FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
84
51%
Prolazak u Play off
34
21%
Grupnu fazu
46
28%

Ukupno glasova: 164

bodi123
Moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bodi123 » 02 sep 2023, 23:23

Rekoh fino da je Soldo talašika, 0 bodova, ne sviđa mi se nikako. Martinović je bio dosta bolji igrač.

Šaha isto kako me nervira što se frajer ne pomjera sa linije kod centaršuteva i ovih lopti što po petercu idu, zakucan i samo čeka, daj malo Rogića da i njega vidimo nije džaba lik došo.

Falio je Ziljkić dosta, ne može Kyeremeh igrat lijevo krilo, veze s vezom lik nema.

Ništa idemo dalje, nije ni bod loš. Sabrat se na pauzi sad pa se pobiti sa Zrinjskim.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 02 sep 2023, 23:25

Treba Ziljkica prvom prilikom popljuvati.

Ko je skautirao/preporučio Soldu?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 02 sep 2023, 23:30

hordasDoboj je napisao/la:
02 sep 2023, 23:12
Imajednabrigada je napisao/la:
02 sep 2023, 23:06
Napapijri je napisao/la:
02 sep 2023, 22:57

Evo ga, samo si nam ti trebao da okrenes na nacionalizam. Je.bem i tebe, bosnjake, srbe i hrvate, moze li tako? Neka se zove kako god hoce, lik je ocajan golman u prekidima. Uostalom, po nicku mi se cini da si navijac TC, pa te molim da tamo i pises.
Nekulturan si, kakav nacionalizam jbt samo sam zelioo reci da je i Vladan los golman kojem je svaka druga lopta ispadaala, a koliko ste gotivili jer to je dijete akademije, ono...poznati sarajevski merhamet ali prema drugima

Svaljujete krivicu tamo gdje je najmanje ima, a sta bi vi top golamana sa 19god u ovoj saban ligi
Drug ne znam sta si ti gledao ali zadnji put kad se nisam sekirao oko ubačaja je bilo kad je Vladan branio, znaš da će pokupiti loptu. Od utakmice sa Slobodom do kraja mandata je imao manje grešaka nego Šahinović u ovo godinu dana.

Momku sve najbolje neka napravi transfer i nek neko radi sa njim, može postati solidan golman svakako bolji od Dizdarevića ali nemoj ga kod nas.
Razumijem sve, nije jos siguran na istrcavanje ali momak vjerovatno radi na tome da unaprijedi taj segment.
Mogao bih shvatiti kritike da prima golove kao onaj Bobic veceras sto je.

Pa pratis li top klubove i golmane u Evropi skoro svaka druga utakmica neki vrhunski golmani prave kardinalne greske ali imaju odbranu dobru koja rascisti situaciju.

Osim toga jel znate da ti momci slusaju sugestije trenera kad treba istrcati na loptu i koliko, pravilo je da na vrh peterca kada je guzva ocekuje se da odbrana izbije, golman ide samo ako ima cistu loptu i prostor.

Kljuc je odbrana koja mora olakšati i dati sigurnost posebno mladom golmanu a to Sarajevo nema.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 02 sep 2023, 23:30

Nirton je napisao/la:
02 sep 2023, 23:09
MortemHz je napisao/la:
02 sep 2023, 23:03
Nirton je napisao/la:
02 sep 2023, 23:00

Kako bolan Avramovski igrac manje? Po meni cak i nas najbolji igrac veceras. Bilo ga je od Sahinovica do Bobica, preorao teren doslovno, dosta dobrih pasova naprijed i pokusaja da se nesto uradi.
Nije njegovo da ORE, nego dobrim pasovima pravi razliku na terenu. Rekao bih njegovo je da ŽANJE :urnebes:
Odbranio je bod sto jest jest, pojeli su ga na sredini. Nema nam druge, istrpiti ovo do kraja, pa sta bude na kraju.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 02 sep 2023, 23:33

bodi123 je napisao/la:
02 sep 2023, 23:23
Rekoh fino da je Soldo talašika, 0 bodova, ne sviđa mi se nikako. Martinović je bio dosta bolji igrač.

Šaha isto kako me nervira što se frajer ne pomjera sa linije kod centaršuteva i ovih lopti što po petercu idu, zakucan i samo čeka, daj malo Rogića da i njega vidimo nije džaba lik došo.

Falio je Ziljkić dosta, ne može Kyeremeh igrat lijevo krilo, veze s vezom lik nema.

Ništa idemo dalje, nije ni bod loš. Sabrat se na pauzi sad pa se pobiti sa Zrinjskim.
Zrinjaki ce nas rasturiti.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 02 sep 2023, 23:33

To su ove sezone dok je Mirvic tu i boljem se ne nadati. Malo pobjeda, malo kiks, borba za top 4, ponekad dobra igra i to je to.
Bahati, bahati Željkan!
1946

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 02 sep 2023, 23:34

Svakakvih gluposti se ovdje da procitati.
Mi smo u zadnje dvije godine tri puta rekonstrukciju tima radili.
Rastjeraj, dovedi nove, i hocemo titulu odma, sve na ho ruk.
Evo sad covjek dosao, poceo sezonu bez priprema, sa 10 novih igraca, bez kostura ekipe, znaci nista ni sa cim. Pobijedi tri, cetvrtu remizira i odma je atmosfera takva da se niko ne bi bunio da sutra dobije nogu.
Ljudi gosk je za nas ekipa trenutno.
Problematika je puno dublja od price jel mogao uhvatiti loptu golman, i slicno.
Najveca mi je enigma kada otjeras 10 x igraca da bi na kraju doveo 10 y igraca jednakog kvaliteta, samo drugog imena.
Bolje dovesti trojicu ali da budu akibetli, a ostale zadrzi. I onda za dvije tri godine si na vrhuncu.
Ne moze preko noci nista, za sve treba vrijeme i strpljenje.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 02 sep 2023, 23:36

Ovo samo husref moze sloziti
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 02 sep 2023, 23:38

OsmanhodzicBuco je napisao/la:
02 sep 2023, 23:34
Evo sad covjek dosao, poceo sezonu bez priprema, sa 10 novih igraca, bez kostura ekipe, znaci nista ni sa cim. Pobijedi tri, cetvrtu remizira i odma je atmosfera takva da se niko ne bi bunio da sutra dobije nogu.
Najveca mi je enigma kada otjeras 10 x igraca da bi na kraju doveo 10 y igraca jednakog kvaliteta, samo drugog imena.
Bolje dovesti trojicu ali da budu akibetli, a ostale zadrzi. I onda za dvije tri godine si na vrhuncu.
Protiv Veleža i goska uopšte nismo imali igru. Akcije kako treba nismo napravili. Sve na sreću je bilo i na silu. Treba mu dati šansu ali do sada ništa nije urađeno kako treba. Jedino pozitivno je što pravi izmjene u 60 toj minuti i nije ko drugi da mjenja u 80 toj.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 02 sep 2023, 23:38

Abd iducu tekmu treca sreca da julardzija doda jedan pas nasim igracima, i da sahinovic ne izlijece s gola u ledja svojim igracima :pray:

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 02 sep 2023, 23:44

Kako je radovic odigrao, brzo je zamijenjen, a ocekivao sam od njega da pokaze nesto kad dobije priliku..izgleda mi beka nemamo od belosevica i puzigace

Ps ima li negdje pregled tekme ili golovi

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 02 sep 2023, 23:46

spezial je napisao/la:
02 sep 2023, 23:38
Abd iducu tekmu treca sreca da julardzija doda jedan pas nasim igracima, i da sahinovic ne izlijece s gola u ledja svojim igracima :pray:
I da se Rifat makne iz kuhinje :kafa:
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 02 sep 2023, 23:47

Nije da se nešto pokušavam vaditi i opravdavati, ali kakav je ono teren sunce ti poljubim? Doslovno se ne može igrati ništa po onom, zato i nije bilo neke kombinatorike.

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 02 sep 2023, 23:52

Bosniacum Lilium je napisao/la:
02 sep 2023, 23:25
Treba Ziljkica prvom prilikom popljuvati.

Ko je skautirao/preporučio Soldu?
I mene živo zanima kako ovakvi amateri godinama nađu put do Sarajeva. Na tribinama ima boljih igrača.
Mi nikada odustati necemo...

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 02 sep 2023, 23:56

Hajd I zeljo pa izgubi
NEMA NAZAD

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 03 sep 2023, 00:00

Pressica poslije kiksa a nema hrapavog narkomanskog glasića :beba: :beba: :tokralju:
NEMA NAZAD

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 03 sep 2023, 00:00

FCUM je napisao/la:
02 sep 2023, 23:38
OsmanhodzicBuco je napisao/la:
02 sep 2023, 23:34
Protiv Veleža i goska uopšte nismo imali igru. Akcije kako treba nismo napravili. Sve na sreću je bilo i na silu. Treba mu dati šansu ali do sada ništa nije urađeno kako treba. Jedino pozitivno je što pravi izmjene u 60 toj minuti i nije ko drugi da mjenja u 80 toj.
Mozda bi trebali poceti potpisivati ugovore na mjesec dana, pa da na kraju sezone od 12 trenera izaberemo jednog.
Slazem se da jos nista nije uradio, i realno ne moze ni uraditi. Da ocekuje trku 90 minuta i brzi protok lopte, nakon 4 utakmice, sa neuigranom ekipom punom poluspremnih igraca, nemoguce. Mozda nakon 44.

Chony533
Kontakt:

Post Postao/la Chony533 » 03 sep 2023, 00:04

Podrška za ekipu i za šefa bez obzira na sve :bih:
Laku noć :wave:
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 03 sep 2023, 00:06