FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

emir012
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la emir012 » 03 sep 2023, 09:52

Ako nastavimo sa katastrofalnim greskama u odbrani kao do dada izgubicemo i ovo.
Nije Igman toliko los da ne moze iskoristit nasu odbranu koja se konstantno bruka iz utakmice u utakmicu..

Bice zanimljivo vidjeti ko je u21 igrac kada nema Sukilovica, vjerovatno Lolic ili Redzic...

Sretno veceras, ali da bi se ovo dobilo potrebna je maksimalna ozbiljnost, sto do sada nismo pokazali nijednom ove sezone...

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 03 sep 2023, 10:13

tuzlac je napisao/la:
03 sep 2023, 09:08
Sinoć Sarajevo remi u Gabeli.Nigdje onog "silnog" Sarajeva sa Tušnja protiv nas a sve se unaprijed znalo.Mi GOŠK-a nafilovali u Gabeli 4-1.....Zaista mi je žao što smo tu utakmicu protiv Sarajeva morali vraćati dug.Na terenu je biosmiješno alikad se uzme u obzir pozadina svega ,jasno je što je bilo tako.
Nije iskljuceno da ima muljaza, kladionice itd. al ne vjerujem bas da je svaka utakmica namjestena. Mi smo protiv Sarajeva i Zelje sami sebe pobijedili.
Danas ako neko mora umjesto Sukilovica najradije bih Fejzu klupira i nikada ga više nebih vratio. Puno nas je puta uništio što se više teško može smatrati slučajnoscu il neznanje ili namjerno kiksa. Čudi me tuzlac da ne izvršis analizu njegove prošle sezone i ova 4 kola. Golman komandnduje odabranom a on je daleko od toga. Svaka mu čast za odbrane na par utakmica ali redovno primati 4-5 komada to je nedopustivo.

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 03 sep 2023, 10:18

emir012 je napisao/la:
03 sep 2023, 09:52
Ako nastavimo sa katastrofalnim greskama u odbrani kao do dada izgubicemo i ovo.
Nije Igman toliko los da ne moze iskoristit nasu odbranu koja se konstantno bruka iz utakmice u utakmicu..

Bice zanimljivo vidjeti ko je u21 igrac kada nema Sukilovica, vjerovatno Lolic ili Redzic...

Sretno veceras, ali da bi se ovo dobilo potrebna je maksimalna ozbiljnost, sto do sada nismo pokazali nijednom ove sezone...
Mi sami sebe uništavamo. Pa da pobjedujemo bilo bi dosta publike i malo bi se zaradilo od ulaznica ovo šarenilom samo otjera ono malo publike. Malo treba za iskorak al nikako da krenemo. Samo mlade igrače forsirati i prodavati. Ove mature Fejza i kompanija zaboraviti.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 03 sep 2023, 11:48

emir012 je napisao/la:

Jesmo protiv GOŠKA-a.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 03 sep 2023, 11:52

husrefbeg je napisao/la:
03 sep 2023, 10:13
tuzlac je napisao/la:
03 sep 2023, 09:08
Sinoć Sarajevo remi u Gabeli.Nigdje onog "silnog" Sarajeva sa Tušnja protiv nas a sve se unaprijed znalo.Mi GOŠK-a nafilovali u Gabeli 4-1.....Zaista mi je žao što smo tu utakmicu protiv Sarajeva morali vraćati dug.Na terenu je biosmiješno alikad se uzme u obzir pozadina svega ,jasno je što je bilo tako.
Nije iskljuceno da ima muljaza, kladionice itd. al ne vjerujem bas da je svaka utakmica namjestena. Mi smo protiv Sarajeva i Zelje sami sebe pobijedili.
Danas ako neko mora umjesto Sukilovica najradije bih Fejzu klupira i nikada ga više nebih vratio. Puno nas je puta uništio što se više teško može smatrati slučajnoscu il neznanje ili namjerno kiksa. Čudi me tuzlac da ne izvršis analizu njegove prošle sezone i ova 4 kola. Golman komandnduje odabranom a on je daleko od toga. Svaka mu čast za odbrane na par utakmica ali redovno primati 4-5 komada to je nedopustivo.
Loše stvari uvijek idu preko golmana.Čak ni NIkiću ne zamjerimo autogol za špicu smješnih momenata u fudbalu.O prošloj sezoni znamo sve i da se ne ponavljamo.U ovoj smo 3 utakmice laufali na prazno.Naravno ,da je najupadljiviji učinak golmana u takvim utakmicama.Penal na Grbavici,moj Fejza pola sekunde prije leti u desnu stranu :urnebes: :urnebes:
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 03 sep 2023, 12:04, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 03 sep 2023, 11:56

Fejzić je jedan od najboljih vratara pl bih.100%.
Prenerazio sam se kad sam vidio da kapitenska traka u ovoj sezoni nije na njegovoj ruci.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 03 sep 2023, 11:59

emir012 je napisao/la:

Bit će maksimalno sa naše strane,sigurno.Radujmo se još sada večerašnjoj utakmici na našem Tušnju.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 03 sep 2023, 12:03

husrefbeg je napisao/la:
03 sep 2023, 10:18
emir012 je napisao/la:

Mi sami sebe uništavamo. Pa da pobjedujemo bilo bi dosta publike i malo bi se zaradilo od ulaznica ovo šarenilom samo otjera ono malo publike. Malo treba za iskorak al nikako da krenemo. Samo mlade igrače forsirati i prodavati. Ove mature Fejza i kompanija zaboraviti.
Publike je bilo u Srebreniku i bit će je i na Tušnju.TuzlaCity ima svoje vjerne gledaoce-navijače.Rezultati su uvijek uticali na brojnost gledalaca.Pobjede će vratiti one koji se kolebaju.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 03 sep 2023, 12:21

Pitam, ako ima neko ko gleda treninge,je li počeo raditi Sušić? ,i naravno ,po zadnjem treningu ima li izgleda da zaigra Ordagić?

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 03 sep 2023, 12:26

Bodovi su imperativ, nema tu puno polemike. Ulazimo u seriju "laksih" utakmica, u kojim bi trebali cesce skupljatu bodove nego u prethodne cetiri odigrane utakmice.. Iskreno ja momcima ne mogu nesto zamjeriti i stavljati na teret, jer su odigrali po meni sasvim korektno.Splet okolnosti i nekih drugih stvari je uticao da imamo tri boda, ako bogda vec danas
šest bodova i da se pocnemo penjati prema vrhu tabele. Ne treba pred ekipu postavljati nikakve ciljeve, pustit ih da idu iz utakmice u utakmicu pa na kraju da podvucemo crtu, gdje smo, sta smo uradili.
Elvir Baljic

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 03 sep 2023, 12:28

Harun Karić u Lokomotivi nije ni na rezervnoj klupi.Požurili naši da se opare i eto sad,moremo ga tražiti na pozajmicu. jesenas.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 03 sep 2023, 12:29

TuzlaCityfighter je napisao/la:
03 sep 2023, 12:26
Bodovi su imperativ, nema tu puno polemike. Ulazimo u seriju "laksih" utakmica, u kojim bi trebali cesce skupljatu bodove nego u prethodne cetiri odigrane utakmice.. Iskreno ja momcima ne mogu nesto zamjeriti i stavljati na teret, jer su odigrali po meni sasvim korektno.Splet okolnosti i nekih drugih stvari je uticao da imamo tri boda, ako bogda vec danas
šest bodova i da se pocnemo penjati prema vrhu tabele. Ne treba pred ekipu postavljati nikakve ciljeve, pustit ih da idu iz utakmice u utakmicu pa na kraju da podvucemo crtu, gdje smo, sta smo uradili.
Tako je.Mi polahko pišemo svoju istoriju.Bože zdravlja svima.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 03 sep 2023, 12:33

Krivo mi je što protiv Sarajeva nije proučena Fatiha rahmetli Nerminu Crnkiću.Spiker ne valja ništa.Čita sastav i kaže Alen Mešanović umjesto Mašović.Blehne u onaj zapisnik i zaspi.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 03 sep 2023, 12:39, ukupno mijenjano 1 put.

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 03 sep 2023, 12:38

tuzlac je napisao/la:
03 sep 2023, 12:28
Harun Karić u Lokomotivi nije ni na rezervnoj klupi.Požurili naši da se opare i eto sad,moremo ga tražiti na pozajmicu. jesenas.
Koliko sam upoznat malo papirologija (radna dozvola) pravi problem, tek skoro rjesena, zbog toga je bez nastupa. Zadnju bio na klupi.
Elvir Baljic

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 03 sep 2023, 12:44

03 sep 2023, 12:38
tuzlac je napisao/la:
Koliko sam upoznat malo papirologija (radna dozvola) pravi problem, tek skoro rjesena, zbog toga je bez nastupa. Zadnju bio na klupi.
26.KOLOVOZA PROTIV OSIJEKA GA NEMA NA RADARU.

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 03 sep 2023, 12:52

tuzlac je napisao/la:
03 sep 2023, 12:44
tuzlac je napisao/la:
Protiv Slavena zadnje kolo bio na klupi. Dobili u gostima 0-1 ,nije ulazio. Moramo i mi neke pare stvarati i zaraditi, mada na njemu se moglo raditi i uzeti vise.
Elvir Baljic

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 03 sep 2023, 12:55

03 sep 2023, 12:52
tuzlac je napisao/la:
03 sep 2023, 12:44

Protiv Slavena zadnje kolo bio na klupi. Dobili u gostima 0-1 ,nije ulazio. Moramo i mi neke pare stvarati i zaraditi, mada na njemu se moglo raditi i uzeti vise.
MOGLI SU SAČEKATI JOŠ JEDNU SEZONU ,ALI SAD JE GOTOVO.MOMAK NE IGRA.....

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 03 sep 2023, 13:35

tuzlac je napisao/la:
03 sep 2023, 11:56
Fejzić je jedan od najboljih vratara pl bih.100%.
Prenerazio sam se kad sam vidio da kapitenska traka u ovoj sezoni nije na njegovoj ruci.
Po kojim ti kriterijima to cijenis. Po broju minuta, odbrana, primljenih golova je među najgorim druga stvar što ga ti gotivis licno. Teška ubleha zadnju godinu.

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 03 sep 2023, 16:19

Može li neko objaviti koliko i kome bodova se dužno ne radi mene jaran se interesuje.
Ja ne posjećujem kladionice.

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 03 sep 2023, 18:40

tuzlac je napisao/la:
03 sep 2023, 11:59
emir012 je napisao/la:

Bit će maksimalno sa naše strane,sigurno.Radujmo se još sada večerašnjoj utakmici na našem Tušnju.
Cuj Vasem Tusnju hahahaha nego de mi reci kome ste jos duzni pa da se uzmu ozbiljne pare na kladariii? @sloboda72 aka tuzlac hahaha
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BihacSN, legendarnadruga, schalke i 9 gostiju.