volio bi ti voziti novog golfa 8, al ne moze, preskup, jelde? karikiram.Alipasino je napisao/la: ↑04 sep 2023, 09:38Ljudi shvatite jedno a to je.Dok god su u klubu nekavi Bekrici i ostali na njegovom nivou nema tu napretka.Meni je zao mladjih generacija da nemogu uzivat u Želji kakav i treba da bude.Pa zamislite mene koji je gledo Mesu Gutu Žvaku Odu i ostale sa ovom generacijom koja mora da pije tablete kad vide u timu Gasala Turjananina i nekakve fol igrace.Nisu oni krivi nego je kriv onaj sto nije obezbjedio sredstva da se dovedu bolji.Oni su dovedeni da bi se neko doveo da popune klupu.Kolko će to vracanje dogova trajat.Da li znate ako se ovako nastavi tj ako se lova pod hitno ne nabavi da mi necemo 15 godina u najgoroj ligi bit prvaci.Dok mi vratimo dugove ostali odose treba ti jos 10 da ih stigneš.I onda ide rasulo odlazak navijaca i postaješ jedan osrednji klub koji nije ni gore ni dole tj bezveze.Sram vas bilo koji ste ovo uradili od kluba.
sta ste navalili na bekrica? sta da ponudi, iole, ozbiljnijim pojacanjima? da trebaju biti sretni, jer ih Zeljo trazi? izlog za daljnje transfere? atmosfera na Grbavici?... nema toga vise, ta vremena ljubavi su prosla, danas se, gotovo, sve u zivotu svodi na goli interes i pare, tako i fudbal. bekricu ne zamjeram siromasan prelazni rok, koliko para, toliko muzike, na kraju, i basic je, valjda, trebao aminovati ove dolaske. on je, ranije, gledao i turanjanina i mulalica, ne znam je li bekric i cuo za njih. obojica bez probe potpisali. trenirao rustemovica u tc. alison bio na probi i odobren. pokusalo se sa sadikovicem, nema para. slicno benjo colic....
bekricu zamjeram istupe i izjave vezano za hodzica i santosa, da cemo dovoditi mlade, perspektivne igrace, promovisati nase omladince... e, tu je njegov faul i ispala suplja prica. ponavljam, sumnjam da moze puno bez basicevog amina uraditi.