Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Buuuuuuuuuušiiiiiiiiiiiii hahahahahaha
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Nije pomogla moderna Veo kamera.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Enigma je napisao/la: ↑03 sep 2023, 22:035 ljudi drži liniju i kad je došla veca grupa pobjegli u park ...jebooo vas praljak ustaske balijeKONTRASVIH je napisao/la: ↑03 sep 2023, 22:00Sto su ono Manijaci onako naruzili red barbie pa pola tribine vam u gipsu![]()
Cestitke na 3 boda veceras u utakmici gdje se do pred kraj meca nije znalo ko je gori.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Odlicno navijanje Mekinjaka veceras.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Velez bez pola tima pobjedi
Dobro su prosli, dvije precke i stativa, plus zicer Haskica.
Osim Amoaha, Cocalica i djelomicno Jasarevica veze nemaju. Pa onaj Rustemovic smijurija.
Niko nikada nije dobio vece zvizduke nego Gigovic na zagrijavanju

Dobro su prosli, dvije precke i stativa, plus zicer Haskica.
Osim Amoaha, Cocalica i djelomicno Jasarevica veze nemaju. Pa onaj Rustemovic smijurija.
Niko nikada nije dobio vece zvizduke nego Gigovic na zagrijavanju

-
- Kontakt:
Allyson i Turanjanin su nam od koristi ko vama Viveros i Penaranda
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
SJAJ SJAJ KALAJDŽIĆU AVDOsvrakino1921 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 22:01Merzic i Avdo Kalajdzic mas dobili
Nevjerojatno
Kakav uzas

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
- Kontakt:
To ti je on s Bradine pisao,pustili su ga kasno iz hapsane danas. On je zadnji jer de isao mlatit i na bijeli brijeg

- KONTRASVIH
- Kontakt:
Sta vi imate sa ovim? Ne razumijem?
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
To je taj bosanski mentalitet, gledaj pitara sto se raduju pobjedi veceras vise nego kad oni pobjede

Crni Cerak 🐦⬛
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Orden44, javi se.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
uefa pro licens išćitavanje parametara
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
Dobro je to, nama pobjegli u policijsku stanicu. Robijašima isto. Park je još dobar.Enigma je napisao/la: ↑03 sep 2023, 22:035 ljudi drži liniju i kad je došla veca grupa pobjegli u park ...jebooo vas praljak ustaske balijeKONTRASVIH je napisao/la: ↑03 sep 2023, 22:00Sto su ono Manijaci onako naruzili red barbie pa pola tribine vam u gipsu![]()
Cestitke na 3 boda veceras u utakmici gdje se do pred kraj meca nije znalo ko je gori.
🇵🇸
-
- Kontakt:
19vendetta87 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 22:07Allyson i Turanjanin su nam od koristi ko vama Viveros i Penaranda
Samo sto mi imamo para za još 10 takvih a vama je bitno kad fulite kupit toalet papir na sniženju.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Izvinjava mi se sad govori kao nije on mislio ozbiljno on mislio mi djeca pa se necemo pojavit. Kao mi smo Sarajlije trebamo cuvat ledja jedni drugim hahhaahhaDirektorcic je napisao/la: ↑03 sep 2023, 22:08To ti je on s Bradine pisao,pustili su ga kasno iz hapsane danas. On je zadnji jer de isao mlatit i na bijeli brijeg![]()
![]()
Tuga u Foči i svrakinom
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
nofearhz je napisao/la: ↑03 sep 2023, 22:10Izvinjava mi se sad govori kao nije on mislio ozbiljno on mislio mi djeca pa se necemo pojavit. Kao mi smo Sarajlije trebamo cuvat ledja jedni drugim hahhaahhaDirektorcic je napisao/la: ↑03 sep 2023, 22:08To ti je on s Bradine pisao,pustili su ga kasno iz hapsane danas. On je zadnji jer de isao mlatit i na bijeli brijeg![]()
![]()

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Da li je kod loba Haskica , lopta bila u prirodnom ili neprirodnom polozaju...
Nemamo VAR, steta nikad necemo saznati...

Nemamo VAR, steta nikad necemo saznati...

- LegendaIvica
- Kontakt:
Mrsko je meni trositi vrijeme na tebe jer nisi realan ni sekunde. Sa tobom diskutovati ne vodi nicemu jer si ti uvjeren u ovo sto pises zato sto svoj klub gledas drugim ocima. U svakom slucaju ce i vas i Velez docekati ovakvo sudjenje gdje centra preci ne smijes bez da sudija svira faul u napadu. Onda slobodno pozivajte na „jedinstvo Bosnjaka“ ali ne ocekujte neku podrsku od nas jer svaki put kad nas sudija osakati vi ovako reagujete kao i ti.Nirton je napisao/la: ↑03 sep 2023, 21:54Nestalo argumenata, šalji sljedećeg.![]()
Ti drug ne samo da slavis, ti spinujes i probas ljude uvjeriti da je Gigovic bio na nasoj strani i da je Velez ostecen. Sta ja tebi sad da napisem kad smo istu utakmnicu gledali a ti nisi (htio vidjet) vidjeo kriminalno sudjenje?