FC Bayern München

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

armando
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la armando » 02 sep 2023, 21:47

I da...pored zalizanog Deniza, još me više iznervirala Gladbachova taetralnost i bacanje pri prvom kontaktu.
Kao da smo igrali protiv Seville ili neke talijanske ekipe.
To se u Bundesligi nije naviklo i trpit se neće. Možda samo kod borbe Davida i Golijata i na domaćem terenu.
Za početak te ekipe koje to namjeravaju moraju suca proučiti. Ovi danas to jesu.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 sep 2023, 21:50

Kakav fajt u drugom, bas odavno nisam gledao ovakav Bayern.
Bilo je slicno i u proslom kolu.

Tel i Laimer su veceras sebi kupili puno vise minuta.

Sljedeci je Leverkusen, derbi kola.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 02 sep 2023, 22:57

Bundesliga je napisao/la:
02 sep 2023, 21:40
Kane nije navikao na ovakav tempo, ali doći će to sve na svoje.
Srušen još jedan mit da je Medjunarodna Tajkunska Liga dominantna po tom pitanju.

Bez zezanja, strašan igrač, kako se samo kreće i razmišlja. Trebaće još malo da se skonta sa ostatkom tima. Strašno pomaže i odbrani. Za ne daj Bože može on i desetku odigrat' bez problema. :cool:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

toa
Kontakt:

Post Postao/la toa » 02 sep 2023, 23:33

Tel
Kane
Musiala
Coman Laimer Kimmich Sanel
Minjae De Ligt Upamecano
Golman

Tuchelu ako citas ove rijeci, izvedi nam ovu postavu makar jedno poluvrijeme, zanima me nesto. 😄

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 03 sep 2023, 14:26

21-5 u korist Bajerna u prekršajima juče protiv Borusije. :shock:
Ne pamtim onoliko svirkanje i osim toga više od pola faula vidjelo nije.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 03 sep 2023, 17:06

Centre forward je napisao/la:
02 sep 2023, 22:57
Srušen još jedan mit da je Medjunarodna Tajkunska Liga dominantna po tom pitanju.

Bez zezanja, strašan igrač, kako se samo kreće i razmišlja. Trebaće još malo da se skonta sa ostatkom tima. Strašno pomaže i odbrani. Za ne daj Bože može on i desetku odigrat' bez problema. :cool:
Robert Lewandowski:
"LaLiga ist nicht attraktiv und offensiv genug. Die Schiedsrichter killen die Liga. Ich hätte nicht gedacht, dass spanische Mannschaften so wenig Lust haben, Fußball zu spielen."

I Lewa nesto na tu temu samo kontra LaLige 😀😃😄
VOLIM BAYERN

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 03 sep 2023, 17:24

isakovich je napisao/la:
03 sep 2023, 17:06
Centre forward je napisao/la:
02 sep 2023, 22:57

Robert Lewandowski:
"LaLiga ist nicht attraktiv und offensiv genug. Die Schiedsrichter killen die Liga. Ich hätte nicht gedacht, dass spanische Mannschaften so wenig Lust haben, Fußball zu spielen."

I Lewa nesto na tu temu samo kontra LaLige 😀😃😄
K'o da on to nije znao prije. Pa nije mu 18 godina da ne zna kakav ciganluk tamo vlada. U svakom slučaju, on je gotov igrač, i hvala njegovoj ženi koja je insistirala da ode da živi na moru.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 03 sep 2023, 18:32

Niko ne pominje kako je Tuhel pravovremeno uveo Palinhu u drugom poluvremenu da zatvori utakmicu. Tacno se vidi zasto smo ga potpisali.
Bice nam od velike pomoci.

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 03 sep 2023, 18:39

Salu nastranu. Mozda ce ovaj manjak igraca da unese neko zajednistvo u tim, ko zna.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 04 sep 2023, 13:07

Kako antipatican lik, k tome i zivi u paralelnom svijetu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 04 sep 2023, 14:57

Saurman je napisao/la:
30 avg 2023, 14:17
Čuj 70 mil za Palhinhu za kojeg niko nije čuo kakve nebuloze bacaju "novinari i razni insajderi" a veze nemaju šta pišu nego lupaju cifre.U zadnjih 7 dana Bayern su povezali za 10 igrača pregovaraju sa 8 istovremeno. :rol:

Nedavno sam gledao onog Ricea kakva je ono uvala borova sreća pa ga nisu doveli za 120 mil koliko je već plaćen.Po meni Partey je bolji jedino što je sklon ozlijedama.

Pokušao bi dovesti Tchouamenija na posudbu ili kupiti Sangarea iz PSV-a.
Nastavljaš se provaljivati, moronu.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 04 sep 2023, 15:38

MoodyHank je napisao/la:
04 sep 2023, 14:57
Saurman je napisao/la:
30 avg 2023, 14:17
Čuj 70 mil za Palhinhu za kojeg niko nije čuo kakve nebuloze bacaju "novinari i razni insajderi" a veze nemaju šta pišu nego lupaju cifre.U zadnjih 7 dana Bayern su povezali za 10 igrača pregovaraju sa 8 istovremeno. :rol:

Nedavno sam gledao onog Ricea kakva je ono uvala borova sreća pa ga nisu doveli za 120 mil koliko je već plaćen.Po meni Partey je bolji jedino što je sklon ozlijedama.

Pokušao bi dovesti Tchouamenija na posudbu ili kupiti Sangarea iz PSV-a.
Nastavljaš se provaljivati, moronu.
Ma lik ne prati nogomet uopće :D
I neki dan je napisao isto za Ricea a lik je jedino što valja u Arsenalu ove sezone.

Na WhoScoredu ima 7.27 ocjenu u prosjeku.

Ne da bi valjao Bayernu nego je najbolje što su mogli dovesti za svoj stil igre

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 sep 2023, 21:04

Ja većeg degenerika na ovom forumu nisam vidio od ovog Moodya a teška je konkurencija,valjda mu je dosad jasno da sam ga stavio na ignore listu i da mi se uopšte ne obraća jer sa budalama i psihičkim bolesnicima ne želim imati posla.Ali šizofrenik samo prati gdje ću šta napisati da me može citirati kakav pavijan grob te yebo. :crazy:

Sad da se vratimo temi.

Malo statistike za Tela :
Mathys Tel has 7 Bundesliga goals in 25 appearances for Bayern - a goal every 65 minutes, best ever ratio in the league for players with at least 25 appearances ahead of Paco Alcácer (goal every 76 minutes) and Erling Haaland (goal every 87 minutes) [
@kicker]
:tokralju:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 sep 2023, 23:00

Malo ko od "Engleza" nije psihicki bolesnik.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 04 sep 2023, 23:21

Rosicky je napisao/la:
04 sep 2023, 15:38
Ne da bi valjao Bayernu nego je najbolje što su mogli dovesti za svoj stil igre
U ovih nekoliko meceva sto sam ga gledao u Arsenalu, ovo je nazalost cinjenica. Riza bi se sa jednim treningom savrseno uklopio kao ta sestica koju Tuchel trazi, sjajan igrac.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 05 sep 2023, 00:28

Ima li ko da planira ici na mec sa Unitedom kuci? Ako da, kako planirate do karata?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Lenaa
Kontakt:

Post Postao/la Lenaa » 05 sep 2023, 06:54

Many have asked why Bayern did not negotiate much earlier with Fulham for João Palhinha to avoid such a catastrophic outcome. The answer can be found in the slow workings of the transfer committee
Sreca pa je dolaskom novog SD, raspusten ovaj cirkus.

SWOT
Kontakt:

Post Postao/la SWOT » 05 sep 2023, 17:49

U prodaji 2 karte za utakmicu Bayern : Bayer 15.09.23

Kat. 1, Block 102, red 23, jedno do drugog sjedalo

250 eura po tiketu, online ticketi... :roll:

Moj radni kolega prodaje, meni je to previse i nikad ne bi dao tolike pare za ebenu utakmicu... volim bayern, ali ne toliko

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 06 sep 2023, 01:37

Thomas Tuchel's statement that he does not see Joshua Kimmich as a #6 was a 'slap in the face' for the player, who then insisted that he was very comfortable in the position.

While Kimmich had a big influence on previous coaches, he is appreciated by Tuchel, but does not receive any special treatment. The club's bosses have recently been critical of Kimmich internally. Tuchel is in line with them

Bayern bosses did not show understanding to Thomas Tuchel's latest statements that the squad was thin. Tuchel's constant public demands for a #6 had annoyed the people in charge, but in the end they accepted it and went for Palhinha. Now the fact that Tuchel is still going on with his statements, even after the end of the transfer window, is seen very critically internally

The opinion of the bosses is that Tuchel should now focus on working with the existing squad and that the coach was also himself part of the committee that made the decisions on the squad (giving Pavard the green light to leave, letting Stanišić go out on loan, selling Gravenberch)

Tuchel's focus was on Palhinha even after Pavard left the club. There were options discussed to replace the Frenchman, but not everyone agreed on. Tuchel had a call with Chalobah and convinced him to join, Bella-Kotchap was also discussed, but the club's bosses did not agree to a move. Another loan deal for Cancelo was also an option on deadline day, and was feasible, Tuchel had agreed at first, but after a conversation with his staff, he vetoed the move

The way Thomas Tuchel acted during the transfer period was described internally as "erratic". He brought so many names into play and had many ideas. For the people in charge, Tuchel was 'too creative'. Even early in the window when the bosses had Harry Kane as priority, the coach was still fighting for the signing of Declan Rice. Some in the committee even had the feeling that a #6 was more important to Tuchel than a striker

[@altobelli13, @cfbayern]
Uli za SportBild:
Uli Hoeneß: "We paid for the transfer of Harry Kane without taking a loan. It was always known that our deposit account is well-filled"

Could Xabi Alonso be the next Bayern coach?

Uli Hoeneß: "We thought that, with Julian Nagelsmann, we'd have peace for 5 years. Now we have a very serious and good coach in Thomas Tuchel. We want to shape things together with him in the next years. We had a good cooperation from the start. That's been showing in the past weeks"

Tuchel wanted a holding midfielder, but you didn't..

Uli Hoeneß: "That's just a ploy to divide us. You can have different opinions. It's always been the case before. That doesn't mean we'd stop talking to each other or appreciating each other"

Uli Hoeneß on Christoph Freund and the youth academy: "It's very clear that we didn't promote enough young talents into the first team. Even in our time, we didn't manage that well - all of us, Karl-Heinz and I. We have to do a better job there" [@SPORTBILD]
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

Zuke13
Kontakt:

Post Postao/la Zuke13 » 06 sep 2023, 09:23

Pozdrav, navijam za Bayern vise od 15 godina i pratim vasa pisanja na forumu, tako da sam odlucio da vam se pridruzim :thumbup:

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.