gosk je za nas ekipa trenutno.
Problematika je puno dublja od price jel mogao uhvatiti loptu golman, i slicno.
Najveca mi je enigma kada otjeras 10 x igraca da bi na kraju doveo 10 y igraca jednakog kvaliteta, samo drugog imena.
Bolje dovesti trojicu ali da budu akibetli, a ostale zadrzi. I onda za dvije tri godine si na vrhuncu.
Ne moze preko noci nista, za sve treba vrijeme i strpljenje.
Evo sad covjek dosao, poceo sezonu bez priprema, sa 10 novih igraca, bez kostura ekipe, znaci nista ni sa cim. Pobijedi tri, cetvrtu remizira i odma je atmosfera takva da se niko ne bi bunio da sutra dobije nogu.
Najveca mi je enigma kada otjeras 10 x igraca da bi na kraju doveo 10 y igraca jednakog kvaliteta, samo drugog imena.
Bolje dovesti trojicu ali da budu akibetli, a ostale zadrzi. I onda za dvije tri godine si na vrhuncu.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ovo samo husref moze sloziti
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Protiv Veleža i goska uopšte nismo imali igru. Akcije kako treba nismo napravili. Sve na sreću je bilo i na silu. Treba mu dati šansu ali do sada ništa nije urađeno kako treba. Jedino pozitivno je što pravi izmjene u 60 toj minuti i nije ko drugi da mjenja u 80 toj.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑02 sep 2023, 23:34Svakakvih gluposti se ovdje da procitati.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Abd iducu tekmu treca sreca da julardzija doda jedan pas nasim igracima, i da sahinovic ne izlijece s gola u ledja svojim igracima 

- belosevic23
- Kontakt:
Kako je radovic odigrao, brzo je zamijenjen, a ocekivao sam od njega da pokaze nesto kad dobije priliku..izgleda mi beka nemamo od belosevica i puzigace
Ps ima li negdje pregled tekme ili golovi
Ps ima li negdje pregled tekme ili golovi
- MaroonBjelave
- Kontakt:
I da se Rifat makne iz kuhinje

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Nije da se nešto pokušavam vaditi i opravdavati, ali kakav je ono teren sunce ti poljubim? Doslovno se ne može igrati ništa po onom, zato i nije bilo neke kombinatorike.
I mene živo zanima kako ovakvi amateri godinama nađu put do Sarajeva. Na tribinama ima boljih igrača.Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑02 sep 2023, 23:25Treba Ziljkica prvom prilikom popljuvati.
Mi nikada odustati necemo...
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Mozda bi trebali poceti potpisivati ugovore na mjesec dana, pa da na kraju sezone od 12 trenera izaberemo jednog.FCUM je napisao/la: ↑02 sep 2023, 23:38Protiv Veleža i goska uopšte nismo imali igru. Akcije kako treba nismo napravili. Sve na sreću je bilo i na silu. Treba mu dati šansu ali do sada ništa nije urađeno kako treba. Jedino pozitivno je što pravi izmjene u 60 toj minuti i nije ko drugi da mjenja u 80 toj.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑02 sep 2023, 23:34Svakakvih gluposti se ovdje da procitati.
Slazem se da jos nista nije uradio, i realno ne moze ni uraditi. Da ocekuje trku 90 minuta i brzi protok lopte, nakon 4 utakmice, sa neuigranom ekipom punom poluspremnih igraca, nemoguce. Mozda nakon 44.
Podrška za ekipu i za šefa bez obzira na sve
Laku noć

Laku noć

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Bit će bolje, na kraju i 2:2 ekstra.
Podrška Simonu
Podrška Simonu

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Prvi smo na tabeli. Laku noć pitari, poslije pauze se gledamo na sjeveru. Bok
NEMA NAZAD
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Aduka87, ajdohordas, Amidzaa, amypitar, bordobijeli, Cava, Dave, ErosViverosViv, gh0stHZ, Haksss, hase73, InatSilniBosanski, James1987, JavierBosnia, johntravolta123, jurisicduska, Konzerva, mosarajvosa83, MSOZ101, OzmoodPinglewood, plisek, Rajvosa4ever, UltraNorth, Vjecnobordo, ŠTA_JE i 199 gostiju.