FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
35
23%
2. Borbu za Evropu
76
49%
3. Sredinu tabele
26
17%
4. Borbu za opstanak
18
12%

Ukupno glasova: 155

ristagrad
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ristagrad » 04 sep 2023, 21:25

Alipasino je napisao/la:
04 sep 2023, 09:38
Ljudi shvatite jedno a to je.Dok god su u klubu nekavi Bekrici i ostali na njegovom nivou nema tu napretka.Meni je zao mladjih generacija da nemogu uzivat u Želji kakav i treba da bude.Pa zamislite mene koji je gledo Mesu Gutu Žvaku Odu i ostale sa ovom generacijom koja mora da pije tablete kad vide u timu Gasala Turjananina i nekakve fol igrace.Nisu oni krivi nego je kriv onaj sto nije obezbjedio sredstva da se dovedu bolji.Oni su dovedeni da bi se neko doveo da popune klupu.Kolko će to vracanje dogova trajat.Da li znate ako se ovako nastavi tj ako se lova pod hitno ne nabavi da mi necemo 15 godina u najgoroj ligi bit prvaci.Dok mi vratimo dugove ostali odose treba ti jos 10 da ih stigneš.I onda ide rasulo odlazak navijaca i postaješ jedan osrednji klub koji nije ni gore ni dole tj bezveze.Sram vas bilo koji ste ovo uradili od kluba.
volio bi ti voziti novog golfa 8, al ne moze, preskup, jelde? karikiram.

sta ste navalili na bekrica? sta da ponudi, iole, ozbiljnijim pojacanjima? da trebaju biti sretni, jer ih Zeljo trazi? izlog za daljnje transfere? atmosfera na Grbavici?... nema toga vise, ta vremena ljubavi su prosla, danas se, gotovo, sve u zivotu svodi na goli interes i pare, tako i fudbal. bekricu ne zamjeram siromasan prelazni rok, koliko para, toliko muzike, na kraju, i basic je, valjda, trebao aminovati ove dolaske. on je, ranije, gledao i turanjanina i mulalica, ne znam je li bekric i cuo za njih. obojica bez probe potpisali. trenirao rustemovica u tc. alison bio na probi i odobren. pokusalo se sa sadikovicem, nema para. slicno benjo colic....

bekricu zamjeram istupe i izjave vezano za hodzica i santosa, da cemo dovoditi mlade, perspektivne igrace, promovisati nase omladince... e, tu je njegov faul i ispala suplja prica. ponavljam, sumnjam da moze puno bez basicevog amina uraditi.
Zadnja izmjena: ristagrad, dana/u 04 sep 2023, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.

bablaz1
Kontakt:

Post Postao/la bablaz1 » 04 sep 2023, 21:37

Ulazimo polako u ozbiljne probleme. Ni na vidiku nemamo igrača koji će iduće godine biti U-21. Omladinski pogon preslab. Čim neko liči na igrača, diže sidro. Već sad trebamo imati minimalno 3 igrača 2003.g koji mogu ulaziti u igru.
E sad, ako nema u omladinskom pogonu, malo se angažovati ako ništa u nižim ligama da se pronađu takvi igrači.
Što se tiče trenutnih U21 teško da će neki od njih biti konkurent kad prestane biti zaštićeno godište. Imamo preiskusne Kosorića i Cocalića koji polako trebaju ustupati mjesto mlađim, ali kome?
Amoah će otići besplatno, ali to nam se dešava stalno (od M.Stevanovića, do posljednje dvojice). Štilić već odavno nije za ozbiljnog fudbala, ali još uvijek može pomoći, naročito kući kad se ganja rezultat.
Krpić još uvijek ima borbenosti, ali i za njega treba tražiti zamjenu. Haračić to nije . Ono što je jedini ispravan put jeste okrenuti se onladinskom pogonu, i početi ozbiljno RADITI.
Dubačkić, Turanjanin, Biber, pa i Ćosić su slučajni prolaznici. Ukoliko ne napravimo ozbiljnu strategiju crno nam se piše. Ljudima iz skupštine i uprave prioritet treba biti nalaženje sponzora, završavanje istoka (zbog kirije), pronalaženje strateškog partnera, unaprijeđenje omladinskog pogona (proizvođenje igrača, a ne ganjanje rezultata). Sportskom direktoru skautiranje sa fokusom na Federalnu ligu i ligu RS. Sklapanje neke saradnje sy ozbiljnijim klubovima, te dovođenje na posudbu barem 3 igrača koji su level iznad ove lige (turski klub, austrijski, a najbolje bi bilo bundesligaški ili francuski). Imamo li snage za sve ovo? Da li se dovoljno radi? Moje mišljenje je da se ne radi, i bojim se da će se odraziti na JEDINI segment kluba koji je na nivou, a to su navijači.
Očigledno je da nemamo ni pravca, ni strategije, niti nekog plana, osim vraćanja dugova, a to ide jako, jako sporo. Super je priča za izgradnju juga, ali mi imamo većih prioriteta. Teška je situacija, i ljudi koji vode klub, moraju iznaći rjješenje.
VTŽ

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 sep 2023, 21:46

bablaz1 je napisao/la:
04 sep 2023, 21:37
Što se tiče trenutnih U21 teško da će neki od njih biti konkurent kad prestane biti zaštićeno godište.
To je ono što recimo zamjeram Bašiću, on još uvijek priča o njima kao da će postati igrači, a i najvećem laiku je jasno da neće. Tako da ne vidim poentu da još jednu sezonu bacimo na Gasala, Drlju, Drinu i Beću kad imamo sjajne kadete i neko od njih je već sad trebao biti u prvom timu.

Gurni ga u vatru čovječe, neka ima 17 godina, niko ti neće zamjeriti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bablaz1
Kontakt:

Post Postao/la bablaz1 » 04 sep 2023, 22:01

Virtu4l je napisao/la:
04 sep 2023, 21:46
bablaz1 je napisao/la:
Što se tiče trenutnih U21 teško da će neki od njih biti konkurent kad prestane biti zaštićeno godište.
To je ono što recimo zamjeram Bašiću, on još uvijek priča o njima kao da će postati igrači, a i najvećem laiku je jasno da neće. Tako da ne vidim poentu da još jednu sezonu bacimo na Gasala, Drlju, Drinu i Beću kad imamo sjajne kadete i neko od njih je već sad trebao biti u prvom timu.

100%. Ako treba istrpiti nekog to su djeca 2005, 2006 godište, jer može biti nešto od njih. Nisam pratio kadete, ali ako ima potencijala, radi individualno sa 3,4 igrača (ne sa djecom privatnuh poduzetnika, već sa djecom sa najvećim potencijalom - ovo nagađam da bi dodatno mogao biti problem, ne kažem da se tako radi). Daj šansu nek se priključe 1.timu pa organizuj prijateljske. Evo sad paiza reprezentativna, svi pričaju o odmoru, nekim resetima. Organizuj utakmicu protiv Famosa izvedi sastav: Mulalić, Musić, Beća,Gasal...dodaj 3,4 kadeta i premiraj Famos, Unis, Ilijaš sa po 100 KM. Samo da se vidi gdje su. Organizuj prijateljsku sa Slobodom, i sve će se samo kazati. Izvinjavam se, nalupah svašta, ali nevjerovatan nedostatak vizije me počinje frustrirati.

MrAmarOsim
Kontakt:

Post Postao/la MrAmarOsim » 04 sep 2023, 22:22

bablaz1 je napisao/la:
04 sep 2023, 22:01
Virtu4l je napisao/la:
bablaz1 je napisao/la:

100%. Ako treba istrpiti nekog to su djeca 2005, 2006 godište, jer može biti nešto od njih. Nisam pratio kadete, ali ako ima potencijala, radi individualno sa 3,4 igrača (ne sa djecom privatnuh poduzetnika, već sa djecom sa najvećim potencijalom - ovo nagađam da bi dodatno mogao biti problem, ne kažem da se tako radi). Daj šansu nek se priključe 1.timu pa organizuj prijateljske. Evo sad paiza reprezentativna, svi pričaju o odmoru, nekim resetima. Organizuj utakmicu protiv Famosa izvedi sastav: Mulalić, Musić, Beća,Gasal...dodaj 3,4 kadeta i premiraj Famos, Unis, Ilijaš sa po 100 KM. Samo da se vidi gdje su. Organizuj prijateljsku sa Slobodom, i sve će se samo kazati. Izvinjavam se, nalupah svašta, ali nevjerovatan nedostatak vizije me počinje frustrirati.
Apsolutno ništa nalupo nisi. Stvarno ih do sad spominjao nisam, ali su odličan primjer pitari sa ovim novim trenerom. Možemo pričati da je ubleha ovo ono, ali čovjek 4 dana pred prvenstvenu tekmu zakaza sa Stupčanicom prijateljsku i odigraše kako odigraše. Čovjek vidio šta kako gdje.
Ja sam Drinu podržavao skroz, ovdje i u raspravu ulazio, ali taj momak polako mi počinje na živce ići.
Braco je uradio dobru analizu, sve u svemu nam je staviti igrača u sredinu najbezbolnija opcija, a mislim da mnogi smatraju da baš Drina treba na zadnjeg veznog, ima taj prodor, ima šut sa distance, nije loš ni glavom. Ne kažem da će biti novi Armin Hodžić, ali sam ubjeđen da bi nam dosta bolje došao na toj poziciji, i da bi ekipa najmanje gubila kada bi on igrao tu.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim

Pasharoni
Kontakt:

Post Postao/la Pasharoni » 04 sep 2023, 22:38

Pozdrav raja, izvinjavam se ako smetam. Počeo sam sa hobi projektom gdje radim analizu utakmica i ekipa naše lige. Možda će nekome biti zanimljiv video. Još jednom halalite ako je protiv pravila.

bablaz1
Kontakt:

Post Postao/la bablaz1 » 04 sep 2023, 22:39

Mora malo i Bašić pokušati tražiti druge pozicije ovim "zaštićenim". Pokušao je sa Gasalom u sredini nešto, ali nema on taj drajv. I slažem se da je najbezbolnija opcija da se instalira neko na zadnjeg veznog uz Rustemovića (Mekića gurnuti naprijed). Imaš u slučaju povrede i zamjenu (npr Drina da počne, možeš uvesti Beću, ili počne Drljo možeš uvesti Gasala). Valjda se dozovemo, i riiješimo problem sa U21 igračima, jer definitivno imamo problem. I da Ćosić definitivno nije za ove pozicije, totalno smo bezopasni kad je on iza Krpića. Bolje sa dva špica, nego sa Ćosićem.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 04 sep 2023, 22:39

bablaz1 je napisao/la:
Ulazimo polako u ozbiljne probleme. Ni na vidiku nemamo igrača koji će iduće godine biti U-21. Omladinski pogon preslab. Čim neko liči na igrača, diže sidro. Već sad trebamo imati minimalno 3 igrača 2003.g koji mogu ulaziti u igru.
E sad, ako nema u omladinskom pogonu, malo se angažovati ako ništa u nižim ligama da se pronađu takvi igrači.
Što se tiče trenutnih U21 teško da će neki od njih biti konkurent kad prestane biti zaštićeno godište. Imamo preiskusne Kosorića i Cocalića koji polako trebaju ustupati mjesto mlađim, ali kome?
Amoah će otići besplatno, ali to nam se dešava stalno (od M.Stevanovića, do posljednje dvojice). Štilić već odavno nije za ozbiljnog fudbala, ali još uvijek može pomoći, naročito kući kad se ganja rezultat.
Krpić još uvijek ima borbenosti, ali i za njega treba tražiti zamjenu. Haračić to nije . Ono što je jedini ispravan put jeste okrenuti se onladinskom pogonu, i početi ozbiljno RADITI.
Dubačkić, Turanjanin, Biber, pa i Ćosić su slučajni prolaznici. Ukoliko ne napravimo ozbiljnu strategiju crno nam se piše. Ljudima iz skupštine i uprave prioritet treba biti nalaženje sponzora, završavanje istoka (zbog kirije), pronalaženje strateškog partnera, unaprijeđenje omladinskog pogona (proizvođenje igrača, a ne ganjanje rezultata). Sportskom direktoru skautiranje sa fokusom na Federalnu ligu i ligu RS. Sklapanje neke saradnje sy ozbiljnijim klubovima, te dovođenje na posudbu barem 3 igrača koji su level iznad ove lige (turski klub, austrijski, a najbolje bi bilo bundesligaški ili francuski). Imamo li snage za sve ovo? Da li se dovoljno radi? Moje mišljenje je da se ne radi, i bojim se da će se odraziti na JEDINI segment kluba koji je na nivou, a to su navijači.
Očigledno je da nemamo ni pravca, ni strategije, niti nekog plana, osim vraćanja dugova, a to ide jako, jako sporo. Super je priča za izgradnju juga, ali mi imamo većih prioriteta. Teška je situacija, i ljudi koji vode klub, moraju iznaći rjješenje.
VTŽ
To je ono sto mene bas boli. Željo je uvijek bio poznat po svojim igracima. Nismo mi Man City da pokupujemo sve iz lige nikad nismo imali previse para.
Uvijek smo najbolje rezultate imali kad smo igrali sa "nasim" igracima.
Ocigledno je sad omladinski pogon poligon za malverzacije i nestrucnost.
Sad, u vrijeme kad nemamo para i ne mozemo bit konkurentni u smislu dovodjenja igraca meni je nezamislivo da nemamo nijednog omladinca koji svojim partijama ucestvuje u pobjedama.
Ne pljujem ja ni Basica ni Bekrica ali ako nemamo igraca omladinca koji moze pruzit partiju slicnu ovom brazilcu ili slicnu Turanjaninu, Rustemovicu, Biberu, Gasalu, Galicu... onda smo bas u problemu. To nam treba bit prioritet uz to prokleto vracanje dugova.
Za istok da ne govorim, koliko je godina proslo a prostor ispod propada, mrtva tacka.
Volim ja Želju i volit cu bez obzira na sve ali nakupi se tih nekih stvari ne mogu da vjerujem.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

1921ljoze
Kontakt:

Post Postao/la 1921ljoze » 04 sep 2023, 23:50

Polako ljudi ima jos 28 kola ova liga je jednaka i bice tu svega do kraja....da je ostalo 0 0 sve bi bilo super...mada meni se ne svidja sto nismo pokusavali da napadnemo jer nemamo mi ekipu da se branimo 90 min i onda onako kad neko pokusava stalno i kruzi oko tvog gola mora jedna greska se desiti jbg....da ima gresaka i kod uprave i trenera ima ali opet nesto se i radi i bore se koliko mogu(a ima stvari za popraviti ) nadam se da ce ici na bolje.....
Mi moramo ostati slozni i podrska do kraja jer cemo se boriti za to 3 ili 4 mjesto i to je trenutna realnost...
Nakon pauze pa sve do iduce pauze imam pet utakmica i msm utakmicu kupa al nisam siguran
GOSK 🏟
Sloga 🚍
Siroki 🏟
Kup????
Sarajevo 🚍
Zvijezda 🏟
Jako dobar raspored tako da se mozemo potuci sa svima.....nadam se da ce se igraci dobro odmoriti i da cemo biti spremni
VTZ💙 :opaopa:

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 04 sep 2023, 23:54

Ovi ostali ubise, pa nam je samo U21 problem.
Nama su nosioci igre Krpic, Stilic, Cocalic, Kosoric, Mekic, Amoah, Galic i Jasarevic. Jel neko od njih odigrao nesto?
U utakmicama u kojima smo losi bili niko od njih nista nije odigrao.
Ostali bez tri najbolja igraca Santos, Hodzic, Stilic. Tri najbolja pojedinca, uprava od plata Santosa i Hodzica angazuje Ovcinu, Cosica, Turanjanina, Rustemovica, Alysona, Bibera i Dubackica. 7/7 promasaji, nisu igraci za Zelje po trenutnom.
Protiv Veleza prije gola je neko izgubio loptu, aut izveden i centrirano neometano, Cocalic promasuje loptu koja se nekako odbije od Drine i Haskic daje gol nespremnom Mufticu. Ko garantuje da bi Dubackic ili Kosoric (umalo nas Igman nije dobio zbog njega, ima sto puta vise gresaka od Drine) bolje reagovali?

Ovdje se sve lomi na U21 igracima. Ali nisu oni krivci. Ovako smo nekad prizivali Gasala, Kulasina, Becu, Kocevica, Jaganjca. Igra li neko od njih?
Edis je umalo otjeran zbog zadnje dvojice. Sad su krivi igraci, nemojte dvostrukih arsina. Gasal i Beca su puno bolje izgledaki na pocetku, momci su pregorili, ne moze neko sa 18 nositi igru. Samopouzdanje im je nula, ne znaju gdje da idu vise.
Amir je uspio ali je pored sebe imao Dadu( Beca tog vremena) i Hasanovica (kriv uvijek). Gore bio Bajic, Kokot, Djelmic, iza Kvesic, Colic, Koske i Bogdanovic. Solidna i poprilicno kvalitetna ekipa. Sjecam se prica tad da se Amir zasitio, Blagojevic bolji od njega (pravile se formacije bez njega u januaru) sreca pa se prodao.

Amar je najbolje opisao sta treba mladom igracu kad dodje u prvi tim. On ne moze biti kljucni igrac, zato i treneri ne rizikuju. Treba momku da zgadi fudbal i sport zbog nase okoline.
Puno precih imamo za pljuvanje od Gasala, Drlje, Drine, Bece, Vede (tamo vec citam bolji kloc iz Slovenije).
Molim vas da sjasete sa momaka.

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 05 sep 2023, 00:35

Ne mogu da vjerujem da postoje ljudi koji ovom predsjedniku i ovoj direktorici daju podršku i kažu ko bi bio bolji. Za koga vi navijate. Ovo pišem samo od muke kad vidim koga sve dovode i s kim pregovaraju klubovi manji od nas.

Ovo se zove sramota. Mene je stid ko je preuzeo klub. I još nam pričaju neke priče o gradnji juga. Koga je to briga. Ne treba nam jug ako čemo se ovako sramotit. Nismo građevinska firma več fudbalski klub.

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 05 sep 2023, 01:15

bojamora je napisao/la:
05 sep 2023, 00:35
Ne mogu da vjerujem da postoje ljudi koji ovom predsjedniku i ovoj direktorici daju podršku i kažu ko bi bio bolji. Za koga vi navijate. Ovo pišem samo od muke kad vidim koga sve dovode i s kim pregovaraju klubovi manji od nas.

Ovo se zove sramota. Mene je stid ko je preuzeo klub. I još nam pričaju neke priče o gradnji juga. Koga je to briga. Ne treba nam jug ako čemo se ovako sramotit. Nismo građevinska firma več fudbalski klub.
Football Club :kafa:
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 05 sep 2023, 05:39

Virtu4l je napisao/la:
bablaz1 je napisao/la:

Mislim da Bašić puno i ne obrača pažnju na mlade igrače. Ne znam.koliko ste ga pratili do sad u ostalim klubovima PLBIH. Često je dok su bila druga pravila samo oočinjao sa mladim igračem i odma bi ga mjenjao nakon prvog prekida. Čovjek igra na rezultat tj pobjedu pod svaku cijenu što se može odraziti na razvoj mladih igrača.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 05 sep 2023, 07:25

bojamora je napisao/la:
05 sep 2023, 00:35

De mi slikaj red u kojem staje ugledni biznismeni i milioneri cekajuci da preuzmu Zelju i istresu kes.
Cuj nismo gradjevinska firma, je'l i tebi Grbavica hrpa betona ?
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 05 sep 2023, 07:51

Pa ko treba da dovede te milionere ili ljude sa parama.Ko da ja netreba ili raja sa tribina.Sta treba još da navijaci urade da se naguze.Za koga postoji Zeljo.Najlakše rec nema se jeb.. sta ces idemo dalje.Pa potrudi se nadji radi 24 sata a ne sta Bog dadne.Supljaka je svakom pun kur…Jel vas stid ba vise da raja gleda ove amatere uz svaki put istu pricu.Nema se para.Nemali ih nikad.Zamisli kad bi otac troje djece tako govorio nema para djeca gladna a on nemice guzove ispred TV.Pa snadji se trazi radi.Jok najlakse je nije do mene.Jok eto do navijaca garant.

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 05 sep 2023, 07:53

Uprava jedino k šilji na navijačima, jedino od koga će imati siguran prihod, ako zapne. Prva stvar organizacija utakmice protiv Igmana, ozbiljnije se školski turnir organizuje, zabrana unošenja hrane i pića, ne daju ti košpice unijeti, treća stvar ako nisi sposoban da namakneš pare od sponzora, osim od navijača, onda oni nisu za taj posao, što je evidentno.

ŽELJO SE MORA OKRENUTI OPCIJI INVESTITORA! ZA 3 GODINE PONOVO ĆEMO SKUPLJATI PARE!

P.S što se tiče igračkog kadra, realno gledajući mi imamo stvarno lošu ekipu, baš za BH lige. U rangu sa Igmanom smo, čak je i Igman kvalitetniji na par pozicija od nas..
Evropu ćemo izboriti, ako se slučajno potrefi.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 05 sep 2023, 10:53

Virtu4l je napisao/la:
04 sep 2023, 21:19
Ja još uvijek nisam vidio da neko tjera Bašića ili Kovačevića, evo uporno se provlači da ih neko tjera, ali ja još nikako da vidim da je neko to konkretno napisao, pa ni ovi trolovi i ubačeni elementi na temi.

Ne znam zaista kako se pojave takvi tripovi i odakle to krene.

Niko se ne tjera, pa ni Bekrić.

Kritike su tu, i uglavnom su sve veoma opravdane. Prozivanje Rustemovića ili Amoaha je bespotrebno jer ima minimalno pet igrača koji se trebaju prozivati prije njih, ako ne i deset.
Ma imaš uvijek idiota, npr. na facebooku jedan piše, e ako narednu ne pobijedimo, Bašić treba da ide, pa se tako sabere par njih. Na forumu nisam ni ja vidio da je neko tjerao Bašića, ali kažem općenito da ima tih koji bi i njega mijenjali.

Isto tako i kad je bila scena na utakmici sa Igmanom, bilo je par njih koji su pisali kako hoće da se smijeni predsjednik zbog ekscesa i kako je vrijeme da budu promjene.

Po meni je jasno, znamo koji je naš cilj, tek na kraju sezone, možemo sjesti i pričati o odgovornosti predsjednika, trenera i sportskog direktora i pričati o nekim eventualnim promjenama ako cilj ne bude ispunjen. Dok guramo i dok smo u borbi do kraja, nema tu šta pričati o smjeni ili zamjeni.
mosa lošmi stićko tit-ula!

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 05 sep 2023, 10:57

Prošle godine početak :
- Leotar (1:1) - H
- Zrinjski (1:2) - A
- Široki (1:1) - H
- Velež (3:1) - A
- Tuzla (4:2) - H

8/15, dvije pobjede, dva remija i poraz.

Trenutno :
- Borac (2:0) - H
- Posušje (1:0) - A
- Tuzla (3:1) - H
- Igman (1:0) - H
- Velež (1:0) - A

9/15, tri pobjede i dva poraza.

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 05 sep 2023, 11:24

1921boy je napisao/la:
05 sep 2023, 10:53
Virtu4l je napisao/la:
04 sep 2023, 21:19
Ja još uvijek nisam vidio da neko tjera Bašića ili Kovačevića, evo uporno se provlači da ih neko tjera, ali ja još nikako da vidim da je neko to konkretno napisao, pa ni ovi trolovi i ubačeni elementi na temi.

Ne znam zaista kako se pojave takvi tripovi i odakle to krene.

Niko se ne tjera, pa ni Bekrić.

Kritike su tu, i uglavnom su sve veoma opravdane. Prozivanje Rustemovića ili Amoaha je bespotrebno jer ima minimalno pet igrača koji se trebaju prozivati prije njih, ako ne i deset.
Ma imaš uvijek idiota, npr. na facebooku jedan piše, e ako narednu ne pobijedimo, Bašić treba da ide, pa se tako sabere par njih. Na forumu nisam ni ja vidio da je neko tjerao Bašića, ali kažem općenito da ima tih koji bi i njega mijenjali.

Isto tako i kad je bila scena na utakmici sa Igmanom, bilo je par njih koji su pisali kako hoće da se smijeni predsjednik zbog ekscesa i kako je vrijeme da budu promjene.

Po meni je jasno, znamo koji je naš cilj, tek na kraju sezone, možemo sjesti i pričati o odgovornosti predsjednika, trenera i sportskog direktora i pričati o nekim eventualnim promjenama ako cilj ne bude ispunjen. Dok guramo i dok smo u borbi do kraja, nema tu šta pričati o smjeni ili zamjeni.
Šta bolan guramo. To malo dugova što se vrati vrati se tako što se uzima od igrača i od navijača. Čuj guramo. Možemo sa njima ovako gurati još 10 godina a život prođe.

Prvo treba raspustiti skupštinu jer su ublehaši koji ništa ne pridonose i puštaju da ih ljudi na čelu sa Misimovićem šaltaju kako hoče.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 05 sep 2023, 11:54

To malo duga, smiješan si. I opet ponavljam, džabe krečiš.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Ejnur, knoa, Levin, Manijakdolopate, Proximic i 57 gostiju.