Premijer liga BiH - aktuelno
- RollingPaper
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ima li neko kakvog trenera samo za prekide,kornere,slobodne i tako to ? FK Sarajevo je najgora ekipa u ligi što se tiče tog dijela , i to dovoljno govori i o samim ambicijama.
Kao što sam govorio nebrojano puta i ovdje i na našem topicu , ekipa natrpana "imenima" bez ikakvog sistema i koncepta , nema se tu šta puno očekivati osim grčevite borbe za Europu , i to samo iz razloga što Ziljkić i Renan su sasvim dobar duo i na individualni kvalitet mogu izvući određeni broj utakmica.
Toliko igrača dovesti , a ništa se promjenilo nije , pa to je za izučavanja.Sarajevo = sirotinjski Chelsea , ko malo prati situaciju u Engleskoj ligi , vidjet će mnoge sličnosti
Kao što sam govorio nebrojano puta i ovdje i na našem topicu , ekipa natrpana "imenima" bez ikakvog sistema i koncepta , nema se tu šta puno očekivati osim grčevite borbe za Europu , i to samo iz razloga što Ziljkić i Renan su sasvim dobar duo i na individualni kvalitet mogu izvući određeni broj utakmica.
Toliko igrača dovesti , a ništa se promjenilo nije , pa to je za izučavanja.Sarajevo = sirotinjski Chelsea , ko malo prati situaciju u Engleskoj ligi , vidjet će mnoge sličnosti

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- svrakino1921
- Kontakt:
Kakva je igracina Hasic
Jel on zet Zubanov
Kakva ljevaka
Opasma ljevaka
- svrakino1921
- Kontakt:
Ovaj Belegija se ne gasi. Sjasi bolan malo, odi termin odigraj.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
-
- Kontakt:
Jucer u gabeli je se vidio sav pitaraski seljakluk i jad, ljudi ih lijepo docekali oni stolice lomili, vidi se da su im seljaci iz vrapcica braca
Crni Cerak 🐦⬛
-
- Kontakt:
Znam da smo losi po najvise fali fizicke spreme, a igrom nisam nikako zadovoljan nema akcije, nista kojim im je **** nemam pojma , protiv zrinjskog daj boze xVirtu4l je napisao/la: ↑02 sep 2023, 22:50Javićemo se naravno, nama je bod u Mostaru k'o kuća i svjesni smo toga.scudetto89 je napisao/la: ↑02 sep 2023, 22:43E vidjet cu sutra kone u mostaru kad popuse , i sta ce reci na kraju, hoceli se javiti uopste ....
Vi bi se trebali zabrinuti, izgleda da nije ni do para, a ni do trenera. Mada vam ovaj trener nit smrdi niti miriše, možda je još rano za neke ocjene, ali iz utakmice u utakmicu ste lošiji i lošiji. Potrošili su se toliki milioni i na kraju opet evo nema Ziljkića i očajna utakmica, a sa toliko potrošenih para se na bi smio osjetiti nedostatak jednog igrača.
04.10.2009 !
-
- Kontakt:
A vi to blago meni ne pisete o fks, vise pratite nekad nas, nego vas klub lazem li ?LegendaIvica je napisao/la: ↑02 sep 2023, 22:57Pa vi bez nas ne mozete. Neki dan ste ispisali ovdje 50 stranica samo o nama. Umjesto sto omalovazavate ostale ekipe i dizete sebe u nebesa mogli ste malo za promjenu biti realni i prozvati sami sebe.scudetto89 je napisao/la: ↑02 sep 2023, 22:43E vidjet cu sutra kone u mostaru kad popuse , i sta ce reci na kraju, hoceli se javiti uopste ....
5 utakmnica ste odigrali od kojih ste u 4 bili slabija ekipa dok ste sa Posusjem bili 50:50. Sudjenje protiv TC i Veleza je bilo kriminalno. A danas je Avramovski trebao dobiti zbog faulova prigovora i simuliranje crveni karton ali nista to bolje prozivati nas i pisati kako su igraci GOSKA cigani…
Imam nekad osjecaj da vi vise mrzite Zeljeznicar nego sto volite Sarajevo

I vi kad igrate sudjenje bude ocajno i sve sto o nama mislite, kod vas je u 80% slucajeva ne rise bgt !
04.10.2009 !
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Nakon ovih odigranih kola, mogu se vec izvuci neke pouke. Sarajevo je napravilo veliki hype oko jedne prosjecne ekipe. Debelo su precijenili potencijal nekih igraca i mislim da ce se sa Sirokim i Zeljeznicarom boriti za evropu do kraja.
Vezni red im ne postoji, osim Ziljkica koji nekad bljesne, ali Ziljka je i kod nas imao dobre momente, ali 70% utakmica otalja, odigra mrtvi prosjek. Fizicka sprema im je mozda najgora u cijeloj ligi, pa Sloga ih natrcala u prvom kolu...
Zeljeznicar je prava seljacka ekipa (cak i gora od Veleza) i stvarno krvare oci kad gledas njihove utakmice. Na pocetku sezone imaju fin poguranac od sudija i to ih drzi zasad u vrhu. Inace blagi uzas.
Siroki dobro gura, mogli bi napraviti ozbiljne probleme u vrhu ako zadrze ovaj ritam, ali slijede im ozbiljnije utakmice pa da vidimo...
Moj Borac, desila se Grbavica gdje smo neobjasnjivo sami sebe pobjedili, poslije toga pregazili sve kao plitak potok, ali to su sve ekipe koje ce zavrsiti u drugoj polovini tabele. Ozbiljnije utakmice nam tek slijede. Imamo veliku sirinu napokon i dosta kvalitetan tim i mislim da jedini mozemo da se poguramo sa Zrinjom. Mijatovic, Kvrzic, Juraj Ćelić, Grahovac, Kulasin, Blagajic, Makaric, Vranjes, brzi Kolumbijci i plus 10 igraca koji ravnopravnaju mogu u prvih 11...na papiru strasan tim. Vijdecemo, treba da se dokazu u derbijima.
Zrinjski ima dobar tim ali nema neke sirine i to im je prijetnja u PL, a nasa sansa. Ritam cetvrtak - nedelja nije nesto sto su navikli i gubice bodove sigurno.
Velez - svi kazu da je ta ekipa vec godinama najkrkanskija ekipa koja gostuje u BL. Ima nesto mahnito u njima uvijek, onaj drvosjeca Dudic im pomutio DNK definitvno.
Sudjenje - na nasim utakmicama sav auditorijum nasao jednu gresku a to je penal protiv Sloge. Na toj utakmici nije ni nama sviran ocigledan penal. Ostalo cak ni ovaj portal, ni sav auditorijum nije nasao nijedan ozbiljan previd. S druge strane, bilo je bas krupnih gresaka u korist nekih drgih koji upravo najvise arlaucu na sudjenje, ali dobro, puno djece pise ovdje koji ne gledaju stvari objektivno, to je vec za neku drugu analizu. Toliko.
Vezni red im ne postoji, osim Ziljkica koji nekad bljesne, ali Ziljka je i kod nas imao dobre momente, ali 70% utakmica otalja, odigra mrtvi prosjek. Fizicka sprema im je mozda najgora u cijeloj ligi, pa Sloga ih natrcala u prvom kolu...
Zeljeznicar je prava seljacka ekipa (cak i gora od Veleza) i stvarno krvare oci kad gledas njihove utakmice. Na pocetku sezone imaju fin poguranac od sudija i to ih drzi zasad u vrhu. Inace blagi uzas.
Siroki dobro gura, mogli bi napraviti ozbiljne probleme u vrhu ako zadrze ovaj ritam, ali slijede im ozbiljnije utakmice pa da vidimo...
Moj Borac, desila se Grbavica gdje smo neobjasnjivo sami sebe pobjedili, poslije toga pregazili sve kao plitak potok, ali to su sve ekipe koje ce zavrsiti u drugoj polovini tabele. Ozbiljnije utakmice nam tek slijede. Imamo veliku sirinu napokon i dosta kvalitetan tim i mislim da jedini mozemo da se poguramo sa Zrinjom. Mijatovic, Kvrzic, Juraj Ćelić, Grahovac, Kulasin, Blagajic, Makaric, Vranjes, brzi Kolumbijci i plus 10 igraca koji ravnopravnaju mogu u prvih 11...na papiru strasan tim. Vijdecemo, treba da se dokazu u derbijima.
Zrinjski ima dobar tim ali nema neke sirine i to im je prijetnja u PL, a nasa sansa. Ritam cetvrtak - nedelja nije nesto sto su navikli i gubice bodove sigurno.
Velez - svi kazu da je ta ekipa vec godinama najkrkanskija ekipa koja gostuje u BL. Ima nesto mahnito u njima uvijek, onaj drvosjeca Dudic im pomutio DNK definitvno.
Sudjenje - na nasim utakmicama sav auditorijum nasao jednu gresku a to je penal protiv Sloge. Na toj utakmici nije ni nama sviran ocigledan penal. Ostalo cak ni ovaj portal, ni sav auditorijum nije nasao nijedan ozbiljan previd. S druge strane, bilo je bas krupnih gresaka u korist nekih drgih koji upravo najvise arlaucu na sudjenje, ali dobro, puno djece pise ovdje koji ne gledaju stvari objektivno, to je vec za neku drugu analizu. Toliko.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Analize i cirkusa
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
Koje su vam reference za krkanluk broj faula kada sude Gigovic ili Kazlagic?ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑03 sep 2023, 09:52
Ovo ti je prava slika jedne utakmice izmedju nas kada se posteno sudi

Pusti vas covjek misleci hajde bar vi forumasi iz nekog postovanja necete pricati o tim utakmicama a ti nasao filozofirati o necijim kvalitetima

Zadnja izmjena: CampobelloDiMazara, dana/u 03 sep 2023, 10:05, ukupno mijenjano 1 put.
Svako dijete u BiH masta da zaigra u dresu Zelje, ali ispodorosjecni igraci ne mogu zato oni oblace dres kur***e od kluba FK Sarajevo.
Crni Cerak 🐦⬛
Vjerujem da su ti oči krvarile jer smo vas odučili od fudbala. Onako baš seljački - niste nam loptu mogli uzet.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑03 sep 2023, 09:52
Moj Borac, desila se Grbavica gdje smo neobjasnjivo sami sebe pobjedili
Golovi sa Utakmice
Hasic Klasa ima dobru ljevicu , odbrana truba
ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑03 sep 2023, 09:52
Moj Borac, desila se Grbavica gdje smo neobjasnjivo sami sebe pobjedili

Jesmo vam trn u oku

63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
- svrakino1921
- Kontakt:
Sta li nas ceka dole u Mostaru veceras
Allah selamet
Allah selamet
-
- Kontakt:
Dzehenemsvrakino1921 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 10:35Sta li nas ceka dole u Mostaru veceras
Allah selamet
-
- Kontakt:
A zamisli glupan iz Banjaluke kaze nekom da ne gleda stvari objektivno, analiza ti je toliko smijesna koliko i posjeta utakmica kluba za kojeg navijas.
Trenutno korisnika/ca: supervizor, tuitamo i 17 gostiju.