Premijer liga BiH - aktuelno

zeljovolimte
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la zeljovolimte » 05 sep 2023, 00:26

Torino je napisao/la:
04 sep 2023, 11:20
KONTRASVIH je napisao/la:
04 sep 2023, 10:00
Torino je napisao/la:
04 sep 2023, 09:21

Šuti bolan, ljudi vam u gard stali onako na šake kako samo oni znaju, a vi kamenje sa Veleža donijeli. Upali vam ljudi u sred bijela grada.
Volilo bi dijete vidjeti da neko u Sarajevo upadne.
Torcida, BBB, Armada, Viole, Poljaci, Ultrasi... Ne sjeća se, mali je on još.
Naglasak na da se sada desi. Ti se ovdje konstantno brukas svakim upisom. Skroz druga vremena i generacije iako su i tad i Viole (Poljaci) i Torcida na ulici lose prosli.
Pa i protiv poljaka u Vogosci je par manijaka drzalo liniju to svi znate :urnebes:
Debilne su ti floskule svaki put kad repliciraš na nešto. Viole nisu Poljaci ( hajde nešto da te naučim ) Druga vreman, a najjače generacije poslije rata sa obje strane. Ne kažem da neko nije dobio batina već da su upali.

Druga stvar. Ozbiljnija grupa sa Balkana mislim na veliku četvorku bi ugasile svaku grupu iz BiH u njihovm gradu, samo da se zainate. Pa Delije ugase jedan Fedayin u sred Rima. Te iste Delije imaju jaču ekipu u našoj zemlji nego sve naše grupe. Ljudi imaju prijateljstva po Evropi, razvjaju biznise i prave pare na konto prijateljstva. Pogledaš samo prijatelje BBB-a, Grobara, Delija... jasne ti budu neke stvari. Pogledaš da su svi mogli u Trebinje samo grupe iz Sarajeva nisu mogle, što? Ne trebam ti dalje pričati.

Malo mi slabije poznaješ navijački svijet više si neki simpatizer, palamud, dramoser i td. Argumenti za goli kuurac.
Sto neko svrsava na srbijanske drzavne sluge Delije i Grobare.
Sta oni bolan imaju u RS-u? Pa da saberes sve huligane iz okoline Trebinja i Banja Luke ne bi mogli na crtu stati ni Hordama ni Manijacima.
Mnogo ti ponizavas nase momke u odnosu na te srbijanske vuciceve picketine.
Naoruzani nisu mogli proci, a ne u nekim ferkama. Jos jednom popisam im se na njih i njihove idole i na vas koji im virite iz supka.
Pa ide se godinama u to **** Trebinje, pa gdje su te silne Delije? Siguran sam da je omjer 20:1 da bi bili tu. Nemoj mi samo o toj "sili". Ako je u pitanju kakva sigurica, oni ce biti tu.
Cetnicke picke!
Zadnja izmjena: zeljovolimte, dana/u 05 sep 2023, 00:31, ukupno mijenjano 2 puta.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 05 sep 2023, 00:27

mostar_mo je napisao/la:
04 sep 2023, 21:44
DoGroba je napisao/la:
04 sep 2023, 21:35

Tebe ne znam kako nije stid više pisat, od ismijavanja našeg čovjeka sa posebnim potrebama do ostalih gluposti koje pišeš. Pa danas pisanja da smo prebili čovjeka samog ispred kafane... ja bi se izbriso sa foruma
Ne pise mu na celu da je sa posebnim potrebama
Meni ste svi vi na taj fazon ..odisete seljaklukom i retardiranoscu pa kontao da vas on vodi.
Izvini ako si ti vodja.
Kakav si ti ljudski olos i jad :bow:

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 05 sep 2023, 00:36

macak_ je napisao/la:
03 sep 2023, 18:21
zeljovolimte je napisao/la:
03 sep 2023, 18:10
macak_ je napisao/la:
03 sep 2023, 18:04

Nije.Rahmetli Aner je imao srcani udar. Dobio ga je jer ga je zenicka policija tjerala sa stadiona zbog nereda koje su prouzrokovali manijaci. Ironija je da onda ta grupa obuce uniforme policije da ukrade krpu drugoj grupi.

Covjek bi rekao sa ce grupa kojoj su dva navijaca tragicno stradala imati malo pameti, pogotovo nakon sranja u atini koje je pokazalo da je sekunda dovoljna da sve zavrsi kobno.
Anera je zvjerski ubila zenicka policija!!
Kad to priznate, nastavit cemo diskusiju.
I jadno zenicki dokazano je obdukcijom da su mu udarci od policije bili kobni za njega. Niko nikad nije odgovarao, a vi kao grupa nikad se niste oglasili zbog toga.
Zbog tog mitomanstva i izmisljanja sebi odgovarajucih verzija se i desava to sto se desava i nikada necete doci tobe. Meni je momka zao, nikom to ne treba da se desi, pogotovo ne kad ides na utakmicu. Ali to sto pricas nije tacno. Nego, hajde obuci uniformu pa zaustavljaj druge navijace.
Obdukcija nije mit.
Kao grupa se nikad niste oglasili, navijac neduzan je poginuo zbog animoziteta prema momku jer dolazi iz Sarajeva.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 05 sep 2023, 05:54

mostar_mo je napisao/la:
04 sep 2023, 23:40
Kamaga11 je napisao/la:
04 sep 2023, 23:36
mostar_mo je napisao/la:
04 sep 2023, 23:09

Smijesno..da je bilo najavljeno skupilo bi se stotine RA ..tu bi bila i stara garda koja ili nije nikako vise , ili je povremeno aktivna.
Bas gledam snimak sad na ultras tifo ljudi se vecinom iscudjavaju kako 5 momaka drzi liniju.

Obzirom na drasticnu brojcanu prednost ovo se nikako ne moze tretirati kao nekakva pobjeda Manijaka, cak suprotno cisti neuspjeh je ne probiti liniju i povlaciti se gdje si ovoliko brojcano nadmocan.
Bas pises gluposti ubi se ti. Nije tuca trajala sat vremena pa da to probijanje linije bude kako si ti zamislio. Momak iz RA kad je pao stalo je sve i nikome nije bilo do probijanja linije itd itd. Niko ne zeli da se desi kao onom momku iz RA kad je bila tuca sa Ultrasima radi grafita.
Nije niko ni rekao da fight traje sat..pa vidi se lijepo na snimku da kratko traje i u tom kratkom periodu jasno se vidi ko se povlaci..pisu ti ljudi komentare na ultras tifo i pitaju se ko su ove sise sto se povlace pred 5 momaka.
Spusti se malo na zemlju. Pogledaj sta pisu ljudi koji nemaju veze ni sa jednom grupom
Fenomen, pisu ti ljudi na ultras tifo 🤣🤣🤣
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 05 sep 2023, 06:49

Torino je napisao/la:
04 sep 2023, 11:20
Torino je napisao/la:
04 sep 2023, 09:21

Šuti bolan, ljudi vam u gard stali onako na šake kako samo oni znaju, a vi kamenje sa Veleža donijeli. Upali vam ljudi u sred bijela grada.
Volilo bi dijete vidjeti da neko u Sarajevo upadne.
Torcida, BBB, Armada, Viole, Poljaci, Ultrasi... Ne sjeća se, mali je on još.
Naglasak na da se sada desi. Ti se ovdje konstantno brukas svakim upisom. Skroz druga vremena i generacije iako su i tad i Viole (Poljaci) i Torcida na ulici lose prosli.
Pa i protiv poljaka u Vogosci je par manijaka drzalo liniju to svi znate :urnebes:
Debilne su ti floskule svaki put kad repliciraš na nešto. Viole nisu Poljaci ( hajde nešto da te naučim ) Druga vreman, a najjače generacije poslije rata sa obje strane. Ne kažem da neko nije dobio batina već da su upali.

Druga stvar. Ozbiljnija grupa sa Balkana mislim na veliku četvorku bi ugasile svaku grupu iz BiH u njihovm gradu, samo da se zainate. Pa Delije ugase jedan Fedayin u sred Rima. Te iste Delije imaju jaču ekipu u našoj zemlji nego sve naše grupe. Ljudi imaju prijateljstva po Evropi, razvjaju biznise i prave pare na konto prijateljstva. Pogledaš samo prijatelje BBB-a, Grobara, Delija... jasne ti budu neke stvari. Pogledaš da su svi mogli u Trebinje samo grupe iz Sarajeva nisu mogle, što? Ne trebam ti dalje pričati.

Malo mi slabije poznaješ navijački svijet više si neki simpatizer, palamud, dramoser i td. Argumenti za goli kuurac.
Kako objasnjavas da ti silni Grobari i Delije nisu nista mogle HZ prije rata ?? A isli smo redovno u BG i na fudbal i na kosarku. Bilo je i fajta iznabadali smo grobare ,policija ih je morala spasavati. BBB su bili smijesni a Torcida je bila domacinska ,igrali su samo kuci,tamo niko nije isao a nisu ni oni u goste,u Sarajevo ih dodje 50-ak. Delije su prica za sebe, Delije su u Sarajevu bile druga navijacka grupa po brojnosti,sa gostima iz okolnih mjesta,BiH i Srbije ih je bilo i vise od HZ tako da nije bilo lako s njima. No ,ipak smo se u svakom pogledu nosili s njima, U fajtu kod Holidej Inn smo ih razbilo da su i oni iz Glamoca bjezali do Pala i Sokolca. Po gradu se mimo tekmi nikad nisu qurcili ,mada ih je bilo kao i nas.
Naravno ,da si u pravu,kad kazes da su sada trenutno oni puno jaci od nas. Ali to je zato sto igraju 'visu ligu ' u odnosu na nas. Mi smo u sportskom smislu na dnu a to vuce sve ostalo,drustveno,socijalno,navijacki. Kada bi u sportskom smislu dosli na nivo Partizana,Zvezda,Dinama ( ne do Bog Hajduka :mrgreen: ) pratili bi ih i u navijackom smislu. Kad bi igrali cesto i stalno protiv njih i po Evropi,razvio bi se i 'biznis' ,prijateljstva, veze i ostalo. Ukljucili bi se masa kvalitetne raje u HZ ( kvalitetne u navijackom i kriminalnom smislu ). Je li ti stvarno mislis da bi jaki momci iz Sarajeva gledali ,kako vas Delije hvataju po Carsiji ili bi se prikljucili,pa bi mi hvatali njih ( kao i uvijek ). Pripadnik sam HZ od samog osnivanja od 87,znam svu staru gardu,znam i vas,nove HZ,sin mi je prije par godina napustio aktivnu sluzbu kod vas,isao sam s vama u Poznan. U odnosu na prijeratne HZ nedostaje vam kvaliteta,puno ste meksi. Stare HZ koje su se s lakocom nosile s tim silnim grobarima i delijama su bile puno sirovije . Vecina iz nefunkcionalnih porodica,domci,kriminalci krupni i sitni ,sirotinja,talog drustva. Zli i opasni.
A gdje ce naprimjer moj sin biti kvalitetan huligan ,on meni govori Vi i tako vecina djece od stare garde :mrgreen: No,kad bi doslo do redovnih utakmica sa regionalnim i evropskim ekipama sa jakim navijacima,doslo bi do aktiviranja mase nove raje medju nase navijace,tako da bi bili puno jaci nego sad.

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 05 sep 2023, 08:21

Ovaj gore sto spominje gore veliku cetvorku u navijackom smislu, pojma nema o zivotu. Čitao sam i sinoc, rijetko se ko razumije u navijacki ultras svijet ovde. Kakve gluposti pisete, pa to je haos.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 05 sep 2023, 08:36

Ama cinjenica je ljudi da se Sarajevom niko ne moze setati slobodno...bice napadnut pa kako god zavrsilo...eto dosla je i ta Lehova teror masina pa su napadnuti u Vogosci,nisu prisli gradu...izvidinica koja je bila u gradu je dobila po glavi i to je cinjenica.

Eto docice u Mostar Legija,vidjecemo jbg kako ce biti...Sto se tice Ville i Alkmara nista posebno...
Onaj deda iz hammersa ih isprebijao sam :urnebes:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 05 sep 2023, 08:58

05 sep 2023, 05:54
mostar_mo je napisao/la:
Kamaga11 je napisao/la:
04 sep 2023, 23:36

Bas pises gluposti ubi se ti. Nije tuca trajala sat vremena pa da to probijanje linije bude kako si ti zamislio. Momak iz RA kad je pao stalo je sve i nikome nije bilo do probijanja linije itd itd. Niko ne zeli da se desi kao onom momku iz RA kad je bila tuca sa Ultrasima radi grafita.
Nije niko ni rekao da fight traje sat..pa vidi se lijepo na snimku da kratko traje i u tom kratkom periodu jasno se vidi ko se povlaci..pisu ti ljudi komentare na ultras tifo i pitaju se ko su ove sise sto se povlace pred 5 momaka.
Spusti se malo na zemlju. Pogledaj sta pisu ljudi koji nemaju veze ni sa jednom grupom

Pa u nedostatku argumenata preostaje ti samo da se isprazno kezis...
Da si kojim slucajem naletio na ovaj klip i da su u ulogama neki grci, poljaci nebitno komentar bi ti bio da skidas kapu ovim sto su drasticno brojno inferorni, a drze crtu i vracaju napadace sto tamo neutralni ljudi iz regije, svijeta uglavnom i pisu i konstatuju.

Tvoj je problem sto si papak pa ne mozes prihvatit ono sto vidis svojim ocima.
Zadnja izmjena: mostar_mo, dana/u 05 sep 2023, 09:03, ukupno mijenjano 1 put.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

ExBlueone
Kontakt:

Post Postao/la ExBlueone » 05 sep 2023, 09:02

mma_hz je napisao/la:
05 sep 2023, 08:36
Ama cinjenica je ljudi da se Sarajevom niko ne moze setati slobodno...bice napadnut pa kako god zavrsilo...eto dosla je i ta Lehova teror masina pa su napadnuti u Vogosci,nisu prisli gradu...izvidinica koja je bila u gradu je dobila po glavi i to je cinjenica.

Eto docice u Mostar Legija,vidjecemo jbg kako ce biti...Sto se tice Ville i Alkmara nista posebno...
Onaj deda iz hammersa ih isprebijao sam :urnebes:

Ogadio im akcijanje :urnebes:

SokolPravde

Post Postao/la SokolPravde » 05 sep 2023, 09:22

Čitajući ovdje ove postove vidi se da 90% ljudi ovdje laprdaju o navijačkim i bilo kakvim tučama koji nikad nisu sudjelovali u istoj ...
Lako je laprdat po internetu ovi se povukli ovi stali ovaj ovo onaj ono a da vas zagalami netko usrali bi se odmah . Lako je tuđim kurcem gloginje mlatit dok se ne nađete u istim i sličnim situacijama je druga priča zato .

DoGroba
Kontakt:

Post Postao/la DoGroba » 05 sep 2023, 09:29

mostar_mo je napisao/la:
05 sep 2023, 08:58
05 sep 2023, 05:54
mostar_mo je napisao/la:

Pa u nedostatku argumenata preostaje ti samo da se isprazno kezis...
Da si kojim slucajem naletio na ovaj klip i da su u ulogama neki grci, poljaci nebitno komentar bi ti bio da skidas kapu ovim sto su drasticno brojno inferorni, a drze crtu i vracaju napadace sto tamo neutralni ljudi iz regije, svijeta uglavnom i pisu i konstatuju.

Tvoj je problem sto si papak pa ne mozes prihvatit ono sto vidis svojim ocima.
Jedini papak ovde si ti, drkaš ga na ovaj klip, ispiso si 30 postova u zadnje 3 stranice, a belaj vidio na klipovima. Vidim pratis te tifo stranice dešavanja, pa mi reci kad je neka grupa upala u tuđi grad na dan tekme goloruka? Vi ne možete tako u selo upast a kamo li u neki grad

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 05 sep 2023, 09:40

DoGroba je napisao/la:
05 sep 2023, 09:29

Jedini papak ovde si ti, drkaš ga na ovaj klip, ispiso si 30 postova u zadnje 3 stranice, a belaj vidio na klipovima. Vidim pratis te tifo stranice dešavanja, pa mi reci kad je neka grupa upala u tuđi grad na dan tekme goloruka? Vi ne možete tako u selo upast a kamo li u neki grad
Što si nervozan Zekane?
Nisi zadovoljan što vas ljudi ismijavaju i pitaju ko su sise što bježe pred 5 ljudi?
Hijaaaaaaaaaa
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 05 sep 2023, 09:55

mostar_mo je napisao/la:
05 sep 2023, 09:40
DoGroba je napisao/la:

Što si nervozan Zekane?
Nisi zadovoljan što vas ljudi ismijavaju i pitaju ko su sise što bježe pred 5 ljudi?
Hijaaaaaaaaaa
Samo nastavi i tvoji ti se smiju 🤣
Jos malo i pocet ces pisati kako su Red Army upali u Sarajevo 🤣🤣

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 05 sep 2023, 10:00

KONTRASVIH odmori prijatelju. Ne moraš svakom loncu biti poklopac, a pitaš u pp šta se desilo. Kontaš, isto si irelevantan kao i svi koji komentarišu u detalj a nisu bili.

Irelevantan si kao Željo u prelaznom roku, je li istina da ode i Amoah u januaru i da li već ima dogovoreno ili se zasitio jednsotavno? Hajmo malo PL Općenito. O ovome se ispričalo, i sve znaju momci koji su bili tu, sve drugo je suvišno komentarisati.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 05 sep 2023, 10:18

killafrommanilla je napisao/la:
05 sep 2023, 10:00
KONTRASVIH odmori prijatelju. Ne moraš svakom loncu biti poklopac, a pitaš u pp šta se desilo. Kontaš, isto si irelevantan kao i svi koji komentarišu u detalj a nisu bili.

Irelevantan si kao Željo u prelaznom roku, je li istina da ode i Amoah u januaru i da li već ima dogovoreno ili se zasitio jednsotavno? Hajmo malo PL Općenito. O ovome se ispričalo, i sve znaju momci koji su bili tu, sve drugo je suvišno komentarisati.
Duskica odmora ❤️
Niko ovdje nije relevantan ali ovakvim upisima kao vasim treba samo kontru spucati, kontra svih, kontašš? Kurvanord je pisao detalje ovdje koje nemaju veze sa desavanjima u BiH i grupama. Ne mora svako znati bas svaki detalj pojedinaca kao sto nargila boysi dobiju informacije pa javno na forum objavljuje i proziva, nadam se da te nisam razocarao sada.
Irelevantan si kao Željo u prelaznom roku
I ti ko titula u Vrapcicima,
Pozdrav ❤️

DoGroba
Kontakt:

Post Postao/la DoGroba » 05 sep 2023, 10:19

mostar_mo je napisao/la:
05 sep 2023, 09:40
DoGroba je napisao/la:

Što si nervozan Zekane?
Hijaaaaaaaaaa
Samo si dokazao da si papak 1/1 :tokralju:

BAAAAA

Napoleon1921
Kontakt:

Post Postao/la Napoleon1921 » 05 sep 2023, 10:28

I dalje o belaju :roll:

Suma sumarum, dobra akcija Manijaka, realno jedina grupa koja zivi ultra fazon 100 na sat, upadaju svuda i svima...pa sve i da su se primile batine opet respekt za upadanje, sto neko rece ne znam da druge grupe ovo rade a pogotov da neko upadne u Sarajevo. Vidim vuce se prica oko ex yu, pa normalno da su big4 navijacke grupe jace, ak nista radi same brojnosti..al bgm i ta torcida se nije tek tako setkala..da li su jaci od Manijaka? pa logicno da jesu..al zato da li su dobili batine kad je bila nikad odigra a prijateljska? Bgm Jesu i to zestoke, ko god je bio makar posmatrac te tuce ce vam isto
potvediti. Takodjer i Horde su napali Lehove, nebitno kako je zavrsilo, ali pokazali su da u Sarajevu niko ne moze doc i mangupisat se bez posljedica, pa cak ni jedna od najjacih grupa u Evorpi u tom trenutku

Svaka cast i RA sto su se koliko vidim na vrat na nos organizovali i stali na crtu, nekim drugim je udruzenje i pub demolirano bez da se iko pojavio da ga brani..necemo ih imenovati nek se sami prepoznaju

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 05 sep 2023, 10:40

Hahahahahahahahahahahahahahahahhahahaha

Kakav brat
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 05 sep 2023, 10:43

Miljacka je napisao/la:
05 sep 2023, 10:40

Hahahahahahahahahahahahahahahahhahahaha

Kakav brat
Gdje su držali? U Hotonju?
Koševo Zapad

pupahava
Kontakt:

Post Postao/la pupahava » 05 sep 2023, 10:45

Pozdrav
:rol:
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.