FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
I da...pored zalizanog Deniza, još me više iznervirala Gladbachova taetralnost i bacanje pri prvom kontaktu.
Kao da smo igrali protiv Seville ili neke talijanske ekipe.
To se u Bundesligi nije naviklo i trpit se neće. Možda samo kod borbe Davida i Golijata i na domaćem terenu.
Za početak te ekipe koje to namjeravaju moraju suca proučiti. Ovi danas to jesu.
Kao da smo igrali protiv Seville ili neke talijanske ekipe.
To se u Bundesligi nije naviklo i trpit se neće. Možda samo kod borbe Davida i Golijata i na domaćem terenu.
Za početak te ekipe koje to namjeravaju moraju suca proučiti. Ovi danas to jesu.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kakav fajt u drugom, bas odavno nisam gledao ovakav Bayern.
Bilo je slicno i u proslom kolu.
Tel i Laimer su veceras sebi kupili puno vise minuta.
Sljedeci je Leverkusen, derbi kola.
Bilo je slicno i u proslom kolu.
Tel i Laimer su veceras sebi kupili puno vise minuta.
Sljedeci je Leverkusen, derbi kola.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Centre forward
- Kontakt:
Srušen još jedan mit da je Medjunarodna Tajkunska Liga dominantna po tom pitanju.Bundesliga je napisao/la: ↑02 sep 2023, 21:40Kane nije navikao na ovakav tempo, ali doći će to sve na svoje.
Bez zezanja, strašan igrač, kako se samo kreće i razmišlja. Trebaće još malo da se skonta sa ostatkom tima. Strašno pomaže i odbrani. Za ne daj Bože može on i desetku odigrat' bez problema.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Tel
Kane
Musiala
Coman Laimer Kimmich Sanel
Minjae De Ligt Upamecano
Golman
Tuchelu ako citas ove rijeci, izvedi nam ovu postavu makar jedno poluvrijeme, zanima me nesto.
Kane
Musiala
Coman Laimer Kimmich Sanel
Minjae De Ligt Upamecano
Golman
Tuchelu ako citas ove rijeci, izvedi nam ovu postavu makar jedno poluvrijeme, zanima me nesto.
21-5 u korist Bajerna u prekršajima juče protiv Borusije.
Ne pamtim onoliko svirkanje i osim toga više od pola faula vidjelo nije.

Ne pamtim onoliko svirkanje i osim toga više od pola faula vidjelo nije.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Robert Lewandowski:Centre forward je napisao/la: ↑02 sep 2023, 22:57Srušen još jedan mit da je Medjunarodna Tajkunska Liga dominantna po tom pitanju.Bundesliga je napisao/la: ↑02 sep 2023, 21:40Kane nije navikao na ovakav tempo, ali doći će to sve na svoje.
Bez zezanja, strašan igrač, kako se samo kreće i razmišlja. Trebaće još malo da se skonta sa ostatkom tima. Strašno pomaže i odbrani. Za ne daj Bože može on i desetku odigrat' bez problema.![]()
"LaLiga ist nicht attraktiv und offensiv genug. Die Schiedsrichter killen die Liga. Ich hätte nicht gedacht, dass spanische Mannschaften so wenig Lust haben, Fußball zu spielen."
I Lewa nesto na tu temu samo kontra LaLige
VOLIM BAYERN
- Centre forward
- Kontakt:
K'o da on to nije znao prije. Pa nije mu 18 godina da ne zna kakav ciganluk tamo vlada. U svakom slučaju, on je gotov igrač, i hvala njegovoj ženi koja je insistirala da ode da živi na moru.isakovich je napisao/la: ↑03 sep 2023, 17:06Robert Lewandowski:Centre forward je napisao/la: ↑02 sep 2023, 22:57Srušen još jedan mit da je Medjunarodna Tajkunska Liga dominantna po tom pitanju.Bundesliga je napisao/la: ↑02 sep 2023, 21:40Kane nije navikao na ovakav tempo, ali doći će to sve na svoje.
Bez zezanja, strašan igrač, kako se samo kreće i razmišlja. Trebaće još malo da se skonta sa ostatkom tima. Strašno pomaže i odbrani. Za ne daj Bože može on i desetku odigrat' bez problema.![]()
"LaLiga ist nicht attraktiv und offensiv genug. Die Schiedsrichter killen die Liga. Ich hätte nicht gedacht, dass spanische Mannschaften so wenig Lust haben, Fußball zu spielen."
I Lewa nesto na tu temu samo kontra LaLige![]()
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
- farinelli123
- Kontakt:
Niko ne pominje kako je Tuhel pravovremeno uveo Palinhu u drugom poluvremenu da zatvori utakmicu. Tacno se vidi zasto smo ga potpisali.
Bice nam od velike pomoci.
Bice nam od velike pomoci.
•
- farinelli123
- Kontakt:
Salu nastranu. Mozda ce ovaj manjak igraca da unese neko zajednistvo u tim, ko zna.
•
-
- Kontakt:
Kako antipatican lik, k tome i zivi u paralelnom svijetu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Nastavljaš se provaljivati, moronu.Saurman je napisao/la: ↑30 avg 2023, 14:17Čuj 70 mil za Palhinhu za kojeg niko nije čuo kakve nebuloze bacaju "novinari i razni insajderi" a veze nemaju šta pišu nego lupaju cifre.U zadnjih 7 dana Bayern su povezali za 10 igrača pregovaraju sa 8 istovremeno.![]()
Nedavno sam gledao onog Ricea kakva je ono uvala borova sreća pa ga nisu doveli za 120 mil koliko je već plaćen.Po meni Partey je bolji jedino što je sklon ozlijedama.
Pokušao bi dovesti Tchouamenija na posudbu ili kupiti Sangarea iz PSV-a.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Ma lik ne prati nogomet uopćeMoodyHank je napisao/la: ↑04 sep 2023, 14:57Nastavljaš se provaljivati, moronu.Saurman je napisao/la: ↑30 avg 2023, 14:17Čuj 70 mil za Palhinhu za kojeg niko nije čuo kakve nebuloze bacaju "novinari i razni insajderi" a veze nemaju šta pišu nego lupaju cifre.U zadnjih 7 dana Bayern su povezali za 10 igrača pregovaraju sa 8 istovremeno.![]()
Nedavno sam gledao onog Ricea kakva je ono uvala borova sreća pa ga nisu doveli za 120 mil koliko je već plaćen.Po meni Partey je bolji jedino što je sklon ozlijedama.
Pokušao bi dovesti Tchouamenija na posudbu ili kupiti Sangarea iz PSV-a.

I neki dan je napisao isto za Ricea a lik je jedino što valja u Arsenalu ove sezone.
Na WhoScoredu ima 7.27 ocjenu u prosjeku.
Ne da bi valjao Bayernu nego je najbolje što su mogli dovesti za svoj stil igre
Ja većeg degenerika na ovom forumu nisam vidio od ovog Moodya a teška je konkurencija,valjda mu je dosad jasno da sam ga stavio na ignore listu i da mi se uopšte ne obraća jer sa budalama i psihičkim bolesnicima ne želim imati posla.Ali šizofrenik samo prati gdje ću šta napisati da me može citirati kakav pavijan grob te yebo.
Sad da se vratimo temi.
Malo statistike za Tela :

Sad da se vratimo temi.
Malo statistike za Tela :
Mathys Tel has 7 Bundesliga goals in 25 appearances for Bayern - a goal every 65 minutes, best ever ratio in the league for players with at least 25 appearances ahead of Paco Alcácer (goal every 76 minutes) and Erling Haaland (goal every 87 minutes) [
@kicker]

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Malo ko od "Engleza" nije psihicki bolesnik.
U ovih nekoliko meceva sto sam ga gledao u Arsenalu, ovo je nazalost cinjenica. Riza bi se sa jednim treningom savrseno uklopio kao ta sestica koju Tuchel trazi, sjajan igrac.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ima li ko da planira ici na mec sa Unitedom kuci? Ako da, kako planirate do karata?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sreca pa je dolaskom novog SD, raspusten ovaj cirkus.Many have asked why Bayern did not negotiate much earlier with Fulham for João Palhinha to avoid such a catastrophic outcome. The answer can be found in the slow workings of the transfer committee
U prodaji 2 karte za utakmicu Bayern : Bayer 15.09.23
Kat. 1, Block 102, red 23, jedno do drugog sjedalo
250 eura po tiketu, online ticketi...
Moj radni kolega prodaje, meni je to previse i nikad ne bi dao tolike pare za ebenu utakmicu... volim bayern, ali ne toliko
Kat. 1, Block 102, red 23, jedno do drugog sjedalo
250 eura po tiketu, online ticketi...

Moj radni kolega prodaje, meni je to previse i nikad ne bi dao tolike pare za ebenu utakmicu... volim bayern, ali ne toliko
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Pozdrav, navijam za Bayern vise od 15 godina i pratim vasa pisanja na forumu, tako da sam odlucio da vam se pridruzim 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.