Sto neko svrsava na srbijanske drzavne sluge Delije i Grobare.Torino je napisao/la: ↑04 sep 2023, 11:20Debilne su ti floskule svaki put kad repliciraš na nešto. Viole nisu Poljaci ( hajde nešto da te naučim ) Druga vreman, a najjače generacije poslije rata sa obje strane. Ne kažem da neko nije dobio batina već da su upali.KONTRASVIH je napisao/la: ↑04 sep 2023, 10:00Naglasak na da se sada desi. Ti se ovdje konstantno brukas svakim upisom. Skroz druga vremena i generacije iako su i tad i Viole (Poljaci) i Torcida na ulici lose prosli.Torino je napisao/la: ↑04 sep 2023, 09:21
Šuti bolan, ljudi vam u gard stali onako na šake kako samo oni znaju, a vi kamenje sa Veleža donijeli. Upali vam ljudi u sred bijela grada.
Volilo bi dijete vidjeti da neko u Sarajevo upadne.
Torcida, BBB, Armada, Viole, Poljaci, Ultrasi... Ne sjeća se, mali je on još.
Druga stvar. Ozbiljnija grupa sa Balkana mislim na veliku četvorku bi ugasile svaku grupu iz BiH u njihovm gradu, samo da se zainate. Pa Delije ugase jedan Fedayin u sred Rima. Te iste Delije imaju jaču ekipu u našoj zemlji nego sve naše grupe. Ljudi imaju prijateljstva po Evropi, razvjaju biznise i prave pare na konto prijateljstva. Pogledaš samo prijatelje BBB-a, Grobara, Delija... jasne ti budu neke stvari. Pogledaš da su svi mogli u Trebinje samo grupe iz Sarajeva nisu mogle, što? Ne trebam ti dalje pričati.
Malo mi slabije poznaješ navijački svijet više si neki simpatizer, palamud, dramoser i td. Argumenti za goli kuurac.
Sta oni bolan imaju u RS-u? Pa da saberes sve huligane iz okoline Trebinja i Banja Luke ne bi mogli na crtu stati ni Hordama ni Manijacima.
Mnogo ti ponizavas nase momke u odnosu na te srbijanske vuciceve picketine.
Naoruzani nisu mogli proci, a ne u nekim ferkama. Jos jednom popisam im se na njih i njihove idole i na vas koji im virite iz supka.
Pa ide se godinama u to **** Trebinje, pa gdje su te silne Delije? Siguran sam da je omjer 20:1 da bi bili tu. Nemoj mi samo o toj "sili". Ako je u pitanju kakva sigurica, oni ce biti tu.
Cetnicke picke!