Ovako se drugome obraćaj, a to što ga ja branim to je moja stvar i nije sigurno zato što je naše dijete.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
makar ce imati jasniju sliku kako i sta i koliko im treba,odmah nisu sve ekipe jednake.bodi123 je napisao/la: ↑04 sep 2023, 11:11Al gledaj ti samo šta rade Borac i Zrinjski s ovim odgodama i mijenjanjem domaćinstava![]()
![]()
Još nisu ni jedni ni drugi odigrali utakmice u gostima, osim Borca na Grbavici što nisu mogli završiti, a uz to odgodili pola mečeva i igraju kad im ku.rcu ćejf![]()
Viroza pa to nema nigdje da se odgađa utakmica, samo kod nas. I životom garantujem da će im pola ovih zaostalih ostati za proljeće kad ne budu imali Evrope i gustog rasporeda.
Dno dna, da nas hoće uefa suspendovat bogdom opet, nek ugase i ligu i reprezentaciju i sve živo kad nismo za boljeg.
ali ljudi shvatili ozbiljno da ganjaju titulu i ne zele nista prepustit slucaju pogotovo sto ostali sute
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
kako se Vladan pljuvao prije samo. Sahinovic ce sigurno izrasti u solidnog golmana dok Trako moze samo redar na Kosevu da bude
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- feniksptica
- Kontakt:
Ayla i dalje.
Raspisan je konkurs ali ko zna kad će ga izabrati.
Mjesec ipo kasnije...kenoHZ je napisao/la: ↑01 avg 2023, 17:42To ti je priča za raju jer su duplu odigrali da bi se vratili navijači kad je Mirza otišao. Ajla radi kao što je radila, ako meni ne vjerujete obratite se klubu ili nazovite pa ćete vidjeti radi li ili ne. Ona je u klubu dok se ne nađe novi direktor, a to će potrajati zapamtite. Tako da još uvijek možete prebrojavati Ajline pratitelje.
- Shategabri
- Kontakt:
Nemoj ga nikako braniti nego budi objektivan.
Evo Trako panjina je konstantno na udaru kritika, i to zasluženo, a nije nas ni blizu koštao kao Šahinović, sjeti se šta je sve Dal popio od uvreda, a opet ni blizu katastrofalan kao ovaj.
Nerviraju me ti dvostruki aršini, ne smiješ reći da su Buljubašić ili Šahinović napravili grešku da te neko na nož ne dočeka, a kad neko napiše da je Trako solidan odma se piše garant mu je babo ili menadžer.
Činjenica je da od sve ove djece koju smo izbacili jedino Buljubašić može nešto napraviti, Mulalića nismo ni vidjeli kako treba faktički, Trako i Šahinović će u dogledno vrijeme završiti u Tuzli i nema potrebe od njih praviti Didu i Maldinija.
Imali su i previše prilika i jedan i drugi
O ovome ja pričam, kakav god da je Trako nije ni blizu loš kao Šahinović.
Ne možeš ti težiti ka nekom iskoraku i titulama, a da ti golman prospe 10 bodova u sezoni. Nek raste brate negdje drugo, u nekoj ekipi kojoj je mjera sredina tabela, pošalji ga na posudbu ako ništa.
Golman treba da diriguje odbranom, a ne da se zaleti 2 metra pa se ukopa, pa se vrati na liniju. Unese lik nervozu i pojebe čitavu odbranu na svakom prekidu
Jeli vrijeme za redizajn grba?
hz033 je napisao/la: ↑24 maj 2023, 19:30Kakav crni Sahinovic, mislim mlad jeste, ali ako do sad nije stekao osjecaj za loptu, nece nikad. Pa njemu pada lopta u peterac on se ukopa kao da se usro, opste nezna ocjeniti let lopte. Njega bi bilo najbolje posuditi negdje godinu dvije gdje bi branio, pa vidjeti kako ce to ici a nikako se osloniti na njega!!!!!
Moram se citirati, kad sam ovo prije pola godine napisao prije pola godine na mene je skocilo pola foruma !!!
U novi boj ...
Ako će vratiti ljiljan, onda da
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Naravno da nije, grb je savrsen ovakav kakav je, sta bi ti stavio stilizovano slovo S

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Godina 2038...mi i dalje u fazonu....vidi se nerad prošlog trenera i kako je uništio ekipu...treba vremena malo...puna podrška...i tako u nedogled.
Ono u Gabeli za mene.je katastrofa ni glave ni repa toliko to sve konfuzno izgleda da se čovjek zapita jel ti.igrači zaista žive od nogometa. Dva odbijanca ti donesu neki rezultat i to je to. Pa više bi voli 5 dobrih uhlgranih akcija da liče na nešto nego ona dva gola. Ok treba podržat trenera jer nema više smisla sa tim mjenjanjem svako malo ali za ovo vrijeme koliko je Rozman tu očekivao sam bar tu tranziciju lopte od našeg golmana do napadača a nama i to problem.
Ono u Gabeli za mene.je katastrofa ni glave ni repa toliko to sve konfuzno izgleda da se čovjek zapita jel ti.igrači zaista žive od nogometa. Dva odbijanca ti donesu neki rezultat i to je to. Pa više bi voli 5 dobrih uhlgranih akcija da liče na nešto nego ona dva gola. Ok treba podržat trenera jer nema više smisla sa tim mjenjanjem svako malo ali za ovo vrijeme koliko je Rozman tu očekivao sam bar tu tranziciju lopte od našeg golmana do napadača a nama i to problem.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Bod
Bod
Tri
Nula ili bod
Tri
8/9
Sve vise od toga mene ce srce negdje od srece...
listica, banja di luka, derbi, i prva poslije reprezentativne pauze, odmorni lazni...
4od5 bas jjebenih...
Tu cemo i vidjet gdje smo i ko smo!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
10/15
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Da mi je znati na osnovu čega ste toliko optimistični za tolike bodove.
1. Zrinjski kad bi bio "virozan" i protiv nas možda bi mogli uzeti bodove, ovako poraz.
2. Tradicionalno teško gostovanje Širokom, odlično se brane, Kpan im je glavna uzdanica iz kontri, bod.
3. Tri boda, protiv Zvijezda 09
4. Poraz i bez sudija nas mogu dobiti realno, Borac veoma dobar.
5. Derbi, ovdje će posjeta imati veoma važnu ulogu, do ove utakmice valjda se pripremo za nekih 50ak minuta kvalitetne igre. Uglavnom tri boda.
7 bodova sada bih potpisao iz 5 utakmica.
1. Zrinjski kad bi bio "virozan" i protiv nas možda bi mogli uzeti bodove, ovako poraz.
2. Tradicionalno teško gostovanje Širokom, odlično se brane, Kpan im je glavna uzdanica iz kontri, bod.
3. Tri boda, protiv Zvijezda 09
4. Poraz i bez sudija nas mogu dobiti realno, Borac veoma dobar.
5. Derbi, ovdje će posjeta imati veoma važnu ulogu, do ove utakmice valjda se pripremo za nekih 50ak minuta kvalitetne igre. Uglavnom tri boda.
7 bodova sada bih potpisao iz 5 utakmica.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!